Családra lelve kritikái

Szeretnél kritikát írni?Edinacica
2019.01.28 - 15:17 | 1: | Anonymus
Nagyon jó történet. Ebből lehetett volna egy regény is.

Szerző válasza: Köszönöm. Óh, igen, szinte mindegyik törimből lehetne regény, de sajnos ahhoz nem vagyok elég tehetséges, és sajnos időm sincs. Köszönöm, hogy olvastad és írtál.

vadocq
2014.12.28 - 20:40 | 1: | Anonymus
Nagyon tetszett a történeted ,köszönöm,hogy olvashattam :)

Szerző válasza: Ennek nagyon örülök. :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

Emmi
2014.10.30 - 08:27 | 1: | Anonymus
Köszi - végre valaki a sarkára állt és nem engedte el a kis Harry a fura rokonaihoz,még az igazgató érveire sem! - a könyve is figyelmezett Mecgali,de Dumbi mégis oda teszi a srácot - remélve e legjobbat? Pitonod itt sokkal barátságosabb és erősebbnek is tűnik - szegény muglik akik a környéken éltek - habár megijedni se tudtak rendesen már vége is lett a csatának! - mindig jó látni mikor szép család és barátok veszik körül Pitont , végre nem Lily után sóvárog.

Szerző válasza: Köszönöm! Szeretek Perselusnak családot alkotni. :) Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

Egér
2014.10.29 - 09:56 | 1: | Anonymus
hu - a mindenit imádtam olvasni - kösz! - nagyon édes volt a "a szegény Hagrid lelke" nehogy megsérüljön! Eddig még sose boronálta senki össze Persit Narsikával - én szép családot alakítottál ki belőlük!

Szerző válasza: Köszönöm! Valahol már olvastam egy Perselus/Narcissa törit, de már nem emlékszem rá. :) Köszönöm, hogy olvastad és írtál!

evelyn
2014.10.29 - 00:32 | 1: | Anonymus
Szia drágám! Nos miután már teljesen megőrültem egy valahova beszorult dünnyögő légy miatt,gondoltam hagyok neked itt is valami kis nyomot :) Hm nem tudom,hogy konkrétan hol írtad át,nekem egy helyen tűnt csak fel,mikor Cissy arról beszél,hogy miért is nem engedte Lucius,hogy a fia közelében legyen.Egyébként még mindig imádom ezt a történetet.Szeretem,hogy Perselust nem bántották Jamesék hanem elválaszthatatlan barátok lettek.Így aztán teljesen érthető,hogy nem akarta elengedni sem Harryt a legjobb barátainak egyetlen gyermekét,sem pedig az utolsó megmaradt barátját aki nem csak a barátait veszítette el,hanem a szerelmét is.A másik aminek örültem,hogy itt Perselus nem volt szerelmes Lilybe aki csak egy barátot látott benne,hanem ott volt neki egy másik nő,bár ő sem lehetett vele,hiszen nem volt elég erős,hogy a nővére példáját kövesse,így hozzáment Malfoyhoz.Viszont így volt esélye a többieknek,mert el tudott csípni egy-két dolgot amiből ki tudta következtetni,hogy mire is készül a férje és az egyetlen emberhez menekült a kisfiával akiben megbízott.Én azt mondom,hogy ehhez kellett a nagyobb bátorság nem ahhoz,hogy ellenálljon a családja akaratának és elmeneküljön az elrendezett házasság elől.Sokkal nagyobb bátorság kellett ahhoz,hogy egy velejéig romlott és hataloméhes szörnyeteg elől tudjon úgy elmenekülni,hogy ne essen se neki se a fiának baja.Peter végzete azt hiszem nem is lehetett volna jobb.Megérdemelte amit kapott.A vége pedig annyira szép,hogy azt el sem tudom mondani.Remus a Roxfortban tanít,így Perselusék nyugodtak lehetnek,hogy ő majd oda figyel a két fiúra,hogy ne kerüljenek bajba és tud vigyázni rájuk,mert ugyan erről nincs szó,de gondolom,hogy Remus a továbbiakban is ugyan olyan jóban van velük és ugyan úgy szereti a szöszke gyereket mint Harryt.Elvégre Perselus a barátja és Cissy a felesége lett a két fiú pedig a fia.Még azt is szívesen elképzelem,hogy Remus lett a keresztapjuk,hiszen ki más lehetne.Annyira jó volt látni,hogy Draco nem az a fölényes arisztokratikus aranyvér mániás gyerek lett,hanem olyan amilyennek lennie kell.Igen Perselusnak igaza van,Lilyék büszkék lennének,hiszen tisztességesen felnevelték a fiúkat és remek munkát végeztek,csodás fiatalok váltak belőlük.Itt is köszönöm,hogy olvashattam.Puszi,evelyn (mei)

Szerző válasza: Szia! Az átírás néhány szóismétlést és egyéb apróságokat takar, plusz, amit te is észrevettél. :) Könnyen ki lehetett találni, hogy melyik történet az enyém a kihíváson, mert nálam Pers és a Tekergők mindig barátok. Cissy rendkívül erős asszony, aki bármire képes a fiáért, igazi anyatigris! :) Bevallom, hogy Peter halálát vagy fél óráig írtam, mert annyira nevettem, hogy nem láttam a billentyűzetet. Tudom, hogy másoknak ez vagy nem jött át, vagy nem volt annyira vicces, de "jobb" halált el sem tudtam volna neki képzelni. Remus is megérdemel egy esélyt a boldog életre, talán sikerül neki! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál. Nagyon örülök, hogy tetszett ez a történet! Puszi, EroSzeretnél kritikát írni?