Tábortűz kritikái

Szeretnél kritikát írni?2015.07.18 - 13:47 | 1: | Regisztrált
*fogalma sincs, miért nem csacsogott még ide*

Szia-szia!

Tündéri ez az apróság, nem mellesleg nagyon látom magam előtt a négy fiút, amint ülnek a tábortűz körül, James lelkesen magyaráz valamit (feltehetően a kviddicsről vagy Lilyről vagy mindkettőről), Peter félálomban van és néha horkant, Sirius áhítattal csodálja Remust, Remust pedig egyszerűen csak boldoggá teszi a barátai közelsége. Jamesre egyikük sem figyel. :-)

Tudod, azért szeretem ezeket a falatnyi szösszeneteket, mert az ember lánya szabadon ábrándozhat, mik lehettek a pontos körülmények adott szituációban. Itt például az első kérdés, ami felmerült bennem, hogy Remus és Sirius együtt vannak-e már rég, a második az, hogy James és Peter tudnak-e a szerelmükről. Utána részletesen elképzeltem az összes variációt (nem írom le őket, mert túlságosan hosszú lenne és senkit nem akarok untatni ^^''), most meg bolondul vigyorgok. :-) Köszönöm Neked. ^^

Puszi-puszi és kérünk még hasonlókat! *.*

Szerző válasza: * hogy a fenébe nem vettem észre, hogy írtál?* Szia! Bevallom őszintén, én is elgondolkoztam a folytatáson, de tudom, hogy nem tudnám olyanra megírni, mint szeretném. Így csak magamban álmodozok róluk. Köszönöm, hogy olvastad, és írtál. Talán hozok még róluk is. :)

2014.12.28 - 21:38 | 1: | Regisztrált
Szia! :)
Hogy ez mennyire aranyos és édes kis picurka volt már! *-* Tökéletesen (minden szempontból - khm ^^”) látom magam előtt Siriust, ahogy megbabonázva nézi Remust (aki tényleg lehetetlenül gyönyörű tud ám lenni a lobogó tűz fényében *sóhajt*), nézi, nézi és csak nézi, míg végül már teljesen, menthetetlenül és végérvényesen a varázsa alá kerül azoknak a karamellszín szemeknek - és csak akkor döbben rá, mi is történt köztük az imént, mikor már a csók után, az arcát a tenyerébe simítva, kissé még félénken, de ragyogó-boldogan néznek mélyen egymás szemébe. *-* James pedig egy „na végre-valahára” sóhaj után tapsol és kurjongat a háttérben, míg Peter… hát, ő is ott van. ^^” És valószínűleg képtelen felfogni, milyen gyönyörű pillanatnak volt épp a szemtanúja… >.< Khm, izé, sok leszek, bocsánat. ^^”
Köszönöm, hogy megmutattad ezt a mütyürt, várom a hasonlókat (ez itt egy roppant nyomatékos célzás akart lenni), puszi! ^^

Szerző válasza: Szia! Hát igen, Peter csak úgy van! XD Nagyon tetszik a "folytatás", amit összehoztál itt kritikának álcázva. :) Nem ígérek semmit, meglátjuk tudok-e még velük dolgozni. :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

Hirondelle, aki lusta bejelentkezni, bár amíg ezt leírta, má
2014.12.27 - 20:06 | 1: | Anonymus
Nagyon tetszett ez a kis szösszenet, igazán olvastam volna még tovább, mi volt a reakció Remus részéről :D Meg James részéről! Nagyon bátor ez a Sirius :D Szinte magam előtt láttam a jelenetet :)

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy tetszett. Sajnos én csak ilyen rövidkéket tudok írni, de a folytatást mindenki úgy képzeli el, ahogy szeretné! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!

Egér
2014.12.27 - 07:03 | 1: | Anonymus
Ó - igazán adhattál volna még egy kicsi mondatot! - habár így szabadon gondolhatok egy pofonra vagy egy öletésre!

Szerző válasza: Szia! Bizony, mindenki úgy folytatja, ahogy szeretné! :) Köszönöm, hogy olvastad, és írtál!Szeretnél kritikát írni?