Kutyaharapást szőrével kritikái

Szeretnél kritikát írni?2019.08.19 - 16:20 | 2: 2. | Regisztrált
Szia! Zseniális volt, főleg a legvége, de úgy egyébként is élvezet volt olvasni a történetedet. Aang végre meggyógyult, Katara gyereket vár, Zuko a Tűz ura lett, Ozai és Azula megkapták, amit érdemelnek. És minden jó, ha jó a vége. Írj még ilyeneket, mert nagyon jól írsz ebben a fandomban. A másik ficedet már elolvastam, de szívesen olvasnék még tőled Avatar ficeket. :) Amúgy szerintem Sokka ki fog akadni, ha megtudja, hogy Aang és Katara szülők lesznek. XD

2015.08.07 - 20:59 | 2: 2. | Regisztrált
Őszintén megmondom, egy élmény volt elolvasni! Este volt már, nem is tudtam aludni sokáig, annyira jó az egész! Ami külön tetszett, hogy bár nem épp kellemes, sőt, korhatáros témát feszeget, úgy voltál képes fogalmazni, hogy ez nem nyomta rá a bélyegét a történetre.

jory
2015.01.17 - 23:51 | 2: 2. | Anonymus
Pont most fejeztem be az avatart úgyhogy külön megörültem a történetnek. Szerencsére elolvastam a figyelmeztetést így nem ért a történet váratlanul, sőt, tetszett! Nem könnyű téma és szerintem ügyesen oldottad meg, nem volt túl bántó de fél vállról sem lett véve, pont ahogy kell! Remélem hozol még avatar történetet!

Szerző válasza: Kedves jory! Örülök, hogy tetszett. Igyekeztem megtalálni az arany középutat, jó tudni, hogy szerinted sikerült. Van még egy Avatár fanficem, ami tulajdonképpen négy rövid egyben: a címe Avatár egypercesek. Olvasd el azokat is! :)Szeretnél kritikát írni?