Akkor is szeretlek kritikái

Szeretnél kritikát írni?Selektrati
2018.01.16 - 20:58 | 24: 24. fejezet | Anonymus
Szeretném olvasni a folytatását, ha nem is akarod feltölteni. (A történet nagyon tetszett, természetesen :-)

Szerző válasza: szia! erre van lehetőség. ha a nevem melletti "üzenet" feliratra kattintasz, akkor tudsz nekem küldeni emailt, és akkor át tudom küldeni a maradékot. örülök, hogy tetszett (és még mindig meglep, hogy van, aki olvassa), és nagyon szépen köszönöm, hogy itt jártál és az érdeklődést is :))

2017.10.25 - 22:41 | 24: 24. fejezet | Regisztrált
Megemelem a Teszlek süveget előtted. Az elején lehetett tudni, hogy ez ne happy end és igazán kíváncsi lettem. Alapjáraton véve a szomorú/komoly írást nem szívlelem, de örülök, hogy elolvastam. A történet szerintem reális volt, hisz exek is vannak az életben és valamiért csak szerette az illetőt.Úgy érzem leírtad a tabukat, amik egy kapcsolatban előfordulnak és ez jó. Igenis vannak viták, és így megy tönkre, ha mindent abba a bizonyos szekrénybe csuknak. A viták mellett érzékelni a se veled se nélküled kapcsolatot, a "családon belüli erőszak"és, hogy milyen nehéz is kilépni belőle, ha egyáltalán képes rá az illető. Annyira sajnáltam Jesset, mégis szívesen olvastam, kíváncsi voltam a bizonyos határra, amikor az ember felfogja, hogy ez káros számára és véget kell vetnie. Annyira érdekes, hogy a két fél mennyire másképp látja a kapcsolatukat. Szerintem bizonyos szinten Piton is áldozat, hisz az előző "kapcsolatát" annyira nem tudta kiheverni, hogy a jelenlegit nem tudta értékelni eléggé. Említetted nekem egy válaszban, hogy a muglis utalásokat megszoktad és itt egyáltalán nem volt zavaró, sőt még jó is. A főszereplő mugli életmódban élt főkép, de a legfontosabb, hogy új a helyszín és itt nem volt "elvárt" a varázslás. Ugye a Roxfortban mindig történik valami, de itt nem. Nem kell ide kaland, egyszerűen "csak" egy iskola diákjai közötti szerelmi életet/kapcsolati problémáit mutatja be. Lényeg a lényeg nagyon tetszik ötven pont a jogászoknak.

Szerző válasza: Szia! Nagyon-nagyon örülök Neked, köszönöm, hogy elolvastad, és írtál véleményt. Féltem, hogy a sok muglis utalás el fog riasztani, és nagyon örülök, hogy végül nem így lett. Sőt annak is, hogy ebben a történetben nem volt olyan zavaró. Köszönöm, hogy annak ellenére bevállaltad, hogy drámai történetről van szó. Én valamiért jobban szeretek ilyet írni, mint a könnyed sztorikat, több mindent ki tudok hozni belőlük (azokat is szeretem, de azokat nyilván másért). Örülök, hogy érzékelhető volt, hogy a két fél mennyire másképp látja az eseményeket, és mennyire mást gondol és remél, mert főképp ez volt a cél. Meg persze bemutatni egy nem túl jó kapcsolatot, annak az összes csapdájával és buktatójával, hogy az ember sokszor képtelen lépni, hiába sejti, hogy nagyon nagy a baj. Sok ehhez hasonló történetet hallgattam végig, és érdekelni kezdett, miért maradnak az emberek benne egy vacak kapcsolatban. Fontosnak éreztem, hogy valahogy benne legyenek ezek a tabuk, amikről soha senki nem beszél szívesen, de szerintem nagyon is könnyű beléjük botlani, és aztán elintézni azzal, hogy nem beszélünk róla, mert kényelmesebb úgy, és hát Jess ezt eléggé meg is szívta. És annak is örülök, hogy Pitont is áldozatnak láttad, mert végül is az volt, nem tudott túllépni Lilyn, és nem ismerte fel, hogy szereti a másikat, és sok rossz döntést hozott, amik aztán kihatottak a későbbi életére is. Egyébként az ő történetük nem itt ért véget, volt ennek egy második fele, de azt nem tettem fel, egészen a Trimágus tusa végéig nyűglődtek együtt, és sok minden később derül ki a kapcsolatukról. Köszönöm szépen még egyszer, hogy erre jártál, és nagyon örülök, hogy tetszett, és hálás vagyok a véleményedért :) üdv: mort

Jethursy
2017.06.29 - 16:10 | 24: 24. fejezet | Anonymus
Az egyik legalaposabban, legprecízebben felépített történet volt, amit valaha ezen az oldalon olvastam. Időben is teljesen helyén voltak az események, csodŕlatosan felépítetted a történetet, köszönöm neked, élveztem a történet minden mondatŕt és minden percét az olvasŕsŕnak.

Szerző válasza: szia! el sem hiszed, mennyire örülök Neked :). már fontolgattam, hogy leszedem ezt a nyomorult sztorit, csak feleslegesen foglalja a tárhelyet, és eszméletlen jól esett ez a kritika most így kb másfél évvel a feltöltése után (is). nagyon-nagyon köszönöm, hogy elolvastad, és hogy írtál is hozzá, és annak meg szintén nagyon örülök, hogy tetszett. nekem néha már kicsit túl részletes is volt itt-ott, és féltem, hogy ez inkább eltántorítja az olvasókat. próbáltam odafigyelni a könyvbéli eseményekre, és ezek szerint nem tévedtem akkorát. még egyszer köszönöm (meg még vagy milliószor). tényleg nagyon hálás vagyok, hogy erre jártál :))

geminia
2016.04.12 - 23:24 | 24: 24. fejezet | Anonymus
Szia! Jajj, elfelejtettem odaírni az előzőhöz hogy azóta imádom a Fleetwoodtól a Rihannont! :D

Szerző válasza: szia! ennek nagyon örülök, én is megszerettem azt a dalt... :)) amúgy, ha érdekel a folytatás, írj emailt, és szívesen elküldöm, ugyanis valószínűleg nem töltöm fel ide... még egyszer köszi!! :))

geminia
2016.04.07 - 20:37 | 24: 24. fejezet | Anonymus
Szia! Tetszett a történeted, az utolsó feji nagyon durva volt. Vártam volna még további eseményekre. :D Kár hogy vége. Szerettem, ügyes vagy. Ha lesz folytatás olvasni fogom. Szia!

Szerző válasza: szia! igen, elég rideg lett, de pont így terveztem... köszönöm szépen, hogy végigolvastad, és nagyon örülök, hogy tetszett. a folytatás feltöltésén gondolkodom, lehet, hogy belevágok majd... még egyszer köszönöm!!

ardilla
2016.04.06 - 19:22 | 24: 24. fejezet | Anonymus
köszönöm, hogy olvashattam, nagyon szerettem a történetet, és nagyon kíváncsi lennék a folytatásra is (ha lenne:))

Szerző válasza: szia! én köszönöm, hogy olvastad, és nagyon örülök neki, hogy tetszett és szeretted. a folytatás feltöltésén gondolkodom még egy kicsit... :)) még egyszer köszi!! :)

justemoi
2016.04.04 - 22:51 | 24: 24. fejezet | Anonymus
:((((((( Tudnám még olvasni...

Szerző válasza: szia! az a helyzet, hogy bár a történet megvan egész végig, nem biztos, hogy érdemes feltölteni. majd meglátom, lesz-e igény rá... még egyszer köszönöm, hogy végigolvastad!!

justemoi
2016.04.04 - 21:51 | 24: 24. fejezet | Anonymus
Nem az volt az elejen,h Jess még akkor is együtt van Perselussal,amikor már tanít és Dumbledore mellett áll?

Szerző válasza: szia! de, ez így van, de ahogyan írtam az összefoglalóban, az már egy másik történet, perselus és jess kapcsolata nem pontosan így ér véget :) csak ez a sztori ér így véget (mert gonosz vagyok és mert mindig minden történetben kell lennie vészkijáratnak, ahol abba lehet hagyni). köszönöm, hogy olvastad!!

justemoi
2016.04.04 - 21:45 | 24: 24. fejezet | Anonymus
Neeeeeeeeeeeeeee Uristen :o Tenyleg vege? :'(

Szerző válasza: igen, sajnos tényleg vége :))

Lola
2016.03.29 - 03:15 | 22: 22. fejezet | Anonymus
Nagyon jó kis iromány, de miközben olvasom végig szívszaggató érzésem van a lehetetlen happy end miatt. Ezek ellenére nagyon megszerettem.

Szerző válasza: szia! köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik, annak ellenére, hogy elég szomorú és nyomasztó. és sajnos tényleg nem lesz happy end... jövő héten jön az utolsó :) köszi, hogy írtál!

justemoi
2016.03.28 - 23:57 | 23: 23. fejezet | Anonymus
:))))))))

Szerző válasza: köszi :)

geminia
2016.03.26 - 09:13 | 22: 22. fejezet | Anonymus
Szia! Hű hát azt hiszem szegény Jess egy igazi mártír, ha ezek után is Perselussal maradt. :D Azért végighallgatni hogy az ember szerelme részegen picsog, hogy álmai netovábbja terhes valakitől aki nem ő. Na jó, én egy íveset beintettem volna szerintem és húzás át a cuki Tedhez. Na jó nem biztos. :D Azért Persi mégiscsak Persi. Kár, hogy előre tudjuk nem lesz ebből semmi féle Happy End. :( Köszi a fejezetet, várom a kövit!

Szerző válasza: szia! jess rettenetesen megszívta. próbált ő elmenni, többször is, csak nem próbálta eléggé. egy ilyet végighallgatni tényleg nem lehet egy leányálom, és ő is elég radikális lépésre szánja majd magát, ami megint nem jön össze. köszönöm, hogy olvasod és írtál is hozzá :)) és már csak kettő van vissza. :)

justemoi
2016.03.22 - 12:52 | 22: 22. fejezet | Anonymus
Nem is tudom, hogy mit írjak...

Szerző válasza: szia! azért remélem, tetszett :) köszi :))

geminia
2016.03.17 - 17:43 | 21: 21. fejezet | Anonymus
Szia! Jó volt ez a kicsikét nyugisabb rész. Gondolom amolyan vihar előtti csend lehet. A szarkasztikus-cinikus Voldemort külön is említésre méltó. Jót vigyorogtam rajta. :D Luciust az eredetiben nem igazán bírtam, sem a könyvekben sem pedig a filmekben. Sőt azt hiszem ez az első fanficton amiben szimpatikus tud lenni úgy ahogy. Várom a kövi részt! Köszi

Szerző válasza: szia megint :)!! igen, itt mindig vihar előtti csend van, és a következő rész megint elég rideg lesz :) voldemortot én kifejezetten kedvelem, szerintem sokkal több van benne, mint ami az eredeti könyvben-filmben kijött, és luciust én a hetedik kötet végén kedveltem meg, mikor a fiáért aggódott. szerintem az az igazi lucius. örülök, hogy valamennyire szimpatikus neked ebben a sztoriban. köszönöm, hogy olvasod és írtál véleményt, hálás vagyok érte :))!! folytatás pedig hétfőn jön :)

geminia
2016.03.16 - 09:02 | 20: 20. fejezet | Anonymus
Nagyon várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Szia!! Remélem, nem kell már sokáig várnod... Ami azt illeti, én is várom, hogy felengedjék. Köszi :))

[Előző] 1 2 3 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?