Akkor is szeretlek kritikái

Szeretnél kritikát írni?justemoi
2016.03.14 - 22:19 | 21: 21. fejezet | Anonymus
Louis Vuitton? Xddd meghaltam A vegen is... 😢

Szerző válasza: Szia! Köszi... Voldemort meg a beteg humora... :))

justemoi
2016.03.08 - 18:55 | 20: 20. fejezet | Anonymus
Ooohhh 😊

Szerző válasza: ugye?? :D köszi :)

nenni
2016.03.07 - 23:34 | 1: 1. fejezet | Anonymus
szia! Nagyon tetszik a történeted. :) érdekes elgondolás ez, jó alapötlet és te nagyon jól valósítod meg. örülök, hogy ilyen rendesen ki van dolgozva. Nagyon fog érdekelni, hogy mi fog történni, hogyan fog reagálni Perselus, a megtudja, hogy Lily babát vár. Ha már az esküvőn ennyire kiakadt. :S Sajnálom szegény Jessiet, remélem nem fog beletörődni ebbe a sárvérű szerető státuszba sokáig, mert nem ezt érdemli. Ahogyan a többi szerető sem. :S Ted engem nagyon idegesít, mert persze, igaza van, de eléggé zavaró személyiség szerintem, még akkor is, ha jót akar és tulajdonképpen igaza van. Macnairtól a hide kiráz. Sajnálom Jessiet, hogy át kellett élnie azt az affért vele. Még szerencse, hogy Perselus időben érkezett! Luciust én nagyon szeretem szinte az összes történetben, bármennyire is gonosz. Te is jól formáltad meg őt. Bár nem tudom helyrerakni, hogy Narcissával hogyan áll a kapcsolata, mert az egy dolog, hogy elméletben szereti, de gyakorlatban ez nem nagyon nyilvánult meg...Mert Bellatrixnek abban pl igaza volt, hogy a bálon Narcissának kellett volna ott lennie, egy kurva (már bocsánat) helyett. Örülnék, ha lenne nekik közös jelenetük,bár tudom, hogy ez nem kívánságműsor. :D Csak jó lenne megérteni Luciust. Meg persze mondjuk magát Voldemortot is, hogy hogyan engedheti ezt... :S Mindenesetre köszönöm a történetet és várom a folytatást! : )

Szerző válasza: szia!! nagyon szépen köszönöm, jól estek a szavaid :)!! féltem, hogy a kidolgozottsága miatt inkább unalmas és vontatott lesz, de nagyon örülök, hogy neked tetszett :)! anélkül, hogy túl sokat árulnék el, talán azt elmondhatom, hogy mikor perselus megtudja, az elég rideg lesz... mint nagyjából minden ebben sztoriban... sajnálom, hogy tedet nem csíped, neki is megvannak a maga indítékai, de örülök, hogy nagyjából átjött, milyenre akartam, mert kb ilyen okoskodóra, akit nehéz kedvelni. de ő szereti jesst és félti is, ezért ilyen. luciusszal bajban voltam, nálam ő (is) majdnem mindig ooc, de örülök neki, ha szerinted eltaláltam, bár szerintem sokkal ijesztőbb, mint ahogyan én ábrázolom. narcissát szerintem szereti és tiszteli, de sok dolog van, amit nem várhat el tőle, hiszen narcissa úrinő, amiket pedig mimmi szó nélkül megtesz neki. szóval arra tartja, amire való :) voldemort pedig úgy van vele, hogy ez a szükséges rossz, de nem sokáig fogja már elnézni. őt nem nagyon érdekli - most még - hogy ki kivel mit csinál. szóval, még egyszer, nagyon köszönöm, és minden hétfőn jön az új rész. :)

2016.03.02 - 00:06 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Szia! Mindig hangoztatom, hogy nem vagyok jó kritikaíró, egyszerűen sosem sikerül átadnom amit gondolok, de neked most egyszerűen muszáj volt írjak. Tegnap egy szuszra elolvastam a történeted. Először nehezen szántam rá magam, fáradt is voltam meg az a sok figyelmeztetés majdnem elrettentett. Alaptalanul. Szerencsére van egy rossz szokásom, átfutom a kommenteket a fic előtt és az egyik előttem szóló meggyőzött, hogy nincs mitől tartani. Imádtam. Annyit olvastam már, hogy vágyom az egyedi történeteket, és mostanában siker-szériám van ebben. Annak ellenére, hogy a cselekményben volt pár jelenet amit egyenesen vártam hogy előkerüljön, egy nem kiszámítható fordulatos történetvezetés szerintem, a tempó ellenére. És nem baj ha lassú. A jellemek kidolgozása és azok fejlődése számomra például egy jól megírt sztorinál többet érnek mint bármilyen akció. Tényleg, rám nagy hatással volt ez az egész. Be kell vallanom, vannak részek, melyeket csak felületesen futottam át, keresve azokat a pontokat amik az aktuális érdeklődésem jobban lekötik. Magyarázatom: abszolúte NEM a fic hibája volt ez, egyszerűen olyan párhuzamok tűntek fel a mélységben, melyek régi sebeket téptek fel bennem, és mint minden mazochista nosztalgiázó, az utolsó 2-3 fejezetben már csak azokat kerestem, amik tovább nyomorgatnak. Arról nem is beszélve, hogy alig pár óra múlva már az előadóban kellett ülnöm. De akkora hatással volt rám, nem hagyhattam itt. Az ilyen történeteknél nem szeretem letenni és újra felvenni a fonalat. Többször emlékszem és többször fáj. Tudod, ragtapasz-elmélet, inkább egyszer de akkor nagyon :) Szóval nagyon várom a folytatást!! Ha nem jelentkeznék, az nem azt jelenti, hogy nem tetszik és nem olvasom többet. De HA sikerülne kibírnom, hogy megvárjam a feltöltéseket, egyszer nekiülnék úgy igazán még beleélősebben átrágni magam rajta. Szép terv. De azt is tudni kell, hogy rettentően türelmetlen vagyok... :D (Vagyis minden feltöltésre azonnal rá fogok csapni) Köszönöm neked az élményt, és nem folytatnám itt a csapongó tetszésnyilvánítást, csak így tovább!! ;) (Annyi minden mondandó forog a fejemben a csodás karaktereidről, de ezt is nehéz volt megszülnöm, szóval tartozok még pár kritikaírással!! :) jahh és igen: INDOKOLATLANUL keveset kaptál, teljesen érthetetlen számomra. de remélem majd én javítom a statisztikákat :D )

Szerző válasza: szia! szerintem nagyon is jó kritikaíró vagy, és nagyon hálás vagyok a szavaidért, komolyan. valahogy mindig pont olyankor kapok egy ilyet mikor épp feladnám az egészet :) köszönöm, hogy az elrettentő figyelmeztetésözön ellenére belevágtál, és nagyon örülök, hogy a vontatottsága ellenére mégis tetszett. én pont úgy vagyok vele, mint Te, hogy jobban szeretem a kidolgozott karaktereket és az érthető cselekedeteiket, mint az akciót - abból már talán kinőttem. számomra nehéz volt megírni ezt az egészet, pedig nekem nincsenek túlzottan rossz emlékeim, legalábbis nem ilyen jellegűek, éppen ezért próbáltam mindenkit eltántorítani tőle - majdnem teljes sikerrel, látva a megnyitásokat - mert ez nem egy könnyű történet. nem is akartam, hogy olyasvalaki vágjon bele, akit ez bánthat (és remélem, Téged sem bánt, mert nem annak szántam). végül is, azt hiszem (de lehet, hogy csak öntelt vagyok), hogy ez inkább felnőtteknek szól, mert ők azok, akik átmehettek ilyesmin, vagy a közelébe juthattak ennek, és ugyebár a merin ők vannak kevesebben. de ez nem baj. a lényeg az, hogy mindig örülök, ha azon kevesek, akik olvassák, szeretik és várják (egyébként komolyan nem szoktam elvárni, hogy minden fejezetre sok-sok kritika érkezzen, ez nekem így pont elég). szóval, én is csak ismételgetni tudom magam, hogy nagyon hálás vagyok a szavaidért, és azért is, hogy tetszett neked. és csak remélhetem, hogy nem fog csalódást okozni, mert ez tényleg egy nagyon rideg sztori, és az is marad. még egyszer nagyon-nagyon köszönöm, és minden hétfőn jön a következő (bár már nincs sok belőle :) ) üdv. mort

justemoi
2016.03.01 - 00:55 | 19: 19. fejezet | Anonymus
Nagyon-nagyon várom a folytatást!!!!!!!! :)

Szerző válasza: szia! köszönöm! (hétfőn jön) :)

justemoi
2016.02.22 - 23:54 | 18: 18. fejezet | Anonymus
Sajnálom, h Perselus meghalt(meg fog halni(, bár egy happy end nem illene ide, szóval :)))))))

Szerző válasza: szia! hát, igen, ide nem illene happy end, de legalább senki nem is várja :) köszi, hogy írtál :)

jajacica (rest)
2016.02.22 - 23:08 | 17: 17. fejezet | Anonymus
Szia! Nagyon szomorkás hangvételű ez a történet, ahol furcsa Perselust ilyennek látni. Jess nagyon szimpatikus számomra, érdekes, hogy el tudja viselni Piton néhanapján előtörő brutalitását. Mindenesetre kíváncsian várom, meddig tudja még Perselus a húrt feszíteni... mikor derül ki Jess számára, hogy a párja milyen alakok közé keveredett. Ez gondolom, előbb-utóbb úgyis kiderült. Üdv.

Szerző válasza: szia! igen, annak is szántam, nem pont egy könnyen emészthető fluffnak... perselus szerintem egy összetett figura, akire nagyon rányomja a bélyegét a gyerekkori trauma, meg minden, amin keresztül ment. örülök, hogy jess szimpatikus neked, mert ő amúgy csak egy egyszerű srác... és lassan tényleg rájön, hogy nagyon nincsen jó helyen. köszönöm, hogy olvasod és írtál :))

justemoi
2016.02.16 - 12:06 | 17: 17. fejezet | Anonymus
:) Végre egy boldog fejezet :)

Szerző válasza: szia! köszi... de a következő már megint elég rideg lesz :)

justemoi
2016.02.09 - 12:55 | 16: 16. fejezet | Anonymus
Köszönöm!!! :)

Szerző válasza: én köszönöm, hogy olvasod, és írsz hozzá :)!

Adrienn
2016.02.03 - 21:56 | 15: 15. fejezet | Anonymus
Lenyűgöző. Nehéz saját szavakat találni, mikor még mindig a tieid járnak a fejemben. Lehet, hogy nem páratlan a történetvezetésed, de briliánsan alkalmazod. Nem múlik el sor, hogy a tudatom ne könyörögne azért, hogy Piton éledjen föl valahogy. Látni akarom mivé váltak, mivé válnának ennyi minden után: együtt. Ámbár, ennek a történetnek pont az ad szépséget és -furcsa módon időtlenséget-, hogy tudjuk -legalábbis tudni véljük-, hol ér majd véget. Szeretem a karaktereidet, hihetően emberiek, esendőek. Te, és az olvasó is objektíven szemléli őket, mégis a történetedben annyira szubjektívek, "elveszettek", a döntéseik cselekedeteik varázslatosan hétköznapiak. Én, látod, nem tudok szépen kifejező lenni, de remélem érthető azért, amit itt összeírok. Én is lehetnék ők. Nem a varázsvilágban sajnos, de lehetnék bármelyik szereplőd. Ezért egy kicsit el is határolódom attól, hogy ez egy fanfic, hisz számomra ez most jóval több. Valós. Köszönöm, hogy olvashatom.

Szerző válasza: Szia! Először is hadd köszönjem meg a szavaidat, és hálás vagyok, hogy olvasod, nagyon jól esett minden, amit írtál. Tényleg nagyon köszönöm! Többek között emiatt is éri meg folytatni, mert őszintén eltöprengtem, hogy abba kéne hagyni a feltöltögetését... Abban igazad van, hogy nem ficnek indult. Önálló történetnek indult, saját karakterekkel, egy csomó szörnyű történet végighallgatása után – úgyhogy volt miből meríteni – , csak beúszott a képbe Piton, és az az elképzelés, hogy még ő sem lehetett annyira elvakult, hogy élete végéig egyedül éljen, és ez amolyan háttértörténet hozzá. Ezért is ennyire hétköznapi, mert játszódhatna bárhol, bármikor, előfordulhatna bárkivel... Töprengtem rajta én is, hogy életben kellene őt hagyni, hadd éljenek boldogan, de aztán maradtam az eredeti verziónál, abból többet ki lehetett hozni (egyébként, ha Piton túlélné, valószínűleg öreg, összeszokott, morgós párként végeznék, de együtt :D...). Még egyszer köszönöm, hogy olvasod és írtál hozzá, és remélem, a folytatása is elnyeri majd a tetszésed!

justemoi
2016.02.02 - 12:49 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Huu.... Annyira...erre nincs melléknév... Köszönöm! :)

Szerző válasza: szia! nem, én köszönöm, hogy olvasod és írsz hozzá :). örülök, hogy tetszett (legalábbis remélem...) köszi :)

justemoi
2016.01.26 - 15:20 | 14: 14. fejezet | Anonymus
Nem küldte el tegnap? Irtam hozzá, mondjuk csak annyit, h ... :( Durva volt...

Szerző válasza: szia! de, elküldte, csak, gondolom, az admin fejezet-feltörő kritikának nézte, és véletlenül kitörölte. előfordul... köszönöm, hogy írtál (és még egyszer írtál), és, hát igen, durva volt... de jön rosszabb :( még egyszer, köszi

justemoi
2016.01.19 - 00:42 | 13: 13. fejezet | Anonymus
:))))))

Szerző válasza: köszi :)

Olvasó Titus
2016.01.14 - 21:25 | 12: 12. fejezet | Anonymus
Szerbusz !, Végre van egy szabad percem, hogy leüljek a gép elé. :) Szóóóval. Továbbra is nagyon tetszik a történeted. Izgalmas, ahogy halad előre a cselekmény, és ahogyan a karaktereket bontod ki. Ezekkel kapcsolatban nem is igazán tudok mit írni, mert általában csak ülök a gép előtt, és veszettül vigyorgok, hogy írtál új részt. Tetszett az is, hogy nem vitted el a cselekményt egyfajta ilyen alá- fölé rendelt viszonyba, hanem megőriztek a szereplő józan,, paraszti" intelligenciáját, és nem lett elhessegetve csak úgy a dolgot, hanem felfogta annak teljes súlyát. Remélem elhivatottságod továbbra is kitart, és én hasonló lekesedéssel olvaslak továbbra is.

Szerző válasza: szia!! nagyon örülök neked! és továbbra is csak remélhetem, hogy nem okoz csalódást a történet, mert ennél már csak keményebb lesz. egyébként befejezett történetről van szó, úgyhogy a lelkesedésem már nem fog elfogyni, főleg, ha továbbra is tetszik. köszönöm, hogy megtisztelsz azzal, hogy olvasod! :)

justemoi
2016.01.11 - 23:54 | 12: 12. fejezet | Anonymus
Bocs, h soha nem irok semmi értelmeset... :/

Szerző válasza: szia! hidd el, én ennek is örülök. köszi :)

[Előző] 1 2 3 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?