Mindent Jamesért.. kritikái

Szeretnél kritikát írni?jajacica
2016.08.02 - 14:33 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Szia. Nekem is az érdekes párosítás ragadta meg a figyelmem, tetszik a történet, karakterhű, bár Lily kicsit vehemensnek tűnt nekem. Biztos a vörös haj az oka :P Folytasd, kérlek. :)

Szerző válasza: Szia! :)) Igen, minden bizonnyal a vörös haj átka, hogy néha erősebb fellépésű a kelleténél :D Nem sokára érkezik a folytatás, remélem, hallok még rólad a továbbiakban is! Köszönöm a támogatást! :) :)

:-)
2016.08.01 - 01:57 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Bevallom, csak azért kezdtem bele a történetbe, mert a furcsa párosítás felkeltette a kíváncsiságom, de szerintem ezután is követni fogom. Eddig egész jó!

Szerző válasza: Köszönöm, remélem, a továbbiakban is megfelelőnek találod majd a gondolatot. :)

Zsó
2016.07.30 - 19:27 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Szia! Nagyon tetszett a történeted, bár Jamest kicsit megutáltam tőle. Remélem Sirius nem szúrja el Perselusszal, végre szegény Perselus is boldog lehetne. Arra kíváncsi vagyok, hogy adhatta be a derekát Lily. Egy élmény volt olvasni :D Ne várass meg minket a következő résszel, már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!

Szerző válasza: Szia! Nagyon örülök, hogy tetszett a történet, bár sajnálom, hogy James ennyire negatív szereplőre sikeredett, sokkal inkább gyerekesnek szántam, mint idegesítőnek.. :D Azért ez nem az a páros, amit kevés ferdítéssel könnyen össze lehet hozni, így azért lesznek még akadályok (szerintem), de aztán majd meglátjuk, hogy alakul köztük ;) Addig is nagyon köszönöm a biztatást, igyekszem minél hamarabb visszatérni az újabb részekkel! :)))Szeretnél kritikát írni?