Mindent Jamesért.. kritikái

Szeretnél kritikát írni?Zsó
2016.08.22 - 16:19 | 4: 4. fejezet | Anonymus
Szia! Mostmár kezdek aggódni, hogy jön-e a folytatás. Már két hete várom :) remélem, hamarosan fent lesz. És még mindig IMÁDOM <3

Szerző válasza: Jajjj, ne haragudj, kérlek, olyan szemétnek érzem magam, mint még soha! :( Az a gond, hogy most egyszerre túl sok minden bejött (sok munka, családi esemény, stb). Nagyon-nagyon igyekszem, tényleg már csak egy-két nap türelmet kérek, és máris jövök az új résszel! Kisujj-becsszó! :) :)

Lizzy
2016.08.15 - 21:39 | 4: 4. fejezet | Anonymus
Szia! Szuper a páros! Ez a rész is nagyon jó volt. Már tűkön ülök a várakozástól. Remélem már készül a következő rész :)

Szerző válasza: Szia! Igen, készül, hétvégére fent is lesz, esküszöm! :) Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! :)

Zsó (megint)
2016.08.07 - 20:22 | 4: 4. fejezet | Anonymus
Szia :) Máris a bejező rész fog jönni? Én még szívesen olvastam volna továbbra is. Ezt is szívesen olvastam, nagyon tetszett, csak megsajnáltam őket :) Nagyon megszerettem a történetedet. IMÁDOM <3

Szerző válasza: Alapvetően három fejezetes kis szösszenetre terveztem a dolgot, de a kedvedért tettem bele még egy-két csavart ide-oda, hogy teljesebbé váljon. :) Nem szeretném, hogy olyan legyen, mint egy végtelen fejezetes szappanopera, de szívesen írnék még velük máskor is, főleg, hogy ekkora erejű támogatást és biztatást képviselsz már egymagadban is! :D

Zsó
2016.08.07 - 18:29 | 4: 4. fejezet | Anonymus
Szia :) Na most nagyon elszomorítottál ezzel a résszel. Én inkább azt vártam, hogy végre összejönnek, vagy legalábbis közel kerülnek egymáshoz. Sirius kicsit szétszórt és féltékeny, ami rendben is van, hiszen azt hiszi, hogy riválisa akadt. Úgy megsajnáltam őket :( annyira szép pár lennének (kicsit furcsa pár, de összeillenének ;)). Remélem hamarosan jön az új fejezet, mert ez egy kicsit lelombozott. (De nagyon jó lett!)

Szerző válasza: Jajj, ne haragudj rám! Nem akartalak elszomorítani, csak hogy mégis hű legyek a karakterekhez, muszáj konfliktust alakítanom.. Ígérem, nemsokára jön az új, egyben befejező rész. Addig is kitartás, fog még tetszeni újra ez a történet! ;)

Naiya-chan
2016.08.07 - 12:56 | 4: 4. fejezet | Anonymus
Őszintén szólva most olvastam először ezzel a párossal történetet, de eddig nagyo tetszik.Már alig várom a következő részt!

Szerző válasza: Sajnos nem gyakori az ilyesfajta történet. Én is még régebben láttam egyet, és annnnyira megtetszett, hogy muszáj volt nekem is alkotnom róluk valamit! :) :) Köszönöm a visszajelzést, és örülök, hogy tetszett! :) Igyekszem vissza a következővel! :)Szeretnél kritikát írni?