Liliomok könnye kritikái

Szeretnél kritikát írni?2016.11.27 - 20:17 | 1: Liliomok könnye | Regisztrált
Szia! :)
Az alapötlet az nagyon ott van. Viszont nekem kicsit furi a kivitelezés. Tudom, hogy a történet megköveteli, de számomra sajnos ilyen ingadozóvá teszi a hangulatot a sok emlék részletezése. Az elején megvan a komor hangulat, majd hirtelen átcsap egy kicsit kellemesebbe, majd megint komor. Eme kis hullámzás miatt pedig olyan furcsán veszi ki magát az alapötlet. Viszont, hogy ne legyek teljesen negatív, IMÁDOM ezt a párost, és ehh, miért nem találtam meg ezt a ficet hamarabb?! :D A fentebb említett furi kivitelezéstől eltekintve tetszett a történeted, szépen taglaltad Piton fájdalmát, hogy vezekel azzal, hogy felszakítja a sebeit. Jól átadtad a szavakkal a gyötrődését. :) Köszönöm, hogy olvashattam!

Üdv, Ricchan, Kritika Klub (A Fórumon megtalálsz minket)


Szerző válasza: Szia! ^_^ Első próbálkozásom volt ezzel a párossal, és egy kép ihlette az egészet. Azért örülök, hogy tetszett a történet a kis csapongása ellenére is :D Lehet, hogy többet nem írok ezzel a párossal, de nem lehet tudni, talán egyszer megint kedvet kapok, és talán egy hosszabbat hozok. :)) Köszönöm, hogy olvastad és írtál, nagyon örültem neki. :) Üdv, Nezu

2016.10.16 - 22:05 | 1: Liliomok könnye | Regisztrált
Szia! Nehéz egy ilyen szomorú történetre azt mondani, hogy tetszett, még akkor is, ha így van. Nagyon szépen fogalmazol, és Piton érzései is valósnak tűnnek. Nem gondolnám, hogy Lily bármikor is szerelmes lett volna Pitonba - valahogy őt csak James oldalán tudom elképzelni -, de abban biztos vagyok, hogy Perselus mélyen és őszintén szerette a lányt. Pontosan ez tükröződött a novelládban is. Nem is tudom, mit írhatnék még; egyszerűen csak gyönyörű, szívszorító és tragikus. Köszönöm, hogy megosztottad velünk!

Szerző válasza: Szia! Köszönöm szépen! :3 Igen, szerintem ez biztos egyoldalú volt kettejük között. Úgy hiszem Lily mindig is barátként tekintet rá. :) Nagyon szépen köszönöm a szavaid, hogy írtál nekem, és olvastál :)) Örülök, hogy tetszett ^_^

Egér
2016.10.16 - 17:33 | 1: Liliomok könnye | Anonymus
Sajnálom Pitont - de sose értettem, nem hiszem ,hogy valaha is tetszett volna Lilinek ,a sötét mágia - és a mugli ellenesség - és milyen életet szánt a lánynak? - na ne! - üljön a sarokban és bologatva mosolyogjon?

Szerző válasza: Szia! Az igaz, hogy Lily valaha is szerelemből szerette őt. A barátságuk is megromlott idővel, úgyhogy ez csak egy oldalú volt. :) Örülök és köszönöm, hogy írtál, na meg, hogy olvastad ^_^Szeretnél kritikát írni?