Az első randi kritikái

Szeretnél kritikát írni?2021.03.29 - 12:58 | 1: Az első randi | Regisztrált
Szia! Olyan cuuuuuuuki, hogy belehalok! *-* Nagyon szépen köszönöm, hogy lefordítottad ezt a kis történetet. Mivel én Dramione parti vagyok, igy az én világomban Rose nem létezik. Scorpius és Albus pedig ugyanúgy igen. És a két fiú, annyira aranyos, annyira ártatlan, hogy.... Ahh nincs rá szó. Nagyon jó volt magyarul olvasni, nem is mertem remélni, hogy a fordítások között, ilyen gyöngyszemre bukkanok. Feldobtad a napom, nagyon jó munkát végeztél. Rengeteget nevettem és mosolyogtam. Köszönöm még egyszer! :)

Karen
2016.11.06 - 16:18 | 1: Az első randi | Anonymus
Ez nagyon aranyos volt, köszönöm, hogy lefordítottad! :)

Szerző válasza: Ó, én meg köszönöm, hogy olvastad! :)) És egyetértek, szerintem is nagyon aranyos ez a történet. ^^

2016.11.05 - 22:48 | 1: Az első randi | Regisztrált
"Atya... gatya!" Kedves finnigan! Nagyon köszönöm, hogy lefordítottad ezt a történetet, és így rátalálhattam. Mindjárt elcsöppenek attól az érzéstől, amit ez a Csoda kiváltott belőlem. Őszintén megvallva, a könyvet olvasva végig ezen pörgött az agyam, hogy mennyire de mennyire megvan a két fiú között a kémia, mennyire összeillenek... Olyan gondoskodóak, odafigyelőek egymás felé! Rose olyan csupán mint egy szép, díszes függöny, ami eltakarja a világot, Albust. :) Csak mosolygok. Kérlek, ha tudod, továbbítsd az írónak a gratulációmat. Nagy tisztelet, hogy ilyen szépen átemelted a nyelvünkbe :) Köszönöm szépen!

Szerző válasza: Gratuláció továbbítva, az író nagyon örült neki. :D
És köszönöm én is ezt a csodaszép véleményt! Abszolút egyetértek, nekem is az tetszett meg ebben a novellában, hogy annyira el tudom képzelni, hogy a darabbeli történések így folytatódjanak. Albus és Scorpius szerintem pont ilyen reménytelenül bénák, de eszméletlenül aranyosak lennének együtt! xD (A függönyös hasonlatért meg külön pacsi, nagyon tetszik!) Még egyszer köszönöm, hogy itt jártál! :))Szeretnél kritikát írni?