Ellenségből barát, vagy több? kritikái

Szeretnél kritikát írni?



Laura
2018.03.30 - 16:54 | 1: Ellenségből barát, vagy több? | Anonymus
Köszönöm, hogy felraktad! Imádtam. Nagyon szeretném, hogy megírd a folytatást. Remélem, nem tettél még le róla, és, hogy minél hamarabb felrakod.

Szerző válasza: Szia! :)
Örülök, hogy imádtad, nekem is nagyon jó volt megírni. :) Huh,, hát a folytatásnak még nem kezdtem neki, de tervben van, csak sok minden közbejött. Kórház, műtét, stb. Mindenképpen neki fogok kezdeni nemsokára, ígérem. Addig is egy kis türelmet kérek. :) Köszönöm, hogy olvastad, és várlak a folytatásnál is! :)

anonymus
2017.09.25 - 15:15 | 1: Ellenségből barát, vagy több? | Anonymus
Szia, csatlakoznék az előttem szólóhoz és könyörögve kérlek, hogy folytasd minél hamarabb!! Én nagyon várom, és megérdemli a folytatást! Imádom ahogy Sebastian csábítja Kurtöt, kíváncsi lennék a folytatásra, hogy összejönnek-e és Blaine reakciójára. Kérlek, kérlek, kérlek, siess vele!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Szerző válasza: Szia! :)
Örülök, hogy ennyire tetszett, és várod a folytatást. Ha lesz időm a többi írásom mellett, akkor nekiállok folytatást írni. :) Igyekszem majd, de nem ígérek biztos időpontot, mert tuti nem tartanám be. :D
Köszönöm, hogy írtál! :)

Pocok
2017.09.09 - 17:57 | 1: Ellenségből barát, vagy több? | Anonymus
Lágyszi, legyen folytatás! Annyira érdekelne az a rész, amikor Kurt beadja a derekát, amikor megtudja Blaine a dolgokat, hogy Kurt apukája hogy fogadja, meg úgy a kapcsolatuk alakulása, hogy változnak mind a ketten. Folytatást kérek, mert a történet megérdemli! Nagyon imádtam ezt a történetet, nagyon jól hoztad a szereplőket, minden nagyon tökéletes lett. Köszönöm, hogy olvashattam.

Szerző válasza: Szia! :)
Örülök, hogy imádtad. :D Hát, eredetileg lett volna folytatás, de egyéb okok miatt nem írtam neki. Nincs eldobva az ötlet, csak egyelőre sok mindent vállaltam, amit teljesíteni is kéne. (például a Severitus gyűjteményem és a Volarry történetem folyamatos frissítése és az iskolai gyakorlat)
Ha lesz egy kis időm, feltétlenül folytatni fogom, legalábbis egy rövid kis novella erejéig. :)
Köszönöm, hogy olvastad, és írtál nekem pár sort is! Nagyon jólestek a szavaid. :)



Szeretnél kritikát írni?