Ellenségből szerető II. — A Herceg, aki nem akar Herceg lenni kritikái

Szeretnél kritikát írni?Natsuko
2018.08.05 - 20:47 | 8: Visszatért | Anonymus
Édes jó Istenem...Jelenleg aprócska sokk hatása alatt állok, még mindig, szóval jelenleg eléggé megerőltető feladat néhány összeszedett mondatot írni. Szóval...Mióta is zaklatlak már ezzel? De tényleg. Nagyjából a fic eleje óta. Most, hogy megkaptam itt van, kint van, esküszöm teljes lett az életem. S bár, eléggé sokat gondoltam rá igazából fogalmam sem volt milyen is lehetne a pillanat. Ezzel kapcsolatban abszolút nem csalódtam. Kellően drámai volt, de megmaradt kellően egyszerűnek, szerencsére nem lett túl tolva. Továbbra is élmény olvasni minden egyes sort, ebben a fejezetben különösen az volt. Még mindig nem tudok értelmes mondatokat összetákolni, szóval, most el is búcsúznék, hogy kiéljem magam egy kicsit. Értsd: visítva fogok ugrálni a fürdőszobában, reménykedve, hogy a család nem hallja meg. Köszönöm a részt, a folytatást izgatottan várom! Őszinte híved: N.

Szerző válasza: Kedves Natsuko!
Először is elnézést kell kérnem, hogy ilyen sokáig nem reagáltam véleményedre, bevallom, most kicsit hanyagoltam a Merit, és inkább az írástechnika tanulással töltöttem a szabadidőmet. Sajnos nem tudom még, hogy mikor lesz új fejezet, de dolgozom rajta, szóval lesz, az biztos. Reméljük, hogy minél hamarabb. :) Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést.
Üdv: Lissa

Natsuko
2018.07.22 - 13:20 | 7: A kutya | Anonymus
Kellett is ez a lelkemnek! Igazán aranyos rész volt, legalább is szerintem. Kifejezetten örülök, hogy Pers nem erősíti a vérfarkasok táborát. Ez igazán megnyugató. Az pedig, hogy minden vasárnap megajándékozza kutya barátunk, meleg ölelésként hat apró kis lelkemre...Vagy mi fene, a lényeg annyi: ez a kis közjáték igazán belopta magát a szívembe. Illetve még mindig nevetségesen gyorsan telik az idő a történetben. Bár régebben megnyugtattál már ezzel a kételyemmel kapcsolatban, még most sem bőrömben. Ha csak belegondolok, nagyon izgatott leszek, szerintem ez lassan már beteges. Amúgy én pártolom a rövidebb részeket, ha így sürvebben jönnének. Gyakrabban megkapnám az adagom, s nem kéne az elvonási tünetektől szenvednem. Köszönöm a részt! Izgatottan várom a folytatást! Őszinte híved:N.

Szerző válasza: Szia!
Én pedig örülök, hogy te ezen a véleményen van. Kaptam egy olyan kritikát, ahol az olvasó reménykedett benne, hogy vérfarkas lesz. Bevallom, hogy kicsit elgondolkodtam rajta, hogy ez megvalósítható lenne-e, de aztán elvetettem, mert az vázlataimban eddig nem szerepelt ilyen elem.
Sajnos mivel igazodnom kell a könyv eseményeihez, ezért meg van kötve a kezem az idő múlását illetően. De mindenre lesz idő, ne aggódj! Elvégre az első rész is körülbelül három hét eseményeit öleli fel, és mégis elég sok minden történt ezalatt. Nagyon köszönöm a visszajelzést, és azt is, hogy aranyosnak találtad a kaja ajándékozást. :) Közben már van fent újabb fejezet is, úgyhogy jó olvasást hozzá! :)
Üdv: Lissa

Natsuko
2018.06.24 - 12:24 | 6: Meghajtófű | Anonymus
Na...Én is megérkeztem, kérlek szépen. Először is, az egyik legjobn ballagási ajándék volt ez! Igen tizenhatodikán ballagtam, bár igaz csak most értem oda, hogy el is olvassam. Tekintve a tényt, miszerint lassan fél éve (Volt annyi?) vártam/vártunk a részre, azóta pedig egyszer újra is olvastam, nagyon tetszett, elképesztően boldog voltam, főleg azoknál a kis találkozásoknál. Jelenleg ez is haladásnak tekinthető, illetve nagyon aranyos lett szerintem. Piton meghajtófű megszállott, ez már tény és való. Mondjuk és kifejezetten kíváncsi lettem volna, ha nem szerzi meg, és úgy kényszerül találkozni "ellenségével". Szerintem érdekes dolgok születhettek volna abból is, de ez a verzió sem zárja ki kedvenc bájital mesterünk gyorsan, és szeszélyesen történő hangulat-ingadozásait. Legalább is remélem. Sirius, szegényt egyre jobbam sajnálom. Már csak azért is mert cselekmény terén, a Tűz serlegénél járunk, ugye? Mert akkor ezután időben a Főnix rendje jön, és...Jajbelegondolnisemakarok. Igen ezt szigorúan egybe kell jelen esetben írni. Már most alig várom a folytatást, remélem a nyáron még legalább eggyel megajándékozod az olvasóid. Tényleg már nagyon izgatott vagyok, hiszen...Hiszen na! Szerintem tudod, mindenkiről, hogy mit vár már oly nagyon.

Szerző válasza: Szia! Nagyon örülök, hogy visszatértél. :) Elnézést kell kérnem, hogy ilyen sokáig várattalak válasszal, de sűrű volt a programom. Cserébe viszont már jött is az új fejezet, és hamarosan az azután következő is érkezéik, mert egy jelenet híja van, aztán már csak bétázásra szorul. :) Megtisztelő, hogy megint végigolvastad az égész történetet, és az is, hogy ajándéknak tekinted. Gratulálok az a suli záráshoz egyébként! Remélem a folytatás is tetszeni fog. :) Üdv: Lissa

Kurenai
2018.06.21 - 14:46 | 6: Meghajtófű | Anonymus
Szerbusz! Nagyon szeretem a történetedet, kívŕncsian vŕrom a folytatást, és egy kis kritika is a dícséret mellé, Sirius kicsit lehetett volna kreatívabb az ébresztéssel kapcsolatban. Szeretném ha Piton nagy fekete vérfarkas lenne , persze ez a te történeted, nekem csupán a képzeletem szaladt el a kiskapun... Ja és szeretem a reggeli bolondgomba rántottámat ;) bár a laskás finomabb...

Szerző válasza: Szia! :)
Hú, hát ha meghalok sem jut eszembe, hogy milyen ébresztésre gondolsz, de elhiszem, hogy Sirius lehetett volna kreatívabb. A szentem kicsit néha korlátolt tud lenni, de ezt már biztosan észrevetted. :)
A következő fejezetben választ fogsz kapni a vérfarkasos felvetésedre, ki fog derülni ígérem, hogy lesz-e belőle nagy fekete bestia. :).
Áhá... látom valaki a bemutatkozásomat is olvasta. :D Nagyon köszönöm, hogy szántál rám pár percet, hogy írj nekem véleményt. Ilyenkor mindig érzem, hogy van értelme folytatni a történetet. További szép napot! :)
Üdv: Lissa

Daughter_of_Drarry
2018.06.18 - 23:23 | 6: Meghajtófű | Anonymus
Kedves Melissa! Egy perce olvastam végig a történeted, és úgy gondolom van pár dolog amit ezzel kapcsolatban szeretnék elmondani. Először is: EZ VALAMI ESZMÉLETLEN KIRÁLY! De komolyan! Íme pár pozitívum: nagyon tetszik hogy a szerelmi szálat lassan adagolod így van időm izgulni és agyalni rajta [mondjuk azért mostmár összejöhetnének :')]. Nem tudok haragudni egyik főszereplőre sem, hiszen félreértés miatt sodródtak el. Tetszik, hogy nagyon ügyesen találkozik a könyv a fanfictionnel és ügyesen használod az eredeti dialógusokat és eseményeket. A felétől a hangulat átmegy az idillből a szívbemarkolóba, ami szintén tetszik DE AZÉRT SZERINTEM AZ TÚLZÁS HOGY FEJEZETENKÉNT MEGBŐGETSZ! De komolyan tudod hogy ütött, amikor Sirius tudta, hogy január 9.egy fontos nap de mégse tudta hogy az amúgy Perselus születésnapja. Na itt ez tényleg fájt. Szóval én mindenképpen remélem hogy nemsokára hozod a következő részt és arra kérlek, hogy ne hagyd itt abba! Puszi: Daughter_of_Drarry

Szerző válasza: Kedves Daughter_of_Drarry! :)
Nagyon köszönöm a véleményedet. :) Örülök, hogy bejön neked a történet sebessége. Össze fognak jönni ígérem, de az még odébb lesz. Először legalább találkozniuk kéne úgy, hogy mindketten tudják, hogy ki a másik. :D De még utána is sok dolgon kell keresztül menniük, mielőtt... hát mielőtt. Majd meglátod. ;)
Nagyon jól esik, hogy úgy találod, jól összekötöttem az írást a könyvvel. :) Bevallom, a legtöbb energiát ebbe öltem a tervezés során.
A megbőgetést viszont nem gondoltam volna. Legalábbis jan. 9-és résznél egyáltalán nem, leginkább viccesnek szántam. Mindegy, hát végül is egy alkotás mindenkiben máshogyan csapódik le. :) Remélem azért ezzel együtt is tetszik neked. Ez a sok depresszív dolog, most már talán majd oldódni fog valamennyit. Legalább is nagyon igyekszem ebbe az irányba terelni a dolgokat.
A következő rész már egészen jól áll. Sajnos durva idő hiányban szenvedek, ezért nem tudok ígérni semmilyen határidőt, mert azokat úgysem tartom be soha. :D Arról tudlak biztosítani, hogy amint lesz időm, leteszem a kicsit fenekem és nekilátok, hogy tovább írjam. :) Nagyon-nagyon köszönöm a visszajelzést, ilyenkor mindig újult lelkesedéssel tudom belevetni magam a történetbe, ha látom hogy van aki olvassa, és ráadásul még tetszik is neki. Szóval örök hála érte, hogy rászántad az időt, és írtál nekem pár gondolatot. :)
Üdv: Lissa

Lora
2018.05.17 - 18:31 | 5: Magány | Anonymus
Igazán szórakoztató, szerintem egész jól elkaptad a karaktereket ;- Ez a rész is nagyon szép volt, akár a többi, bár hiányoltam belőle Dumbledore és Piton beszélgetését a bálon, mivel egyébként elég könyvhűen írsz. Alig várom a páros első találkozását, na meg persze hogy te hogyan alakítod a HP-t, ezen a kis románcon kívül. Remélem azért még szándékozod folytatni, annak ellenére hogy a dátumok nem túl bíztatóak. Remélem még élsz, lélegzel, és írsz! Sok puszi, és folytasd. (Ui.: Kérlek Piton később se legyen csöpögős!)

Szerző válasza: Kedves Lora! Nem is hiszed el, hogy mennyire örülök a visszajelzésednek. Nincs elfelejtve a történet. A bétám már majd egy hónapja kijavította az új fejezetet, csak sajnos nem volt időm azóta letisztázni. Ne aggódj, a csöpögősség elég távol áll tőlem, hát Pitontól meg főleg. :D. Hamarosan eljön az első ominózus nagy találkozás is. :) Örülök, hogy könyvhűnek találod az írást. Ennek a Dumbledore-Piton bálos beszélgetésnek utána járok majd, mert így hirtelen nem tudom, hogy mire gondolsz. Sajnos azért velem is előfordul, hogy hibázok, mindannak ellenére, hogy ezerszer átolvastam minden részt, amiben Sirius vagy Piton szerepel. Nagyon köszönöm a véleményt. Azt hiszem, erre volt most szükségem, hogy visszatérjen a lelkesedésem. Igyekezni fogok minél hamarabb beszorítani az új fejezet letisztázását. Szép napot kívánok! Lissa

Alexa
2018.03.26 - 23:24 | 5: Magány | Anonymus
Szia Most olvastam végig mind a két történetet. Sajnos a happy end kicsit közelebb áll a szěvemhez. Várom a folytatást, de egyben remélem azt is h kicsit majd eltérsz az eredetítől és nem kell Sirius halálától tartanunk.

Szerző válasza: Szia! Én mindig azt mondom, hogy a happy end relatív fogalom. Nyilván az első rész végére semmilyen jóindulattal nem lehet ráfogni... Ígérem, hogy ennek a végén nem erről lesz szó. :) Nagyon örülök, hogy végigolvastad a sztorit, annak pedig különösen, hogy írtál is vissza jelzést. Köszönöm szépen. :) Üdv: Lissa

city
2018.03.14 - 21:00 | 5: Magány | Anonymus
Idáig nagyon tetszik, remélem nem szándékozol se abbahagyni se halogatni a folytatást :) Csak így tovább!

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm a visszajelzést, most pont erre volt szükségem. :) Elég nagy kavar van most nálunk: költözés, új munkahely, hogy csak néhányat említsek. De egy vmi biztos, hogy ezt a történetet befejezem, ha addig élek is. :) Az új fejezet még a hétvégén a bétáim kezére fog kerülni. Szóval jövőhéten valamikor már lehet majd olvasni. :)

Natsuki
2018.03.09 - 07:00 | 1: Prológus — Üres fekhely, üres cella | Anonymus
Visszatértem! Vagyis hát...Ja mondhatom ez is. Na de! Ugye most, én részemről végre letudtam a felvételiket, jönnék a szokásos, már-már zaklató kérdésemmel: Mikorra várható a folytatás?

Natsuki
2018.03.09 - 07:00 | 1: Prológus — Üres fekhely, üres cella | Anonymus
Visszatértem! Vagyis hát...Ja mondhatom ez is. Na de! Ugye most, én részemről végre letudtam a felvételiket, jönnék a szokásos, már-már zaklató kérdésemmel: Mikorra várható a folytatás?

Szerző válasza: Szia! :) Nagyon örülök a visszatérésednek. Mostanában annyi elfoglaltságom volt, hogy nem tudtam leülni javítani. Nagyon szégyellem maga. Pedig már olyan 90 %-os a fejezet, durván 1,5 hónapja. Ígérem, jövőhéten beszorítom, és neki látok. Szóval jövőhét elején olvasható lesz, nagyon nagyon remélem.

TudodKi
2018.01.05 - 19:10 | 5: Magány | Anonymus
Nagyon várom a következő részt! Légyszi folytasd amint időd engedi! :D Nekem alapvetően nagyon tetszik, esetleg annyit változtatnék, hogy a nyelvezet stílusât egységesíteném a jól megszokott HPeste. Sok helyen tökéletesen illik a már eredeti könyvekből megszokott stílushoz, karakter szinten is. Viszont néha kizökkent a beleélésből egy-egy mai/trendi kifejezés felbukkanása, amit annyira nem tudok kapcsolni az addig elképzelt karakterhez. Nekem ilyenek kicsit a becenevek is. De ettől függetlenül ígyis-úgyis olvasni fogom :D úgyhogy csak így tovább :D Munkába menet kiváló időtöltés. Megéri felkelni legalább :D

Szerző válasza: Kedves TudodKi, akiről tudom ám, hogy ki vagy! :D
Nagyon hálás vagyok, hogy végre rászántad magad a kritika írásra is. :) És bocsi, a nagyon késői válaszért, de most aztán frankón el voltam havazva. Mindenek előtt, leszögezném, hogy végre az időm engedi, tehát hamarosan lesz folytatás. :) Örülök, hogy úgy érzed, hogy illeszkedik a történetbe, és köszönöm a visszajelzést a stílussal kapcsolatban. Szerintem ennek az lehet az oka, hogy amikor elkezdtem írni a történetet nem kalkuláltam, hozzá hogy ez mégis csak a múltban játszódik, különösen az első rész, de azért a második óta is eltelt már több, mint húsz év. Igyekszem majd figyelni ezekre, de esetleg, ha tudnál néhány példát hozni nekem rá, azzal sokat segítenél. :) Ha ezért érdemes felkelni, akkor tényleg ideje lenne folytatnom. Szóval megyek is, és megbütykölöm az új fejezetet. :) Még egyszer köszönöm az írott véleményt is.
Üdv: Lissa

2017.12.28 - 13:31 | 5: Magány | Regisztrált
Szia! :)
Végre eljutottam idáig (valamikor majd odáig is eljutok, hogy válaszoljak, ígérem). ;)
Nem is igazán tudom eldönteni, hogy Pitont vagy Siriust sajnálom-e jobban a karácsonyozásuk mikéntje miatt. Bár Sirius legalább nincs megkeseredve, holott mennyi de mennyi szörnyűségen ment keresztül. Azért az Azkaban nem egy leányálom, és most sincs valami jó helyzetben így, hogy szökevényként rejtőzködnie kell, és bármikor elkaphatják. Igazából nagyon szomorú, hogy Pitont keserűséggel és undorral tölti el mások vidámságának, boldogságának látványa (és nyilván nem vallja be magának, de irigyli őket szerintem). És az is szomorú, ahogy letaglózza a magány. Meg az is, hogy mások szerencsétlenkedése (pl. Harry táncolása), vagy megfélemlítése viszont felvidítja. :( Egyébként kíváncsi vagyok rá, hogy a te verziódban lesz-e jelentősége annak, hogy Piton megérezte a Százfűlé-főzet szagát Mordon közelében. Ja, és amúgy félelmetes, hogy az ifjabb Kupor milyen remekül hozza Mordon paranoiáját és az egész személyiségét.
Ebben a fejezetben nagyon átjön a kontraszt Sirius és Piton között, ahogy az előbbi még a nem éppen irigylésre méltó helyzetében is igyekszik a körülményeihez képest jól érezni magát. Csikócsőrt továbbra is nagyon bírom, egy üde színfolt ebben a mélabús-szorongó fejezetben. Szegény Sirius. :( Még a saját, elcseszett családja is hiányzik neki a nagy magányában. Szívszorító az a rész, ahogy énekelgeti a dalocskát, és felidézi a régmúlt karácsonyok emlékeit. Aztán az szerintem egy elég jelentős fordulat, hogy eszébe jutott Piton születésnapja, hátha idővel más is eszébe jut majd. Kíváncsian várom, mi lesz akkor, amikor ez megtörténik.
Na és az, hogy Piton megtalálta azt a tükröt. Vajon mi lesz a jelentősége? Segít esetleg Sirius nyomára bukkanni, vagy enyhíti legalább valamelyest a magányát?
Nagyon szomorú fejezet volt ez, és nagyon tetszett a párhuzamba állítás, hogy melyik férfi hogyan tölti a karácsonyt - meg utána ugye Piton születésnapja. Voltak azért benne olyan mondatok-félmondatok, amik feldobták, mosolyt csaltak az arcomra, máskülönben már lehet, hogy az ereimet nyiszálnám. Pl. maga Csikócsőr jelenléte is alapból enyhíti a nyomasztó hangulatot, meg az, ahogy Sirius itt a végén egy csíkban kopasz arccal kirohan a fürdőből. XD
Kíváncsian várom a folytatást, köszönöm, hogy olvashattam. :) Üdv: D_D (KK kolléga)

Szerző válasza: Szia! :)
Akkor válaszolsz, amikor végre lesz rá időd, nem hajt a tatár. :)
Hát igen, a mi drága Pitonunk nem egy kifejezetten pozitív jellem egyenlőre, erre te világítottál rá igazán, már korábban is. (Az első fejezet végi pszichopata öldöklés pl, azzal még lehet hogy kell majd kezdeni valamit, mert talán tényleg túlságosan kilóg a karakteréből). Szerintem HP könyvekben is, hiába hős, azért nem egy jellem bajnok, mert akárhogy nézzük Harryvel mindig gonoszkodik, meg hát csak halálfaló volt a szentem.
Ifj. Kupor Mordon alakítása szerintem a könyvben is meglehetősen jól sikerült, ezért gondoltam ilyenre, bár a fejemben, amikor beszélt, folyton az járt, hogy ő most úgy cselekszik, ahogyan szerinte Mordonnak cselekednie kellene. Végül is, ha megtévesztette Dumbit, akkor jónak kellett lennie. :)
Sirius éneke az egyik kedvenc részem volt ebben a fejezetben, szóval örülök neki, hogy szívszorítóra sikerült. Abban pedig biztos voltam, hogy Csikót bírni fogod, direkt adtam neki egy kicsit több szerepet, mint eredetileg lett volna. Kicsit talán tényleg enyhítette a lehangoltságot.
Visszatérve megint a karakterekre, igazából nem tudatosult bennem, hogy tényleg mennyire más is a világnézetük a pozitivitást tekintve. Mert, mint tudjuk, én sok mindent érzésből írok le, de örülök, hogy ez kijött, mert így belegondolva, tényleg ilyeneknek látom őket. Nyilván Siriusnak van néhány fontos emléke, ami rejtve van előle, azért ha majd azokat visszakapja, mert nyilván vissza fogja, akkor azért az rajta is meg fog látszani kissé. Perselus meg főleg a Siriussal való gyermekkori "galiba" miatt azért olyan, amilyen, tehát nyilván, ha ez felszínre kerül, akkor őrajta is fog ez változtatni. :) Na, de nem árulok már el többet, mert aztán meg nem lesz értelme elolvasnod.
Tetszenek ezek a kérdések, amiket felteszel egyébként, tök jól leképezi, hogy neked, mint olvasónak, milyen momentumok ragadják meg a figyelmedet, szóval köszönöm.
Lassan kicsit vidámabb vizekre evezünk majd. Ez most tényleg egy kifejezetten szomorú fejezet lett, talán az eddigiek közül a legszomorúbb. Köszönöm ezt a részletes véleményt.

Üdv: Lissa

Natsuki
2017.12.21 - 15:30 | 5: Magány | Anonymus
Köszönöm szépen a részt! Mint általában, most is nagyon tetszett! Valahogy mindig jól időzíted, hogy mikor rakd ki. Értsd jól, valami csoda folytán, mindig akkot rakod ki mikor nagyom rossz a kedvem.(Enyhén fogalmazva.) Így ilyenkor sikerül egy kicsit elfeledtetni ezt...Jó nézni, hogy ők is megküzdenek a problémáikkal. Ad egy kis erőt, hogy tegyem ezt én is. Még egyszer köszönöm a részt! Várom a folytatást. Kellemes ünepeket! Boldog karácsonyt!

Szerző válasza: Szia! Hát örülök neki, ha sikerül a történetből némi erőt merítened, akkor már ezért megéri megírni. :) Nagyon köszönöm, hogy még mindig ilyen lelkesen véleményezel. Neked is kellemes ünnepeket! Üdv: Lissa

2017.12.20 - 17:12 | 3: Kilégzés | Regisztrált
Szia! :)
*Ritsu rájön, hogy pár fejezettel le van maradva, majd belibben olvasni* Mivel már rég jártam a történetednél, így vissza kellett mennem a második fejezet végére, hogy tudjam, hol is vagyok lemaradva. Irigyellek a szép hosszú fejezeteidért, komolyan!

Ismét egy tartalmas fejezetet hoztál nekünk. Nagyon tetszik, ahogy a canonba építed bele a történetedet, egyszerűen olyan, mintha újraolvasnám az Azkabani Foglyot annyi különbséggel, hogy kicsit más Perselus és Sirius története. De nagyon szép a párhuzam, élvezet olvasni. Ha jól emlékszem, a könyvben nem esik szó arról, hogy Dumbledore miként is jut arra a döntésre, hogy hisz Siriusnak. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy talán legilimenciát alkalmazhatott, ez az ötlet nagyon találó volt. Az is tetszett továbbá, hogy Perselus hirtelen beszélni akart Siriusszal, ami persze kudarcba fulladt, hisz Harryék megmentették a férfit. Nagyon jól hozod a karaktereket, a canon részeken kívül sem érzem őket OOC-nek a történetben. Örülök, hogy még így a harmadik fejezet után is lassan bontakoznak a szálak, kíváncsi leszek, hogyan fognak majd ismét találkozni, hiszen nincs könnyű dolguk így, hogy Siriust keresik. Nagyon jó és tartalmas fejezet volt, köszönöm, hogy olvashattam, hamarosan behozom a lemaradásom. :)

Üdv, Ricchan, Kritika Klub (A Fürumon megtalálsz minket)


Szerző válasza: Szia! :)
Nagyon örülök, hogy visszatértél olvasni. Igen, aki ismer engem az könnyen feltételezi az egy fejezet/félév sebességet, de mostanában próbálok ezen változtatni, és tartani az egy fejezet/hónapot.
Nagyon örülök, mert csupa olyan dolgot emeltél ki, amikre próbálok nagyon odafigyelni, mint a karakterhűség, és hogy tényleg jól illeszkedjen az eredeti sztoriba. A legilimenciás dolgon igazából nem agyaltam sokat, valahogy ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. Szerintem elképzelhető, hogy tényleg ezt csinálta Dumbi, Rowling szerint is. És külön öröm, amiért bejött Piton elgyengülése, az a rész volt a kedvencem ebben a fejezetben. A sebesség miatt meg nem kell aggódnod, az biztos, hogy nincs elkapkodva a cselekményszálak kibontása. Ötletem sincs, hogy hány fejezet lesz végül az egész, de jó sok. Én pedig köszönöm a tartalmas véleményt. Örülök, hogy benéztél hozzám ismét. És olvastam a válaszodat is a nálad hagyott kritikámra, sose bánd a három hónapot, lényeg, hogy megszületett. ;)

Üdv: Lissa

Natsuki
2017.12.17 - 13:34 | 1: Prológus — Üres fekhely, üres cella | Anonymus
Na szóval...Így a karácsonyhoz közeledvén, ismét előhozakodom szokásos kérdésemmel. Mikorra várható a folytatás?

Szerző válasza: Szia! :) Már a második bétámnál van a történet, szóval lehet, hogy már ma feltöltésre kerül, de ha nem akkor is max 1-2 nap. Bocsi a késlekedésért. Lissa

[Előző] 1 2 3 4 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?