cor meum. kritikái

Szeretnél kritikát írni?Amcsikapi
2020.03.17 - 18:04 | 10: decimus | Anonymus
Ez egyszerűen fantasztikus volt!!!!! Nem bírok többet írni. Egy szó. Fantasztikus. Én magam is egy Reylo történet írója vagyok wattpadon ( Fény az éjszakában) de szívesen elolvasom másét, főleg, hogy ilyen jó történet. Minden eleme tetszett, mikor rátaláltam, le sem tudtam tenni! Plusz pont a Marvel említés😘 Nagy rajongód; Amcsikapi

Kyloben
2018.04.09 - 02:06 | 10: decimus | Anonymus
Nagyon jó. Sose olvastam még jobbat,és a vége felé meghatódtam. Reylo forever.

Zizibogar
2018.03.22 - 21:47 | 3: tertium | Anonymus
Szia! Király, meg minden... de DÖK elnök? :D Nem HÖK-re gondoltál? Kicsit kizökkentett, mert az egészen hirtelen elképzeltem egy gimiben.

Szerző válasza: Elírás. Előfordul.

2018.02.24 - 20:47 | 10: decimus | Regisztrált
Szia! Nagyon tetszett a történet. Már nagyon szerettem volna olvasni egy történetet Reyről és Kylóról, úgyhogy amikor megláttam a főoldalon, rögtön nekiestem és nem is tudtam abbahagyni :D Eddig még nem igazán olvastam AU-t, úgyhogy érdekes volt őket ilyen környezetben elképzelni, de szerintem nagyon jól megírtad, a karakterek személyisége is olyan, mint a filmekben. A végén pedig az tetszett a legjobban, hogy filmszerűen fejezted be, legalábbis nekem ez a szó jutott eszembe róla :D Úgyhogy csak így tovább! :)

2018.02.19 - 20:20 | 10: decimus | Regisztrált
Szia! Húha, annyi miden van a fejemben, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. Először is, alig akartam elhinni, hogy itt a vége, amikor megláttam, hogy az utolsó fejezetre kattintok épp rá. Be kell vallanom, kicsit meghatódtam, meg minden. Nagyon örülök, hogy végigkövethettem ezt a történetet, olyasmi volt ez, amire a Last Jedi által felvonultatott túlfűtöttség után Reylo fronton, kifejezetten szükségem volt :) Előre rettegek, hogy mi lesz velem, ha a Loki!!! on ice is befejeződik. Remélem, vannak még történetek a tarsolyodban ^_^ Egyébként nem semmi kis akciót hoztál nekünk az utolsó fejezetre. Klassz AU paralelje volt a filmben látott zseniális harcuknak Snoke csarnokában. Illetve az is szép pillanat volt, amikor először hívta Bennek Kylót. Remélemegyébként, hogy Rey valahol egy pontona jövőben még meggondolja magát :) szerintem (is) többre hivatott, mint egy kis műhely. Kicsit hiányoltam a lezárást Poe/Finn fronton, de most hogy így belegondolok, talán nincs is r szükségük. Hiszen nekik szinte csak most kezdődik a közös történetük. Ey kis formai megfigyelést viszont engedj meg, kérlek! Nem tudom, hogy a Meri szórakozik-e, vagy sem, de engem picit zavartak a túl nagy tördelési szünetek a sorok között. Illetve a végefelé a "a hó már legalább húsz centi a Ben talpa alatt" mondatban szerintem benne felejtettél egy határozott névelőt. Ezek persze apróságok, csak gondoltam szólok, hátha te sem vetted észre őket ^_^ Na, de még egyszer köszönöm, hogy olvashattalak, remélem, sokat olvashatunk még tőled a jövőben :) Őszinte híved: Lauf (K.K. - Megtalálsz minket a fórumon, de szerintem ezt már pontosan tudod ;) )

2018.02.07 - 23:19 | 9: nonus | Regisztrált
Aaaw! Ez nagyon jó volt :) talán az egyik kedvenc eddigi fejezetem. Nagyon örültem Han és Leia felbukkanásának (főleg Hannak, mert nagyon hiányzik nekem az univerzumból és olyan nagyon méltatlanul néz ki a Solo-film, hogy az csak ront a hinyérzetemen :D) és annak, ahogy Rey-re reagáltak, amilyen kapcsolat elkezdett kiépülni közöttük. Nagyon jól elkaptad azt, amit a filmekben hoznak, legalábbis amilyennek én éreztem Rey viszonyát ezzel a két karakterrel. Talán lesz Luke is valamikor? *-* Ezen felül nagyon-nagyon élveztem a Poe-Hux (atyaég, köztük volt valami? :O ) párbeszédet (és a leheletnyi Poe/Finn momentet. Yaaay!), fenntartom, hogy az általad ábrázolt Poe-t jobban kedvelem, mint az eredetit :P És úgy aapvetően hihetetlenül imádtam az egész fejezetet. Annyira egyben volt, anniyra működött mindenki, annyira aaaaaw! Köszönöm, hogy olvashattam!

Szerző válasza: Szerintem (legnagyobb sajnálatomra, mert ő a kedvenc homár űrninjám), Luke kimarad ebből a buliból. Terveztem a beleírását, de a történet vonala egyszerűen... nem bírná el? Nincs oka jelen lenni. 2 fejezetet tervezek még és hát annyira sűrű a cselekmény, hogy nincs neki helye. Pedig próbálkoztam. Tényleg. Poe szegénykém az első részben alig volt jelen, a másodikban pedig rúgtam belé egyet, hogy mennyire inkompetens szegénykém (bár, hogy őszinte legyek ott nem csak az ő hibája volt), szóval ama szent feladatot, hogy tisztára mossam a nevét, magamra vállaltam. És ezek szerint működik. :D (És persze, hogy volt valami közöttük, egy heves nyári szerelem, ami csúnyán végződött akkor, amikor Poe rájött Vöröske mocskos ügyleteire és kérte, hogy szálljon ki, de Huxnak fontosabb a karrierje, szóval szakítottak és nem volt elég feltűnő a románc, hogy bárki felfigyeljen rá, meg nem volt még elég kiépített a drogkartell, és Huxnak meg leggonoszabb akarata ellenére sem volt szíve kiiktatni Poe-t, ő meg tartja a száját, mert nem tud eleget ahhoz, hogy kinyissa és amikor találkoznak dühös feszültség pattogzik köztük, mert szexuálisan frusztráltak szegénykék.. Poe most már kevésbé. Na de persze, ki mit gondol bele. :D) Szóval örülök, hogy tetszett a történet, nem sokára hozom a következő fejezetet.:)

jinjang
2018.02.07 - 22:55 | 9: nonus | Anonymus
Szép volt, jó volt ... aztán jött az az utolsó mondat - és tökéletes lett. :-) (Egyedül a felesleges többes számokba tudnék belekötni - szemeik, csizmáit -, de nem teszem.)

Szerző válasza: Örülök, hogy tetszett, az utolsó mondattal elég sokat bajlódtam, mert nem tudtam, hogy vágjam el a jelenetet úgy, hogy ne legyen szörnyen... idegesítő?xd Atöbbesszámok az ellenségeim meg úgy maga a bétázás de hamar fel akartam tenni a sztorit, tekintve, hogy elég régen volt frissítés. Majd még egyszer átfutom.

2018.02.06 - 13:22 | 8: octavus | Regisztrált
Üdv! Kicsit röhögcséltem magamban, mikor megjelent a színen az öreg Kenobi, de hát na... Egyébként abszolút megértem Rey motivációját, ha Kylóét egyelőre még nem is (btw gondolom, vagyis remélem, a későbbiekben behozod majd Kylo szüleit is), és most pont kapóra jött, hogy Rey gyógyszert szed. Várom, mi sül ki ebből. :))

Szerző válasza: Remélem később tisztábbak lesznek a motivációk.:D

jinjang
2018.01.28 - 20:42 | 6: sextus | Anonymus
"fogalma sincs, mit gondol, vagy mit tehetne, csak létezik az időben és a térben biztos pont nélkül" Ki engedte meg neked, hogy leáss a lelkem legmélyére, előbányássz onnan egy félelmetes érzést, és pontosan szavakba öntsd azt, amire én képtelen lennék? Oké, szóval ... én sokat olvasok. Van, ami tetszik is. De az ritka, hogy valami igazán megérintsen. Ez a fejezet most nagyon olyan volt. Azt hiszem, egyre tisztábban látod ezt a két karaktert, ami azért nagyon nagy teljesítmény, mert totálisan zavaros mind a kettő. Imádom, amit velük csináltál. És gratulálok. És köszönöm! U.i.: A humorod meg csodás! :-)

Szerző válasza: február 15 az egyetemre való jelentkezés határideje és nekem fingom sincs róla, hogy hova szeretnék elindulni. azok a szavak az egész féléves érzelmi világom egy mondatba sűrítése. szóval minden hálám, hogy értékeled. a karakterektől pedig csak annyit, hogy ez a kezdő művem velük: ki kell tapasztalnom őket, hogyan viselkednek, mit érezhetnek, mire gondolhatnak és minél többet dolgozok velük, ez egyre könnyebben megy. azt remélem, a jövőbeli munkám könnyebben fog zajlani velük, mert már megkeserítették az életemet. U.i.: A humorom szar, de kompenzál érte... nem is kompenzál semmi.:/

2018.01.25 - 22:00 | 7: septimus | Regisztrált
Nézzenek oda, és tényleg csinál valamit :D nem vall ám rá. Kíváncsi leszek, mi lesz belőle, de félek, hogy semmi jó :"D Maz nagyon klassz volt :)

Szerző válasza: Esküszöm ezután csak csinálni fog valamit.:D Nyilván, semmi jó nem lesz belőle *gonosz kacaj*. Mazt meg nagyon szeressük.

2018.01.25 - 13:49 | 7: septimus | Regisztrált
Ó te, ez annyira jó... Ráfüggtem. Nem is gondoltam, hogy egy fősulis AU-t majdnem ugyanannyira fogok szeretni, mint az eredeti sztorit... (Csak csendben kívánom, hogy Hux mégse legyen annyira rossz kisfiú...;))

Szerző válasza: Oh boi, én nem is gondoltam, hogy egy fősulis AU-t ennyire nehéz írni xd (ajajj, pedig Hux igazi rosszfiú)

N
2018.01.22 - 12:53 | 6: sextus | Anonymus
Szia. Fuuu nagyon jo ficc nagyon hozod a keraktereket nagyon bejon remelem hamar folytatod nagyon varom kivancsi leszek mi tervezel meg 😉😉😉

Szerző válasza: Örülök, hogy tetszik.:)

2018.01.20 - 10:35 | 6: sextus | Regisztrált
Wow, Hux! Mármint a múltkori feltűnése is nagyon tetszett nekem, de most, hogy egy kicsit többet volt jelent, többet beszélt, már teljesen biztos lettem benne, hogy imádnivalóan utálható karakter. Remélem, sokat szerepel majd még ^_^ oh, és hogy kapunk még egy kicsit Finnből és Poe-ból.

Szerző válasza: Huxnak a karaktere meg lett kicsit gyalázva a nyolcadik részben, szóval valamivel igazságot kell neki szolgáltatnom, úgy érzem. Szörnyen érdekes karakter, és nyilván nem fog annyit szerepelni, mint Kylo és Rey, de szeretném minél több jelenetbe beleerőltetni, mert sok potenciál van benne. :D Poe és Finn meg cukorborsók. Igen.

Ekler
2018.01.20 - 06:53 | 6: sextus | Anonymus
Szia. Az a kis beszélgetés az elején... van egy sanda gyanúm, hogy fognak itt még kiderülni cifrább dolgok is. Hány részesre tervezted? Van előre vázlatod, vagy te is inkább spontán vagy, mint én? Még mindig nagyon jól hozod a szereplőket, annyira karakterhűek. Köszönöm ezt a részt is. Szurkolok, hogy hamar hozd a folytatást:)

Szerző válasza: Nem spoilerezek, de lehet, hogy fognak. Lehet, hogy nem. Egyelőre nem tudom, hány részes lesz, ezt sosem tervezem meg így előre, általában csak egy történet-vázat szoktam megtervezni, hogy tudjam hogy kezdődik az egész és merre tart, és még ettől is elég gyakran eltérek, ez e történet sem igazán ebbe az irányba szeretett volna haladni, na de Kylo meg Rey elég szeszélyesek. Szerintem most járunk úgy majdnem a felénél, szóval van még egy pár fejezet hátra. Pár napon belül hozom a folytatást.:)

2018.01.16 - 16:15 | 5: quintus | Regisztrált
Hoztad a formát. A "na most leülsz és eszel rész"-en halálra röhögtem magam. Nagyon kíváncsi vagyok, mibe ártotta magát Kylo, és Reyjel most, hogy behatóan érintkeztek testi síkon mit fognak kezdeni egymással. Várom a folytatást! :D

Szerző válasza: Uh, örülök, hogy tetszett, attól félek, hogy Finnt túl negatív figurának állítom be, pedig csak egy aggódó bátyus a szentem. Rey és Kylo között elmondhatom, hogy nem lesz egyszerűbb menet semmi, ha lehet, még csak további konfliktusokba fognak ütközni a történések miatt, de nem megyek részleteibe.:D A folytatásban majd úgyis kiderül.

[Előző] 1 2 3 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?