Loki!!! on ice kritikái

Szeretnél kritikát írni?GwenPage (offol)
2018.05.11 - 14:26 | 1: 1.fejezet | Anonymus
Végre eljutottam odáig, hogy belapátoljam a kimaradt fejezeteket, és omg. Most sírok, örömkönnyeket a boldogságuk miatt és szomorúakat, mert vége ._. A Thorki AU-k királynője vagy, hivatalosan, a Bifröszt pallossal kopogtatom vállaid. Fanatsztikusan életszerű, izgalmas, szívmelengető-szorító történetet kaptunk tőled, remélem, mielőbb olvashatok tőled valamit velük ♥ Maradok hű híved: Gwen

Szerző válasza: Óh nagyon örülök, hogy tetszett neked a történet. Megtisztelve érzem magam a kinevezés miatt. *_* Természetesen már a fejemben fel van vázolva egyszerre több történet is, de az időm kicsit szűkös, meg el vagyok havazva, de a közeljövőben jelentkezem egy újjal. Remélem, arra is lesz majd érdeklődő.:D

Elizabet
2018.04.26 - 10:30 | 1: 1.fejezet | Anonymus
Szerettem, köszi. Aranyos volt Loki, ahogy megkérte magát a gyűrűvel :D

Szerző válasza: Loki egy cukorborsó, amikor önmaga elkápráztatásáról van szó.:D

Momoo^-^
2018.03.18 - 08:43 | 1: 1.fejezet | Anonymus
ÚRISTEN, EZ NAGYON ÁLLAT! :D nem is értem miért nem futottam össze ezzel ez idaig. Arra kérlek, ne hagyd abba, mert elképesztően szépen írsz és fogalmazol. A hasonlatok a kedvenceim, főleg mikor Thor hangját a nyári delekhez hasonlítottad. Ott azt gondoltam, hogy; " Igen, igen! Ezaz! Meg van! " Az ilyen tipusú írókért élek halok, mert könnyedén tudnak csiholni egy kis csodát! Köszönöm, eszméletlen! U.i.: annak különösen örülök hogy Thorkit ragadtál magadhoz! :D puszi!

LorenHallen
2018.01.20 - 16:22 | 1: 1.fejezet | Anonymus
Merfoldekkel konnyedebb, mint az elozo toled olvasott Thorki tortenet, de felkeltette az erdeklodesem az elso fejezeted. Loki karaktere eleg eredeti, tenyleg jol hozod a formajat, es teljesen talalo ez a ket sport, amit kivalasztottal szamukra. A cimvalasztas valamifele utalas lenne arra, hogy hasonlo dolgok fognak tortenni a tortenetben, mint az animeben?

Szerző válasza: A cím egyszerű szójáték, nem igazán akarom összekötni az animével (pedig amúgy azt is nagyon imádtam, csak hát unalmas lenne szerintem ugyanazt a történetet végigvinni.) A főszereplők fő célja persze a győzelem, de teljesen más utat fognak bejárni érte.

2018.01.16 - 09:16 | 1: 1.fejezet | Regisztrált
Szia! :) Habár szeretem, még sosem jutottam el odáig, hogy ebben a fandomban olvasgassak, ráadásul ez a történet AU. De a leírásban szereplő: "Mellesleg hokizik. Mármint sportol." mondatok felkeltették az érdeklődésemet. Valahogy reménykedem benne, hogy a sajátomhoz hasonló, (enyhén) perverz humorral találkozom majd az olvasás folyamán. Huh, kicsit fura ez az E/3 jelen, még hozzá kell szoknom (és találtam pár vesszőhibát meg külön-egybe írást, ezeket nem emelem ki). A hasonlataid viszont nagyon tetszettek, pl. amikor Thor nevetését leírod. Egyébként már az elején rájöttem, hogy tiszta dinnye vagyok, mert még figyelmesen olvasni sem tudok, ugyanis nem tudom, miért, de Tony-Loki párosra számítottam, utána olvastam vissza a leírást, hogy Thorki. És így az első mondatoknál vakartam is a fejem, hogy Tony mióta szőke. XD Talán nem csak arra a hokizós mondatra kellett volna fókuszálnom. XD A megismerkedésükön is jót mosolyogtam, meg utána Loki szócsatáján is az öltözőben. A fejezet vége meg darkosan cukira vagy cukin darkosra sikerült XD ezzel a támadással és utána Thor gondoskodásával. Mivel olvastam a kritikára adott válaszodnál, hogy inkább fluff lesz, mint darkos, így haladok is tovább a következő fejezetre. Amúgy hány fejezetesre tervezed? Vagy ezt még előre nem lehet tudni? Köszi, hogy olvashattam. ;) Üdv: D_D (KritikaKlub - megtalálsz minket a fórumon)

Anonymus
2018.01.14 - 05:40 | 1: 1.fejezet | Anonymus
Na ennek mčgjobban örülök😊 mostanŕban túl sok sötčt hangulatú törtčnetet olvastam 😂

Szerző válasza: hát ez nem lesz az, ne aggódj.:D

Anonymus
2018.01.12 - 23:57 | 1: 1.fejezet | Anonymus
érdekes inspiráció választás, bár gondolom nem lesz olyan vidám mint az eredeti ... :) attól függetlenül nekem tetszett kiváncsian várom a folytatást

Szerző válasza: a helyzet az, hogy ez itt tömény fluff lesz, még ha elsőre annyira nem is látszik. a cím annyiban függ össze az animével, hogy jól hangzott Yuri helyett a Loki, na meg korcsolyáznak. meg mindenki meleg, mint egy kályha. ennyi. de remélem nem okozok csalódást.:DSzeretnél kritikát írni?