Sose voltál, mindig vagy. kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.09.04 - 23:58 | 10: Pokolba a szabályokkal. | Regisztrált
Juj, izgalmaknak nézünk elébe, remélem hamarosan olvashatom a folytatást. :3

Szerző válasza: Mindig örülök, ha tetszik és várod a következőt! :)

2018.09.04 - 09:31 | 9: Szigorúan piszkos ügyek. | Regisztrált
Szia! Ebben a fejezetben már nincs sok zavaró tényező, amikre a múltkor felhívtam a figyelmed, csak néhány kifejezést pontosítanék, árnyalnék: kiállt ellenük, semmiféle magyarázattal, kettejük között, évődését. A párbeszédeik továbbra is zseniálisak, mindketten megmaradtak a karakterük keretei között:) Az erotikus részek arányai is kellemesek, nem esel túlzásokba, életszerű. Draco szabályai annyira tipikusak, de érzem, hamar meg lesznek szegve. Olyan képszerű, ahogy egy szobába helyezted őket. Draco olvas (legilimentál), Hermione dolgozik (agyal), tiszta idill. Imádom őket együtt! Várom a kövit!

2018.09.03 - 22:29 | 8: Nincs középút. | Regisztrált
Szia! Bocsi, sűrű volt az utóbbi időszak, de még mindig olvasom a történeted, ez a nap fénypontja:) Kizárólag a fejlődésed érdekében, (és mert kritikus hangulatban vagyok) van egy-két észrevételem, ha nem baj: a -ban, -ben ragból az n betű gyakran elkószál. Pl.: nyeregben érzi magát, megnézte magát a tükörben, nem volt a teremben se, ruhában csináltad. Előfordulnak zavaró szóismétlések egy mondaton belül, vagy egymás után következő mondatokban. Székével kifelé fordult és az ablakon bámult kifelé. Később a dísz, a tánc, az egymás szót használod sokszor. Helyesírásra figyelj: megfojtja, Odúba, gondoskodtak a jókedv fenntartásáról, ne tartsd magadban, magához húzta a lányt (a derekánál), beszűkült. És akkor a tartalomról. Eszméletlen jól felépítetted a fejezetet, nekem elég volt a bálból a lényeg kiemelése - kettejük tánca. Az ajándékok szuperek, bár a cikesz nekem Harry-hez köthető jobban. Érdekes, hogy Draco milyen óvatos és gyengéd is tud lenni, a szemétségei mellett egy új oldaláról mutatkozik be, ami igen szerethető. Ki kell emelnem egy részt, ahol olvadoztam, olyan gyönyörűen megírtad: és a lány életébe úgy érkezett meg a változás, mint egy apró fuvallat, ami meglebegteti a függönyöket. - ez maga a nővé válás mozzanata számomra, nagyon szép. Az együttlétük is csodásan meg van írva, Draco malfoyos lelépése telitalálat. Szegény Hermione, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy már többek egymásnak, mint szeretők. Bocsi, hogy hosszú lett:)

Szerző válasza: Szia! Jaj, már nagyon vártam, hogy írj, és nagyon köszönöm, hogy ezt most megtetted! Külön nagyon köszönöm, hogy a hibákra felhívtad a figyelmemet! Igazából ezekből tanulok, hogy sokkal élvezhetőbb legyen az írásom. :) Örülök, hogy kiemelted ezeket a részeket, nagyon szerettem megírni, és boldog vagyok, hogy sikerült ezzel átadnom azt, ami kettőjük között történt akkor. Nem volt egyszerű, hiszen nem akartam túlzásba se esni, átesni a ló túloldalára, hogy egyből “ hű, de szerelmesek”, de nem is akartam Dracóból egy vadállatot csinálni. :D Igyekeztem karakterhű maradni, ám mégis valami újat csempészni a dologba. :) A “kapcsolatuk” tartogat még egy pár fordulatot, bonyodalmat... hamarosan érkezik is! :) Köszönöm mégegyszer a hosszú kritikát, máris szebbé tetted az estémet! :)

Tubi
2018.09.03 - 22:08 | 9: Szigorúan piszkos ügyek. | Anonymus
Szia! Nagyon tetszik a történet, remélem, hamar jön a folytatás:)

Szerző válasza: Kedves Tubi. Nagyon örülök, hogy tetszik, remélem a folytatás is elnyeri majd a tetszésedet. :) Már fel van töltve, hamarosan olvasható lesz! :)

:)
2018.09.03 - 14:55 | 10: Pokolba a szabályokkal. | Anonymus
:) :) Köszönöm, köszönöm, köszönöm... :) :)

Szerző válasza: :) én köszi... :)

Katmail95
2018.09.03 - 10:18 | 10: Pokolba a szabályokkal. | Anonymus
kivancsi vagyok bocsanat 😊

Szerző válasza: :)

Kitty
2018.08.30 - 11:53 | 9: Szigorúan piszkos ügyek. | Anonymus
Szia! Nagyon tetszett az új fejezet. Imádom, hogy Malfoy szabályokat állított fel, és kiváncsian várom az új fejezetet!

Szerző válasza: Szia! :) Nagyon örülök, hogy tetszett ez a rész, meg a szabályok bevezetése! :) A folytatás már fel van töltve. :)

2018.08.29 - 10:07 | 9: Szigorúan piszkos ügyek. | Regisztrált
Már vártam ezt a részt, a fejemet tenném rá, de minimuma kisujjam, hogy Darco biztosan többet érez, csak hát ő egy Malfoy. Kíváncsi vagyok, milyen fordulatokat tartogatsz még, esetleg mikor, hogyan és ki előtt buknak le bármivel, a szexel, a különórákkal... Hajrá! :3

Szerző válasza: Szia, köszönöm is már, hogy írtál nekem :) Fordulatok, bonyodalmak akadnak majd. :) Annyit elárulom, hogy a következő fejezetben már újra elkezdődik a tanítás... :) A folytatás hétvégén érkezik! :)

2018.08.24 - 12:58 | 8: Nincs középút. | Regisztrált
Szép rész lett, bár jó lett volna a bálról kicsit több részlet, meg úgy végig a fejezet folyamán, de így s tetszett. Talán picit hamar a cselekményre ugrottál (nem arra célzok, hogy hamar feküdtek le), hanem az átvezetés a bálról a lényegig xD Mindenesetre izgalmas olvasni, hogy Draco hogyan viszonyul Mionehoz, hát még az milyen izgalmas lesz, ha újra elkezdődik az iskola * - *

Szerző válasza: Köszönöm! :) Jaj tudom, picit önző voltam és ezt a részt csak kettőjüknek szenteltem, most a többiek, a karácsony és a bál is a háttérbe szorult! :( De remélem összességében tetszett! :)

2018.08.23 - 17:21 | 7: Csak azért is. | Regisztrált
Szia! Úh, kb két óra alatt bedaráltam a részeket, már izgatottan várom, hogy mi lesz a karácsonyi nyitó táncon... meg úgy folyamatában. Biztosan izgalmas lesz. Azon agyalok, lehet nem is Draco volt, aki megcsókolta Mionet? Mindenképpen érdekes... Várom a következőt!

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm, a következő fejezetben választ is kapsz a kérdéseidre. :)

2018.08.23 - 11:37 | 7: Csak azért is. | Regisztrált
Szia! Hát le kell írjam, ez a kedvenc fejezetem az eddigiek közül! Nagyon ötletes a prefektustánc, kár, hogy a könyvben nem volt ilyen, pedig akár meg is történhetett volna. Ginny az egyik kedvencem, annyira aranyosak a beszélgetéseik. Nekem a Harry Potter mindig az önfeledt gyerekkort juttatja eszembe, köszönöm neked, hogy egy kicsit visszahelyezkedhetek ebbe a könnyedségbe:) Draco és Hermione között, ahogy leírod nagyon működik a kémia:) Hermione karaktere is nagyon tetszik, ő a könyvben is elég belevaló csaj, de itt pláne. Alig várom a következőt! És külön öröm, hogy drága mardekárosunk gondolataiba is belepillanthattunk. És köszi a tagolást, szerintem még jobb így olvasni:)

Szerző válasza: Szia! :) Jaj annyira imádom, hogy mindig hagysz nekem kritikát, és köszönöm mégegyszer, hogy ilyen jó véleménnyel vagy! :) Nekem is személyes kedvencem ez a fejezet, olyan jó hangulatot áraszt szerintem, és boldog vagyok, hogy ezt át tudom adni! :) Mostmár minden fejezet így lesz, megfogadtam a tanácsodat! :) A következő fejezet feltöltve, kíváncsian várom, hogy sikerült-e ismét elnyernem a tetszésedet! :)

2018.08.23 - 10:09 | 6: Álomvilág. | Regisztrált
Szia! Nagyon tetszett az idézet a fejezet elején, tökéletesen ide illik, hangulatos. Maga a bál is élvezetes volt, egy ideig bíztam benne, hogy akad Hermionénak partnere, de aztán rájöttem, jó volt így. Néhol még előfordul, hogy feleslegesen utalsz Hermionéra pl.: alig aludt valamennyit (a lány), de egyre kevesebb ilyen van és nem annyira zavaró. A titokzatos idegennel történő csókjelenetet nagyon szépen, képszerűen írtad le, szinte érezni lehetett a gyengédséget:) A Weasley cucc szórakoztató volt és igen életszerű, tényleg kitalálnának ilyet. Függő lettem a történeted iránt!:)

2018.08.22 - 16:01 | 5: Egyszer fenn, egyszer lenn. | Regisztrált
Szia! Jól hozod a tini csajok problémáit, összeveszéseit, kibéküléseit, izgalmas báli készülődéseit. Malfoyon még mindig röhögök, nagyon mardekáros, de ettől elég vonzó is. Annyi észrevételem lenne, hogy esetleg tagolhatnád a fejezetet. pl. amikor azt írod Végre elérkezett a bál hete. Kis szünetekkel könnyebb lenne az olvasás.

Szerző válasza: Szia! :) Köszönöm ismét! :) A tanácsodat megfogadtam, már a következő részeknél úgy töltöttem fel, ezeket is javítani fogom majd! :) Örülök, hogy szinte minden résznél hagysz egy kis megjegyzést, mindig örömmel olvasom! :) További jó olvasást! :)

2018.08.22 - 15:53 | 4: Titkok és hazugságok. | Regisztrált
Szia! Egyre jobban tetszik a történeted! Külön jó, hogy nem történnek túl gyorsan a dolgok kettőjük között. Tetszik Ginny karaktere, hogy több szerepe van és szerintem a többieket is jól hozod. A két főhős beszólásain jókat derülök. Szuper ötlet, hogy beiktatsz nekik programokat, fogadás, bál, kviddics edzés, stb. Csak így tovább!

Szerző válasza: Szia! :) Köszönöm szépen ismételten a pozitív visszajelzést. :) Ginnyt én is nagyon kedvelem, olyan sok oldalú, tipikus fiatal és jó barátnő. :D Örülök annak is, hogy tetszenek a párbeszédek! :)

Niki
2018.08.20 - 21:19 | 7: Csak azért is. | Anonymus
Eddig nagyon tetszik, örülök, hogy itt nem jönnek össze azonnal, úgy mint más fanficekben. Karakterhű és érdekes történet, már alig várom Draco reakcióját Hermione ruhájára :)

Szerző válasza: Kedves Niki! :) Boldog vagyok, hogy tetszik a történetem. :) Törekszem arra, hogy a szereplők megőrizzék saját jelleműket, még akkor is, ha hamarosan kezdetét veszi valami új dolog...nem akarok sokat elárulni az elkövetkezendő részekről, de remélem nem okozok majd vele csalódást. :) Ha felkerül a folytatás, kérlek, írd majd meg a véleményedet, mert nagyon érdekel. :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?