Sose voltál, mindig vagy. kritikái

Szeretnél kritikát írni?LGmalfoy
2018.07.02 - 23:51 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Szia! Eddig nagyon tetszik, ahogy írsz és fogalmazol. Kicsit sok a megjegyzés a párbeszédek után, és "vörös barát", "ifjú lány" és stb. helyett nyugodtan használhatod többször a neveiket a szereplőknek. Ez nem számít szóismétlésnek és sokkal jobban élvezhető. Az is nagyon tetszik, hogy a legtöbb Dramione fanfichez képest nem azzal kezdesz, hogy Draco vagy Hermione egyből másként néz egymásra és hirtelen beüt a szerelem, mintha egyikük az idő alatt amíg nem találkoztak vélává vált volna. Utálják egymást és ez nem fog egy kettőre megváltozni. Várom a folytatást, csak így tovább!

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm neked a véleményt és a javaslatot!, a következő fejezeteknél alkalmazni fogom! :) Örömmel veszek minden megjegyzést, ezekből tanul az ember. Örülök, hogy tetszik a nyitó fejezet! :) Én úgy tudom elképzelni kettőjük kapcsolatát, hogy fokozatosan alakul ki, de nem elhúzva a végtelenségig. A folytatás már fel lett töltve, ma szerintem már olvasható is lesz! :)

Pearl
2018.06.30 - 17:59 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Ahoj, kedves Írónő! Szerintem nagyon érdekesen kezdted el, és várom a folytatást. Számomra kicsit furcsa, hogy Draco már férfi, ettől függetlenül nagyon jó a történet. Egyszerre karakterhűek, de érződik a te stílusod is.

Szerző válasza: Szia kedves Pearl! :) Nagyon köszönöm a kritikádat, örülök, hogy tetszik és remélem a folytatás is elnyeri a tetszésedet. :) Draco, mint férfi, majd a későbbi fejezetekben körvonalazódik ki teljesen. :)

Narcissaaa
2018.06.29 - 12:24 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Nagyon jol indul a sztori, jo leirasaid vannak. Viszont: kicsit tankonyi, vagy hogy is fogalmazzak.. eroltetett a mondatszerkezetek zome. Ne akarj prozat irni, mert akarmilyen jo is a tortenet kisse munek fog hatni. Ugy irj, ahogy beszelsz, ahogy gondolkodsz es sokkal termeszetesebb lesz meglasd. ^^ Varom a kovi fejezetet, remelem sietsz vele! ;)

Szerző válasza: Kedves Narcissa! Igazán köszönöm az őszinte véleményedet, és kritikádat! :) Igyekszem odafigyelni ezekre. Úgy írok, ahogy én magam elé képzelem az adott jelenetet, párbeszédet, milyen lehet az adott helyzet, hogyan reagálnak egyes szituációkra a szereplők, miközben persze próbálom megőrizni karakterek egyedi vonásait. Szeretném, ha nektek is átjönne az, amit én “látok” magam előtt, miközben a történetet írom! :) Sietek vele, ígérem, néhány nap múlva érkezik. :)

Nat
2018.06.28 - 11:19 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Szia nagyon érdekes eddig a történet, nagyon tetszett! Alig várom, hogy tovább olvashassam! :) (Lenne egy kérdésem: Már megvan írva a történet, vagy folyamatosan írod még a fejezeteket?)

Szerző válasza: Szia, nagyon köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy eddig elnyertem a tetszésedet! :) A 18. fejezetet éppen ma kezdtem el. A 2. fejezet pedig hamarosan érkezik! :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?