Sose voltál, mindig vagy. kritikái

Szeretnél kritikát írni?2019.05.02 - 16:24 | 25: Lappangó szerelem. | Regisztrált
Szia! Izgalmas rész volt, még csak most jutottam el az elolvasásig, remélem lesz még folytatása. :3
Puszi: Inata

ghani
2019.04.21 - 18:15 | 25: Lappangó szerelem. | Anonymus
Imádom, nagyon jó! Alig várom a folytatást!!! ;)

Kata
2019.04.17 - 15:40 | 25: Lappangó szerelem. | Anonymus
Szia! Két napja találtam rá a történetedre, de annyira tetszett hogy éjjel nappal ezt olvastam. Mivel eddig nem követtem a munkádat meg szeretném kérdezni hogy kb. mennyi időközönként raksz fel új fejezetet és a következő rész mikorra várható?

katus12
2019.04.17 - 15:39 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Szia! Két napja találtam rá a történetedre, de annyira tetszett hogy éjjel nappal ezt olvastam. Mivel eddig nem követtem a munkádat meg szeretném kérdezni hogy kb. mennyi időközönként raksz fel új fejezetet és a következő rész mikorra várható?

2019.04.16 - 11:44 | 25: Lappangó szerelem. | Regisztrált
Sírtam, nevettem. Egy szóval: Szerettem. Várom a folytatást! :)

Gabi
2019.04.06 - 07:15 | 25: Lappangó szerelem. | Anonymus
Alakul a boldog vég! Tetszett, köszönöm szépen! Várom a következő részt!!!

Xoxo
2019.03.13 - 23:37 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Szia, lehet tudni higy mikor jon a 26. Rész ? Mar nagyon várom!

Zetta
2019.03.12 - 20:41 | 25: Lappangó szerelem. | Anonymus
Köszi az új fejezetet, nagyon örültem, hogy feltöltötted! :) Végre kiderült a csavar, bár eddig is sejtettem valami hasonlót. Remélem, hogy Ronnak most már nem fog sikerülni, nem jó mikor Hermione sokáig haragszik. Nagyon sajnáltam ebben a fejezetben a szülei miatt, remélem, most már ott lesz neki Draco. :( Várom a következő részt!

Xoxo
2019.03.07 - 15:38 | 1: | Anonymus
Nagyon élvezem az irasaidat, és már nagyon várom a következő fejezetet !!!

Szerző válasza: Köszönöm!!! :)

2019.02.27 - 09:41 | 24: Kapcsolat a múltból. | Regisztrált
Ó, hát ez ismét egy kiemelkedően jól sikerült fejezet lett szerintem. Külön tetszik, hogy bár Hermione nagyon okos, Draco fölé tud kerekedni ebben (is):) Fel tud rá nézni és ez így van jól. Imádom a szócsatáikat, az előző fejezetnél lévő kritikával nagyon egyet értek. Sokat finomodott a stílusod, viszont a karakterek végig megőrizték jellemvonásaikat, erejüket. Fent tudod tartani az érdeklődést végig. Jó, hogy nem estek egyből egymásnak, habár mindketten vágytak rá. Nagyon várom továbbra is a folytatást!

Szerző válasza: Szia! :) Jaj, de jó, én is szerettem írni, szinte magam előtt láttam Hermione arcát, amikor minden lépten-nyomon Dracóba botlik! :) Köszönöm a pozitív véleményt, örülök, hogy mindig tudok újat adni a történethez! Remélem a folytatás is hasonlóképpen tetszteni fog majd! :) Jó olvasást hozzá! :)

Valaki
2019.02.20 - 15:37 | 23: Váratlan fordulat. | Anonymus
Szia mikor jön a 24. Rész? Vagy már kijött csak én nem látom? Nagyon vŕrom mŕr!!!

Szerző válasza: Szia! Jaj, köszönöm az érdeklődést, és hogy ennyire várod! Kicsit sűrűek a napjaim, így kicsit megcsúsztam, de ígérem, hamarosan érkezik! Ne haragudj a késlekedésért!

Zetta
2019.02.06 - 12:42 | 23: Váratlan fordulat. | Anonymus
Szia! Már egy párszor belekezdtem ebbe a történetbe, de sokáig nem jutottam túl az első fejezet felén, valahogy nem tudtam beleélni magam annyira a sztoriba. Tegnap viszont újra elővettem, hisz imádom a Draco-Hermione párosítású történeteket, de sajnos már szerintem az összes itt lévőt olvastam vagy négyszer, ez viszont még új volt. Nagyon megbántam, hogy eddig nem erőltettem picit jobban, hiszen a második fejezettől rögtön sokkal jobb lett, majd szép fokozatosan szerelmes lettem. Természetesen hajnalig olvastam, mert nem bírtam abbahagyni amíg be nem fejeztem, bedagadtak a szemeim és fájt a fejem, de megérte! Imádom, nagyon jó sztorit írsz, és látszik hogy a stílusod is gördülékenyebb lett. Gratulálok hozzá, írj még sok-sok történetet! :D Nagyon tetszik ahogy formálod a karaktereket, Draco nem egy érzelmes kisfiú, aki eddig csak félt apucitól, de most aztán vattacukorrá változik, és Hermione sem (annyira :D) hisztis és logikátlan, mint sok sztoriban. Tényleg nagyon tetszett a történet, szuper volt, ahogy a könyvhöz igazítottad, de közben meg mégsem. Mikor megláttam az időugrást a Mungós jelenet után, eléggé összeszorult a szívem, hogy ennyi időt egymás nélkül kellett eltölteniük, de remélem minden rendeződik, és bepótolhatják az elvesztegetett éveket. Viszont azt picit nem értettem, hogy ha állítólag Ron és Hermione barátok voltak, akkor Hermionénak miért Cho mondja el egy kellemes reggeli kávézás közben, hogy Ron Harryéknél lakik? Hiszen még ha Ron maga nem is mondta volna el, Ginny aki állítólag Hermione legjobb barátnője, csak szólt volna az évek alatt arról a nagy pénzről. (Lesz ennek még szerepe, ugye? ;)) Bár az is lehet, hogy én értelmeztem valamit félre, de ott azért picit értetlenkedtem. Ennek ellenére tényleg rettentően hangulatos és magával ragadó a történet, imádtam minden pillanatát. Remélem, hogy hamar jön a friss, és sok Dramionét olvashatok még tőled!

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm ezt a hosszú, részletes kritikát! Mosolyogva olvastam a soraidat, az ilyenekért érdemes megosztanom másokkal is az írásomat! :) Jaj, de nagyon egyetértek veled, amit a történet elejéről írtál...kicsit bajban vagyok a történetek elkezdésével, hiszen már egy konkrét történet megszületett a fejemben...viszont valahol muszáj elkezdeni, nem csaphattam bele a "lecsóba" egyből. :) De örülök, hogy adtál még egy esélyt, mégis sikerült elnyernem a tetszésedet! :) Fú, nagyon nagy vattacukrot nem akarom Dracóból csinálni, az annyira nekem sem jön be, viszont mindenképpen szeretném, ha nektek, olvasóknak is átjönne az, amit Hermione iránt érez! :) Az utolsó részre válaszolva: igen, lesz ég jelentősége Ronnak, és a kétes eredetű nagyobb pénzösszegnek, hamarosan ki is derül, hogy micsoda. Illetve, bocsánat, ha kicsit idétlenül fogalmaztam: Hermione tudja, hogy Ron Harryéknél lakik, csak azt nem tudta, hogy pénzzel is beszállt... természetesen beszéltek erről többször is, de ahogy Cho is mondta, ő mással volt elfoglalva (ugye a Draco utáni vágyakozás). Köszönöm még egyszer, hogy írtál! :) Hamarosan érkezik a folytatást, és közben folyamatosan készülnek a következő részek is! :)

Tamina
2019.02.01 - 11:54 | 22: Hat év, három hónap, huszonegy nap. | Anonymus
Ja, és még annyit, hogy remélem tényleg csak (nagyon nagyon) lassan közeledünk a végéhez!:D

Szerző válasza: Jaj, de cuki vagy! :D Most fogom befejezni a 24. fejezetet, sajnos kicsit elakadtam most az írásban; tanulom a KRESZ-t, múltkor baleset érte a szememet, így mindenféle tevékenységet fel kellett függeszteni, illetve egy másik történetet is elkezdtem írni, így sajnos csak éjszaka van időm. :( De igyekszem, ahogy tudok, és nagyjából még 4-5 fejezetet tervezek. :) Nem akarom a végtelenségig húzni, de lezáratlannak se akarom hagyni! :) Igyekszem!! :)

Daserio
2019.01.31 - 14:32 | 23: Váratlan fordulat. | Anonymus
Szia! Az előző fejezetben a főnök nem elcsúsztatta Hermione óráit? Ezek szerint vagy ugrottunk és nem figyeltem vagy benéztem valamit.

Szerző válasza: Szia! Engedélyezte a főnök, hogy csütörtökön és pénteken ne tartson órákat, így a hivatalos tanítás csak a következő héten kezdődik majd, viszont ezt valahogyan tudatni kellett a diákokkal is, azért tart Hermione egy kisebb beszédet a fejezet elején (ami ugye egy szerdai nap, és mellesleg szeptember 1.) ! :) Remélem így érhető! :)

2019.01.31 - 13:11 | 23: Váratlan fordulat. | Regisztrált
Ó, de jó, hogy ebben a pillanatban engedték fel, mikor van egy kis szünetem:D Cukik voltak a gyógyítónövendékek, de olyan nagyon fiatalok mondjuk nem lehetnek egy kórházban. Nekem alapból nem tetszenek a Mungóban játszódó történetek, valamiért irtózom a kórházaktól, még akkor is, ha varázslókórház ez, de ennek ellenére olvasom és tetszik nagyon. Draco annyira Draco, amikor ő maga intézi az ügyeit, nagyon bírom:D Komolyan rázott a hideg, amikor leírtad a találkozásukat, annyira képszerűen elképzeltem, annyira átéltem, nagyon szépre sikeredett!James megnyilvánulása igazi gyerekszáj, nagyon cuki. Hermione elég dühös a végén érthetően, de szerintem annál tudálékosabb, hogy ne akarja megtudni, mi történt. Ezt sajnáltam, de így még jobban várom, hogy megnyugodjanak és beszélgessenek:D

Szerző válasza: Örülök, hogy jó volt az időzítés!! :D Ezt úgy képzeld el, mint egy szakmai gyakorlatot... ott vagy helyben, tanulod a nyers tananyagot, és közben bevonnak téged is a gyakorlatba. Ők még nagyon soká lesznek gyógyítók (meg ugye nem is mindenkiből lesz, csak akinek megvan hozzá a képessége, akarata :) ). Én sem bírom alapjáraton a kórházakat, de sajnos az utóbbi 3 hónapban egy közeli hozzátartozóm bent feküdt, így minden héten megfordultam ott, igazából innen (is) jött az ötlet. Ígérem, igyekszem nem annyira letargikus helyként beállítani a Mungót. :D Jamie iszonyat cuki, imádom a gyerekszájat! :D Draco nem sokat változott, seperc alatt nyakába kapja a várost, és intézkedik. :) Hermione pedig fenntartja a duzzogás jogát, ami valamilyen szinten érthető is... aztán, hogy ez meddig tart... hát, az hamarosan kiderül! :) Elkészült a folytatást, jövő héten remélem fel is tudom tölteni! :) Köszönöm, hogy írtál!!

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?