Sose voltál, mindig vagy. kritikái

Szeretnél kritikát írni?2019.01.31 - 12:43 | 22: Hat év, három hónap, huszonegy nap. | Regisztrált
Szia! Gondoltam, hogy a fejezet címe arra utal, mennyi az az idő amit átugrasz a történetben. Elég nagy ugrás volt, de bele tudtam helyezkedni az újdonságokba. Érdekes a rejtélyes mérgezés, szerintem egész új lendülettel tudtad feltölteni ezt a részt:) Talán csak a főgyógyító túl muglis nevével volt 'bajom', lehetett volna pl. Emerencia White:D Nagyon örülök, hogy Choval is jóban vannak, ő egy kicsit háttérbe szorult a könyvben, nyilván azért, mert a Harry-vel való kapcsolata rövidke volt. Ron elég undok, de érdekes, nekem nem lett OOC, beleillik a jellemébe ez a viselkedés valahogy. Érdekes, hogy a szőkét Németországba helyezted, de ha belegondolok a Malfoyok tipikus németek lehetnének (szőkék, hidegek, követik az utasítást - nagyon gonosz módon általánosítva:D) Az iskolába járós részeket is nagyon szerettem, de ahogy írtam, új színt vittél a történetbe, nagyon várom a találkozásukat, mert bár 6 év hosszúnak tűnik, de ha az ember szeretett valakit és meglátja, mintha csak napok teltek volna el, felelevenednek az emlékek:)

Szerző válasza: Szia! :) Bizony, lelkesen számolgattam a naptáramba, hogy pontos címet tudjak adni a fejezetnek! :D Gyűlnek a rejtélyek... mérgezés, és még mindig nincs meg a személy, aki rájuk támadt a csatában. :D Hú, és milyen igazad van, az Emerencia sokkal "boszorkányosabb" név, de valamiért ez volt az első név, ami kipattant a fejemből, és bevallom, hogy először lemaradt a történetből, hogy hogyan is néz ki, ezt utólag pótoltam ki, és valahogy a külső tulajdonságok a nevéhez "passzolnak". :D Szóval Emerencia valószínűleg másképpen is nézne ki. :) Ron egy kissé ellenszenvesebb formáját mutatja, de örülök, hogy nem OCC, igyekeztem magamat belehelyezni, hogy miként érezheti ő magát... Lav halála, Hermione állandó visszautasítása. Ha jobban belegondolok, talán Svédországban mégjobban elvegyült volna, de nem akartam már olyan messzire "száműzni" szegényt. :) Nagyon örülök, hogy összességében tetszett a folytatás!! :)

Anna
2019.01.30 - 23:01 | 23: Váratlan fordulat. | Anonymus
Köszi az új fejezetet, és bocsi a feltörésért. Ha elolvastam, mindenképp írok még kritikát... Bár úgyis tudom, hpgy szuper lesz.

angel000
2019.01.26 - 16:50 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Szia! Tegnap feljöttem az oldalra, hogy kicsit nosztalgiázzak és elolvassak néhány régebbi Draco/Hermione történetet mert mindig is úgy gondoltam, hogy nekik össze kellett volna jönniük. Aztán ahogy nézegettem az oldalt megtaláltam a Te történeted és bele kezdtem. Hát nem tudtam abbahagyni, és mára végig is olvastam. Annyira magával ragadott a történeted és az általad átformált karakterek. Alig várom már a következő fejezetet és nagyon reménykedem a boldog befejezésben. :)

Szerző válasza: Szia! :) Hihetetlenül jól esett a hozzászólásodat olvasni, nagyon örülök, hogy így gondolod, és ezt megosztottad velem! :) Mindig öröm, ha valakinek tetszik a történetem! :) A következő fejeztet fel is töltöttem, remélem tetszeni fog a folytatás is! :)

2019.01.23 - 21:55 | 22: Hat év, három hónap, huszonegy nap. | Regisztrált
Szia! Bocsi, elmaradtam a kritikával, de itt vagyok. Érdekes, hogyan jönnek majd újra össze. LEsznek még bonyodalmak, vagy itt már végre együtt lehetnek? Nagyon várom a következő részeket. :3 puszi: Inata

Szerző válasza: Szia! :) Örülök, hogy itt vagyok! :) Ó, lesz még néhány bonyoladom, hiszen a találkozás soran kiderül majd egy-két érdekes dolog, és még meg kell találniuk, hogy ki áll mindezek mögött, és ki támadta meg őket a csatában. Viszont a felén már túl vagyunk, szépen lassan már közeledik majd a vége! :) A folytatás viszont hamarosan érkezik majd! :) puszi

Gabi
2019.01.18 - 22:33 | 22: Hat év, három hónap, huszonegy nap. | Anonymus
Nagyon vártam a folytatást, de nem egészen erre számítottam, ez valahol tetszik, mert szeretem a fordulatokat, de kicsit csalódott is vagyok. De biztos lesz Draconak valami jó magyarázata és továbbra is happy endbe reménykedem. Amúgy az ahogy írsz, még mindig nagyon tetszik és érdekes a sztori. :)

2019.01.17 - 08:25 | 21: Aludj csak, én álmodom. | Regisztrált
Szia! Az eleje kicsit érthetetlen volt számomra, hogy mi most a valóság, mi az 'álom' és hogy melyikük is sérült meg tulajdonképpen. Draco hogy láthatta Hermionét a hordágyon véresen, majd a másvilágszerű helyen egészségesen? Kicsit zavaros.A Jurrasic Coast tök szép hely, de valahogy a Jurrasic Parkra asszociáltam és vártam, mikor jönnek a dínók:D Bocsi. Hermione szerintem nem adná fel egykönnyen az álmait, még a szerelemért se, valami közös nevezőt találhatnának:) Úgy várom, hogy kiderüljön, ki az az illető, aki mindent látott. A végefelé amit mondott Ginny, szerintem túl korai, hisz még csak 17-18 évesek, na de te tudod:) Kicsit szirupos lett így a vége, de továbbra is nagyon tetszik!!Várom a kövit!

Szerző válasza: Szia. :) Na szóval, az első fele a történetnek ugyanolyan álombeli séta, mint a többi, ahogy a Roxfortba mennek egy ajtón keresztül és ahogy a tengerpartra, így láthatta Hermionét a hordágyon. Először azt hitte, hogy álmodik, majd mikor megtudta a lánytól, hogy hol van, akkor tudta, hogy igaz és azért mondja neki a végén, hogy a Mungóban lesz, ha felébred. Érted? :) Jaj, hát a szerelem csodákra képes, én úgy gondolom, hogy azért mondott igent arra, hogy menjenek együtt Londonba, mert boldog volt, amiért ismét van remény, hogy együtt legyenek és Draco is ezt tervezi....de ugye ez is csak egy terv volt, hiszen nem tudták, hogy miként alakult a háború vége. Ennyi háború meg minden után muszáj voltam egy kis jót is belecsempészni, majd Ginnyék gyereke is szerepelni fog a következő részekben. :) Köszönöm, hogy így is tetszett a fejezet!! :) A folytatás pedig már feltöltve. (U.i remélem érthető, amit az elejen írtam, és így már nem homályos az eleje)

..
2019.01.16 - 13:56 | 22: Hat év, három hónap, huszonegy nap. | Anonymus
Micsoda szerencse pont beléptem és láttam, hogy frissítettel. Bocsánat a feltörésért 😊

Szerző válasza: Villámgyors, mint mindig! :)

2019.01.09 - 18:45 | 21: Aludj csak, én álmodom. | Regisztrált
Jam mamám, mi lesz ebből. Nagyon remélm Draco jól lesz. Várom a következő részt, mint mindig. puszi: Inata

Szerző válasza: Kaland! :D A következő rész feltöltve!! :)

2019.01.09 - 15:06 | 20: Örökké búcsúzunk. | Regisztrált
Szia! Nagyon izgalmas volt a fejezet. Az első felében vártam, hogy nem úgy írod le, ahogy a könyvben történt. Aztán így is volt, meg nem is:) Bellát életben, a kedves szereplőket pedig ugyanúgy holtan hagytad, ezt kicsit sajnáltam. Az egymásnak esésük nagyon találó volt, bár Hermione szerintem mindig odafigyelne az apróságokra:) Mondjuk nem tudom szerencsére, hogy háborúban milyen helyzetek adódhatnak ilyenkor. A könyvben (filmben) ez volt a legutálatosabb rész, amikor azt hiszik Harry meghalt, ezért ezt nem olvastam szívesen újra. Nem lehetett egyszerű megoldani, hogy mit írj le a könyvből, mit hagyj ki, ami az ő történetük szempontjából nem olyan lényeges, de ne is hiányozzon, illetve milyen újat írj hozzá, de szerintem jól megoldottad! Ugye jó vége lesz? (please:D)

Szerző válasza: Szia! :) Sajnos, ahogy az eredeti történetben is, valakiknek muszáj voltéletüket veszíteni a csatában... a jók közül is. :( Én is utáltam ezeket a jeleneteket. :( Hermione mindig figyelt ezelre a dolgokra, de mondja is, hogy hónapokat óta nem hordja a tapaszt, hiszen nem gondolta volna, hogy most fognak találkozni, és ilyen helyzetre sor kerülni. :) Amit pedig a végén írtál...pontosan így volt, minden szava igaz; ültem és hosszú ideig agyaltam, hogy mit írjak le, mit ne, mi a fontos, mi a kevésbé fontos. Ugye itt Draco és Hermione a főszereplő, így most a többieket icipicit mellőznöm kellett. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elnyernem a tetszésedet! :) A végéről sajnooos nem nyilatkozhatom, de jön még egy-két izgalmas rész, ennyit biztosan ígérhetek! :)

2019.01.09 - 14:28 | 19: Áldozatok. | Regisztrált
Szia! Rég nem írtam megint, most olvasom újra az elmaradásaimat. Ahogy már írtam az előzőekben, jól összefésülted a könyvet és a saját verziód, nagyon tetszett most Hermione szemszögéből látni az eseményeket. Mondjuk a hologram helyett patrónust szívesebben olvastam volna:) Hú, Ron nagyon szemét volt! Mert oké, hogy Hermione tett dolgokat, de ez élet-halál harc volt, akkor fontosabb az, hogy együtt legyenek. Többször írod/írtad és kicsit zavaró: 'korán sem', ami helyesen 'koránt sem'. Izgalmas lett és függővég!:)Imádom továbbra is:)

Szerző válasza: Szia! :) Köszönöm szépen a kritikádat, már vártam nagyon! :) Az elírást javítottam, köszönöm, hogy szóltál! :) Igyekeztem nem eltérni az eredeti cselekményektől, szerettem volna, ha megmaradnak a fontosabb jelentek, de más szemszögből nézve. Örülök, hogy ezt sikerült átadnom! :)

Lina
2019.01.09 - 09:18 | 21: Aludj csak, én álmodom. | Anonymus
Imádtam

Szerző válasza: Köszönöm!! :)

Pillepolli
2019.01.06 - 17:20 | 20: Örökké búcsúzunk. | Anonymus
Nagyon vŕrom a folytatŕst, nagyon tetszik a történet. Hajrŕ!

Szerző válasza: Köszönöm szépen!! :) A folytatás feltöltve, hamarosan olvashatóvá válik! :)

Csilla
2019.01.02 - 00:39 | 20: Örökké búcsúzunk. | Anonymus
Bár még csak ma találtam rá a történetedre, mégis teljesen elvarázsolt. Annyira jó, hogy a szereplők nagyjából karakterhűek maradtak az eredetihez képest. És szerintem a történetszál vezetés is nagyon jó, és jól van felépítve a sztori.

Szerző válasza: Köszönöm szépen!! Igyekszem nem nagyon eltérni a karakterek jellemvonásaitól, de azért szerettem volna néhány új tulajdonsággal is felruházni őket, amik kissé egyedivé teszi ket! :)

Gabi
2018.12.30 - 17:55 | 20: Örökké búcsúzunk. | Anonymus
Szia! Nagyon tetszett, köszönöm szépen, hogy elolvashattam. Várom a folytatást és reménykedek egy boldog végkifejletben. Kellemes Ünnepeket! :)

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál, igazán jól esik, hogy ezt olvashatom! :) Boldog Új Évet minden kedves olvasómnak! :)

2018.12.18 - 11:41 | 20: Örökké búcsúzunk. | Regisztrált
Merlin szakállára, mi történik itt? XD Hát szabad ilyen kínok és kétségek közt vergődve hagyni a drága olvasóidat? Izgulok mi lesz a folytatásban, ehhez annyira mást nem is fűznék. Neked is kellemes ünnepeket, sok-sok ihletet a folytatáshoz, hátha még idén olvashatjuk, de ha nem, én jövőre is izgatottan várom és várlak az újabb részekkel. puszi: Inata

Szerző válasza: Szia!! :) Ezer bocsánat érte, nem így terveztem, de poooont ez a rész lett az év befejezője. :D Ez most akaratlanul sikerült így. :D Köszönöm, hogy írtál ésa jó kívánságokat! :) Ihlet szerencsére van, inkább az időm a kevés, akkor kérnék egy kicsit többet, ha lehetséges! :) De azért haladtam is, már a 24. fejezeten dolgozom éppen, ennek a folytatása pedig béta kézen van, úgyhogy érkezik nem soká!! :))

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?