Sose voltál, mindig vagy. kritikái

Szeretnél kritikát írni?Csenge
2018.12.15 - 17:17 | 20: Örökké búcsúzunk. | Anonymus
Iszonyú jó, most még csak a 17.résznél tartok, de nagyon megfogott, az időugrásos dolgot nem tisztán értettem de így is imádom, remelem jó vége lesz a sztorynak :D Ritka az ilyen jó sztory ami jól végződnik. Már várom a folytatást :D

Szerző válasza: Kösszönöm szépen, olyan jó ezt olvasni! :) Az időugrás meg csupán annyi lett volna, hogy ugye a 15. fejezet elején még az iskolai év végét írom le, de a fejezet végére már nyár vége van, és onnan a következő fejezetekben is vannak ilyen "ugrások", hogy 1 héttel később...2 hónappal később. :)

:)
2018.12.14 - 15:07 | 1: | Anonymus
Ne haragudj a türelmetlenségért. Köszönöm a feltöltést.

2018.12.12 - 13:06 | 18: Szertefoszló álmok. | Regisztrált
Szia! Ez valami elképesztően jó lett! Az eleje még lassan csordogált, de utána úgy beindultak az események. Jól összefűzted a könyvbéli dolgokat a saját verzióddal. Harry és Ron tényleg így reagálnának, nagyon el lett találva:) Furcsa, hogy feltűnt egy tanár, mert általában ők is és a Weasley család is kicsit kevesebb szerepet kapnak, ami mondjuk nem baj:)

Szerző válasza: Szia! :) Köszönöm szépen! :) Igen az elején kellett egy kis felvezető, hogy ne egyből a közepébe vágjak bele. :) Meglepően könnyen ment a szereplőket belehelyezni az eredeti történetbe, hiszen akár lehetett volna így is... nem akartam túl érzelgősre, mert akkor nem lett volna hiteles. Korábban már említetted, hogy hiányolod a barátokat Hermione mellől; na, ők megérkeztek! :) Illetve a későbbi részekben is most már "hagyom szóhoz jutni" a többieket is! :)

Tamina
2018.12.12 - 11:42 | 17: Rossz lelkiismeret. | Anonymus
Valamiért kiléptetett, bocsi. Ez a fejezet is nagyon el lett találva. Sajnálom Hermionét, mert ez egy elég lehetetlen helyzet. A barátok haragudnak egy rossz döntés miatt és féltik a szerettüket, de az a feladatuk, hogy mellé álljanak, bármi lesz. Remélem így döntenek majd. Nagyon izgalmas! Sok fejezeten át fenn tudod tartani az érdeklődést. Az elején a többesszám-egyesszám elírások kicsit zavaróak, de a karakterek nagyon élők, cseppet sem felszínesek. Pansy-t eléggé utálom:D

Szerző válasza: Annyira jó ezt olvasni, köszönöm! :) A fejezet elején lévő hibákat át fogom nézni, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet! :)

2018.12.12 - 10:49 | 16: Dobozba zárt emlékek. | Regisztrált
Szia! Bocsánat, nagyon sűrűek voltak a napjaim, alig vártam, hogy ismét odajussak, hogy olvasok. A te történeted az egyik legkedvesebb. Ez a fejezet nagyon szép volt, ahogy Hermione visszagondolt, tényleg jó lenne kis dobozba rejteni a szép emlékeket és újra átélni őket később. Igazi, mély kapcsolat alakult ki közöttük, nagyon életszerű. Megyek olvasok tovább:)

Szerző válasza: Szia! :) Semmi gond, már vártam a kritikáidat, bíztam benne, hogy hamarosan érkeznek! ) Így legalább összegyűlt egy kis olvasnivaló! :) Sokat gondolkoztam, hogy saját, önálló fejezet legyen, amely a "jelent" írja le, de végül ennél a megoldásnál döntöttem, és örülök, hogy helyesen.

2018.12.10 - 09:30 | 19: Áldozatok. | Regisztrált
Szia! Hűha, ez egy erős fejezet volt. Pitonnak természetesen mindig lesz helye a szívemben, ő mindig a csendes, sötét hős a történetben. Draco és Mione újra találkozása elsz a nagyon éredekes, meg eleve, hogy mi lesz Dracoval... Nekem nagyon tetszett ez a rész, a kicsit sötét hangulata végett, meg az is, hogy így egybe tudtál foglalni egy viszonylag hosszú időszakot, de nem volt mégsem hiányérzetem. Még a sztori elején egy-két fejezetnél előfordult, hogy hiányérzetem volt, amikor egy hosszabb idővonalat írtáál le, de itt határozottan imádtam. :3 Még kicsit irigy is vagyok. x3 Már alig várom a következő részeket, sok ihletet hozzá! puszi, Inata

Szerző válasza: Szia! :) Piton nekem is az elsőszámú kedvenceim közé tartozik!! :) Jaj, őszintén örülök, hogy sikeresen teljesítettem ezt a kihívást, itt tényleg hosszabb idővonalat kellett bemutatnom, de mégsem akartam magamat százszor ismételnem magamat. A következő részt feltöltöttem, hamarosan olvasható lesz! :) Köszönöm, hogy írtál, puszi :)

Xoxo
2018.12.06 - 00:28 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Mar nagyon vártam hogy érkezzen a következő fejezet !!!!

Szerző válasza: És remélem nem okoztam neked csalódást! :)

:)
2018.12.05 - 18:46 | 19: Áldozatok. | Anonymus
Úgy látszik, soha nem sikerül elsőként feltörni, hosszú kritikát hagyni, vagy kivárni a hivatalos feltöltést. És ez nem is lett kritika... Mindegy, akkor köszi, szia, sok csokit Mikulásra!

2018.11.30 - 01:59 | 18: Szertefoszló álmok. | Regisztrált
Szia! Rövidebb leszek a szokottnál, mert már késő van, én meg álmos, d nem bírtam ki, hogy ne olvassam el az új részt. :3 Végre! Lebukás! Már vártam, noha nagyon rossz így látni a karaktereket. Ginnyt kifejezetten kedvelem, igazi barát. Remélem, a fiúk megbékélnek. Idővel. Várom a következő részt! puszi, Inata

Szerző válasza: Szia! :) Nagyon köszönöm, hogy még ilyen késői órában is hagytál nekem itt egy kis szösszenetet! :) Bizony ám, ennek is eljött az ideje, hogy egy kicsit felborzoljuk a kedélyeket! :) A folytatást feltöltöttem, remélem tetszeni fog! :)

Xoxo
2018.11.29 - 16:55 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Szia! Nagyon boldog vagyok hogy megjelent az újabb rész ! Szívesen olvasom ezt a történetet. Ebből a reszbol nekem valahogy hianyoztak az érzelmek. Örülök hogy kiderült a kapcsolat, tovább nagyon ügyem lehetett volna titkolni, de ha mar esküt tettek le és szeretik is egymást, akkor kicsit tobb lelki dolog is megmutatkozik, meg akkor is hogyha fáradtak, mas dolguk is van es titkoloznak egymás elott. Kérlek ezt ne vedd rossz néven, nagyon tetszik a történet, es nagyon várom a folytatást is !!!

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet, természetesen nem veszem rossz néven! :) Igazad van, valóban lehetett volna benne több érzelem is, de valahogy ebben a fejezetben nem arra fektettem a nagyobb hangsúlyt most, de azért igyekeztem belecsempészni itt-ott pl. mikor a tanterembe összeszólalkoznak Harryvel, vagy mikor Hermione utána megy az erdőbe, és Draco megígéri neki, hogy visszamegy érte. Viszooont szándékosan hagytam néhány kidolgozatlan részletet, ezekre majd visszatérek pár fejezet múlva! :)

:)
2018.11.27 - 16:09 | 18: Szertefoszló álmok. | Anonymus
Szeretem a történetet, lesem az új fejezeteket, épp ezért nem tudom kivárni, amíg felkerül. Ismét bocsánat... :)

Szerző válasza: Természetesen meg van bocsájtva! :) Köszönöm, hogy hagytál itt kritikát! :)

2018.11.23 - 23:34 | 17: Rossz lelkiismeret. | Regisztrált
Imádom! Titkok, feszültség... és a megbúvó szerelem. Elég erős lesz? Annyi kérdést hagy minden egyes fejezet bennem, izgulok a párosért. Hermione Granger egy halálfalóba szerelmes, noha a szőkének nem sok választása volt. Mégis, azzal, hogy Draco Mionet választotta, kicsit a jó oldal felé húz. A maga módján, amennyie a helyzete engedi, próbál jól cselekedni. Jól érzem, hogy Ginny támogatása később még fontos lesz? Nagyon várom a következő részt, hajrá! <3

Szerző válasza: Már vártam, hogy írj! :) Imádom, hogy mindig sikerül elnyerni a tetszésedet! :) Annyira jó, hogy így át tudod érezni azt, amit egyes fejezetekkel mondani szeretnék. :) Igen, Ginny kiáll barátnője mellett, én jelenleg nagyon szeretem a karakterét, majd ő is tartogat a későbbi részben egy-egy meglepetést. :) Majd a hét közepére tervezem a frissítést! :) köszönöm! ❤️

Annie
2018.11.23 - 12:37 | 17: Rossz lelkiismeret. | Anonymus
Uuu, de jó volt! A kedvenc részem a: kezdjük akkor kettőre..ez a mi módszerünk! Annyira jól hozod őket egy párként, nem nyálaskodnak, de mégis érződik, hogy összetartoznak. Köszi!! :) csak végén a kis megjegyzést hiányolom

Szerző válasza: Igazán köszönöm!! Nekem is az az egyik kedvenc jelenetem! :) Valóban nem írtam most megjegyzést, ez amolyan “töltelék” fejezet, bevezető a következőbe, amire már készülök, mert megint lesz benne egy kis izgalom! :)

Egy-két
2018.11.22 - 17:33 | 17: Rossz lelkiismeret. | Anonymus
Mar nagyon nagyon vártam 😍 Nagyon szeretem olvasni ezt a történetet!

Szerző válasza: Mindig öröm ezt olvasni!! Nagyon köszönöm, igazán jól esik! :)

Lina
2018.11.21 - 18:00 | 17: Rossz lelkiismeret. | Anonymus
imádtam <3

Szerző válasza: Nagyon köszönöm!! :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?