Sose voltál, mindig vagy. kritikái

Szeretnél kritikát írni?:)
2018.11.21 - 16:56 | 16: Dobozba zárt emlékek. | Anonymus
😍😍😍

Szerző válasza: :)

:)
2018.11.12 - 18:41 | 16: Dobozba zárt emlékek. | Anonymus
Ezer bocsánat és legalább ugyanennyi köszönet! :)

Szerző válasza: :)

2018.11.10 - 10:39 | 15: Érzelmi káosz. | Regisztrált
Szia! Nagyon imádtam ezt a fejezetet is. Az előző fejezetekben, mikor azt írtad, időugrások lesznek, megijedtem, nem akartam előreszaladni. De ezek nem voltak olyan nagy ugrások, pont annyit írtál le az ez idő alatt történtekből, amennyit kellett. Hermione egyedülléte a házban nagyon hangulatosra sikeredett, teljesen beleéltem magam és borzongató volt az esőben álló idegen sejtetése is. Aztán megkönnyebbültem:) A kettejük közti kémiát és az ágyjeleneteket hihetetlen jól leírod. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, amikor az észérvek nem voltak elég erősek, a szenvedély viszont annál inkább. Az olvasó szerintem ráismer a saját életében is erre az érzésre, a mindent kizáró lábremegős vágyakozásra, a másik közelségének hatására. Szeretném, ha ismét hatna rám is így valaki:) A vicces, évődő párbeszédek mellett felfénylett az egész helyzet drámaisága, mégsem lett komor. A vége pedig zseniális!Elmondhatatlanul várom a következőt!

Szerző válasza: Szia! :) Jaj, már megszámlálhatatlanszor elolvastam ezt a kritikádat, olyan jól esett a pici lelkemnek! :) Igazából ez a fejezet (+ a követlező) már akkor megszületett szinte készre a fejembe, mikor még a történet nem is körvonalazódott bennem teljesen. Annyira boldog vagyok, hogy sikerült átadnom azokat az érzéseket, amelyeket én is éreztem, és ezáltal Hermione is érez! Remélem a következő fejezet is ennyire fog tetszeni, azzal már jobban meggyűlt a bajom, sokat dolgoztam rajta, hiszen abban is lesz bőven komolyság, dráma, érzelem... meg persze a jól ismert "megmosolyogtatós" párbeszédeknek is szorítottam helyet! Annyira, de annyira köszönöm, hogy mindig írsz!! :) A folytatás hamarosan érkezik! :)

2018.10.31 - 10:02 | 15: Érzelmi káosz. | Regisztrált
OMG! Merlin szakállára.. nagyon jó lett, kellően egybe foglaltál mindent, ez a lánykérés meg... gondolom, hogy Hermione ne legyen a halálfalók célpontja. Személy szerint roppant kíváncsi lettem, mi lesz ebből, szóval sok sikert az elkövetkezendő részekhez, és sok-sok ihletet. Hajrá! Puszi: Inata

Szerző válasza: De jót mosolyogtam! :) Annyira boldog vagyok, mikor ilyen hozzászólást olvashatok! :) Nagyon köszönöm a kedves szavakat! A folytatás hamarosan érkezik, kiváncsian várom, hogy mit szólsz majd hozzá! ♥

Annie
2018.10.31 - 09:07 | 15: Érzelmi káosz. | Anonymus
nagyon örülök, hogy ilyen hosszú volt ez a rész! nagyon nagyonn jó volt, annyira izgultam a végére. tudod mit szeretek a legjobban? a párbeszédeket azokon mindig jót nevetek és annyra illik hozzájuk!! a befejezésre egyáltalán nem számítottam, de örülök, hogy Malfoy visszatért. erre se gondoltam de a folytatást se tudnám megmondani hogy mi lesz! várom remélem jön hamar!

Szerző válasza: Örülök, hogy nem kiszámítható a történet, igyekszem minig valami plusz dolgot belecsempészni, örülök, hogy ez ismét sikerült! :) A párbeszédeket nagyon szeretem írni, magam is sokszor elnevetem magam rajta! :D Köszönöm, hogy írtál! ♥

2018.10.30 - 23:23 | 15: Érzelmi káosz. | Regisztrált
Jaj, nagyon élveztem és a vége? Hát remélem, hogy hamar folytatni fogod, mert nem tudok majd mit keudeni ezek után magammal. XD Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Amúgy nagyon klasszul írsz csak így tovább! ;)

Szerző válasza: Haha, bocsánat! :D Imádtam ezt írni, egybe írtam a következő fejezettel, de hát valahol le kellett felezni... és hát hol máshol lehetett volna. :) Nem fogom sokáig húzni, a következő részben “minden” kiderül! :) Nagyon köszönöm, hogy írtál! ♥

2018.10.30 - 22:45 | 1: A jövő visszatér. | Regisztrált
Szia, Haley! Most találtam rá a történetedre, és azt kell mondanom, nagyon tetszik. Olvastam már párszor Draco/Hermione párosítással, de a tiéd más volt, mint az eddigiek. Jó értelemben persze. :) Ugyanakkor találtam néhány helyesírási hibát a fejezetben. Kérlek, ne haragudj ezért, esküszöm, nem direkt kerestem a hibát, hogy aztán kötözködhessek. Csak megakadt rajtuk a szemem, valószínűleg amiatt, hogy elég sokat bétáztam meg írtam már. Remélem, nem haragszol, ha most leírom ide a hibákat.
Eltelt pár nap mire mindenki visszarázódott az iskolai élethez. A "mire" elé hiányolok egy vesszőt.
Ne nevettesd már ki magad Ronald A Ronald elől hiányzik a vessző.
Nyilván kíváncsi miért hívattam magát, ezért nem is szaporítanám a szót. A "nyilván kíváncsi" után vessző.
- Igazán köszönöm a megtiszteltetést, professzor asszony! Professzorasszony egy szó.
Kap egy kis tanári helyiséget, nem nagyot, éppen ahol ketten elférnek. Éppen után vessző.
Ki merészelte? Hogy gondoljátok ti mocskos griffendéles csőcselék banda, hogy átkot szórtok rám? Hogy gondoljátok után vessző.
Hagyjad, Draco, nem érnek ennyit! Amúgy sem ők voltak, hanem valaki más – szólt Pansy Parkinson, mikor a mardekáros bandával leértek többiek közé. leértek a többiek közé.
Én senkire nem küldtem átkot, te nagyokos! – mondta a fiú, majd megragadta a lány ruháját, és felhúzta a földről, durván neki nyomta a hátát a falnak, miközben továbbra sem engedett a szorításon. nekinyomta egy szó.
Azt rosszul teszed, Granger! Szemmel foglak tartani. De figyelmeztetlek, egy rossz húzás, és ígérem nem félni, hanem egyenesen rettegni fogsz tőlem! Ígérem után vessző.
- Jó vagy, Hermione! Jól tetted, amit tettél, és hogy nem ijedtél meg tőle. De most hagyjuk azt a beképzelt szőke fejűt, nézd miket hoztam neked. Nézd után vessző.
A barna hajú lány mosolyra húzta a száját. Örült, hogy barátnője meghallgatta, és ő is igazat adott neki, igaz öltözködni már semmi kedve nem volt, Igaz után vessző.
Szerzői megjegyzésedben a "kérlek" után vessző.
Egyébként borzasztóan kíváncsi vagyok Hermione további kalandjaira, amint tudom, olvasom tovább a történetedet. Ez a stílusváltásos dolog a végén nagyon tetszett, például ez is egy olyan dolog, amivel más Dramione-ben nem találkoztam. Köszönöm, hogy olvashattam, üdv:
Victoria2002

Szerző válasza: Szia Victoria! Azta! Nagyon köszönöm a pozitív visszajelzést, ezt nagyon jól esett olvasni! :) Örülök, hogy tudtam valami újdonságot hozni! :) Köszönöm a segítséget is, egyáltalán nem veszem rossz néven az ilyen kritikát, hiszen ez építő jellegű, és az ilyenekből tanul az ember! Természetesen javítva lesznek! Köszönöm mégegyszer, és várom a további véleményedet! :)

Szerző válasza: Javítottam, még egyszer köszönöm! ♥

Linus04
2018.10.30 - 17:37 | 14: Közös megegyezés. | Anonymus
Nagyon várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Tegnap feltöltöttem, hamarosan olvasható lesz! :)

2018.10.24 - 08:43 | 14: Közös megegyezés. | Regisztrált
Szia! Érdekes volt ez a fejezet, de tetszett. Nem tudtam eldönteni, hogy a hely, ahová Hermione került békés vagy creepy:) Mindenesetre örültem, hogy nem tartottad ott sokáig. A végén nagyon tetszett a párbeszéd köztük, de remélem Draco nem abba az irányba megy, amit a végén megemlített. Kissé ritkultak a fejezet feltöltések, de remélem hozod hamar az újat. Nem bírok betelni a történettel!

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszett! :) Az álombeli helyet direkt olyannak akartam hagyni, hogy az olvasó maga dönthesse el, hogy milyen érzéseket vált ki belőle... mert a helye maga csodálatos, a helyzet viszont ijesztő. :) Dracót most majd egy másik oldaláról fogom megmutatni, de csak egy-két fejezet erejéig egyelőre. Lesz megint sok párbeszéd köztük, azokat mindig szeretni szoktad/szoktátok! :D Készülnek a fejezetek, a 15.fejezet már béta kézen van, szerintem ma/holnap várható a feltöltés. Igyekszem nagyon, csak volt egy kis magánéleti gond (költözés, álláskerés), és néha már azt sem tudom, hogy én ki vagyok. Írom közbe a 21. fejezetet, csak nem akarom a saját magam gondjait átvinni a történetbe. De köszönöm, hogy mindig lelkes olvasóm vagy, már kiváncsi vagyok mit szólsz a következő 2 fejezethez, lesz benne egy-két csavar megint! :)

Xoxo
2018.10.22 - 18:03 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Hello ! Körülbelül mikorra várható a következő rész ? 😊

Szerző válasza: Szia! :) Ma vagy holnap érkezik! :)

Timcsi
2018.10.15 - 23:04 | 14: Közös megegyezés. | Anonymus
Na jó én végig akarom olvasni az egészet most rögtön azonnal xD Egyre jobban izgat mit hozol ki az egészből.. Az időbeli ugrások érdekesnek tűnnek előre is :D Várom kitartóan az új részt 😘

Szerző válasza: Jaj, de aranyos vag, ezen jót mosolyogtam! :D Most következik majd egy-két érdekes jelenet, rész. Hamarosan feltöltöm, igyekszem nagyon! :)

2018.10.10 - 13:53 | 13: Átkozott nap. | Regisztrált
Szia! Nagyon várom mindig az új részeket! Kissé szomorú vagyok, hogy kedvenc párosom eltávolodott egymástól, Will karakterét egyelőre nem tudom hova tenni, kicsit semmilyen. Pansy egy rohadék, nagyon tetszett a kettejük konfliktusa és igazán vicces beszólásokat írtál meg, gratula!:) Izgi volt a további rész is, viszont nekem kicsit kevésbé hű a könyvhöz, hiszen ha nincs belső segítség (Malfoy), akkor semmiképpen sem tudnak bejutni a kastélyba a halálfalók és Dumbledore meg a tanárok nem hagyták volna, hogy a gyerekek harcoljanak. Sajnáltam Hermionét, hogy megsemmisült, amit Dracotol kapott és hogy komoly baja esett. Ennyi most az észrevételem, élveztem és továbbra is várom a kövit!:)

Szerző válasza: Szia! :) Már vártam, hogy írj, köszönöm, mint mindig! :) Örülök, hogy sikerült elnyerni a tetszésedet, én is szerettem a párbeszédeket írni, mindif jókat mosolyogtam, miközben írtam! :D majd erre, hogy hogyan jutottak be, majd később még visszatérek egy kicsit, illetve muszáj voltam belecsempészni azt, hogy harcolnak, mert nem bírtam kihagyni, hogy ne szerepeljenek Harryék egy ilyen helyzetbe... :) a folytatás érzik ma vagy holnap! :)

Fairy tale
2018.10.06 - 18:00 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Szia! Nagyon tetszik a történet, rendesem függővé tett! Érdekesen hozod a szálakat, kíváncsian várom, hogy lesz a folytatás! Egész délutan ezt olvasgattam és szomorúság fogott el a végén :( Kellemes alkotói munkát!!!

Szerző válasza: Szia! :) Ó, olyan jó ezt olvasni, de komolyan, ilyenkor extra kedvet kapok mindenhez! :) köszönöm a pozitív visszajelzést, remélem a későbbiekben is elnyeri a tetszésedet a történet! Igyekszem itt-ott egy kis csavart belevinni! Szomorkodni nincs okod, tudod, minden rosszat jó követ, ezt igyekeztem belecsempészni a folytatásba is! Köszi mégegyszer, a folytatas pedig feltöltve, hamarosan olvasható lesz! :)

:)
2018.10.05 - 22:46 | 13: Átkozott nap. | Anonymus
Szia, Csak ma vettem észre, hogy van új fejezet. Jó kis meglepetés volt. Igazán izgalmasra sikeredett, és ötletem sincs, mi következik most. :)

Szerző válasza: Nagyon köszönöm, és örülök, hogy tudok meglepetést okozni! :) A folytatás feltöltve, hamarosan olvasható lesz! :)

Xoxo
2018.10.05 - 14:10 | 1: A jövő visszatér. | Anonymus
Rettentően várom mar a következő fejezetet!! Nagyon erdekel a folytatás! ❤️

Szerző válasza: Köszönöm, olyan jó ezt olvasni! :) A következő fejezet feltöltve, hamarosan olvasható lesz! :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?