Titkom vagy, titkod vagyok kritikái

Szeretnél kritikát írni?Borka
2021.02.09 - 21:44 | 29: Huszonkilencedik fejezet | Anonymus
Nagyon szomorú volt, de szerintem ez fontos lesz később

Szerző válasza: Szia, kedves! Eddig nem is láttam, hogy írtál, bocsánat! Nem hiszem, hogy ezt folytatni fogom, maximum egypercesekkel. :) Örülök, hogy tetszett, és elolvastad! <3 Köszönöm!

Pillepolli
2020.02.24 - 10:28 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Kedves Louismyfair! 1 éven át húztam a történetedet. Köztudottan nem vagyok képes végig olvasni egy novellát, ha tetszik. (ÉS EZ NAGYON-NAGYON TETSZETT!!!) Ilyenkor újra és újra kezdem, vagy egy részt újra olvasok kismilliószor, de mindent megteszek annak érdekében, hogy NE LEGYEN VÉGE! Szóval így 1 év után ma reggel befejeztem. Pénteken elejéről kezdtem és ma lett vége. Hm. Őszinte leszek, nekem csalódás volt a vége. Nagyon édes-keserű a szájízem. Persze tudom, hogy nem lehet minden mézes-mázos, de nem ilyen szomorú végre számítottam. Mikor kiderült, hogy Amanda nem igazán van felkészülve a babára, arra gondoltam, hogy majd Helen-ék fogják felnevelni. A fiatalok meg elköltöznek - szétmennek - , de a baba mégis jó helyen lesz és így lesz a megoldás. Aztán arra is gondoltam, hogy Gabe-ek fogják felnevelni. Hát Te másképpen oldottad meg. :-D Nagyon tetszett, hogy Gabe a végére megváltozott. Megváltozott a jelleme és nekem bejött, hogy most már nem akar gondoskodni. És igaza van. Élje is most már a saját "önző" életét. Bár szerintem nem önző. Még nem olvastam el a spinoff-ot, szóval ha olyat írok amit ott megmagyarázol, akkor bocsi. :-D Sajnáltam, hogy Sam végül nem cserkészte be Marty-t. Imádtam, hogy olyan gyönyörűen írtad le végig Farkas és Tigris szerelmét. Ah :-D Jah, a lényeget majdnem elfelejtettem. Szerintem Ben-nek nincs igaza. Könnyű mindenért Gabe-et hibáztatni... !!! Köszönöm, hogy olvashattam, nagyon imádtam és iszonyat jó volt benne a krimi rész megírva/kitalálva.

Szerző válasza: Szia, Drágica! Örülök, hogy a végére értél, noha ezt majd kicsit ki kell javítgatnom itt-ott, mert ez volt az első regény, amit ide feltettem, és hát... sok hiba van benne, fogalmazás, helyesírás... Majd egyszer, ha lesz lelkierőm. :) Húha, tudom, mit érzel, ugyanígy éreztem magam a végén, de itt is egy háború zajlott, ahol vannak áldozatok, elkövetők, holtak és túlélők. Akik túlélték, nagy árat fizettek érte, s Gabe meg Misha túl nagyot is. Remélem, hogy a medve meg a tigris szerelmét is sikerül majd szépen megírnom. :) Lesz ott kalamajka rendesen. :) Bennek tényleg nincs igaza, de jelenleg pokoli dühös, amit meg is lehet érteni. Nagyon szépen köszönöm, hog végig olvastad, boldoggá tesz, hogy jól szórakoztál és remélem, a továbbiakban is örömet tudok szerezni a történeteimmel. :) Köszönöm, hogy írtál!

Desischado
2019.08.26 - 09:20 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Istenem, ez király volt! Egyhuzamban olvastam végig, és remélem, tényleg visszahozod a fiúkat! Végtére is Ben-nek ki kell békülnie a bátyjával. Azt is köszönöm, hogy a tigrist nem hagytad Kalojan markában, az ős sorsáról is tudni akarok, ahogy a többiről is. A szereplők fantasztikusak voltak, a történetben minden megvan, ami kell. Várom a további írásaidat, három remek írót ismerhetem meg, te vagy az egyik. Azért meg külön köszönet, hogy be is fejezted a történetet. Hálás Arigatoum, és sok sikert továbbra is!

Szerző válasza: Szia! Nagyon örülök, hogy tetszett és szeretted! :) Nekem is szívem csücske a két srác. Elpirulok :))) Nem szeretem félbehagyni az írásaimat, dolgozom rajtuk, mert én is rühellem, ha a kedvenceim félbe maradnak olvasás közben. A falat lekaparom, hogy egy-két kedvenc íróm nem folytatott valamit. Köszönöm, hogy itt vagy, és azt, hogy írtál! :)

2019.08.14 - 18:48 | 1: Első fejezet | Regisztrált
Nagyon tetszett az írásos, szépen felépítetted, mind az alakválltók világát, mind a bűnözőkét. Nagyon tetszik a stílusod, remélem meg sok hasonló remek történetet olvashatok tőled.

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy tetszett, nekem is nagyon sok örömet okozott, illetve átsegített kemény időszakokon. Igyekszem hozni még történeteket. Nagyon köszi, hogy írtál! :)

:)
2019.08.13 - 20:14 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Nem talalom a szavakat,igaz hogy a most folyo irasodat kezdtem el olvasni es mig vartam/varom az uj reszeket eszrevettem,hogy van egy masik regenyed is amibe szinten bele olvastam es egyszeruen elvarazsolt,a cselekmeny,a szereplok a sok erzelem,szomorusag,boldogsag,osszetartas,bizalom egyszeruen nem tudtam abbahagyni az olvasasat amikor csak az idom engedde ezt a regenyt olvastam.Mikor lefekidtem mind azon katogott az agyam,hogy vajon mi van a kovetkezo reszben.Tenyleg nem talalom a szavakat amivel kitudom fejezni,hogy mennyire magaval ragadott az irasod.Koszon,,hogy olvashattam es remelem meg sokat olvasgatok toled,nagyon tehetseges vagy. Az elirasokert,helyesirasi hibakert bocsanat.

Szerző válasza: Szia! Aranyos vagy, örülök, hogy erre a történetre is rászántad magad és magával is ragadott. :) Igyekszem még írni, hozni a történeteket. Kedves tőled, hogy tehetségesnek tartasz, bár én nem gondolom magam annak, jobbára csak szórakoztatok, vannak nálam ezerszer jobbak is a merin :) Köszönöm, hogy elolvastad és írtál!

naomii
2019.07.15 - 18:53 | 7: Hetedik fejezet | Anonymus
Fantasztikus :D nagyon nagyon imádom,nem bírom abba hagyni az olvasást. :) <3

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy tetszik! Ez nekem is öröm! :)

Malec
2019.04.22 - 08:25 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Szia! Nagyon sajánol, hogy így alakultak a fiuk dolgai. Olvastam volna még egy picikét, de ebben is segítettél. Imádom minden irásodat és mindjárt neki esek a többinek is.

Szerző válasza: Szia! Köszönöm szépen a kedves szavakat és azt is, hogy olvasol. :) Ígérem, lesz még belőlük. :)

2019.04.17 - 20:54 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Regisztrált
Szia! Nem akarom magamat ismételni, mert már írtam, hogy ez lett az egyik kedvencem itt az oldalon, többször is végig olvastam már. Azt hiszem az tetszik benne a legjobban, hogy minden szempontból valóságos. Valós emberek(váltók) valós, hihető reakciók, valós érzelmek. Bevallom Nekem kezdettől fogva Ben volt a legkevésbé kedvelt szereplőm, azért mert Őt is reálisan írtad meg és engem nagyon irritálnak azok az emberek, akik mindig másra mutogatnak, ahelyett, hogy magukban keresnék a hibát. Remélem, hogy felnő majd és átértékeli mindazt, amit a bátyjának mondott...ja bocsi, ha nem írod meg nem fog megtörténni... :-) Szóval még egyszer köszi! Várom a további sztorikat, mindig szívesen olvasom, amit írsz.

Szerző válasza: Szia! Boldoggá tesz, hogy ennyien szeretitek! Igyekeztem minél valósághűbb jellemábrázolásokat tartani, a karaktereimben nem a tökéletességre törekszem, hanem pont fordítva. Nem lehetnek tökéletesek, hiába jók, ugyanúgy rosszak is, hibáznak, morognak, annyiféle ember létezik... Nagyon köszönöm, hogy itt vagy, olvastál, írtál, ígérem hamarosan jön a többi!

Timus
2019.04.14 - 19:33 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Most értem a történeted végére, és nagyon örülök, hogy éppen befejezted, amikor elkezdtem, mert így egyszerre el tudtam olvasni. Annyira jó a sztori és a szereplők, a történetvezetésed és a stílusod, hogy nagyon nehéz lett volna kivárni az új részeket. Nagyon örülök, hogy lesz még folytatás a szereplőkkel, nagyon megszerettem őket. Remélem, ha elkészül a regényed, az is olvasható lesz valahol. :) Sok sikert kívánok a továbbiakhoz, és köszönöm (a)hogy írsz!

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, hogy elolvastad, tetszett és írtál! :) Lesz még folytatás, sőt, előszedtem a régi regényemet is. Egyébként a Titkom vagy egy szünet volt a régiben, hogy visszarázódjak az írásba. A vicc az, hogy a régiben 10-20x annyi karakter, történetszél és kaland van, mint ebben volt, van is belőle olyan 600 oldal. :) Ide is felkerül majd. Én köszönöm, hogy itt voltál/vagy! :)

2019.04.13 - 00:03 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Regisztrált
Szia! :) Végre ideértem, de hol is kezdjem?! ^^" Imádtam. A történet címét, a szereplőket, a cselekményt. Egy igazi érzelmi hullámvasút volt ez a történet. Voltunk lent is, fent is, együtt nevettünk és sírtunk a szereplőkkel. Az abszolút kedvencem Misha és Gabriel voltak, de imádtam a Helena-Jaska páros civódását is... Sam és Marimar... akarom mondani MARTIN, egy külön kategória xD Örülök, hogy anno "ráleltem" erre a történetre, és elkezdtem olvasni. Így én pedig neked szeretném megköszönni, ezt a csodálatos történetet, hogy megosztottad velünk. <3 Azt hiszem annyira nem meglepő, amit most írni fogok, de alig várjuk, hogy a srácok visszatérjenek! :D

Szerző válasza: Szia! Nagyon-nagyon boldoggá tettél! :D Annyira örülök, hogy így szeretted/szereted! Misha és Gabriel egy nagyon-nagyon jó páros! Jaska és Helena szerepet kap még Sam és Marty történetében, ahogy Constantine is, aki végre (újra) megtalálja a párját. :) Erős lesz! Én örülök, hogy ráleltél a történetre és elkezdted olvasni, ígérem, a többit sem fogod megbánni! :) Én is alig várom, hogy mindenki visszatérjen! Köszönöm még egyszer, hogy ennyire támogató voltál és velem vagy! :)

Pillepolli
2019.04.01 - 00:01 | 7: Hetedik fejezet | Anonymus
Imádtam a fejezet MINDEN pillanatát. Annyira édesek. Tudom gáz vagyok, mert minden szereplődhöz ezt írom, de a Te hibŕd!!!! Imádom a szereplőidet!!! És nem akarok választani!!! Mindegyik a szívem csücske! Mindegyiket akkor imádom mikor olvasom. A fiúk annyira bátrak, mégis sebezhetőek. Férfiak, mégis összetörhetőek egymás álltal. Kérlek vigyázz rájuk!!!

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, hogy így gondolod! :) Nem vagy gáz, nagyon örülök neki, a srácok végig ott lesznek egymásnak, jóban-rosszban. :)

lucy07
2019.03.31 - 19:00 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Sziaa! Azt hiszem amúgy ez volt az első alkalom, hogy tényleg megvártam míg végig felkerül a történet mindig megfogadom, de általában megtörök és mégis elkezdem olvasni viszont az utóbbi időben ha ezt csináltam észre vettem, hogy ha addig gyakran is kerültek fel új fejezetek amint elkezdtem olvasni valamiért már nem jött olyan hamar az új rész sőt kifejezetten megállt a történet és ez annyiszor előfordult már, hogy kezdtem magamat hibáztatni biztos én hoztam ezt az íróra és a történetre rá. :D Szóval nem akartam, hogy veled is ez legyen viszont tényleg nagyon nehéz volt megállnom folyton a fejezetek leírásával kínoztam magam az olvasgattam és többször is majdnem megtörtem, de örülök, hogy kibírtam így sokkal jobb volt végigolvasni. Nem tudtam nem kiemelni azt a részt többször is visszatértem rá annyira nevettem már az első alkalommal is mikor a kancsó repült Mihail felé, de mikor a váza is ott teljesen végem volt. :D Én nagyon szeretem ha egy történet humoros is nem kell az egésznek arról szólnia, de ha már néha néha bele van csempészve egy-két humoros rész én annak már nagyon örülök a tiédben pedig volt nem egy-két ilyen, a szomorú részekért meg mindig kárpótolt Mish és Gabe annyira édesek voltak mindig olvadoztam tőlük. <3

Szerző válasza: De aranyos vagy! :D Megígérem, hogy ha el is tűnök, azért nem hosszú időkre, maximum 1 hónap, de abba már én is belebolondulok! :) Te, most esküszöm, elgondolkodtam, hogy neki ülök és n is elolvasom egybe az egészet, mert bevallom, a 90%-ra nem emlékszem. XD Amikor volt időm írni, mindig agyilag hulla voltam már, és megírtam, el is felejtettem, amnézia lépett fel. Még repülni fog egy-két dolog Mihail felé a későbbiekben, több új családtagtól és nem családtagtól is. :D Mish és Gabe... imádtam Őket, csak a végére már nagyon le akartam zárni, kis szünet miatt is, meg másképp a végtelenig húznám, így viszont újabb és újabb lezárt sztorikat gyárthatok. :) Köszönöm, hogy írtál, imádtam minden sort! :)

lucy07
2019.03.30 - 16:15 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Szia! Hát végre a végére értem el se hiszem, már az első pár fejezet után felfigyeltem a történetedre megtetszett a leírása és azonnal tudtam, hogy el akarom olvasni, de mindenképp meg akartam várni, hogy befejezd, hogy ne kínozzam magam a várokozással míg felkerül az újabb és újabb fejezet. Mikor teljesen felkerült legszívesebben azonnal nekiestem volna, de én is túlórázok rendszeresen úgyhogy választanom kellett az alvás és az olvasás között, de azért így is szépen haladtam vele, bár szerettem volna hamarabb ledarálni. A történetet imádtam nem csalódtam benne pont olyan jól megírtad, ahogy képzeltem Gabenek és Mishnek hála iszonyú sokat nevettem, de azért a többieken is főleg Marty becenevein, meg a Mihail felé érkező repülő tárgyakon. :D A vége mégis kicsit keserédes lett sajnálom, hogy Amanda is meghalt, nem gondoltam volna, hogy pont Benedict fog külön válni a családtól és, hogy ennyire megharagszik a testvérére sajnálom őt. Szóval a lényeg, hogy imádtam az egészet csak azt sajnálom, hogy véget ért, de örülök, hogy visszatérek majd a srácok alig várom, hogy újra halljak felőlük. ^^

Szerző válasza: Szia! Csodálom a kitartásod, én is mindig megfogadom, ha valami tetszik, de sosem bírom ki. :) Örülök minden kedves szónak, főleg, hogy ennyien megszerettétek! Igyekeztem azért humort is belecsempészni, éééés végre! Valaki kiemelte a Mihail felé érkező tárgyakat is! :D Én is imádom, ahogy Marty beceneveit is. Ben... hát, neki újra meg kell találnia önmagát. Egyszer így vagy úgy, de el kellett szakadnia. Köszönöm, hogy elolvastad és szeretted! Igyekszem hamar hozni a folytatást. :)

goldie
2019.03.26 - 22:12 | 31: Harmincegyedik (utolsó) fejezet | Anonymus
Szia! Köszönöm ezt a gyönyörű történetet,vhova már írtam, de azt véletlen eltüntettem,szerintem. Hiányozni fognak a fiúk :(

Szerző válasza: Szia, igen, láttam. :) Nekem is hiányozni fognak, de nem örökre. :) Visszatérnek majd!

goldie
2019.03.26 - 22:08 | 1: Első fejezet | Anonymus
Szia ! Köszönöm a történetet,nagyon jó volt végigkövetni a szereplők sorsát , szerintem jól le is zártál mindent. Kváncsian várom ,hogy mi lesz Bennel ,úgy érzem az ő története még izgalmas lehet, tulajdonképpen most vált csak felnőtté, a tragédia után. Kicsit azért szomorú vagyok , hiányozni fog Misha és Gabe is. Nem tudtam köztük választani , mindketten egyformán a kedvenceim voltak. :)

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, azt is, hogy végig velem/velünk tartottál. :) Nagyon hálás vagyok, sokszor átlendítettél a holtponton. :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?