Az alvó iskola kritikái

Szeretnél kritikát írni?Veszter
2019.09.24 - 00:05 | 11: 11. fejezet | Anonymus
Szia! Nem tudom, jársz-e még erre, hogy ezt elolvasd, de le vagyok nyűgözve. Sokszor nagyon zavar, hogy az ilyen sztorikban csak a romantikus szál van és semmi történet (vagy csak valami minimális), és ez az írás nagyon nagy pozitív csalódás volt ebből a szempontból. Úgyhogy megyek is és ránézek a többi ficedre, sürgősen... :)

Szerző válasza: Szia! Igen, amíg van futó történetem, addig járok, sőt szerintem azután is fogok, ha már nem dolgozok semmin, pont azért, mert örülök minden új véleménynek :). Úgyhogy köszönöm a megjegyzést, én vagyok a legboldogabb, ha tetszett :).

Kendy
2019.07.17 - 10:39 | 11: 11. fejezet | Anonymus
Szuper sztory, nagyon olvasmányosan írsz. Újra egy HP regényt foghattam a kezrmbe csak meg jobbat mint JK írása, mert itt Draco és Herry elképzelhető páros. Írj még sok ilyet.

Szerző válasza: Szia! Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy tetszett a történet! :)

S_H_Zs
2019.03.15 - 23:20 | 11: 11. fejezet | Anonymus
Csak egy kérdésem van. Mi az, hogy vége? :'( Istenem, még millió fejezetet is tudnék ebből olvasni. Köszönöm az írást, imádtam.

Szerző válasza: Szia! Biztosan tudtam volna még írni, de igazság szerint 10 fejezet körül terveztem. Meg már új ihlet-hullám támadt rám, és alig vártam, hogy azon kezdjek dolgozni. Azért örülök, hogy elnyerte tetszésed! :)

Erzsi
2019.03.09 - 07:54 | 11: 11. fejezet | Anonymus
Szia! A vége is ugyanúgy élvezetes volt számomra, mint az egész történet. A cseles Blaise, tetszik, hogy mégse Hermione csinálta a könyvtárral. Tetszik az új rend az iskolában, a diákok is élvezik. Tetszenek, hogy a párok együtt maradtak. A végére Harry és Draco is, bár még a szavakkal való kommunikációjukat fejleszthetik. Klassz, hogy Draco kíváncsi volt, hogy tekint rá Harry, s ezért jött vissza. Blaise és Hermione kapcsolata nem tisztázódott, de az a lényeg, hogy jó irányba halad, Hermione nehezen talál hozzája jobban illőt. Alec igazán a szívemhez nőtt. Ha úgy hozná a sors, szívesen olvasnék még róla, hogy alakul Ronnal való kapcsolata. De az összes diák új iskolai rendben megesett kalandjai is érdekelnének, akár az iskola utáni sorsuk, persze el is képzelhetem. Van egy kis hiányérzetem. Nem derült ki semmi arról, hogy töltötte idejét Hugrabugrasok között Pansy, kivel nyomozott...

Szerző válasza: Szia! Végül is örülök, hogy megcsináltam az epilógust, külnösen elégedett vagyok a befejezéssel. Csak remélni tudom, hogy ezzel más is így van :). Sajnos van egy rossz szokásom, hogy szeretek nyitott befejezést hagyni, annyi jó oldala viszont van, hogy mindenki úgy gondolja tovább, ahogy akarja. Igazad van abban, hogy lehetne még erről írni, és bevallom, nekem is szívemhez nőtt ez az új iskolai környezet. Viszont már új történeten dolgozok, így ezzel már nem hiszem, hogy fogok foglalatoskodni. Na de sose lehet tudni, talán egy nap kiegészül egy novellával :). Sajnálom, hogy kimaradt Pansy, őt különösebben sosem terveztem beleszőni a történetbe. Remélem, azért még így is tetszett a befejezés. Köszönöm, hogy itt voltál velem egészen a végéig, nagyon jól estek a kritikák! :)

Gabriel17 (lusta bejelentkezni)
2019.03.08 - 20:29 | 11: 11. fejezet | Anonymus
Szia!! Nos, elterveztem, hogy neked az utolsó fejezethez egy oldalnyi kritikát fogok írni. Szóval megérkeztem! :D Végig követtem az egész történetet és végig izgultam, hogy Draco vajon befűződik-e Harry kegyeibe, aki erre vár. Sőt nagyon tudni akartam, hogy rá jönnek-e az iskola titkára. Bevallom, Hermione füle mögött éreztem valami vajat, de erre nem számítottam :D Blaise igazi kis szenya láda volt a könyvtár miatt, de igazán teljesen jó ötlet volt megkóstoltatni vele a saját főztjét. Örültem, hogy végül összejöttek. Blaise és Hermione kapcsolata kicsit lezáratlan maradt, de nem baj... Ron és Alec kapcsolata pedig a számomra a legszebb és legviccesebb volt most. Jó volt Ront ilyen elfogadónak látni és olvasni... Uh... Most hirtelen ennyi :D Nagyon tetszett és örülök hogy nem hagytad félbe... Azok a sztorik amik nincsenek befejezve mindig szomorúvá tesznek főleg ha tetszenek :D Ügyes vagy és remélem még sokat írsz! Üdv!

Szerző válasza: Szia! Üdv újra itt! Sokszor éreztem, hogy na most lebukok Hermionéval kapcsolatban, de végül szerencsére senki nem jött rá. Azért eléggé úgy írtam, hogy ne lehessen rá gyanakodni :D. Hát igen, Blaise vérbeli mardekáros, le sem tagadhatja. Dracóból is visszaköszönt, de azért ő többet változott. Nos, úgy gondoltam, nem szükséges mindenkit kerek perec összehoznom, mivel tulajdonképpen Drarry volt a lényeges szál. De Alecékat én is megszerettem, még azon is elmorfondíroztam, hogy egy novella formájában kitérek rájuk külön... De már belekezdtem egy új történetbe, így valószínűleg erre már nem kerül sor. Köszönöm, hogy végigkísérted a történetet! Mint ahogy említettem: igen-igen írok most is, igaz nem ezzel a párossal. Viszont legyen meglepetés, hogy mi lesz a következő sztori :). Köszönöm szépen, hogy megosztottad velem a véleményed! :)

Poriflor
2019.03.06 - 11:13 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Nagyon tetszett ez a történet, remélem lesz epilógus:)

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy tetszett! Igen, lesz. Az is jön a héten, lehet már ma fel tudom tölteni. :) Köszönöm, hogy írtál!

Pillepolli
2019.03.05 - 19:08 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Minden oldalát nagyon élveztem. Ötletes a történet és egyedi. Kérlek hozd össze Harryt és Dracot, mert nekem nagyon hiányozna, hogy mi lett velük. 😀 Előre is köszönöm.

Szerző válasza: Szia! Nagyon örülök, hogy tetszett! Köszönöm a kedves szavakat. A napokban érkezik a befejezés. Köszönöm, hogy írtál! :)

Erzsi
2019.03.05 - 18:41 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Szia! Nekem tetszett, hogy nem rossz szándék mozgatta a bűbájt, hanem egyrészt magától beindult, másrészt Hermione állt a háttérben. Tényleg minden nyom azt mutatta, hogy ő áll a háttérben, s végre Harry rájött erre. Bírtam, hogy Draco visszaemlékezett arra, hogy Hermione behúzott neki harmadikban. Tetszik Hermipne agyafúrtsága, igazán jó színész, s még a könyvtárt is beáldozta, de nem kellett sokáig nélkülöznie. S valójában jó volt, hogy volt a verseny, hiszen felrázta a diákokat. S megbarátkoztak a Mardekárosokkal, meglátták, hogy ők se gonoszak. Már más házakból is barátkoznak. Szerintem se volt jó ötlet megszüntetni a Mardekárt, de ha már rájöttek arra, hogy ott is rendesek a diákok, akkor már nekem majdnem mindegy, hogy vagy visszaáll a négy ház, s elfogadóbbak lesznek a diákok egymással, ne legyen annyira nagy gyűlölet a házak között, vagy megszűnnek a házak, de akkor is lesznek, akiket kevésbé kedvelnek. Annak örülök, hogy Harry végre rájött arra, hogy akarja Dracót barátjaként, mindenki előtt. Kíváncsi lennék arra is, hogy mi járt Draco fejében, bár a látottakból ő is akarja a kapcsolatot Harryvel. Ron is nyert a játék miatt Aleccel egy kapcsolatot, a játék nélkül nem is gondolt volna szimpátiával egy Mardekárosra. Seamusnak nem volt baja azzal hogy Draco volt Mardekáros,, de remélem, ő is közelebb került a nem Griffendéles csapattársához. Izgatottan várom az epilógust.

Szerző válasza: Szia! Nos, pontosan azért mondtam az elején, hogy attól függetlenül, hogy a Mardekárt megszüntették, még én sem feltétlenül tartottam ezt jó ötletnek. Persze a történet szempontjából lényeges motívum volt, és hát mint kiderült ugyebár, sem Hermione, sem pedig a tanárok nem lelkesedtek az ötletért. Ezért egy kis furfanggal döbbentették rá erre a többieket. S valóban: hát nem megérte, ha mindenki kicsit közelebb került végül egymáshoz? :) Legalábbis az eőítéletek valamelyest megszűntek. Az epilógusban kicsit jobban rá fogok világítani Draco érzéseire, és még az is kimaradt, hogy pontosan miért jött vissza a Roxfortba; ez is ki fog derülni a befejező részből. Köszönöm, hogy írtál! :)

Jutka
2019.03.05 - 15:14 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Harry végre rájött mit akar , Drácot és nem fog tágítani ,Hermione itt fura szerinte körülötte forog minden? - Harryt akarta megtéveszteni ? nem kedves ez egy baráttól, most boldog ? -!- de lehet ,hogy elvesztette Harry és Ron barátságát is? - de az is lehet,hogy az egész iskola előtt akarta megszégyeníteni Harryt, és a többieket is ,hogy megmutassa a bolondját tudja járatni velük?

Szerző válasza: Őszintén szólva nem értem mi ez a nagy ellenszenv Hermione irányába. Nem az volt a célom, hogy megutáljátok. Ez csak egy játék volt, és Hermione senkit sem akart megtéveszteni. Gondolj csak bele, minden nyomot úgy csinált meg, hogy le lehessen őt leplezni. Valószínűleg félreértettétek a szándékait, vagy csak én fogalmaztam rosszul. Kérlek, ne utáljátok! :)

Emike
2019.03.05 - 13:46 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Nagyon sajnŕlom,de Hermionét nem kedvelem - mint Harry jó barŕtja úgy tetszik,de főszereplőnek nem. Most itt késes lett volna bezŕratni az iskolai helységeket,hogy visszaŕllětsa Mardekŕrt -Viktort is rŕvette hazudjon Harrynak - milyen barŕt az ilyen ... Harry viszont végre döntött , Dracoval biztos öszintén tudnak majd beszélni is.

Szerző válasza: Viktor nem hazudott: hisz tőle hallotta a varázslatot Hermione, sőt, a tanárok is tudták, hogy a Mardekár bezárásával beindul a bűbáj: tehát ez létező dolog. Hermione senkinek nem akart rosszat, és a többiek nem vették magukra, tudták, hogy ez csak egy játék. Hermione saját magához vezető nyomokat csinált, direkt a verseny kedvéért. Úgyhogy ne haragudj rá! :) Nem volt célom, hogy befeketítsem Hermionét, de akkor bizonyára én fogalmaztam rosszul az egészet, mert úgy látom mindenki megutálta.

Pöcörö
2019.03.05 - 13:42 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Remélem lesz legalább még egy fejezet, mert hiába oldották meg a rejtélyt, de attól még többi dolog, olyan mintha a levegőben lógna. Szóval várom a folytatást. :) És nagyon szerettem ezt a történetet.

Szerző válasza: Elismerem, hogy hiányos. De megnyugtatlak, már készül az epilógus. Köszönöm a véleményt! :)

Pillepolli
2019.03.04 - 11:28 | 9: 9. fejezet | Anonymus
Tetszik a fiúk szenvedése. Biztos megtalálják majd az utat egymáshoz, de én élvezem ezt a feszültséget. Hogy a suli mit akar? Kíváncsian várom a folytatást.

Szerző válasza: Már fent van a folytatás, amiből kiderül a titok :). A fiúk kapcsolata pedig az epilógusban fog kiteljesedni :).

Mae
2019.03.04 - 09:12 | 10: 10. fejezet | Anonymus
köszi a frissítést! már nagyon vártam.

Szerző válasza: Szívesen!:)

Pillepolli
2019.03.04 - 07:41 | 7: 7. fejezet | Anonymus
Már harmadjára olvasom a történetedet. Nagyon tetszik maga a kitalált szituáció. Jót nevettem az egymás etetésén. 😀 Mindig nagyon várom a folytatást.

Szerző válasza: Harmadszorra? Nahát! Igazán örülök, hogy ennyire megtetszett! :) köszönöm, hogy írtál!

Pillepolli
2019.02.28 - 17:59 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Nagyon várom a folytatást!!! Kérlek, kérlek... :-D Annyira izgalmas a cselekmény.

Szerző válasza: Na hát, annak örülök, ha izgalmas :D. Már készül. A napokban hozom. :) Köszi, hogy írtál!

[Előző] 1 2 3 4 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?