Háborús érzelmek kritikái

Szeretnél kritikát írni?BaO2 álmos
2019.02.23 - 22:25 | 6: Belső ellenség | Anonymus
Kedves Theres!
Ebben a fejezetben nagyon jól írtad le Ahsoka érzéseit. Tapintható volt a feszültség és a bűntudat, de örülök, hogy végül Anakin jókedve, ha csak egy kis időre is, de felderítette a tanítványát.
Volt néhány nagyon fura mondatod, amiket most nem tudtam kigyűjteni, mert csak tabletem van, de amint asztali géphez jutok - és persze, ha érdekel - akkor kigyűjtöm őket.
Egyébként kicsit sajnáltam, hogy hamar vége lett a fejezetnek, szívesen olvastam volna még tovább. Örülök, hogy viszonylag hamar frissítettél! Várom a többit! :) Üdv:BaO2

Szerző válasza: Kedves BaO2! Köszönöm, hogy írtál :) Örülök, hogy átjöttek Ahsoka érzelmei! Szívesen fogadom az észrevételeket, úgyhogy ha van időd rá, jöhet bátran! Fejlődni mindig lehet ;) Most, hogy beindult az egyetem, kicsit kevesebb lett az időm, de igyekszem majd minél hamarabb frissíteni! :)

2019.02.07 - 20:24 | 5: Mentőakció | Regisztrált
Kedves Theres! Nagyon izgalmas fejezet volt. Jól írtad le a lány izgalmát és félelmét. Érdekes volt figyelni, hogyan dönt Anakin, hogy kinek segít. Meglepő volt, hogy végül egy ember (na, togruta) élete többet jelent, mint sok százé (vagy ki tudja, mennyié). Még akkor is, ha padavanja.. Jók voltak a jelenetek a kissráccal, ahogy elvezette Anakinékat a hangárhoz. Örülök, hogy sikerült egymásra találniuk, és hogy mindenki túlélte a kalandot. Darrent meg csak elkapják még! :) Örülök, hogy olvashattam! Üdv: BaO2

Szerző válasza: Kedves BaO2! Örülök, hogy tetszett a fejezet! Igen, lehet, hogy meglepő volt Anakin döntése, de én úgy gondolom, neki a kötődés mégiscsak fontosabb, így Ahsoka is. Úgy képzelem, egy hasonló helyzetben talán valahogy így döntene. Köszi a kritikát! :)

2019.01.28 - 20:12 | 4: Szorult helyzetben | Regisztrált
Kedves Theres! Már tegnap elolvastam a fejezetet, de képtelen voltam összerakni akár egy értelmes mondatot is, lévén, hogy hajnali 1 körül járhatott az idő. De most itt vagyok! TÁDÁ.
SZóval tetszett az anakinból áradó derű, olyan sorozatkarakterhű lett. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem kicsit más a filmbéli és az animált változata. Ahsoka aranyos volt a nyafogásával. :D Nagyon örülök, hogy egyelőre nem lett semmi baja, de rettenetesen féltem.Örülök, hogy hamar frissítettél :) Üdv:BaO2

Szerző válasza: Kedves BaO2! Örülök, hogy itt vagy és írtál! :) Igen, én is úgy gondolom, hogy kicsit más Anakin kétféle változata. Én személy szerint sokkal jobban kedvelem az animált Anakint, szerintem sokkal árnyaltabb, emberibb és szerethetőbb a karaktere. Szóval én inkább őt veszem alapul :) Ahsokáért lehet izgulni, most nincs könnyű helyzetben, sőt! De azért annyit elárulhatok, hogy nem fog rosszul végződni ez a kaland ;)

BaO2(lusta bejelentkezni)
2019.01.19 - 00:42 | 3: Küldetésen | Anonymus
Kedves Theres! Örülök, hogy ilyen hamar frissítettél. Szinte faltam az Anakin szemszöges sorokat, reménykedve abban, hogy csak lesz itt Ahsoka is és lett! (Nem mintha nem élvezném az anakinos részeket, mert azok is hibátlanok lettek, de már annyira izgatta a fantáziámat, hogyan sikerül Ahsoka küldetése!) Tetszett, hogy sok apró részletre odafigyelve, lassan és aprólékosan haladtál a történésekkel. Van egy csomó mozzanat, ami annyira illik oda és annyira kell, és imádom, hogy azokat így is ott, ahol kellett beleírtad. "Miközben óvatosan felfeszítette a vezetékeket lezáró panelt, éberen figyelt arra, hogy közeledik-e valaki. Ezt követően óvatosan átkapcsolta a megfelelő kábeleket, s az ajtó szinte nyomban sziszegve fel is tárult. Miközben a lány besurrant a terembe, magában megköszönte Skywalker mesternek, hogy ilyen nagy gondot fektetett arra, hogy konzekvensen megkövetelje tőle a gépek és alkatrészek felépítésének elsajátítását, összeszerelésük minden csínját-bínját." Ez is külön egy ilyen rész, mert így látjuk, hogy Ahsoka nem csak egy istenadta tehetség, hanem azt is tudjuk, hogyan lett azzá. :D sejtettem, hogy lesz galiba a kijutással, de hogy harminc droid! Egek. Szegény Ahsoka tényleg csak dicséretet szeretett volna, ehelyett droidokat kapott. Azért remélem, a következő részek valamelyikében újra egymásra talál mester és tanítvány! Egyébként nagyon tetszik a narrálási stílusod! :) Üdv: BaO2

Szerző válasza: Kedves BaO2! Köszi, hogy írtál! Örülök, hogy olvasod a történetemet, és külön öröm, hogy mindig vár egy kritika Tőled! Jó érzés látni, hogy valaki élvezi, amit írok, ez nekem is egy jó visszajelzés :) Bizony, Ahsoka ügyes, de nem magától lett azzá! Hát igen, nem megy minden annyira simán, mint ahogy Ahsoka elképzelte, de meg kell ezt is tapasztalnia, hogy miként képes egy ilyen helyzetben egyedül boldogulni. De azért majd csak kikeveredik valahogy ebből is, nem kell (nagyon) félteni ;) Meg azért lassan Anakin is rájön majd, hogy elkélne a segítsége :D Lesznek még bőven közös jelenetek, szükségük van még egymásra mindkettejüknek ;)

2019.01.12 - 01:31 | 2: Váratlan akadály | Regisztrált
Kedves Theres! Nagyon örülök, hogy folytattad. Hoztad a megszokott hangulatot, jók voltak a párbeszédek. Egyet sajnálok csak: Ooolyan rövid lett a fejezet!:( Még úgy elolvastam volna most rögtön, hogy mi lesz Ahsokával a városban, és hogy hogyan találja meg a reaktort! Kigyűjtöttem a kedvenc mondataimat: " Talán ezért is becsülték a klónok is oly nagyon Skywalker mestert – mert ő partnerként bánt velük. Emberként. Személyes kapcsolata volt mindegyikükkel. Ismerte őket név szerint, és minden egyes klónt meggyászolt, akik elestek a harcban. És az ifjú padavan ezt nagyon tisztelte mesterében"
Igen, ez egy nagyon szép dolog. Én is mosolyogva olvastam végig. :)

"- Magam is így vélem, admirális. Álljanak készenlétben; amint lehetőség nyílik rá, tájékoztatni fogom!" ezt az animált Anakin hangján hallottam. Szóval mindenképpen karakterhű megnyilvánulás!

''Ahsoka egyre jobban elfehéredett. Egy önálló akció – erre nem volt felkészülve. Korántsem. " Ez a gondolat pedig annyira illik a lányhoz. Imádtam. :) Jaj,nagyon várom a folytatást, izgalmas függővéget hagytál! Üdv: BaO2 "

Szerző válasza: Kedves BaO2! Nagyon köszi az újabb kritikát - nagyon örülök, hogy olvasod a történetemet, annak meg pláne, hogy tetszik is! ;) Igyekszem majd hosszabb fejezeteket hozni, a következő most szintén hasonló hosszúságú lesz, de ami késik, nem múlik! :D Örülök, hogy voltak olyan mondatok, amik megfogtak, és köszi, hogy megosztottad őket; érdekes és izgalmas látni azt, hogy kit mi ragad meg egy-egy fejezetből :) Egy kis függővég muszáj - de nem akarok gonosz lenni, igyekszem minél hamarabb folytatni a sztorit ;) Köszi még egyszer a kritikát, nagyon örültem neki! :)

2018.12.30 - 22:45 | 1: Nyugtalanság | Regisztrált
Kedves Theres!
Amint megláttam a főoldalon, hogy Ahsoka Tano, azonnal kattintottam is. Ugyanis mostanában élem újra a SW iránti rajongásomat. Jó, azt talán elárulhatom, hogy én egy masszív sith rajongó vagyok annak rendje és módja szerint, viszont, ha már jedik, akkor Ahsoka abszolút a kedvenc szereplőim egyike. A kiscsaj hatalmas utat járt be a klónok háborújában és a lázadókban, volt ott karakterfejlődés dögivel!
A történetedről: szerintem karakterhűre sikerültek a szereplők, nagyon élveztem minden részletét a történetnek. Valószínű, hogy jövök még olvasni!:) Üdv: BaO2

Szerző válasza: Kedves BaO2! Nagyon köszi, hogy írtál! :) Ahsoka nekem is nagy kedvenc! Sitheket nem ígérhetek egyelőre, de ki tudja, mi jön majd még! ;) Igyekeztem karakterhű maradni, örülök, hogy ez sikerült, és hogy tetszett a történet! Sok szeretettel várlak vissza! :)Szeretnél kritikát írni?