A sírból üdvözöl kritikái

Szeretnél kritikát írni?2019.05.02 - 07:49 | 37: 36. fejezet ~ A pokol kapuiban | Regisztrált
Váááááá MI?????? Szia! Izé, sejtettem, hogy a kulcs nem létezik, csak legenda, de hát Paul is elég furcsa teremtmény, szóval akár létezhetett is volna a kulcs. Amit nem értek, és ez valószínűleg azért van, mert nem egyszerre olvastam el az egészet, hanem sok idő kimaradt, szóval Naya haja igazából vörös, na most akkor ő a gyilkos? Erre jött rá, vagy mi a fene van már? Megvárjam a kövi részt? Nem emlékszem mindenre sajna a kiesések miatt, pedig tudom, hogy itt minden apró részlet fontos. Várom a kövi részt, hogy megvilágosodjak. :) Üdv: Kata, CritiCAT :)

Szerző válasza: Szia, Kata! ^^

Vááá igeeen! Mégis mi történt itt? :o Ki most akkor a gyilkos? :o :D Sejtettem, hogy ez lesz a reakciód, és wáá, úgy örülök, hogy sikerült ennyire meglepjelek! :D A következő részben persze kiderül minden, az lesz az utolsó fejezet, és remélhetőleg megválaszolja az összes felvetett kérdésedet. :) Köszi, hogy írtál! ^^

Üdv, Nym


Gwendolyn24
2019.03.05 - 20:45 | 37: 36. fejezet ~ A pokol kapuiban | Anonymus
Mint már nagyon jól tudod először nem akartam elhinni, mikor pedig felfogtam és úgy ahogy de feldolgoztam, csak arra bírtam gondolni hogy ha porszívózás közben nekem is ilyen csavaros gondolataim támadnának akkor nagyon boldog ember lennék:D Nagyon kegyetlen vagy, tudod ugye? És azzal is tisztában kell legyél hogy nagyon várom a magyarázatokat, amiket ha nem kapok meg asb elvonási tüneteim lesznek... Gyógyszert kell kifejleszteni a függőségre, mert ez már sok, hogy két napja ez jár a fejemben:D Siess a következő résszel. Ja, és félek Nayától.

Szerző válasza: Szia, Gwen! ^^

Áá, sejtettem, hogy nagyon ki fogsz akadni erre a részre! :D Viszont ígérem, hogy a következőkben mindent kellőképpen megmagyarázok (remélem, sikerülni is fog). Szóval igyekszem hozni az új részt, de egyelőre nem ígérek semmit, ugyanis mostanában nagyon el vagyok havazva. :( Kitartást a várakozáshoz! :D Köszi, hogy itt jártál!

Üdv, Nym :)


2019.03.04 - 17:00 | 37: 36. fejezet ~ A pokol kapuiban | Regisztrált
MI EZ A CLIFFHANGER?? MI EZ A CLICKBAITES LEÍRÁS???? MI EZ A FEJEZEEET????? :'D

Szia, Nym!

A Kulcs tényleg csak egy legenda? Nanemár :'D Hát ezért tök hasznos volt megölni Jhonsonéat.
Amúgy az előző kritikámban nem említettem ezt, de úgy tűnik némileg hasznos volt a hozzuk vissza Dantét-petícióm :'D Részben sikerült.
És akkor David Wolfot nem a lesz-volt ember ölte meg? :O Gondolom nem Naya volt az, Naya rendes kislány.
És aaa szegény Naya, milyen lehet már neki azt hinni, hogy visszakaphatja a fiát, erre kiderül, hogy nem, dettó Paul :( (James amúgy mennyire örült, amikor kiderült, hogy Naya gyogyókra pazarolta az "örökségét"? :D)

Naya abszolút nem a gyilkos.
Üdv, T.D.B.

Szerző válasza: Szia TDB! :D

Woah, valami ilyesmi reakcióra vártam. :"D

Igen, a Kulcs csak egy legenda... Mégpedig egy olyan, ami mindenkit elbolondított, akárcsak Nayát. Annyira beleélte magát abba, hogy mi lesz, hogy ha majd megkapja a kívánságot, hogy nem is tudatosult benne, mit is tett és tesz ennek megszerzése érdekében.

Nem, Wolfot nem a lesz-volt ember ölte meg, elvégre barátok voltak (már amennyire annak lehet nevezni ezt az érdekkapcsolatot), viszont szerintem már tudod, ki volt a gyilkosa, jófelé kacsintgatsz. :D (Gondolom, James majd' kiugrott a bőréből örömében, mikor ezt megtudta. :"D)

Ééés nem, Naya tényleg nem az. xD Majd a következő részben szépen elmeséli, hogy miért is. :P Köszi, hogy itt jártál!

Üdv, Nym
Szeretnél kritikát írni?