Mámor kritikái

Szeretnél kritikát írni?fidelius
2021.03.19 - 22:48 | 19: 19. fejezet | Anonymus
Szia! Köszi, hogy feltetted ide ezt a történetet, olyan izgalmas meg fordulatos volt, mint egy igazi krimi! Ugyanúgy találgattam, hogy ki lehet a gyilkos, az összes gyanúsított kellően gyanús volt mindvégig. Szerintem ez igazi ritkaság fanfictionökben, hogy ennyire jóra sikerül a kerettörténet :) Nagyon érzékletes lett az alkoholizmus leírása is... ez az állandó szomjúság, ez tényleg ilyen. Piton nagyon elegánsan tudta csinálni ezt a "mindenbe beleszarok, akkor is iszom" magatartást :) Bennem a szerelmi szál hagyott egy kis hiányérzetet, az általam elképzelt Piton ennél azért magabiztosabb, rámenősebb, itt mindent Harrynek kellett intéznie :) Illetve ha abból indulok ki, hogy Piton milyen az eredeti regényben, akár jellemző is lehet rá ez a bizonytalan-elkerülő kötődési mintázat... Mindenesetre én nagyon nem értettem őt, hogy mit akar, vagy miért nem akarja, aztán meg miért igen. Szóval a lelkét nem sikerült megfejtenem, na :) De ettől függetlenül gratulálok a történethez, mert krimiként nagyon is megállta a helyét! :)

Szerző válasza: Szia! Nagyon hálás vagyok azért, hogy írtál pár sort, már lassan két éve, hogy megírtam a sztorit, már nem is nagyon számítottam a véleményekre :). Még mindig nem akarom elhinni, ha valaki a krimikhez hasonlítja egy-egy történetem, hisz sose hittem, hogy tudok majd efféléket írni, ezért aztán tényleg nagyon jól esik. Ha jól emlékszem, Piton eleinte azért nem akarta elfogadni Harryt, mert úgy volt vele, hogy úgy is meg fog halni. A fordulópont akkor következett, mikor megismerte Harry elméjében, amit a jövöben látott: hogy egymás mellett fognak kikötni. Így már tudta, hogy Harry meg fogja találni a megoldást a betegségére, tehát azt is tudta, hogy nem fog meghalni. Így már másképp állt az egész kapcsolathoz. Remélem, tudtam segíteni a megértésében ennyivel :). De nem baj ha zavaros lett ez a része, szerintem ennyi titokzatosság elfér Pitonnál :). Köszönöm, hogy elolvastad a történetet, és különösen örülök, ha még tetszett is :)!

2020.01.14 - 20:07 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Egyben olvastam az egészet, és nagyon tetszett. Már hiányzott ez a páros, köszönöm.

Szerző válasza: Örülök, hogy tetszett. Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Devilgirl
2019.12.07 - 21:56 | 19: 19. fejezet | Anonymus
Fantasztikus volt,nagyon tetszett! Bár szívesen olvastam még, nem hittem volna hogy csak egy fejezet lesz hátra. Kaptunk egy kis bepillantást Pitonék hálószobájába is, bár igazán jó lett volna még kicsit belemenni hogy alakul az életük. Szerettem őket olvasni. Köszönöm neked hogy megírtam, és kérlek írj még velük!!!!:)

Szerző válasza: Szia! Nagyon sok minden szerepet játszott abban, hogy ilyen hirtelen ért véget. Nem vagyok én sem elégedett a végével, de már nem tudtam tovább húzni. Nem tudom megígérni, hogy lesz még Snarry, nekem ez a páros mindig is kihívás volt. De bármi lehet :). Köszönöm, hogy itt voltál végig!

Egér
2019.12.07 - 13:49 | 19: 19. fejezet | Anonymus
Harry jól beletanult a titkolózásba, hiszen tudja Piton meggyógyul és mégse mondja ki, jó nevettem ~ nagyon tetszett!

Szerző válasza: Köszönöm, hogy végig olvastad! :)

Jutka
2019.12.07 - 11:06 | 19: 19. fejezet | Anonymus
Erik nem akarta elárulni mi tartja életbe Pitont , de Harry csak rájött - hum egy titok ..őkelme úgyis rájön ,főleg ha ennyire fontos ! --- kellemes készülődést az ünnepekre!

Szerző válasza: Köszönöm, hogy a végéig itt voltál! Boldog újévet!

BlackCat
2019.12.06 - 17:35 | 19: 19. fejezet | Anonymus
Bocsánat, nem bírtam kivárni! 😅 Előre is nagyon köszönöm az egész történetet, és remélem még olvashatok tőled más fantasztikus storykat is. XD

Szerző válasza: Szia! Köszönöm a figyelmet! :) Egyelőre nincs új ötletem, de sose lehet tudni. :)

Devilgirl
2019.11.24 - 21:29 | 18: 18. fejezet | Anonymus
Nem hiszem el hogy pont itt van vége....pont a lényegnél..nagyon nagyon várom azt a folytatást.

Szerző válasza: Bocsánat! :D

Light
2019.11.23 - 21:09 | 18: 18. fejezet | Anonymus
Igazán érdekes. Nem mondom, hogy arra számítottam, ketten vannak, de azt tudtam hogy George nem lehet, és igazából nekem kissé gyanús volt Eric is és Jonathan is. Persze ezek után bármi jöhet. Perselus Piton halála, boldog élete Harryvel, árulása, vagy valami teljesen más. Úgy gondolom hogy igazán passzolt ez a George-Nem-Beszél-A-Családjával hangulat, azonban tagadhatatlanul igaz, hogy egy család dolga a támogatás. Ami persze nem jelenti hogy bárki is megért. A legtöbb fanfictionben amiben Harrynek a barátai elhagyják, általában Ron az ellenszenvesebb, és nem fordítva (persze olvastam olyat is amire ez nem igaz). Hermione valahogy elengedhetetlenebb/elfogadóbb karakter. Nagyon jó Story, folytasd gyorsan! Viszont nem kisregényt akartam írni, így szívfájdalmak között, de befejezem. :) By: Anonymus

Szerző válasza: Szia! Nos, szándékosan tettem gyanússá mindkettőt, hogy lehessen találgatni :D. Nekem is különösen tetszett, hogy Harryék senkivel sem beszéltek, szerettem kialakítani ezt a különös triót Dracóval kiegészítve, de végül az ellenségeskedés sem tartható, hisz Ronnal is rengeteg mindenen keresztül mentek. És ezzel teljesen egyetértek, hiába család, stb... attól még nem biztos, hogy meg tudnak minket érteni. Remélem, hogy tetszeni fog a befejezés. Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed! :)

Egér
2019.11.23 - 19:12 | 18: 18. fejezet | Anonymus
Azta, remélem több gonosz nem rohangál ott, most lettem igazán kíváncsi Piton hogy gyógyul meg... Ron eddig a bátyjával se beszélt? ajaj...

Szerző válasza: Remélem, hogy minden kérdésre kapsz választ a következő fejezetből :).

Devilgirl
2019.10.28 - 13:21 | 17: 17. fejezet | Anonymus
Hihetetlen vagy!!!!! Remélem ha ezt a történetet befejezed írsz még snarry-t mert fantasztikus vagy!! Megint hoztál egy csavart a történetbe,csak kapkodom a fejem! Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, köszönöm:)

Szerző válasza: Szia! Nagyon aranyos vagy, és pont ezért most megint nagyon elszégyelltem magam, amiért elmaradtam a folytatással. Most ismét belelendülök, és ígérem, meg sem állok a befejezésig :D. Már én is várom, hogy mit szóltok majd, ha kiderül az igazság. Köszönöm, hogy írtál!

Gabriel17 (lusta bejelentkezni)
2019.10.26 - 17:51 | 17: 17. fejezet | Anonymus
Szia! Nagyon örülök ennek a résznek és egyszerűen imádom. De ne mondd hogy kicserélték őket!!! :o Egész eddig Christopher volt itt és nem Jonathan???? Vagy hogy van ez most? Vagy Christopher volt a jó iker és Jonathan a rossz? Na neeeeee.... Belezavarodtam... Alig várom a következő fejezetet! Üdv!

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy tetszett :). Azzal szerintem nem rontok a történet élvezhetőségén, ha elárulom: nem cserélték ki őket. Az volt a lényege a merengős jelenetnek, hogy Jonathant elkapták a halálfalók, és Imperius-átkot szórtak rá, tehát Jonathannek lehetett ez az indítéka a halálfaló gyilkosságok elkövetésére. Remélem, ez segített kicsit jobban felvenni a fonalat. Igyekszem majd nem összekuszálni ennél jobban a dolgokat :D. Köszönöm, hogy írtál!

Sárika
2019.10.26 - 07:16 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Szia, nagyon tetszik a történeted, ilyet ritkán olvasni, krimi a szerelem mellett, köszönöm, hogy folytattad :D :D

Szerző válasza: Szia! Ó, én köszönöm a pozitív visszajelzést! És szégyellem magam, amiért megint kimaradtam, de igyekszem bepótolni. :)

Egér
2019.10.25 - 16:21 | 17: 17. fejezet | Anonymus
Piton nem menekülhet, úgy hogy jobb ha meggyógyult ~ lehet hogy az ikrek közül a gonosz van itt a kastélyban, Ron nagyon lapít, sajnos ilyenkor mindig jó szemét tud lenni, de vajon most meddig megy el? Draco igazi jó barátja Harrynek.

Szerző válasza: Hamarosan megtudhatjátok, mi történt Piton betegségével. Remélem, még a héten fel tudom tenni a folytatást :).

Anonymus,😍😍😍
2019.10.24 - 19:07 | 17: 17. fejezet | Anonymus
Köszi

Szerző válasza: <3

Kakashi
2019.10.24 - 12:23 | 17: 17. fejezet | Anonymus
Hű imádom a történetedet. Minden nap felnézek mikor lesz friss rész. És ma végre van. Kíváncsi vagyok Piton mikor enged vagy tisztázza a dolgait. :D

Szerző válasza: Köszönöm, hogy megosztottad ezt velem, nagyon jól esett. Tudom, hogy megint elmaradtam kicsit, de most belevetem magam a munkába újult erővel :).

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?