A lencse másik végén kritikái

Szeretnél kritikát írni?Devilgirl
2019.07.31 - 09:07 | 8: Megszoksz vagy megszöksz | Anonymus
Érdeklődnék hogy mikor lesz folytatás? Ugye nem hagytad abba??

Szerző válasza: Szia! Elnézést kérek, amiért csak most vettem észre, hogy írtál és csupán most válaszolok. Az igazság az, hogy a következő fejezet már elkészült, nem hagytam abba a történetet. Részben azért nem frissítettem, mert még vannak fenntartásaim a fejezettel kapcsolatban, részben pedig fizikai akadálya van, mert folyamatosan úton vagyok. Jelenleg úgy látom, hogy kedden este tudom majd hozni az új fejezetet, addig is a türelmedet szeretnem kérni. :)

ruki75
2019.07.02 - 06:38 | 8: Megszoksz vagy megszöksz | Anonymus
Szia!!!🙌 Már nagyon vártam a folytatást. Imádom ezt a történetet változatlanul; tökéletesen visszaadod a manga karakteinek jellemet. Kíváncsi leszek Feilong bekavar e még a páros életébe. Nagyon aranyos volt az a rész amikor Asami megpróbál félelmetes yakuzakent fellépni Rukaval a kezében. Szegény Kirishima nem biztos hogy ennyivel megúszta volna ha sikerül az emberrablás. Nem veszélytelen kapcsolat; de szerintem már Akihito sem tudna Asami nélkül élni; és tudja; hogy Asami megvédi őket bármikor áron. Egyébként Meinek lesz komolyabb szerepe majd a történetben? Köszönöm hogy olvashattam és várom a folytatást!!!😘😉😎

Szerző válasza: Szió! Nagyon örülök neki, hogy még mindig tetszik a történet, eléggé féltem a fejezet fogadtatásától, és hogy Asami jellemét mennyire sikerült vajon visszaadni. ^^" Hm, hogy Fei Long bekavar-e még... majd meglátjuk ;) Aw, örülök, hogy aranyosnak találtad azt a részt. ^^ Egyetértek, Kirishimának nagyon rossz napja lett volna, ha Akit az orra előtt rabolják el. Így van, ezen a ponton nem valószínű, hogy Aki le tudna mondani Asamiról, és biztosan nem lennének nagyobb biztonságban akkor sem, ha tartanák a távolságot. :) Igen, Meinek még lesz szerepe Akiék életében, ezt biztosan ígérhetem. ;) Nagyon köszönöm, hogy olvasod, és hogy írtál!! ^^ 😘😘

Hanna
2019.06.30 - 21:43 | 8: Megszoksz vagy megszöksz | Anonymus
Szia. Annyira boldog vagyok, hogy végre újra olvashattam róluk!!! Ők az egyik nagy kedvenceim, olyan édesek együtt! Szeretem Asamit, bármennyire irányítás mániás, és basáskodó is :-) A jelenet, amikor Asami, Ruká-val a karjában próbál nagy, félelmetes jakuzának tűnni... Mindent vitt!!! Köszi, hogy olvashattam! Már nagyon várom a kövi részt!

Szerző válasza: Szia! Örülök, ha örömet szereztem azzal, hogy ismét feltűntek a színen! ^^ Asami nekem is az egyik nagy kedvencem, hiába az irányítási mániája. Hihi, örülök, hogy tetszett az a jelenet :D Köszönöm, hogy olvasod, és hogy írtál! ^^Szeretnél kritikát írni?