Hazudjunk igazat kritikái

Szeretnél kritikát írni?2021.04.07 - 17:59 | 2: 2. fejezet | Regisztrált
Szia!

Elolvastam a második fejezeted is, érdekesnek tartom, ahogyan a szálak bonyolódnak, és ahogyan a szereplőid, különösen Meck, lassan megismertetik előttünk. Tényleg olyan élet-szegú, mert sokszor valóban azoknak az embereknek a legszebb a mosolya és a nevetése, akik a legtöbb fájdalmat hordozzák a szívükben... Meck pedig egy ilyen ember képét festi le előttem. Valakit, akit mindenki imád, és olyan hangos, olyan sokat beszél, épp eleget ahhoz, hogy a magánéleti problémáit mégse ismerje mindenki. Tényleg tipikus, olyan igazi. gratulálok neked, hihetetlenül jól építed fel a személyiségét! És képtelenség nem szeretni őt. :)

Daniel mellett sem mehetek el szó nélkül, egy az egyben osztom Meck nézeteit, valóban egyre izgalmasabbá válik, ahogyan kinyílik a szemünk láttára. Na de soha nem mondta senki, hogy aki csendes, nem lehet érdekes ember, csak épp rá kell szánni magunkat a megismerésükre. Egyszerűen tökéletesek ők ketten, tényleg nem tudom nem szeretni őket. :)

A mellék karakterek is megállják helyüket, rövid odaszólásaik, megjelenésük színesíti a történetet.

Tetszik, ahogyan bonyolodnak a szálak, sejtésem szerint Daniel is meleg, vagy legalábbis bi, csak fél felvállalni. Szurkolok, hogy jól alakuljanak a dolgaik. :)

Bocsánat, ha untatlak, de nagyon szeretem a szereplőidet, és kíváncsi vagyok, milyen helyzetbe csöppennek Aspenben. :)

Köszönöm, hogy olvashattam!

Vievel

2021.04.07 - 17:25 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Szia!

Hamarabb szerettem volna jönni az ajánlód után, kissé beteges voltam az elmúlt napokban, talán a front miatt. Addig is olvastam, így hozok most kritikát. :)

Esküszöm, eddig kerültem a legtöbb románc történetet, írót, mert valahogy annyira nem tudtak karaktert alkotni... de nálad nem így van. Olyan szinten viszik a showt, a szemünk előtt épülnek fel jellemvonásról-jellemvonásra. nem ömlesztes mindent a nyakunkba, számunkra is izgalmas megismerni őket. Ráadásul olyan szereplőket találsz ki, akikről el tudom képzelni, hogy bármelyik percen betoppannak az életemben, szó szerint "élnek". :)

Úgy érzem, tényleg szeretni fogom a műved, nagyon köszönöm az ajánlást, máris megszerettem Mecket és Danielt. Kíváncsi vagyok, mit hoznak a következő fejezetek. Amint tudom, olvasom és véleményezem tovább. ^^

Köszönöm, hogy olvashattam!

Vievel

2021.03.15 - 14:57 | 5: 5. fejezet | Regisztrált
Szia! Egy jó ideig távol tartottam magam a Slash történetektől, a tied pedig tökéletes volt visszatéréshez, örülök, hogy elolvastam végül:) Minden reményemet visszaadta, hogy ilyen szerethető karaktereket, érdekes körülményeket kreáltál. Bevallom, Mecket bírtam a legjobban, annyira sokoldalú, és hű a szüleihez.:)Na meg az apja is, kicsit katonásan parancsolgatós, ami szerintem nagyon jól áll a story-nak. Sajnos valóban sok baleset van karácsonykor, nekem teljesen beillett a baleset a képbe. Érthető volt, hogy számára ismeretlen terület, a baleset oka is. Jó romantikus olvasmány volt, köszönöm! Eti

Szerző válasza: Szia, kedves! Örülök, hogy tetszett! :) Meck egy tündér volt, a mai napig szívesen emlékszem vissza erre a történetre, pedig gyászidőszak alatt írtam... Segített túlélni. Boldog vagyok, hogy örömet szerezhettem. <3 Köszönöm, hogy elolvastad!

2020.08.17 - 21:31 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Nagyon imádtam! A srácok édesek, a szitu szuper.

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy tetszett! :) Köszönöm, hogy itt vagy!

2020.08.10 - 23:24 | 5: 5. fejezet | Regisztrált
szia, méltó befejezés volt :) szegén Danny, egy pillanatra megijedtem, h rossz véget szánsz nekik... de szerencsére nem így lett. én azt gondolom, hogy Danny apjára ráfért, hogy valaki helyre tegye, bár sztem Meck bátorságába alaposan közrejátszott az, hogy a félelem miatt, hogy a szerelmét baj érte, még felfokozott idegállapotban volt, és nem gondolkodott józanul. Reméljük, hogy elgondolkodik Meck szavain, és változtat a viselkedésén. De a fiúk így is megkapták az ajándékot, egymást, és sztem sincs ennél szebb aji. köszönöm, hogy olvashattam, szuper volt :)

Szerző válasza: Örülök, hogy élvezted! :) Nem akartam rossz véget, egyáltalán. A két fiú egymás ajándékai. :) Köszönöm, hogy elolvastad, és hogy írtál hozzá! :)

2020.08.10 - 23:15 | 4: 4. fejezet | Regisztrált
hahó, hát alaposan megtört a jég :) Mecknek jóval kevesebb önbizalma van, mint amennyit mutat, Danny meg jóval dominánsabb, mint amit mutat :) mégis összeillenek. Meck ari, hogy azért vállalta ezt az egészet, hogy majd egyszer előléptessék, aztán le se akar menni vacsizni (bár tény h egy kis etyepetye jobb mint egy vacsi :)), és el se hiszi, amikor tényleg előléptetik. És ahogy kiscicázza Dannyt :) juj :) Megértem, h Danny aggódik a titka miatt, de rem Meck nem haragszik meg nagyon, hisz voltaképp nem hazudott, és érthető, miért óvatos ezzel a titokkal. Ha rossz emberben bízik meg, seperc kiderül, és akkor annyi. remélem, Meck ezt megérti...

Szerző válasza: Igen, itt a fiúk kicsit kivetkőztek magukból. :) Szerepet cseréltek, hogy úgy mondjam. :))) Ha választanom kellene egy főnöki vacsora, vagy a szerelmem és az ágy között, nos... Nehéz kérdés. :) Ezt a fejezetet is nagyon szerettem. Köszönöm, hogy írtál! <3

2020.08.10 - 22:44 | 3: 3. fejezet | Regisztrált
hahó, hát ez szintén remek volt. Apuka nem semmi, ofc azonnal kiszúrta a lényeget :) és igaza volt, Danny nem venne tréninget és kúszna mászna takarítana bárki kedvéért. Sztem Meck régóta bejöhet neki, és ugye kis magányos is csórikám. Annyira ari volt, ahogy a rész elején beóvakodott az irodába, megkérdezni, h Meck miért kerüli... félt, hogy direkt. Azért kicsit haragszom Danny apjára, az ő sara vastagon, hogy Danny ilyen zárkózott. De majd Meck lazít rajta :) és hát mondanám h meglepődtem, h szintén meleg, de nem :)

Szerző válasza: Imádtam írni az apukát. :))) Ez egy különösen kedves fejezet volt nekem. Danny meg akarta ismerni Meck szüleit, és tetszett neki, amit látott. Bevallom, nem sokra emlékszem a szoritból, mert gyászidőszak alatt írtam. Köszönöm a kritikád. :)

2020.08.10 - 22:18 | 2: 2. fejezet | Regisztrált
jajjjjjjj ez nagyon husi voooolt :) ez bizony egy igazi első randi volt, Danny fiú a tűzzel játszik, mert Meck nem kispályás ám. úgy elcsábítja majd h Dan azt se tudja h fiú v lány :) kíváncsi vagyok mi lesz ebből :) Danny szemmel láthatólag azért már észrevette korábban is Mecket, hallgatódzott leselkedett utána cöcö, nem véletlen mondott akkor igent.... itt vki szintén nem heteró :)

Szerző válasza: Igen, ez egy forró első randi volt. Danny bizony, ha a tűzzel játszik, megégeti magát. :))) Neki Meck kesz a tökéletes karácsonyi ajándék. :) Örülök, hogy tetszett, köszi, hogy írtál! :)

2020.08.10 - 21:56 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
szia, na hosszú nap után kattingattam, és ráakadtam erre a sztoridra :) éééés nagyon szuper lett. Tetszik a két szereplő, a vidám beszédkényszeres nyúlnak tepsit eladni tudó fiú, aki a családjának azért mindent. Azért kis válogatós a szentem, gondolom nem véletlen nem felel meg neki senki :) Daniel majd feladja a leckét, merész húzás volt meghívnia, még úgy is, h nem tudja, ki, hisz azt se tudja, h meleg-e, nem tud róla semmit, csak h jól néz ki. Hát akkor nem véletlen hogy nincsenek tartós kapcsolatai :) meglássuk mi lesz itt, de az első akadályt skeresen vette, eladta magát :) Daniel meg nos, szegény, megértem, hogy nem árulja el a származását, szar lehet, amikor a saját apád nem vállal fel, még úgy is, ha anyagilag mindent megad, mert az sry de lófasz... nem pótolja az apát az életében, nem csoda ha zárkózott és visszahúzódó.

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy ráakadtál, nagyon szeretem ezt a történetet. :) Ez a kriti aranyos volt, végig mosolyogtam, ahogy a szereplőket jellemezted. :) Nos, hát igen, pont eltaláltad mind a kettőt. :))) Nagyon örülök, hogy szereted! Köszi, hogy írtál!

Pillepolli
2020.02.25 - 07:26 | 5: 5. fejezet | Anonymus
Még mindig nagyon imádom ezt a történetet. ❤️❤️❤️

Szerző válasza: Én pedig még mindig imádom, hogy imádod. :) Szerettem ezt a sztorit írni, terápia volt ez az ajándék. Hálás vagyok mellonsnak, hogy megírhattam, nagyon sokat segített egy gyászidőszakban. :) Köszönöm, hogy írtál!

Pillepolli
2019.12.29 - 09:00 | 5: 5. fejezet | Anonymus
Nagyon tetszett a történet. Szívesen olvastam volna tovább, bár tény, hogy akkor kellett volna valami bonyodalom. Mert ez, most, így volt teljes. Viszont meg kell mondjam, kedves Louismayfair nagyon hiányzott a Nálad megszokott részletesebb szeretkezések leirasa... 😊😊😍

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, Drága! Remélem, kárpótolni fog a következő kellesz nekem fejezet, abban van ám leírás, khm. :) Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kis történetet! Köszi, hogy írtál!

Hanna
2019.12.26 - 12:28 | 5: 5. fejezet | Anonymus
Szia. Köszönöm szépen ezt a történetet, nagyon tetszett, aranyos volt.

Szerző válasza: Szia! Én köszönöm, hogy elolvastad. :) Azt meg pláne, hogy írtál!

2019.12.15 - 09:29 | 5: 5. fejezet | Regisztrált
Kedves Író! Nagyon jó tett a lelkemnek ez a történet. Mikor romantikára vágyik az ember, csak előkapja ezt, és meg is kapja :D Imádtam, mekkora ragaszkodás alakult ki a két főszereplő között egymás iránt. Jó volt, ahogy továbbgondoltad az ötletet, és érdekes a megvalósítás, mely szerint már Aspen előtt összejönnek. És az is érdekes, hogy kiderült, Meck sokkal sérültebb lelkileg, mint Daniel, mindketten álarcot viseltek, és Daniel viselte a könnyebbiket, én úgy gondolom. Köszi, hogy olvashattam!

Szerző válasza: SZia! Te kis inkognitós, te. :))) Imádlak, ugye tudod? Kivéve, mikor gonosz vagy, akkor nem imádlak, de egyébként igen. Itt is köszönöm a támogatásodat, amivel elviseltél az elmúlt hónapokban. Tudom, néha legszívesebben kitekerted volna a nyakam. :) Köszönöm, hogy bétáztál, ezzel is jobbá téve a történetet. Meck és Daniel, én is ilyen szerelmet akarok, mint az övék. :)

mellons
2019.12.14 - 07:06 | 5: 5. fejezet | Anonymus
Jól van, Meck helyesen reagált, hiszen rájuk nézve ennek a világon semmi jelentősége nincs már. Tulajdonképpen az elejétől fogva nincs nagyon, hiszen Howard pusztán vér szerint az apja Danielnek, nem hivatalosan, nem a köztudatban, nem a cég vérkeringésében. Rövid ismeretség után Daniel mégis beavatta Mecket, amikor komolyra fordult a kapcsolatuk. Szerintem ez így normális, korábban miért kellett volna rögtön megbíznia benne?
Nem volt szép dolog, hogy Daniel karácsony másnapján balesetet szenvedett. Logikailag sem annyira tetszik, mert ennyire rossz utakon ezzel Meck és az apja is a kórházba döngetett, ugyanakkora veszélybe és potenciálisan balesetveszélyes helyzetbe sodródva. Szerintem csak így akartad valahogy megoldani, hogy cégen kívül, aggodalmában Meck beolvashasson Howardnak. Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy Danielnek miért pont ez a két ember jutott az eszébe, akit értesíteni kell. Mármint Meck egyértelmű, de miért nem az anyja? Egy családtagja, egy barátja? Furcsa, hogy rögtön Howard jutott az eszébe. Egy törött csuklóval jó lehetett ennyit várakozni, az egyik legszarabb törés. Nekem most nem annyira jött át a Meck és Howard veszekedés. Felvállalja esetleg Danielt, oké. Az elmúlt hosszú évek szempontjából ez már mindegy, a cégtől is el akart menni januárban Daniel, ott sem lesz már jelentősége. Talán a lelke megnyugszik egy kicsit, de számtalan ember van ugyanilyen helyzetben, sok-sok házasságon kívül született gyerek, akiket sosem vállalnak fel. Ez ilyen. Howard még igyekezett is ott lenni. Danielnek az anyjára is haragudnia kéne ebből a szempontból, hiszen miért épp egy nős férfivel feküdt össze, ugyanannyira megcsaló volt, mint Howard. Na de mindegy, ebben tulajdonképpen mindegy belemenni, egyszerűen csak így számomra a "fő dráma" úgymond nem működött. Mecktől viszont szép volt, hogy az állását és ezzel a szülei kellő támogatását is kockára tette azért, hogy kiálljon Danielért.
Nagyon kedves történet volt összességében, szerettem olvasni. Aranyosak voltak a fiúk, megérdemelték egymást, és ezt a szerelmet. Szép, támogató és őszinte kapcsolat lett és lesz az övék. Köszönöm, hogy megírtad a kérésemet, és hogy ilyen szépen kifejtve, nem sajnálva rá az időt és energiát. Örültem neki. Szép és kellemes karácsonyt kívánok neked - balesetmenteset, nem úgy, mint a fiúknak. :) -, és még egyszer köszönöm.

Szerző válasza: Hűűűha, hát erre nem lesz olyan egyszerű válaszolni, de megpróbálom. :) Meck már annyira szereti Danielt, hogy itt ennek az egésznek, hogy Daniel a főnök fia, már nem volt jelentősége valóban. :) Ettől olyan kedves és jó ember ő. A baleset egy erősebb elem volt, szerettem volna beletenni, mert rengeteg baleset történik karácsonykor. Pl, tavaly én is majdnem egy árokban landoltam pont karácsony előtt, amikor ónos eső ráfagyott az útra. Egy kettős kanyarban jöttem, egy ledes átok szemből elvakítottt, így rosszul vettem a kanyart, vagy túl nagy ívben, vagy megcsúsztam a kerékkel, fogalmam sincs, de annyi rémlik, hogy csúsztam az árok felé. Akkor hogy hogyan, vagy hogy nem, valami megállította a kocsit, centikre attól, hogy az árokban landoljak, és amikor kiszálltam semmi és semmi nem volt ott, hogy megfogja a kocsit. Még alá is benéztem, hogy nem-e gyűrtem valamit magam alá, de nem, semmi és sehol senki nem volt, pedig esküszöm, valami mintha megfogta volna az autót az elejénél, olyan érzés volt. Oké, az árok ott nem volt mély, de autómentő kellett volna, hogy kihúzzon. Igazad van, arra ment itt ki a játék, hogy Meck beolvashasson apucinak, ő meg tudta tenni ezt az utat, mert neki ismerős terep volt, míg Danielnek nem. Daniel azért kérte Mecket és Howardot, mert az anyjával annyira nem szoros a kapcsolat, és az anyja nem is egy városban él vele. Rá is haragszik, ezt a vacsoránál szerintem leírtam, hogy összejött egy festővel, akit Danny rühell, legalábbis a művészetét. Howard mégis csak Danny apja, aki azért tett érte, hogy Meck és ő összejöjjenek. Valamennyit legalábbis. Ez a fejezet szerintem egy zavarosabb tudatállapotomban születhetett, de a végeredmény ugyanaz végül is, szeretni bolondulásig. :) Örülök, hogy a negatívumok ellenére is szeretted olvasni, köszönöm, hogy ilyen szép kívánságot teljesíthettem, az egyiket legalábbis, amit be is tudtam fejezni. :) Hálás vagyok, hogy elterelte a figyelmem sokszor attól, hogy sírva üvöltsek, vagy idegesen fel-alá járkáljak. És nagyon köszönöm neked az ajándékomat itt is, imádtam, nagyon, de nagyon sokat jelentett a küzdelmes hónapjaim után. Kellemes Ünnepeket Kívánok neked én is. :)

mellons
2019.12.14 - 06:31 | 4: 4. fejezet | Anonymus
Na ugye, mondtam én, hogy szerelmesek! :D Nagyon helyes. Ez a két pasi imádni való együtt. Daniel a magánéletben talán még játékosabb is, mint Meck. Tényleg érthetetlen, hogy ezek után miért nincs párja, akárhogy is állítja, hogy mert sokat dolgozik. Mint mindenki. De nem is baj, mert akkor Meckkel sosem jött volna össze a dolog, pedig nagyon összepasszolnak. Aspen igazi kis romantikus paradicsom lett a számukra, csak mosolyogtam, ahogy róluk olvastam. Meck előléptetési reakciója nagyon kedves volt, annyira emberi és jó. Egy ekkora lehetőség, ő pedig a jelenlegi főnökéért aggódott, meg hogy talán nem lesz elég ahhoz, hogy ellássa a feladatot. Pedig tényleg nagyon ügyes pasinak tűnik. Howard ideális vezető. Tényleg vezető, és nem csak főnök, mert értékeli az embereit, a tehetséget, és nem fél megmutatni előttük az igazi arcát. Például, hogy mennyire élvezi a síelést.
És elérkezett Daniel nagy vallomása. Kíváncsi leszek, innen hogyan tovább. Őszintén szólva, mostanra eltörpült ennek a jelentősége szerintem. Csalódnék Meckben, ha kiakadna, mert Daniel már mesélt arról, hogy mi volt az apjával gyerekkorában, és a cégnél betöltött szerepükben is mindegy, hogy Daniel lehetne akár Forest is. Ja, és meglepett, hogy Meck nem reagált arra, hogy Daniel kibökte, hogy szerelmes belé. Észre sem vette a megjegyzést?

Szerző válasza: Ha tudnád, milyen jó hatással volt rám az utazást írni. :) Olyan... gyógyító balzsam a sebeimre. Szerettem írni őket, a környezetet, a cselekményeket, itt tényleg elvesztette már az értelmét a dráma, de itt már nem is ezen ment a lényeg. Minimális drámát akartam, még bele vinni, de már tényleg csak minimálisat a történetnek ezen szakaszán. Sajnos, mint mondtam, gyászidőszakban körmöltem a sztorit, néha teljesen kikapcsolt az agyam, csak írtam és írtam, aztán ez lett az eredmény. Néhol kicsit depressziósabb, néha meg rózsaszín ködös. Meck jó ember, Daniel pedig ebben a részben ha már nem lett volna szerelmes, most ténylegesen is végleg beleszeretett. Őszintén... én se vettem észre, amikor beleírtam a szeretlek részt... Bocsánat, nem voltam túl... összeszedett. :) Howard is jó ember, jó főnök, csak korábban volt egy ballépése, ami miatt gyávább volt. Daniel és Meck... szeretem őket, velük együtt lettem szerelmes mindkettőbe. :)

[Előző] 1 2 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?