kritikái

Szeretnél kritikát írni?Krande
2020.12.25 - 16:34 | 1: | Anonymus
Ebben az egy jelenetben több tisztelgés van a régebbi SW filmek felé, mint a teljes Ep9-ben. Ráadásul gyönyörű, hangulatos, és eszerint Solo méltó bosszút állt a kiadott telefonszámért. Lett egy új shipem. Nem baj!

Szerző válasza: Köszönöm, köszönöm, köszönöm! <3 Solo mindenért méltó bosszút áll. És a Tatuinon bármilyen rendezvény rémes, de cserébe valószínűleg olcsóbb ott egy esküvő, mint mondjuk a Naboon.

Krande
2020.12.25 - 16:24 | 1: | Anonymus
Hux felélesztésénél hangosan felröhögtem! Igen, valóban ez volt az in-character reakció Supreme Leader Ben Solo részéről, az meg pláne, hogy utána otthagyta a hullatároló padlóján. Nagyon megnéztem volna ezt filmen. És a tanulság: ne hagyj egy árulót egyedül, miközben cafot főzöl az ő konyhájában!

2020.06.05 - 14:30 | 1: | Regisztrált
Ez nagyon aranyos volt. ^^ Nem számítottam rá, hogy lesz folytatás, de nagyon megörültem, mikor megláttam a főoldalon. Különösen az a rész tetszett, amikor Kaydel megtudja, kivel is beszélget. :D

Szerző válasza: Én sem számítottam rá, hogy lesz folytatás, eredetileg Connix családjáról szerettem volna írni, de aztán ez lett belőle...

Daserio
2020.04.24 - 22:19 | 1: | Anonymus
Ez cuki volt. Úgy örülök hogy magyarul is ír róluk valaki. Az angol változatokat már szinte végig olvastam

Szerző válasza: Javaslom, hogy menj fel a tumblr nevű oldalra, ami számomra a téma kimeríthetetlen tárházának bizonyult. :D / És örülök, hogy magyarul is olvas róluk valaki. Amikor feltöltöttem, azt hittem, senkit nem fog érdekelni. / Köszönöm a kommentet!

2020.04.24 - 17:44 | 1: | Regisztrált
Be kell vallanom, hogy bár az, amit a köztük lévő diáddal kezdtek a Skywalker korában izgalmas volt, nem vagyok nagy rajongója a Reylo párosnak. Ez a verzió mégis tetszett.
A történet fénypontja viszont a Hux&Ben&caf jelenet volt számomra. Végigvigyorogtam az egészet és végig az járt a fejemben, hogy akár novellák során át olvasgatnék arról, ahogy ezek ketten ott éldegélnek Hux lakásán, mindenféle galaxismegváltó eseménytől távol.
Az egyetlen, ami furcsa volt, hogy Ben az erős sötét oldalával gyógyított (bár ha tényleg mindenre képes, akár ez is belefér).
Köszönöm, hogy olvashattam! ^^

Szerző válasza: Köszönöm, hogy írtál! :) Ami az Erő sötét oldalát illeti, valahol olvastam egy rövid kis írást arról, hogy ha Anakint épp a halottak felélesztésének a lehetőségével csalta át annak idején Palpatine a sötét oldalra, akkor ez tulajdonképpen valamilyen sith képesség lehet. Hogy tényleg működhet-e a sötét oldallal a módszer, az a filmekből nem derült ki biztosan, de az én ötletem innen jött.Szeretnél kritikát írni?