Segítség! Boszorkány vagyok! kritikái

Szeretnél kritikát írni?Chinguya
2020.06.04 - 19:33 | 1: A Walpurgis | Anonymus
Szió! Annyira megörültem a folytatásnak! Köszönöm hogy ilyen gyorsan hoztad, szuper vagy! Egy kis gyorstalpaló boszitöri, innen onnan ismerősek voltak az elnevezések de egyben így összefoglalva biztosan rengeteg munkád van benne! Olyan cukik voltak, hogy Maddox türelmesen átkarolta a sok kudarc után, rávezette hogyan uralja az elemeket. Jajj romantikus lelkem örömtáncot járt :) aztán Macs....megint felcsigáztál, olyan kíáncsi vagyok mit tett amiért büntit kapott...biztos elcsábította valami fővarázsló feleségét...simán kinézem belőle hogy Casanova módjára bűvölte a fehérnépeket :D És a buli...jajj biztos zűrbe keverednek...alig várom. PUSZI

Szerző válasza: Sziaa! Nagyon örülök neked. :) Köszönöm, hogy te is bátorítottál. :))) Sok munka volt, de élveztem. Maddox nagyon türelmes, James meg bosszús, de menni fog neki. :) Macs titka kiderül a történetben. Nem lesz túl szép, de talán, taláááán meg lehet törni azt a rémes átkot... *erősen gondolkodik* :) A Walpurgist én is várom! :) Köszönöm, hogy itt vagy, és támogatsz! Puszika!

2020.06.04 - 14:05 | 1: A Walpurgis | Regisztrált
No szióka! Még mindig kicsit darálós hangulata van a résznek, de megértem, miért döntöttél emellett :) Nekem akkor is Macs a kedvenc karakterem ebből a sztoriból. Maddox cuki, James pedig még ügyetlenkedik, mint egy most járni tanuló baba :D Várom a következőt, köszi, hogy olvashattam :*

Szerző válasza: Szia! :D Tudooom, sajnálom, de a következő nem lesz ennyire "darálós". :)) Macs nekem is a kedvencem, és szerintem mindenkinek. :))) Jamesre találó a hasonlat. Tényleg most tanul szinte járni. :))) Nagyon szépen köszönöm, drága!

2020.06.03 - 19:38 | 1: A Walpurgis | Regisztrált
jajjj hát micsoda szuper meglepetés, nagyon nagyon örülök hogy készül egy folytatás, a fiúkat nmagyon megszerettem :) kiv vagyok, mi lesz most, h James nem kerül életveszélybe állandóan, bár eléggé szerencsétlenkének tűnik, lehet, ez alaptulajdonság is :) de szerencsére ott van neki Maddox, aki segít. Izgatottan várom a kövi részt :)

Szerző válasza: Sziaaa! Aranyos vagy! Én is megszerettem a srácokat. :) James fog még bajba kerülni, de már nem annyit, és nem úgy, mint előtte. :) Maddox igyekszik vigyázni rá. :))) Én is izgatottan várom a következőt, csak le kellene végre ülni megírni. :-D Köszönöm, hogy itt vagy!

Pillepolli
2020.06.02 - 12:36 | 1: A Walpurgis | Anonymus
Juheeee!!! De jó, hogy folytatod!!! ❤️❤️❤️

Szerző válasza: SZia! :) Igen, folytatom! Köszönöm, hogy itt vagy! :)

Kati_
2020.06.01 - 21:26 | 1: A Walpurgis | Anonymus
Szia.Orulok hogy let folytatasa a tortenetnek.Nagyont tetszttek a tortenelmi erdekesegek es a kulonbozo szokasok unnepek szerintem erdekes infok,mondjuk az en fejem is zsong toluk nem csak a Jamese.Biztosan sok idodet elvette hogy utanna jarj a dolgoknak amiert kulon koszonet

Szerző válasza: Szia! Én is örülök, hogy felspannoltatok rá. :) Nekem is nagyon tetszettek a történelmi kutatások. Nem mindent emeltem át, és volt ez+az, amiben egy picikét változtattam. Olyan sok időt nem vett el, de megdolgoztatta az agyamat. :) Köszönöm, hogy itt vagy!

kriszta32
2020.06.01 - 21:07 | 1: A Walpurgis | Anonymus
Nekem igy nagyon tetszik jól őssze hoztad ezt a fejezetet komolyan a végén el gondolkodtam hogy lehet minden sor igaz és meg is tőrtént 😊❤ 🤔 Nagyon örülök a folytatásnak már most imádom fantasztikus is kérlek folytasd nagyon hamar 💝 💝 💝 😍 😍 😍 😘 😘 😘 💕 💕 💕 ❤ ❤ ❤💗💗💗💖💖💖

Szerző válasza: Szia! Köszönöm szépen! :) Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Igyekszem folytatni, de a másikkal is haladnom kell. :) Köszönöm, hogy itt vagy! Igyekszem! :)

2020.06.01 - 21:06 | 1: A Walpurgis | Regisztrált
Szia! Mindenekelőtt: Folyatáááás, ezaaaz! Olyan jó érzés, hogy nem maradt abba, valóban rengeteg a potenciál a történetben, ahogy már korábban is említettem. Maga ez a fejezet azonban annyira nem tetszett nekem. Mondjuk nem volt több felvezetésnél, ez tény, de például szívesen olvastam volna róla futólagosan is, hogyan alakult a kapcsolatuk az elmúlt hónapokban, hogy teltek a napjaik. A történelmi adatok pedig kissé úgy hatottak számomra, mintha nem is Mad sorolta volna őket, hanem az író igyekezne a tudtunkra adni az információkat, amik később fontosak lesznek a művéhez. Ez egyrészről jó, mert a Walpurgis beharangozása máris arra késztet, hogy vágyakozzak a folytatás iránt, másrészről viszont el tudok képzelni jobb, és kevésbé wikipédia szagú megoldást is erre. Például megtoldva Mad beszámolóival, bizonytalanságával, hangsúlyozásával, amitől valóban mesélő hangulata lesz, nem csupán elbeszélő. Szeretem a boszorkányok történelmét, és úgy gondolom, hogy ezt a részét sikeresen prezentáltad, nem hagy kivetnivalót az írás, látszik, hogy sokat dolgoztál a kutatómunkával. :D Várom, mi fog kisülni a dologból! Csak így tovább! ^^ Üdv.: Zsófi (CC tag)

Szerző válasza: Sziaa! :) Örülök, hogy örülsz! Sokan noszogattatok, hogy legyen folytatás, így azt mondtam, rengben, én is szeretném. :) Minden kérdésre választ fogsz kapni, ez a kezdő fejezet felvezetés volt, de a következőben kedvesebb jelenetek lesznek. :) Igazad van, de annyira jött magától az egész, arra gondoltam, Mad most tanár stílusban adja elő a dolgokat, nem pedig simán baráti csevelyben. :) Örülök, hogy egyáltalán így össze tudtam rakni :"-) Sokat keresgéltem, mazsoláztam. Én is nagyon várom, mi fog ebből kisülni. :) Alig várom a Walpurgis fejezetét! :D Bárcsak lenne valaki, aki megírná helyettem, miközben diktálom. :)))) Köszönöm, hogy itt vagy, és hogy elolvastad, írtál! :))))

monokini
2020.06.01 - 21:03 | 1: A Walpurgis | Anonymus
Szia. Na, ez nagyon - nagyon jó kezdés.Imádtam a srácokat már az előző írásodban is - belopták magukat a szívembe, és tényleg örülök, hogy folytatod. Mivel én igazi cica párti vagyok ( egy gyönyörű vörös kis tigrisem van - Tigris), ezért Macs a nyerő nálam. Kíváncsi vagyok, hogy mit is követhetett el, amiért macskaként vezekel. Köszi, várom a folytatást.

Szerző válasza: Szia!!! :) Bocsánat a megkésett válaszért! Örülök, hogy tetszik, kicsit erős volt, sok infóval, de megpróbálok most alapot adni a történéseknek. :) Macs titkára is fény fog derülni, miért lett macska, és miért nem nevezi senki a nevén. :) Köszönöm, hogy itt vagy, igyekszem!Szeretnél kritikát írni?