Új idők szele kritikái

Szeretnél kritikát írni?Zsolna99
2020.09.09 - 13:14 | 1: Prológus - Harc a gonosz ellen | Anonymus
Szia! Nem lesz uj fejezet? Augusztusban mar vagtam vissza a centit, hogy mikor lesz mar szeptember, csak hogy olvashassalak.. :(

Szerző válasza: Szia Zsolna! Elnézést kérek tőled is, hogy csak most írok, de nagyon nem tudtam hónapokig, hogy mi legyen a történettel. Írtam jó néhány új fejezetet hozzá, de egyszerűen nem érzem bennük azt a pluszt, ami mondjuk valamilyen módon egyedibbé tenné a többi, már eddig sokak által megírt történetektől, szóval nem merem feltölteni az új részeket. Ne haragudj, nem akarok csalódást okozni, de most őszintén nem tudom, mi lesz a sztori sorsa. Időről-időre nekiveselkedek, és majd meglátjuk... Köszönöm, hogy vártad és írtál, és elnézést kérek tőled, mert nem akartam csalódást okozni! :( Puszi!

Lilla
2020.08.16 - 16:34 | 1: Prológus - Harc a gonosz ellen | Anonymus
Jaj mikor lesz már új rész? Annyira várom!!! Kb ezért a történetért nézek fel naponta, hátha van új ... Kérlek írd tovább, annyira szeretem a történeteid! Lilla

Szerző válasza: Szia, Lilla! Ajaj, nagyon rég jártam itt, még júliusban, ezért elnézést kérek! :( Az augusztusom most nagyon zsúfolt minden szempontból, viszont a történet cselekményét ettől függetlenül szakadatlan lelkesedéssel szövögetem a fejemben. :) Szóval amit ígérni tudok, hogy szeptemberben folytatódik a történet, akkor már a megszokott rendszeres frissítésekkel. ;) Köszönöm, hogy írtál, és elnézést, hogy megvárakoztatlak, de ezt most másként nem tudom kivitelezni. Viszont nagyon örülök, hogy ennyire érdekel ez a történet, megígérem, hogy lesz folytatás! :) Szeptemberben itt leszek. ;)

Vanda
2020.07.21 - 21:04 | 1: Prológus - Harc a gonosz ellen | Anonymus
Szia! Nagyon jó bevezető! Teljesen magával ragadott rögtön. A címe is izgalmas! Nagyon várom a folytatást :)

Szerző válasza: Szia Vanda! Jaj, nagyon örülök, hogy itt vagy megint, köszönöm neked!! :) A folytatást már feltöltöttem, remélem, sikerül ebből is kihoznom valamit, ami elnyeri majd a tetszésedet. Köszönöm nagyon, hogy elolvastad és írtál, boldoggá tettél vele! :)

justemoi
2020.07.21 - 08:21 | 1: Prológus - Harc a gonosz ellen | Anonymus
Igen, igen és igen, akkor is, hha nem írok mindig...

Szerző válasza: Szia justemoi! Nagyon örülök, hogy itt is jelen vagy, köszönöm neked! :) A folyatás már olvasható, remélem, tetszeni fog. ;)

Dorci
2020.07.20 - 14:47 | 1: Prológus - Harc a gonosz ellen | Anonymus
Juhéj! Egy újabb fic Tőled ezzel a párossal... Alig várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Szia Dorci! Köszönöm, hogy itt is jelen vagy!! :) A folyatást már feltöltöttem, és köszönöm a megelőlegezett bizalmat, remélem, tetszeni fog a többi rész is. :)

Zsófi
2020.07.20 - 02:08 | 1: Prológus - Harc a gonosz ellen | Anonymus
Szia! Én biztos nem. Nekem ez a kedvenc párosom.Már most izgatottan várom a többi fejezetet. :)

Szerző válasza: Szia Zsófi! De jó itt látni téged! Köszönöm, hogy itt vagy. :) Nekem is ők az egyik kedvenceim, szóval remélem, sikerül izgalmas történetet hoznom velük. :) A következő rész már olvasható, remélem, tetszeni fog majd! Köszönöm, hogy elolvastad és írtál, nagyon örülök neki:)

chamomilla
2020.07.19 - 22:28 | 1: Prológus - Harc a gonosz ellen | Anonymus
A Lucius/Hermione párosítású történetektől meg lehet csömörleni? Én eddig nem tapasztaltam :D Ez is nagyon tetszik, kíváncsian várom a folytatást :)

Szerző válasza: Szia, chamomilla! Örülök, hogy itt is itt vagy, köszönöm!! :) Haha, én sem tudnék tőlük megcsömörleni, azt hiszem... :D A második fejezetet fel is töltöttem, remélem, tetszeni fog. ;) Köszönöm, hogy elolvastad és írtál, nagyon jól esik! :)Szeretnél kritikát írni?