Új idők szele kritikái

Szeretnél kritikát írni?2020.08.21 - 23:11 | 2: Viszontlátás | Regisztrált
Szia! Újabb történet a párosunkkal, kíváncsi leszek, hogyan alakul úgy a kapcsolaatuk, hogy nincs már háború, sem gyerek. Nekem tetszik, mert annyi új variáció van, izgalmas mit eszelhettél ki, vagy egy része spontán? :D Eddig tetszik, várom majd szeptemberben az új részeket, sok sikert. :3

Szerző válasza: Szia, Inata! Elnézést, hogy ilyen későn válaszolok, de bevallom, hónapok óta szenvedek a folytatással, és hiába van kész néhány fejezet, egyelőre nem látom elégnek azokat ahhoz, hogy feltöltsem. Keresem bele a pluszt, amit a történet elején még láttam, most már kevésbé. Szóval rossz szokásomhoz híven egy teljesen más történetbe kezdtem bele. :D Hogy ennek a történetnek mi lesz a sorsa, még nem tudom, mindenesetre dolgozom rajta, és majd kiderül. De nagyon köszönöm a biztató szavaidat, adtak egy új löketet!! :)

szulygin
2020.07.29 - 19:35 | 2: Viszontlátás | Anonymus
Szia? lesz folytatás? Szívesen olvasnám!

Szerző válasza: Szia szulygin! Igenigen, mindenképpen lesz folytatás, viszont most nagyon sok program és elfoglaltság gyűlt össze augusztusra, szóval azt tudom biztosra ígérni, hogy szeptemberben folytatom, akkor már ismét rendszeres frissítésekkel. :) Köszönöm nagyon, hogy írtál, rettentően örülök, hogy érdekel a történetem! :)

Vanda
2020.07.27 - 12:41 | 2: Viszontlátás | Anonymus
Szia! Nagyon gyorsan kaptunk új történetet és újra izgatottan várom a következő részt! :) Izgalmas! Újra lehet nekik drukkolni :D

Szerző válasza: Szia Vanda! Igen, elég gyorsan elkezdtem írni, és a lelkesedés, illetve a cselekmény ötlete még mindig megvan. :) Viszont az augusztus hónap számomra most nagyon sok elfoglaltsággal, illetve pihenéssel is telik, szóval azt tudom ígérni, hogy szeptemberben folytatom a történetet. Remélem, itt leszel még akkor, elnézést, hogy ennyit késik majd, de most ezt így tudom csak kivitelezni. Nagyon köszönöm, hogy írtál!! :)

kata
2020.07.22 - 18:45 | 2: Viszontlátás | Anonymus
Szia! Szuper írás! Aligvárom y következő rčszeket! Nagyon kiváncsi vagyok hogy Hermiona vagy Lucius engedd hamarabb a vágyainak. De,remélem Luciust megdolgoztatja Hermione :-) Köszi az írást!

Szerző válasza: Szia, Kata! :) Jaj, ennek nagyon-nagyon örülök!! :) Hogy ki enged hamarabb, az még a jövő zenéje, legyen meglepetés, de remélem, elégedett leszel a folytatással. ;) Annyit megígérhetek, hogy mindketten megdolgoztatják majd a másikat. :D Köszönöm nagyon, hogy elolvastad és írtál, boldoggá tettél vele! :)Szeretnél kritikát írni?