Menekvés kritikái

Szeretnél kritikát írni?2021.03.22 - 16:58 | 2: 2. fejezet | Regisztrált
Szia! Hoppá, Alex gyilkos lenne? Gyilkos és szerelmes, rossz, nagyon rossz párosítás. Azt hiszem, értem, mire gondoltál pszicho-thiller alatt. Ijesztő egy srác, főleg ezzel a megjegyzéssel. Anno elmentem a Murder kiállításra, és több könyvet is olvastam, hogy miért lesznek a gyilkosok azok, amik. Sajnpos legnagyobbrészt áldozatai valaminek, és Alexnek jól látszik, hogy a saját családja taszítja a rosszba. Azért remélem, hogy nem fogja megölni Bellát, vagy legalábbis olyan életet él mellette, mint anno Ted Bundy a felesége mellett, aki semmit nem tudott róla. Vagy Dexter. Na, előre szaladtam. Azért erre kíváncsi lennék, hogy felnőtt fejjel elveszi a lányt, és mint egy Dexter, úgy gyilkolászik mellette. Hmmm, ez érdekes irány lenne. Köszi, hogy olvashatom!

Szerző válasza: Szia! Igen az, és szerelmes is lesz, de még mennyire. A következő részben, jobban megértheted, hogy miért lett az, aki, bár remélem nem lesz nagyon sok 🙏. De mint már említettem, nem Alex a legrosszabb szereplő ebben a történetben. Tényleg ne szaladj ennyire előre, mert lesznek itt még fordulatok. 😉 Én köszönöm, hogy olvasod! 🤗

2021.03.21 - 13:19 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
SZia! Üdv köztünk! :))) Kezdést írni mindig a legnehezebb, ezt tapasztalatból mondom. Eleinte mindenkié (tisztelet a kivételnek) tele van hibával, mert minél többet gyakorol az ember, annál jobban fejlődik. Neked nagyon ügyes lett a kezdésed. Bár én nem szoktam iskolás korú főszereplőket olvasni, ez a fejezet érdekesen alakult. Lefogadom, hogy nem a srác az, aki veszélyt jelent másokra. Talán van egy gyilkos szabadon, akitől épp megmentette a lányt? De az is lehet, hogy tévedtem? Ügyesen kezdted, a stílusod folyamatosan változni, tökéletesedni fog. Nem ígérem, hogy olvasni fogom a sztorit, mert annyira nem az én világom, de szerintem idővel, ha több fejezet lesz fent, akkor egymás után végigmegyek rajtuk. :) Írj sokat, és hidd el, meglesz az eredménye! Ez kezdésnek remek, látszik, hogy sokat dolgoztál vele. Nagyon kíváncsi leszek, hová fogsz fejlődni, mert ezt ügyesen összeraktad. Én nem fogok helyesírási/nyelvezeti hibákat kiemelni, mert az enyém hidd el, hogy szörnyű volt az elején. Te viszont nagyon ügyesen kezdted. Tudod mire emlékeztet ez a téma? Az Eperszedő című könyvre. Biztosan vissza fogok térni erre a történetre a későbbiekben. Addig is írj, írj, írj! :) Köszönöm, hogy olvashattam! <3 Csak így tovább!

Szerző válasza: Szia! Köszönöm szépen a szép szavakat, nagyon jól esnek. Attól tartok, hogy elég veszélyes Alex is 🤭, de nem őt fogja utálni a közönség, ebben biztos vagyok.🤗 Az eleje kicsit ellene fog szólni, de nagy változásokon fog keresztül menni, ahogy mindenki. Igazából nagyon sok olyan elem van benne elrejtve, ami nem is igazán a gyerek fejnek befogadóbb, ezért magát a történetet is szeretném izgalmassá tenni. Legalábbis szeretném elérni, hogy legyen kemény mondanivalója az egésznek. Persze még ez nem látszik, mert csak 2 fejezet van feltöltve. Egy erős pszichothrillernek készül, romantikával megfűszerezve. Az említett könyvet, pedig meg fogom nézni. Még egyszer köszönöm szépen a szavaidat, és azt is köszönöm, hogy egyáltalán írtál! 😘❤️

2021.03.19 - 06:46 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Szia! Izgalmasan kezdődik, tetsszik az is hogy két szemszögből írod. Várom a folytatást, ügyes vagy. 🙂

Szerző válasza: Szia! Nagyon szépen köszönöm a kritikát! 🙏Nagyon sokat jelent nekem, mert ez az első könyv, amin dolgozok, valamint ez az első kritika, amit kapok. Remélem a következő rész is tetszeni fog! 😄Szeretnél kritikát írni?