kritikái

Szeretnél kritikát írni?Cara
2006.07.06 - 18:57 | 1: | Anonymus
érdekes...nagyon kíváncsi vok, ki is az a zsaroló. Folytasd hamar! pussz:Cara

2006.07.03 - 22:04 | 1: | Regisztrált
szia, nagyon tetszik, és lenne egy kérdésem: a táboros sztorit fel fogod tenni még? mert annyira szeretném újra olvasni :D

Szerző válasza: köszi. Már rakosgatom felfelé... :D

Tidi
2006.06.30 - 17:40 | 1: | Anonymus
Gondolom raktál fel új fejt, csak vmiért nem engedték, azért jelent meg a frissnél, de addig is míg az felkerül megerősítelek abban h okvetlenül folytasd, mert én személy szernit imádom és sztem ezzel nem csak én vagyok így^^

Szerző válasza: okok, sietek vele, csak egy kicsit elakadtam a cselekményben, meg úgy isten igazából időm sincs XD De igyekszem. köszi.

2006.06.29 - 21:42 | 1: | Regisztrált
mán megint megörültem, hogy frissítettél és még mindig csak eddig a fejezetig olvashatom! légy szí' folytasd, most már tényleg!

Szerző válasza: folytatom... csak még nem tudom mikor, el vagyok havazva XD igyekszem.

2006.06.26 - 13:48 | 1: | Regisztrált
én nem vettem észre... :):) úgy tűnik az eseményei épp eléggé lefoglaltak... :D:D:D

2006.06.25 - 16:45 | 1: | Regisztrált
Egyre izgalmasabb lesz. :-) Repül a kedvencekhez :-D Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra; amúgy milyen hosszúra tervezed?

Szerző válasza: Köszi :-) Nem tudom, milyen hosszú lesz, majd ahogy sikerül. Még nem nagyon terveztem meg, csak a sztori elejét :P Ha tudom, akkor majd beírom a fejezetleíráshoz, hogy milyen hosszú lesz :-)

2006.06.25 - 13:33 | 1: | Regisztrált
:):) nagyon jó kis történet, kíváncsi vagyok, hogy oldódnak meg a dolgok. remélem, nemsokára a 4. fejezetet is olvashatom! :):) *ártatlan bociszemeit meresztgeti"

Szerző válasza: :-) A 4. fejezetre még várni kell egy picit. De azért ha jobban belegondolunk, villámgyors vagyok :D 3 fejezet egy hét alatt... :D *nagyon büszke magára* Köszi szépen!

lady
2006.06.25 - 11:24 | 1: | Anonymus
ez tök jó, nagyon tehetséges vagy. annyira hosszúak a fejezetek, hogy... és nagyon izgi, szerintem a másodikhoz nem írtam kritikát, mert nem volt rá időm, még csak elolvasni sem, úgyhogy most bepótoltam. nagyon tetszik, egyre érdekesebb. gyorsan folytasd

Szerző válasza: Köszi szépen :-) Azért annyira nem hosszúak.. de ha baj, írhatom rövidebbre is :D

2006.06.24 - 23:21 | 1: | Regisztrált
Egy pillanatig azt hittem, hogy Draco elmondja az igazat. Bár tudom, hogy ez képtelenség. =) Örülök, hogy a fejezet még mindig hosszú, és sok fontos dolgot tartalmaz. Egyre érdekesebb az egész és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki küldözgeti azokat a leveleket. És büszke vagyok magamra (jó csak viccelek :P), hogy némely dolgot kitaláltam =) Egy kicsit furcsállom, hogy Hermione nem találkozik Harryvel és Ronnal, és nem mondja el nekik a Dracoval való történésekről. Hiszen Hermione csak nem tartja titokban egy mindenki által köztudott halálfaló dolgait, ami talán segítene Voldemort legyőzésében. (Megint paranoiás vagyok? :D) Gondolom ők is feltűnnek majd később, mint Narcissa =) Az miért nem érdekelte Dracot, hogy a zsaroló miért nem mondja el azonnal mindenkinek a dolgait. Végülis nem kért semmit. Ezáltal nem is lehet annyira zsaroló. Inkább ilyen figyelmeztető. De mindegy. Végülis biztos örül, hogy még van ideje megállítani az egészet. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg ezt az időutazást, mikor minden kísérlet sikertelen volt. Na jó remélem gyorsan folytatod. =) Fel is veszem ezt a történetet a kedvencek közé :P Puszillak Ui.: Az előző kritikámra nem tudom, hogy miért írtam Alexandert Alfred helyett.. Talán mert szerintem ez a név jobban illik hozzá mint az Alfred. Mert Az Alexander komolyabb még az Alfredből nekem az Albert kut eszembe =) Láttad a Randigurut. Abban volt, hogy Albert folytofgatta Will Smith-t (nem jut eszembe a filmbeli neve) és ő monta, hogy AlbertAlbertAlbert és ez vicces. De ez csak az én véleményem. A te karakered. Remélem nem baj =)

Szerző válasza: Előre szólok, lehet, hogy hülyeségeket fogok most összehordani, mert késő van, és nemrég ébredtem fel XD Szóóóval... A levelek feladójára még soká derül fény. Azt hiszem, az első fejezetben volt róla szó, h Hermi nem tartja annyira a kapcsolatot a két fiúval (így volt: "Két legjobb barátjával tartotta ugyan a kapcsolatot, de koránt sem találkoztak annyit, mint régen") de ők se fontosak a történet szempontjából, felesleges lenne őket megjeleníteni, főleg mivel úgyis el vannak foglalva (tanulás, esküvőszervezés). A "zsarolónak" megvannak a maga céljai, az más kérdés, hogy ezeket (még) nem közölte Dracóval. Alexanderhez meg Alfredhoz: tök mindegy igazából, direkt ezért lett Alfred, hogy ne vegyétek túl komolyan. Az egyik mese főszereplője is Alfred, a kacsa XD Különben Randigurut kb másfél hete láttam először XD Jó filmecske, szeressük, meg Will Smith-t is ^^ Köszi szépen ismét a hosszú kritikát :-) Pusz.

Legna
2006.06.24 - 22:55 | 1: | Anonymus
Remek, remek. Egyre izgibb... *vigyorogva dörzsölgeti a kezeit* Akkor Draco tényleg vissza akar menni? Nna, abból mi lenne... :D Ja, uccsó mondatban van némi hiba - ne haragudj, kissé szőrszálhasogató tudok lenni helyesírás terén - "Draco megcsóválta a fejét, és elindult a park kijárata felé. Hermione nem követte. Eltöprengve ült a padon, amíg rá nem jött, hogy nagyon zavarja a csönd, és eszébe nem jutott, hogy ő tulajdonképpen tök egyedül ücsörög egy sötét parkban, ahol éjszaka tutira megerőszakolhatnák. " Bocsika még egyszer. Persze van más átfogalmazási lehetőség, de azt rád bízom, mert te írod. :) Ajvé, jobbra el.

Szerző válasza: Köszönöm szépen ^_^ Draco tényleg vissza akar menni :-) A hibát különben javítottam, neked is köszi érte :P Kicsit kómásan írtam XD

Tidi
2006.06.24 - 22:36 | 1: | Anonymus
A végén van egy fura mondtarész: "ahol éjszakánként tutira megerőszakolnak." Vmi hiányzik belőle sztem^^ Még most is lenyűgöz ahopgy fogalmazol és emellett egyre jobban beindulnak a dolgok:) Kívánni se lehetne többet^^ NAgyon jó!!!

Szerző válasza: Köszi, javítottam. Lehet, hogy már nagyon álmos voltam, mikor írtam XD (most hajnali egy van, nemrég keltem XD) Köszi szépen, örülök, hogy tetszik :-)

Sil
2006.06.24 - 20:39 | 1: | Anonymus
Na végreee.Kezdödik az action...már vártam...És várom a következő fejezetet!!!:)

Szerző válasza: Köszi :-) Igyekszem vele, magamhoz képest így is zseniális vagyok, egy héten belül három fejezetet írtam XD

Stella Stable
2006.06.24 - 12:12 | 1: | Anonymus
Ez nagyon érdekes. Egyre kiváncsibb vagyok, hogy ki lehet, az a titokzatos zsaroló. Az a Daniel fiú benne van ebben az egészben. Persze ez az én véleményem, mert rögötn elindult a fantáziám. Általában az a bűnös, aki a legártatlanabbul, leggyengébben kinéznek. Nem hiszem, hogy Draco 'véletlenül' ott felejti a könyvben egy ilyen fontos dolgot, még akkor is nem aludt régóta. Ez az Alexander prof nekem olyan volt mint Dumbledore, aki mindig mindent tud. Tudja, hogy ki mit akar és mit gondol. A fogalmazásod szerintem fantasztikus és nagyon örülök, hogy ilyen hosszú fejezetek vannak (nem úgy mint nekem). Ha Draconak egyáltalán sikerül megtalálnia a megoldást az időutazásra, szüksége van egy segítőre. Nem csinálhat mindent egyedül. Nem is tud. Lehet, hogy Alexander célzott valamit Draconak, azzal, hogy azt mondta Hermione még sokra viszi? Már megint elkalandozott a fantáziám. Még egy ilyen kis mondatban, amiben semmi nem rejlik találok valamit. Hol van Narcissa? Nem veszi észre a fia gondterheltségét, fáradtságát, és a megannyi dolgozoszobájában töltött estéket? Nem hiszem, hogy Narcissa nem venné észre. Biztos később szerepelni fog. Hiszen még csak két fejezet van fent. Na azt hiszem be is fejeztem a jó hosszú kritikámat, amiben sok hülyeség van =) Ha még eszembe jut valami akkor még írok. Remélem hamarosan folytatod. Figyelni fogok, hogy frissítesz-e =) Puszika

Szerző válasza: Azért nem kell ennyire paranoiásnak lenni :P Annyit elárulhatok, hogy a zsaroló még csak a levekben jelent meg, személyesen nem. Ö, annyit javítanék, h nem Alexander, hanem Alfred :D De igazából tök mindegy. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne elmondanom, hogy mi fog történni, így nem is teszem, hamarosan kiderül minden :P Narcissa nem olyan fontos szereplő, ezért csak megemlítem a következő fejezetben (gondolatolvasó vagy? :D). Neki nem jut különösebb szerep, legfeljebb a későbbiekben. Köszönöm szépen ezt a hosszú, terjengős kritikát :-) Cserébe talán még ma (ha nem, akkor holnap mindenképpen) lesz frissítés.

2006.06.24 - 11:18 | 1: | Regisztrált
Nagyon jó! Hamar folytasd!

Szerző válasza: köszi :-) Talán még ma lesz folytatás.

Legna
2006.06.22 - 23:43 | 1: | Anonymus
Csaó! Folytatást, folytatást, folytatást! *sürgető hangnem* :) Nagyon jó eddig! Kíváncsi vagyok, mi az időutazási eszmefuttatás kimenetele... ;) Nyár van, szóval hajrá! Pusy!

Szerző válasza: Köszi szépen :-) Igyekszem vele... Különben nem évszak-függő, hogy mikor írok :D Bááár... lehet benne valami ;-)

[Előző] 1 2 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?