Tündérek kritikái

Szeretnél kritikát írni?2009.02.22 - 14:02 | 1: Tündérvilág | Regisztrált
Pont az jutott az eszembe, miközben olvastam, ami a végefelé lett. :) Hogy egymás tündérei lehetünk és ha jobban kinyitnánk a szemünket, észrevehetnénk, hogy szeretet van körülöttünk. Nagyon bűbájos volt, tetszett. :)

2008.08.08 - 00:00 | 1: Tündérvilág | Regisztrált
Szeretni és szeretve lenni szép és jó. Ezt érezni soraidból. :)

2006.07.13 - 21:37 | 1: Tündérvilág | Regisztrált
Na, az utolsó sor sztem lényegesebben jobb így, hogy egyeztettél. A férfiakkal meg erre gondoltam, nézd: "S tündérek kik e fát gondozzák, Gyönyörű, szép tündérleányok,"---látod? tündérLÁNYOK, ezért mondtam, h szegény pasikat kihagyod a dologból :P Örülök, hogy ilyen gyorsan reagáltál, és ilyen jól! Szépen összehoztad! További sok sikert! :)

Szerző válasza: jajj.....a pasikat a világért se hagynám ki...:D:Dcsak ők éppen bizti vmi mást csinálnak tündérvilágban....a fa meg a lányok dolga..:)jajj és felvettelek msn-en ha nem baj...:D:Dhátha néha fenn leszel.A következő verseimnél is várom a kritikádat..pussz

2006.07.13 - 15:14 | 1: Tündérvilág | Regisztrált
Kezdem a rosszal: a 2. veszakban a tündérek után sztem nem kell vessző. - Köv: a szerelemmézet hol egybe, hol külön írod, miért?-- Bocsi, de ez a versszak: "S tedd te is azt kiválasztottaddal, Mit te kaptál az életutaddal. Légy te is egy pár ember tündére, Hogy ő is így emlékezzen életére."---hááát...a 2. sor úgy...hát nagyon nem tetszik. Értem, h mit akarsz, de nem sikerült túl jól leírni. Az egy pá ember magában sem valami szép, de mág le is amortizálod őket, hisz csak egy "ő" lesz belőle. Hogyan lett emberpárokból ő? Na mind1, ezek a zavaró tényezők, de ha a tartalmát nézzük, tetszik. :) Bár szegény férfiakat küldöd gyorsan a másvilágra, mert a szerelem fáját csak tündérlányok gondozzák, vagy mi. :P Azért ne keseredj el, mert nem bántani akarlak!!!!!! Komolyan!

Szerző válasza: Köszi a kritikát...köszönöm a javításokat,amint lesz időm helyrehozom a hibákat...télleg köszi...bár moondjuk vannak dolgok amik engem nem zavarnak...én nem leamortizálni akartam az embereket...de így jjött ki...a pasikat meg végképp nem küldeném másvilágra.....túlságosan szeretem őket ahhoz hogy másvilágra küldjem a drágákat:D:P:D:PAz elekeseredés meg nem a reszortom.....távol álljon tőlem..és mégegyszer köszi...:)

Szerző válasza: Ebben is próbáltam javítani...remélem így már jobb.D:)Szeretnél kritikát írni?