Szeretet kritikái

Szeretnél kritikát írni?2006.07.13 - 21:35 | 1: Szeretettúltengés | Regisztrált
:) Örülök, hogy megfogadtad a tanácsaimat, de nem muszáj ám! Ha te vagy a bétád másképp látjátok, nekem aztán oké, csak na.. Ritkán teszik meg az emberek, amit javaslok. Köszönöm, és nekem máris jobban tetszik. Egyébként nem az Istenhez való kapcsolat zavart benne. Erről szó sincs, azért is tetszett annyira, mert pontosan értem, amit leírsz, mert sokszor voltam ezzel én is így. Az nem jött be, h modenr szavakat pakoltál a versbe, ilyen szempontból vagyok konzervatív, de mondom, etől semmivel sem lesz kevesebb a versed!!!!!

Szerző válasza: Nem muszájból csináltam,hanem mert van néhány dolog ami télleg jobb így...Örülök hogy vki végre megérti ezt az érzést...sok ember nem tudja miyen lehet túlságosan szeretni..és hirtelen szeretni....pussz...(a bétám meg nyaralni van..hehehe)

2006.07.13 - 15:05 | 1: Szeretettúltengés | Regisztrált
Nah...először is, olvastam az előző kritikát, és ha már itt vagyok, válaszolok helyette. A béta egy lektorféleség, aki ellenőrzi, javítgatja az írásaidat, mielőtt feltöltenéd őket. Na most a versről: El kell mondjam, h nagyon konzervatív vagyok, szóval nekem nem tetszett. Nem azért, mert rossz, hanem mert túl modern, de ez nem baj! Mert a mondandója meg nagyon ott van! Néhány dolog azért: ---feltűnt, h néhol használsz mondatvégi írásjeleket, néhol nem, sztem maradj meg egy módszernél, mert így..hát nem is tom milyen, kissé rendszertelen. A másik: mért...MIÉrt nem MIÉrt? Harmadik: "Mert a túl nagy szíve miatt sebezhetővé válik"---sztem az a mert nem kéne oda, mert így kilóg a sorhossz, és nem is fontos oda, sztem. Ja, ez nem bizti, de én azt, h mindazt, egybe írnám. Na ennyi, ne harapd le érte a fejem.

Szerző válasza: Köszi hoyg megválaszoltad eme balga kérdésemet....drága vagy és ostmár ezt is tudom:)a vers...gondoltam hoyg pár emberkének nem fog bejönni mert télleg kicsit újabb gondolkodású vers...de ez vagyok én....Köszi a javításokat...ha lesz rá alkalmam átnézem mégegyszer és kijavítom amit úgy látok..valszeg igazad van....:):SÖrülök hogy a mondandója tetszik......igazából rólam szól..meg arról hoyg mindenkit szeretek....talán te mint túl konzervatív ember azt nézhetted rossz szemmel hogy Istenhez hasonlítom a story-t...de ez nekem csak úgy jön...elkezdek írni és a végére lesz belőle egy vers....MÉgegyszer köszi és örülök hogy úgy találod hogy " a mondandója nagyon ott van".A fejedet meg nem fogom leharapni...nem vok olyan....én csak örülök hogy vki méltatta annyira a versem hogy elolvasta....és én a kritikát úgy fogom fel hogy valszeg jobbat tesz nekem az építő kritika...pussz

Szerző válasza: nah kijavítottam,amit úgy láttam....az írásjelekkel meg majd Kaimai-jal együtt megbirkózunk:D:Dno nem mintha oly nehéz lenn ecsak kicsit kevés az önbizalmam...most meg már még kevesebb...:)

Kaimei igaz hogy regisztrált vagyok, de egyben egy lusta dis
2006.07.11 - 08:40 | 1: Szeretettúltengés | Anonymus
Húúúú Drágám fölengedték? ez szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hogy tetszett a kis javításom benne? Ugye nem harizol miatta? Ha gondolod leszek a bétád, és akkor valószínű minden versedet földobják ^^ Csók. Nagyon jó a vers, bár a tündérvilágot jobban szeretem.

Szerző válasza: Nekem is jobban teccik a tündérvilág...sokkal érdekesebb:D:Djó a javításod..mondjuk úg yigazából nem túl feltünő de nagyon helyes.Dehogy harizok...Isten ments!öööö nyugodtan lehetsz a bétám..az az egy probléma van hogy nem tom mi az:D:DSzeretnél kritikát írni?