Holtak kritikái

Szeretnél kritikát írni?ginny13
2008.08.19 - 15:44 | 3: Holtak hajnala | Anonymus
húú. ez nagyon jó. nekem nagyon tetszett.

Szerző válasza: köszönöm :)

Tana
2007.09.02 - 23:38 | 3: Holtak hajnala | Anonymus
Lattad a Penge mittomenhanyadik (asszem masodik) reszet, ahol a fonoci vegul meg akar halni, es megkeri a csavot, hogy vigye ki a napra? Abban nez ki pont igy amikor elporlad. Egesz szep kis resz, bar maga a film rengeteg kivannivalot hagy maga utan. Szep volt, bar en azt hiszem hogy a vampiroknak ezt kicsit nehezebb megtenni. De ha eleg erosen akarjak...:) Gratula!

Szerző válasza: Igen láttam ;) a második rész. Tulajdonképpen pont az a rész ihlette a végét, mert azért meg kell hagyni, hogy látványban nem volt semmi az a rész. Abban is egyetértünk, hogy a film.. hm.. gyenge lett, hogy őszinte legyek az első volt nagyon jó, a másik kettő már csak arra volt jó, hogy még több pénzt bezsebeljenek. Hogy egy vámpírnak ezt nehéz e megtenni nem tudom, pedig két vámpíros szerepjátékban is játszom, és még nem jutottam el addig hogy napozni küldjem a karijaimat ;) habár párszor már közel álltam hozzá XD Köszi a kritikát, jók a meglátásaid ;)

2007.09.01 - 04:02 | 2: Holtak ébredése | Regisztrált
Ez most mindket reszhez megy, igy kicsit konnyebb. Szoval, a masodik jobban tetszik, mert jobban illik a tortenethez az E/1. Azt hiszem, egyetlen helyen emlekszem benne egy olyan szora, amit nem biztos, hogy beletettem volna, ha tudnak verset irni, ami nagyon jo arany, tekintve hogy nem szeretek merin verseket olvasni Yasminen kivul. De ez valamiert megfogott. Igazabol a legjobban a vege tetszik, a vampirra valas leirasa. Osszfoglalva ezt a sok tudalekos fecsegest: Nagyon hangulatos vers volt, kivancsian varom a folytatast, es koszonom szepen, hogy olvashattam!! Mar hianyzott ez az erzes...

Szerző válasza: Köszönöm szépen a kritikát Tana :) Ez a hármas még elég kezdetleges versem, talán azért tűnik furcsának, pontosabban előtte még egy verset írtam, szóval ezek a 2. 3. és 4. verseim. Még egyszer köszönöm hogy írtál ;)Szeretnél kritikát írni?