Helyett-trilógia kritikái

Szeretnél kritikát írni?Clair
2007.09.27 - 23:14 | 1: Mágiatöri helyett... | Anonymus
A történet aranyos, csak könyörgöm, kicsit tagold a szöveget, mert átkellett húznom wördbe és telenyomkodni enterekkel, hogy ne cuppanjon ki a szemem a helyéről... Sokszor megesik, hogy egy olvasó ránéz a szövegre és ha nagyon tömör, tagolatlan inkább csinál egy hátraarcot és keres valami mást. Tehát légyszi pár entert bele és tökéletes lesz :) Mint mondtam a fic nagyon tetszik :) Imádom ezt a pairinget ^^ pussz, remélem nem voltam megbántós, nem állt szándékomban

Szerző válasza: Öhm... eddig úgy tudtam, hogy az ,,író" engedélye nélkül nem másolgathatunk történeteket, el kell kérni tőle... na mindegy, az lehet, hogy máshol volt. Egyébként viszont nekem azért nincs tagolás, mert times new roman/12-essel írtam és azok a betűk elég nagyok, szóval úgy nem tűnt tömörnek. De, ha ennyire fontos a tagolás, hát legyen. Örülök, hogy tetszett a sztori :)!

2007.09.26 - 15:51 | 1: Mágiatöri helyett... | Regisztrált
Wow, nagyon jó volt a történet :-)))))), és tele szenvedéllyel. Szuperül leírtad a két fiú "színvallását". Remusból nem néztem volna ki, hogy a wc-be kisurran rosszullétre hivatkozva - a kis hamis. :-)))) Nagyon örülnék a folytatásnak, ha írnál.

Szerző válasza: Mármint ehhez a történethez? Hát esetleg megpróbálkozhatom vele, de eredetileg egy ilyen kis rövid ,,semmiségnek" szántam. Majd dolgozom az ügyön ;) Amúgy kösz a kritikát!

Carmen Black
2007.09.26 - 14:09 | 1: Mágiatöri helyett... | Anonymus
Aranyos... :) Jól esett így egy nemsokára elkövetkező tripla angol előtt... :S :)

Szerző válasza: Örülök, hogy tetszett :)

[Előző] 1 2 3 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?