Békeidők kritikái

Szeretnél kritikát írni?2012.07.16 - 22:08 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Szervusz! ^^ Sosem olvastam még ezzel a párral semmit, de mivel kezdem komolyan megszeretni a stílusod, gondoltam, elolvasom ezt az apróságodat is. Egyáltalán nem bántam meg. ^^ Nagyon szépen, érzékletesen és színesen fogalmazol, remek szófordulatokat használsz, igazi élvezet olvasni a munkáidat! :) A tekergős emlék különösen tetszett, bár talán még erőteljesebb lett volna, ha Perselus a barátjának tekinti Lilyt. Érdekes egyébként, hogy James és Sirius porig alázták Őt a többiek előtt, mégis Remus mondatát "reagálta le"... sosem értettem, hogy feltételezhette Róla azt, hogy meg akarta ölni... de ez a kérdés már nem ide tartozik. ^^'' Gratulálok a picidhez! :) Puszi, Remie

Szerző válasza: Szia! Először is nagyon nagy bocsi... hosszú ideje nem jártam a Merin, nem vettem észre, hogy írtál. x.x Másodsorban... Nagyon örülök, hogy tetszett neked a ficem, noha ez jó régi, azóta sokat fejlődtem ám. :"D A lilys barátság szerintem még nem volt olyan mélyen belém ivódva, mikor ezt a ficet írtam, azért nem jelent meg... gondolom. :"D Ki emlékszik már. xD Amúgy szerintem azért Remusra harapott rá, mert Jamestől és Siriustól igazából az volt a "normális", hogy szekálták, de Remus nem mindig szólt közbe, sőt... És ezért szentelt neki nagyobb figyelmet. :D És egyébként én sem tudom. :D Remus ártatlan, mint a ma született kisfarkas. ^^ Köszönöm szépen, hogy írtál, most megyek a többi kritidhez is. xD Pussz! Lil

Evehid
2008.10.10 - 23:06 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Szia! Csak most fedeztem fel ezt a novellát. Pedig már mióta bújom a Merit. Ejnye-ejnye, nem tudtam, milyen kedves történetről maradtam le. *csóválja a fejét* Kedves, hangulatos, remek szófordulatokkal (a "színekben nem nagyon gazdag Perselus Piton" nekem is az egyik kedvencem :D) és mértéktartó eszközökkel. Gördülékeny, szép munka, gratulálok!

Szerző válasza: Köszi :) Egy pályázatra írtam anno... az első publikált történeteim között van, és jó érzés, hogy még most is van hatása :D.

2007.12.09 - 00:04 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
ez aranyos volt! szuper!:)

Szerző válasza: Köszönet illet téged :D :) Pusz!

2007.10.02 - 17:24 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Ez aranyos. Nagyon tetszett. :) DM

Szerző válasza: :) Örülök neki ;)

2007.09.26 - 20:47 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Nagyon aranyos történet. :-)))) Jó nagyon ez a mondat: "Megannyi, mozgó, színekben nem nagyon gazdag Perselus Piton vicsorgott vissza rá. Na jó, néha fapofával bámult valamerre."

Szerző válasza: :) Nekem is tetszi az a mondat^^ Köszi,, hogy írtál!Szeretnél kritikát írni?