Lélekvándorlás - avagy a Sors tragédiája kritikái

Szeretnél kritikát írni?2007.10.23 - 00:03 | 12: 12. fejezet | Regisztrált
Ne már, könyörgöm, ne menjünk át drámába, ez olyan szomoúúú :'( Midenki meg fog halni, és még csak nem is lehet tenni ellene semmit, és ráadásul Harry "maga alatt vágja a fát", ahogy fogalmaztál. Ron halála, hm, nem tudom, valahogy most nem indított meg annyira, mint kellett volna, de tényleg nem tudom, hogy miért. Az meg, hogy Perselus és Draco felbukkantak... legalább mutatja, hogy a jó oldalon állnak, bár Perselus viselkedése kissé fura volt.... És most itt abbahagyni, egyszerűen már nem fog az agyam, vagy nemtudom, de nincs ötletem, hogy mit akar Harry a merengővel Amúcs csak kérdés, de kb. milyen hosszú lesz? Csak hogy ki lehessen számítani az események nagyjábóli alakulását :))) És még most sem árulod el, legalább azt, hogy rájön-e valaha valaki is, hogy Harry is James testet cseréltek? Csak egy egyszerű "rájön" vagy "nem jön rá" kellene nekem :))) Tényleg nagyon jó volt, és már alig várom, hogy olvashassam a folytatást.

Szerző válasza: Háááát... Izé, szóval... Ron halála engem se indított meg... lehet utálni érte, vagy csodálkozni, de nem^^ A töri a sötét varázslatok kivédésébe került. Tippeljetek, miért? És miért van kint a sötét figyelmeztetés? Igen...pontosan azért... Piton viselkedése kicsit visszafogott, és túl kedvs volt, ugye? Direkt, mert ne akarta,hogy Harry - aki amnéziás - véletlenül hirtelen visszanyerje az emlékezetét... vagy ilyesmi, szóval érted, direkt furi... utána számoltam, 16 feji lesz, nem tudom húszi nyújtani, szerintem. Ki fog rájönni, és miért és hogyan? Az titok, de a végére minden kiderül.:P... Többet nem mondhatok!

2007.10.22 - 21:36 | 12: 12. fejezet | Regisztrált
Húha! Ez nagyon tetszett, de a Sirius-Remus dolog.................Hát az búvárosat játszott. Remus a kevenc szereplőm a könyvekben és Tonks, és szörnyű arról olvasni, hogy Remusomnak ilyen ferde hajlami vannak....... De maga a fejezet fantasztikus!

Szerző válasza: Nem ferdehajlam ez, ez az élet velejárója. Egyáltalán nem undorító dolog, vannak ennél sokkal rosszabbak. Egyébként nekem Remus és Sirius a kedvenc :P Tonks csak olyan átlag... bocsi a rajongóinak, nem azért írtam... szóval én meg őket látom szívesen együt:P:P Köszi a dicséretet!!!!

GYK
2007.10.22 - 19:59 | 12: 12. fejezet | Anonymus
na neeeeee, már megint függővég! valdd be, hogy élvezed, hogy kínozhatszt minket! VALDD BE! am nagyon jó lett ez is. mint mindegyik eddigi fejezet. pusz =)

Szerző válasza: :P:P:PÖrülök, hogy te mondtad ki a nyilvánvalót X) Aggódjatok csak, legalább holnap is sokan olvasnak, mert izgulnak a vége miatt... így tartom meg a rajongókat!!

Maliarda
2007.10.22 - 16:57 | 12: 12. fejezet | Anonymus
Mikor lesz a folytatás? Nekem nagyon tetszik a sztori. Kitűnően adsz magyarázatot az eredetiből kihagyott, vagy sejtetett dolgokra. Akár így is történhetett volna.

Szerző válasza: :D Lassan elfárad a szám, de azért megválaszolom: NAPONTA frissülök :P Már írom a kövit, és persze örülök, hogy tetszik!

GYK
2007.10.22 - 12:39 | 11: 11. fejezet | Anonymus
és ez melyik holnap is? a mai holnap, vagy a holnapi holnap? (értelmeskérdés foreverXD)

Szerző válasza: ez a holnap a most X) Már csak az adminokra várok :P:P:P

GYK
2007.10.21 - 18:41 | 11: 11. fejezet | Anonymus
rájöttem... menekülj, menekülj, MENEKÜLJ!!!!!!!!!!!!!!!! *...méginkább rágja a lábkörmeit. összeadva a mai nappal csoda, hogy egyáltalán még van olyanja...*

Szerző válasza: X) Hehe, várnod kell holnapig!:P

GYK
2007.10.21 - 17:53 | 11: 11. fejezet | Anonymus
éljen, egy újabb fejezet!!! de ha megint függővéges jellege van, akkor... akkor... akkor nem tudom, mi lesz. talán küldök pár Cruciot... de az meg nem jó, mert a fájdalomtól nem fogsz tudni írni. akkor csak egy anticsiga bűbájt =) pusz

Szerző válasza: Már előre félek...:D Ugyanis függővég, elég rendesen.

GYK
2007.10.21 - 12:29 | 10: 10. fejezet | Anonymus
itt tényleg kínzás volt abbahagyni. felért vagy százmilliárt Crucioval...

Szerző válasza: :D Bocsííí! Hamarosan kész a kövi :P

Gabi
2007.10.21 - 00:25 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Jajj, ez nagyon jó. Kínzás itt abbahagyni. Imádom ezt a történetet. Milyen periódusonként szoktál frissíteni? Szeretném minnél hamarabb folytatni:)))

Szerző válasza: ÁÁÁ!!! Nyugalom rajongók :D!! Legyetek figyelemmel arra, kérlek benneteket, hogy néha aludni meg enni meg inni is kell^^... Hogy egyebekről ne beszéljek :P Nagyon igyekszem, hogy minden nap legyen új, bár néha csak kétnaponta jön össze. Türelem!!!!:)

Enikő
2007.10.20 - 21:01 | 10: 10. fejezet | Anonymus
És akkor egy kicsit értelmesebbet is!: Nagyo tetszik, és kíváncsi vagyok, mi minden fog még ebből kisülni! Harry valóban beleszeretett Lilybe, míg James Ginnybe. Egymás nőire másztak rá... És Regulus! Őt is elfogadja, talán mert tudja, hogy mi fog vele történni? És akkor jönnek mojd a furcsa részek is: Esküvő- Peter árulása- a halála ezekután Harrynek és Lilynek... Meg a szülőknek, meg minden má egyéb... Nem piskóta! Várom a folyt. Köv-öt!

Szerző válasza: :D Köszi, hogy tovább olvastad :) És igeeen, jön majd folyti, nagyon hamar!

Enikő
2007.10.20 - 20:57 | 10: 10. fejezet | Anonymus
Vov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

l
2007.10.20 - 20:35 | 9: 9. fejezet | Anonymus
l

2007.10.20 - 19:44 | 10: 10. fejezet | Regisztrált
Olvastam régen egy hasonló ötleten alapuló történetet egy másik fanfices oldalon, de ez sokkal kidolgozottabb és fordulatosabb. :D Az időutazásos sztorikat szerintem mindig nehéz kezelni, kivédeni a "miért nem változta(tha)tok a múlton, és mi lesz, ha mégis megpróbálom" problémát. Az, hogy Jamesék, a jövőben eddig nem tapasztaltak semmi szokatlant (persze a lélekcserén kívül), arra utal, hogy Harry eddig nem nagyon piszkált bele az eseményekbe. Valaki írta, hogy jobban szereti a Harrys részeket. Hát, én is így vagyok ezzel, de James fejlődése is érdekes. Tetszik a történet hangulata, a karakterek - főleg ez a nekem kicsit furcsa (jó értelemben) nagyon megértő és érett Harry. Imádnivaló, ahogy Regulusszal bánik. (Drukkolok, hogy Reg és Sirius kibéküljenek. :-)) Ha ilyen ütemben halad a történet, hamarosan eljutunk addig a pontig, ahol már késő lesz. (És ahol megszületik a kis Harry, meg Peter árulóvá válik, és... Beleveszed, hogy Dumbledore miért bízik annyira Pitonban?) Meglepő döntés Harrytől - bár illeszkedik az itteni személyiségéhez -, hogy meg se próbálta eltaszítani magától Petert. Várom a folytatást, elsősorban Ron rekcióját. :D

Szerző válasza: Hihíííí... nem mondok semmit ("...ha nem mondod, légyszíves...")... de egyébként sem. :D Köszi a kritikát, nagyon örülök, hogy tetszik a történet, és, hogy szerinted fordulatos :P Nagyon igyekezni fogok minden részlettel... és majd meglátjátok... hehe... Mégegyszer köszi!!!

2007.10.20 - 10:26 | 9: 9. fejezet | Regisztrált
*nem akart meg egy "kritikat" idefirkangatni, de muszaj* En most *szip* elmegyek *szip* egy hetre *szip, aztan mosoly* De aztan jajj, de sok olvasni valom lesz... REMELEM :)) ... Semmi baj, tuleltem... A tüntetes elszorakoztatott :D

2007.10.19 - 22:15 | 9: 9. fejezet | Regisztrált
*felháborodva toporog* Hát hol van az a folyti? *könnyes szemekkel néz lilcsykére* Ma nem lesz? *szipogva törölgeti a szemecskéit, aztán mikor megnyugszik annyira, hogy ismét beszélni tudjon, másik témába kezd* Egyébként tetszett ez a rész, azért is nem írtam semmit :D de úgy néz ki, hogy itt kell tenni valamit a folyti érdekében :D *nagy plakátokat készít Folytit a népnek! és Folytatást vagy életet! feliratokkal, és le-föl járkálkva ugyanezeket ordibálja... közben igyekszik nem teljesen hülyét csinálni magából... ;DD*

Szerző válasza: Jaaaajjj!!! Ne haragudj légyszííííííí!!! :(:(:( Elaludtam tegnap éjjel egy előtt (ez szokatlan), és nem tudtam írni, nem lett befejezve a történet :'( sajnos tól hosszúra nyúlt, és a vége még most íródik. Holnap lesz már, megígérem!!!!

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?