Ellenségből szerető I. – Így született a Félvér Herceg kritikái

Szeretnél kritikát írni?



2014.06.18 - 21:18 | 12: Perselus legszörnyűbb élménye | Regisztrált
Nahát, rájöttem, hogy én ezt a fejezetet még nem is olvastam. Vajon mi lett a levéllel, amit Sirius a hóbagollyal küldött? Lehet, hogy Persi nem kapta meg? Mert akkor nehéz lesz kimagyaráznia Siriusnak a történteket. Szegény Persi, most megint nagyon sajnáltam. Találtál már bétát? Ha kell egy, szólj :) Már nagyon várom a folytatást, remélem lesz, mert pont a legizgalmasabb résznél hagytad félbe.

Szerző válasza: Igen, van már bétám, de köszi :), és már nála is van a következő fejezet, ami egyben ennek a résznek a befejezése is lesz. (Aggódni nem kell, lesz egy Ellenségből szerető II is ;) ). Folytatás pedig, mindig lesz, amíg van aki olvassa :), persze kisebb-nagyobb szünetekkel, mert én már csak ilyen vagyok :D.

Szerző válasza: Úristen! Most nézem, hogy még nem az utolsó jön, még az utolsó előttit sem raktam fel :D... jajj hát bocsi, de akkor megy is fel :)

timpi
2014.04.12 - 11:02 | 12: Perselus legszörnyűbb élménye | Anonymus
2 nap alatt végigolvastam! nagyon nagyon tetszett.pont a két kedvenc szereplőmről szólt:)

Szerző válasza: Nagyon örülök, hogy tetszett :)

Yume
2014.01.23 - 05:28 | 12: Perselus legszörnyűbb élménye | Anonymus
Hogy lehetett Blaxk ilyen szemét? még akkor is ha azt hitte hogy Pers tud a dologról. Alapból semmilyen helyzetben nem kellett volna bele mennie egyilyen feltételbe James barátságáért. Ha Potter nem fogadja el hogy szereti Pers akkor, akkor ennyi. De ez most dühít pont az történt amire számítottam és amit nem akartam hogy megtörténnyen. Nagyon nehéz lesz kibékülnie Perselussal, ha egyáltalán sikerül. Remélem nem akarsz túlságosan a könyv valóság felé haladni, olyan szempontból hogy Pers végleg megkeseredik és ő lesz a jövő szívtelen és retegett bájital profeszora... Kérlek ne hagyj kétségek között és hozz nekem (nekünk/mindenkinek aki olbassa) minnél hamarabbi folytatást

Szerző válasza: Kedves Yume! :) A következő fejezetek már elkészültek, csak bétát keresek hozzájuk. A történetet próbálom úgy íni, hogy a lehető legjobban bele lehessen illeszteni az eredeti HP storyba. Persze sok minden történhetett a háttérben, amiről Rowling nem írt, mert Harry nem tudott róla :). Még két fejezet van hátra, de ne aggódj, mert úgy határoztam, hogy megér egy második részt is ez a párosítás :). Lesznek itt még dolgok...

Yume
2014.01.23 - 04:52 | 12: Perselus legszörnyűbb élménye | Anonymus
ÚÚÚ voltam olyan elvetemült hogy egyhuzamra elolvastam az összes fejezetet és őszintén nagyon tetszik, bár most kicsit féltem a párocskát hogy vissz a került ek a roxfortba, ráadásul Sirius már is hibázott azzal hogy helyeselt annak a lánynak aki azt mondta hogy Persnek biztos nem volt sok érdeme a győzelemben. Szóval ez most egy rossz pont részemről Sirinek és nagyon remélem hogy ez nem fog kiszivárogni a griffendélen kívülre és Pers fülébe sem jut. De legalább Jamesnek úgy ahogy megmondta az igazat, erre a bátorságára büszke vagyok, csak mos ne szúrja el még jobban azzal hogy végül Jamest választja és ott hagyja ez miatt a Hercegét, mert akkor én is szomorú leszek Persz meg egyenesen depresszíós vagy mérges magára hogy hagyta "átverni" magát. Szóval mint látod nagyon várom a folytatást és a további fejleményeket.^^

Gabriella
2013.11.24 - 22:59 | 11: Újra a Roxfortban | Anonymus
Azt hiszem jó helyen járok, legalábbis nem túl sok olyan sztori kering a neten, ami a Perselus-Sirius párosra alapoz. :) Most épp próbáltam valami szebb módon megfogalmazni, hogy mennyire tetszik a sztorid, de nem jött össze. :D Szóval: baromira jó! :)) Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra! :)

Szerző válasza: Köszönöm szépen :).. Már készülőben van a folytatás :) És igen, valóban elég ritka párosítás, talán pont ezért szeretem annyira, nincs még kiaknázva :)

2013.08.13 - 20:38 | 11: Újra a Roxfortban | Regisztrált
Szia! Végre eljutottam hozzád is. Ez a Sirius teljesen hozza önmagát, pont ilyennek képzelném el fiatalon, tökjól megírtad. Az Emma meg gyanús nekem. Mit sündörög mindig Sirius körül? Az üres sorokkal még mindig lehetnél kicsit bőkezűbb :) Milyen kis izééé ez a James, így hol fog Sirius nyaranta lakni? És ó, olyan cuki ez a Perselus, most úgy sajnálom szegényt. Nagyon várom a következő fejezetet.

Szerző válasza: Szija! Én az üres sorokat arra használom, ha új helyszínre lépünk, vagy időkihagyás van. Új bekezdést szoktam kezdeni, ha lezárok egy gondolatot. Nem tudom, hogy helyesen csinálom-e. Hát a kérdéseidre majd a következő fejezetben megkapod a választ :)

genevieve
2013.08.09 - 14:37 | 11: Újra a Roxfortban | Anonymus
Úúrrrisstenn !!!! Egyszerűen megőrülök ezért a párosításért. Nagyon édesek így együtt. :) Nem is hittem h ez lehet ilyen jó amíg nem kezdtem el olvasni a műved ! Gratulálok hozzá, csak így tovább !! Várom a folytatást ! :)

Szerző válasza: Kösz szépen:). Szerintem is nagyon jó párosítás, furcsállom is, hogy nem kapott rá szinte senki. Talán egy ilyet olvastam, azon kívül, amit épp írok :D

2013.08.06 - 23:21 | 10: Boldogság | Regisztrált
Uhh, akkor jó... Bár szerintem úgyse titkolhatják sokáig. Vagy az is lehet, hogy a Roxfortban elhal a kapcsolatuk... Mondjuk Piton eléggé megváltozott a két hét alatt :D Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra! ^^

Szerző válasza: Már az új fejezet is készülőben, mondjuk több mint fele meg van :). Sztem jövőhéten lesz valamikor feltöltve :)

2013.08.05 - 23:17 | 11: Újra a Roxfortban | Regisztrált
Végre felengedték a sztorit! Már nagyon vártam, hogy mi lesz, ha visszatérnek a Roxfortba. Ilyesmire számítottam, de az meglepett, hogy James szinte rögtön meg is tudta az igazságot. Igaz, Sirius nem sokat mondott, de azért elég egyértelmű volt. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg (gyanítom, hogy sehogy). :)

Szerző válasza: Szija! Hát igazából James nem tudta meg az igazságot. Csak nem tetszik neki, hogy Sirius és Piton jóban vannak. A többit én úgy gondoltam, h szívatásnak szánja. :) És köszi, hogy olvasod a művem :)

Misa
2013.08.05 - 10:04 | 11: Újra a Roxfortban | Anonymus
hát ennyi lett volna a boldog időszak a kapcsolatukbol

Szerző válasza: Majd meglátjuk még azt :)

Chii
2013.07.31 - 13:23 | 10: Boldogság | Anonymus
Mindig is imádtam ezt a történetet, remélem, ezúttal tényleg befejezed. :) Sok sikert a folytatáshoz, már nagyon várom, remélem happy lesz, és nem fogja követni a könyveket.

Szerző válasza: Szija! Örülök, h követed még mindig :). Most tényleg befejezem :), a végét meg majd meglátod, igazából még egyenlőre alternatívák vannak a fejemben, majd még eldől, h mi lesz :)

2013.07.24 - 20:43 | 10: Boldogság | Regisztrált
Most már ez a kedvenc fejezetem :) Jaj, nagyon élveztem, ahogy a kis mardekárosunk halálra rémült a tóban, amikor azt hitte, elveszítette Siriust. Aztán az a pofon, nagyon ott volt :) És utána az a szeretkezés, tökéletesen idillire sikeredett. A vége egy kicsit olyan baljóslatú lett, remélem nem tényleg ez volt az utolsó együttlétük, nagyon szomorú lennék, ha szétmennének, olyan cukik együtt, és jobban szeretem a happy endeket, de persze a te írásod, te döntésed. Hm, még néhány üres sor elfért volna, főleg ilyen hosszú fejezetnél, kb. 15-20 soronként érdemes egyet berakni, a közepe táján nagyon egyben van. Gratula a fejezethez, és már alig várom a következőt! Üdv, Hir :)

Szerző válasza: Szija! Köszönöm, és örülök, hogy tetszett. :) Ezt még az előtt töltöttem fel, hogy adtad az üres soros tippet:). Már kész az új fejezet is, csak még némi átnézésre szorul :). Puszi

2013.07.24 - 19:19 | 10: Boldogság | Regisztrált
A lényeg, hogy felengedjék :)

2013.07.23 - 18:13 | 10: Boldogság | Regisztrált
Már nagyon vártam a folytatást, kíváncsi voltam, hogy alakul a fiúk kapcsolata. Kicsit nehéz volt néha olvasni, mert sok hiba benne maradt. Sejtettem - na jó, reméltem -, hogy ők nyerik a versenyt, nagy csalódás lett volna Perselusnak, ha nem ők nyernek. Már előre féltem, mi lesz, ha letelik a két hét, és most meg izgulhatok azon, mi lesz, ha visszaérkeznek a Roxfortba! Kíváncsian várom a folytatást, bár sajnálom, hogy közeledik a vége, de hát ez se tarthat örökké :)

Szerző válasza: Szija! Köszi a véleményt, és a hibákért meg bocsi... :/ átnéztem jó sokszor, de ez nagyon nem az erősségem, bár próbálkozom fejleszteni. :) Hát igen izgulhatsz is, de hamarosan feltöltöm az újat is :). Még átnézem 5ször-6szor xd... Aztán marad benne egy rakás hiba, de valahogy csak felengedik majd :). Puszi

2013.07.19 - 15:53 | 8: A vallomás következményei | Regisztrált
Egy szuszra olvastam végig idáig, teljesen lekötött, pedig ez nem egy szokványos dolog, nagyon válogatós vagyok :) Érdemes lenne kicsit több üres sort beiktatni, mert úgy könnyebb lenne a szemnek olvasni. Akadt pár vesszőhiba, elgépelés, gondolatjel helyett kötőjel, de túlságosan lekötött a történet ahhoz, hogy ezeken fennakadjak. Bár egy kicsit nehéz volt elképzelnem a Pitonnak szerelmet valló Siriust, és soha nem is láttam még ezzel a párossal ficet, de ez nagyon jól sikerült. És látszik a fejlődés az első fejezetek és a későbbiek közt, érettebbnek tűnik a fogalmazásmód, bár a legelső fejezet így is brilliáns volt, nekem talán az tetszett a legjobban. Még van egy fejezet, de jó, ugrok is. Nem is akartam ennyit szövegelni :) Gratulálok a munkádhoz! :)

Szerző válasza: Szijaaa! Hát nagyon szépen köszönöm :), és örülök, h le tudott kötni:). Igen, biztosan látszik, már vagy öt éve, hogy az első fejezet felkerült, azóta mint fogalmazás módban, mind helyesírásban fejlődtem... bár a vesszők még mindig okoznak helyenként nehézséget. Remélem, hogy a vége is tetszeni fog. Puszi és köszi a kritikát, majd figyelek a tagolásra :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?