Múltidőben kritikái

Szeretnél kritikát írni?Egér
2019.04.14 - 15:36 | 30: Epilógus: Emlékek | Anonymus
Nagyon tetszett, de jó hogy olvashattam ~ köszönöm szépen.

Fluffy
2019.02.19 - 15:46 | 1: Ébredések | Anonymus
Üdv ismét Még mindig tetszik :)

Fluffy
2015.07.26 - 14:42 | 1: Ébredések | Anonymus
Szia! Ez a történet még mindig fantasztikus :) Szívesen olvasnánk még sok ilyen mesét tőled.

Fluffy
2015.07.26 - 14:41 | 1: Ébredések | Anonymus
Szia! Ez a történet még mindig fantasztikus :) Szívesen olvasnánk még sok ilyen mesét tőled.

2014.07.28 - 21:14 | 30: Epilógus: Emlékek | Regisztrált
Kedves semdan! Már egyszer olvastam egy történetedet, nem tudom, emlékszel-e rám, de én már meg sem lepődtem azon, milyen zseniális volt az ötleted (-: Most komolyan, nekem tényleg szembe se jutott volna ez az ötlet, és egyszerűen nem jöttem rá! Már az elejétől fogva nagyon tetszett a történeted, tényleg megmosolyogtatott, csak szegény Pitont sajnáltam egy picit. No hát aztán még a végén a sok holtakat, de hát akkor végülis a történeted nem lett AU... Lupin pedig tényleg zseniális ötlet volt a végére, bár egy kicsikét bántam, hogy erre csak Harry emlékezhet (talán azért, mert szeretek itt másokat, viszont utáltam őt), de hát megértem én, végülis ő a történet főszereplője, szóval nem panaszkodom... Még Hermione és Ron is tetszett, karakterhűek voltak végig, Denem is az volt, bár Ron elkussoltatásán néha kicsit puffogtam, de csakis azért, mert fanatikus vagyok, egyébként nem, nagyon jól alakítottad őt is (-: Még csak annyi lenne, hogy a vége tetszett a legjobban, amikor minden kiderül, a harmadik generáción jókat derültem, főleg Rose "- Anya..." és Hermione "Hogy micsoda?" (persze csupa nagybetűvel) beszélgetésén. Nem is tudom, valahogy a legjobban mindig ezek a lelepleződős részek tetszenek... és az, hogy még ez sem volt benne sablonos! (-: Na de most már tényleg ennyi... lenne, hogyha nem tenném még hozzá azt is, hogy most te nekem itten egy tök jó ötletet adtál Scorpius (akinek elsőre most ígyen (S)corpust, tehát valami holttest szerűséget írtam a neve helyett...) és Rose első találkozásával kapcsolatban, úgyhogy be is vetném ha nem baj, azt az álarcos ötletet (-: Erre szeretnék még engedélyt kérni. Most viszont tartamabbra és bőbbre tőlem nem telik, és sajnálom, hogy csak ide írtam kritikát, de egyszerűen lusta voltam, na... na de most már tényleg ennyi, köszönöm, hogy olvashattam (-: Üdv: Sybill D. - aki végre normális kritikát hagyott maga után.

Szerző válasza: Szia! Nagyon köszönöm, örülök, hogy tetszett ez a történet. Általában ragaszkodtam ahhoz, hogy amit írok, az ne legyen AU, és örülök, hogy úgy gondolod, sikerült karakterhűnek maradnom a szereplőknél. Ha pedig ötletet kaptál tőle, írd meg nyugodtan :). Köszönöm a kritikát. Üdv, semdan

2012.07.30 - 02:22 | 30: Epilógus: Emlékek | Regisztrált
Hát, hát, hát... csak hüppögni tudok. Nem jutok szóhoz. Ez valami frenetikus volt. Én nem riadtam vissza a Tekergős sztoritól, mert szeretem őket, de ez volt az epic történet amit olvastam, de tényleg. Anyum elvette a gépet saját használatra, én meg könyörögtem neki, hogy adja vissza, de már dolga volt éppen az interneten, szóval feltaláltam magam és telefonról olvastam :D vicces volt, szóval mindent megtettem, hogy olvassak :) Nagyon jól össze van rakva így a történet. Eszembe nem jutott volna, hogy az 5. kötetben lévő kis malőrt veszed elő, hogy bonyodalmat csinálj. Végig ezen gondolkodtam, hogy, hogy a fenébe kerültek ezek vissza. Valami hihetetlen jó ötlet volt. A legvége, hát ott könnyek folytak a szememből... Nagyon megható volt, szebb befejezést nem is írhattál volna neki. A dobozos ötlet az nagyon jó volt :)) Köszönöm, hogy megírtad az e története, esküszöm, hogy ritka az ilyen jó ötlet, írás, kivitelezés.

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett a történet! Hát igen, szeretek eljátszani ilyen kis apróságokkal, a legkisebb dolgoknak is váratlan következményei lehetnek :). Nagyon örülök annak is, hogy a vége elnyerte a tetszésedet, reméltem, hogy sikerül ilyen hatást elérni vele :). Nagyon köszönöm, hogy elolvastad a történetet és írtál!

2012.05.15 - 17:47 | 30: Epilógus: Emlékek | Regisztrált
BAKKERBAKKERBAKKERBAKKER!!!!!!!!!!! Mikor végigolvastam, csak ezt tudtam mondani! (ez valahogy szokásommá vált:) Egyetértek az utcsóval, a tekergős történetek nekem sem jönnek be, de ebben benne voltak Harryék, ezért mégis végigolvastam! És nagyon tetszik!!!!!!!!!! Ez a vége nagyon tetszett, már megszoktam, hogy az írók kicsit függővéget hagynak a történetük végén, ezért azt hittem, az utolsó előtti fejezet volt az utolsó... De nagyon szépen befejezted!!! Minden gratulációm!!! Megy a kedvencekbe! ;) WÁÁÁ de idegesítő, hogy az iPod-omon ilyen kicsi a kritika-ablak... Szóval nagyon-nagyon-nagyon jóóóó!!! Mindjárt megnézem a többi művedet is:)))!

Szerző válasza: Üdv! Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a történet. Szerintem a függővégnek nincs helye egy hosszabb történet végén, illik úgy lezárni, hogy az megálljon a saját lábán, és maximum utalást tenni, ha az az író szándéka, hogy esetleg folytatja a dolgot. Örülök, hogy tetszett ennek a történetnek a befejezése. Még egyszer köszönöm.

Lianna
2011.10.26 - 23:50 | 30: Epilógus: Emlékek | Anonymus
Szia! Be kell, hogy valljam, amikor rájöttem, hogy amolyan "tekergős fic" elé nézek, egy kicsit visszariadtam (nekem nem jönnek be:P). De túlságosan felkeltette az érdeklődésemet a téma, így végig olvastam. És milyen jól tettem! :) Nagyon kellemesen csalódtam, igazán ötletes és kellemes olvasmány volt, emellett a lezárás se lehetett volna jobb! :) Nem változott a jövő, mégis megmaradtak Harry emlékei, valahogy ide nem is illet más befejezés. Tetszett az egész humoros hangulata, a karaktereket is jól eltaláltad (talán Hermione volt egy kicsit túl ideges :)). Az egyetlen, amit hiányoltam, hogy Tom keveset volt említve, és akkor sem kavart igazán nagy port. Pedig én vártam tőle valamit, főleg miután látta a végső csatát. Egyébként mondom, igazán tetszett! :D

Szerző válasza: Üdv! Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a történet! Tomot itt soha nem szántam igazán központi szereplőnek, inkább magát az időutazást szántam Harryék fő problémájának, az ő szerepe egyedül annyi volt, hogy talán tudat alatt elültette Dumbledore fejében a horcruxok gondolatát :). Azt pedig mégsem tehettem meg, hogy Harry elveszítse az összes emlékét a szüleiről :).

Eszti
2011.05.15 - 20:59 | 30: Epilógus: Emlékek | Anonymus
Igazán nagyon jó volt! És a vége... nagyon megható... köszi, hogy megírtad!

Szerző válasza: Én köszönöm, hogy olvastad, nagyon örülök, hogy jónak találtad!

2011.03.25 - 19:14 | 30: Epilógus: Emlékek | Regisztrált
Szia! Hűha... Nem is tudom, hogy kezdjek bele. Fantasztikus volt a ficed, nagyon sajnálom, hogy vége! Az elején még néha kételkedtem és nem nagyon tudtam, hogy hogy fogod ezt az egészet megoldani. Azonban ez az aggodalmam teljesen felesleges volt, hiszen bravúrosan megoldottad az ügyet. Komolyan, annyira magával ragadott a történeted! Élmény volt olvasni, valószínűleg még jópárszor át fogom nyálazni (': A végkifejlet meg egyszerűen... áá, nem is találok rá szavakat, annyira jó lett! A következő generáció megjelenéséért meg plusz pont jár, mert imádom őket is (a Rose/Scorpius rész miatt is ódákat is zenghetnék, de nem akarom tovább rabolni az idődet) :D Szóval, összefoglalva... köszönöm, hogy elolvashattam ezt a csodás ficet!

Szerző válasza: Üdv! Én köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet!

2010.06.19 - 12:33 | 30: Epilógus: Emlékek | Regisztrált
Nagyon jó történet. Külön gratulálok a végén a megoldáshoz, ahogy mindent elfelejtettek. Igazán jól sikerült írás. Hajrá csak így tovább!

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett! Nem tudom, van-e hova tovább, majd még meglátjuk.

Lacus
2010.02.16 - 22:10 | 22: Látomások | Anonymus
ez a fejezet mindent vitt! nagyszerű, ütős, hohetetlen tetőpont! Gratulálok...

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett!

2009.08.18 - 14:23 | 6: Ütközések | Regisztrált
nagyon jó a történet.Egy apróság:direkt csináltad úgy,hogy Harry szülinapja később van mint Fleur-ék esküvője?mert a 7.könyv szerint előbb van.egyébként remek történet.

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik. Bevallom, nem emlékszem már minden részletre, hol írtam, hogy Harry születésnapja később volt, mint Fleur-ék esküvője? Az első fejezetben csak annyi volt, hogy Harry Fleur-ék esküvője előtt álmodott - tehát gyakorlatilag a születésnapja estéjén. Később még volt erről valami a történetben?

2009.07.27 - 23:00 | 30: Epilógus: Emlékek | Regisztrált
Nagyon-nagyon tetszett az egész történet, régen olvastam ilyen jót. Csak sajnálom, hogy vége van....Nagyon jó ötlet volt, ez az egész időutazós. És a vége...annyira szomorú, és annyira jó... Nagyon ügyes vagyok, pusz

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy tetszett a történet :). Hát igen, a vége valóban kissé szomorkás, de azt hiszem, összességében azért nem teljesen negatív, elvégre Harry nagy többségében boldog emlékeket kapott. Köszönöm, hogy elolvastad!

2009.07.27 - 22:30 | 26: Megoldások | Regisztrált
Jajj, ez nagyon jó lett, és szörnyes vicces volt, mikor Piton közölte, hogy ő most Harry apja... Gratulálok, szuper jól megírtad :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?