Cselekedeteink Következményei kritikái

Szeretnél kritikát írni?2009.02.18 - 17:22 | 25: Fél évvel később | Regisztrált
Hűha!! Hát ez nagyon szuper!! Miért van már vége?? Nagyon szívesen olvastam volna még!! Folytasd...Lécci...Nah jó nem eröltetem, de tuti, hogy nagyon sokan rá lennénk kattanva!

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett! Folytatása (leszámítva a Csak dalolj!-t) szinte biztosan nem lesz, nem hiszem, hogy bármi érdekes történhetne a későbbiekben.

Anett
2008.09.24 - 13:00 | 25: Fél évvel később | Anonymus
Nagyon tetszett. Köszi, hogy elolvashattam. :)

Szerző válasza: Én köszönöm, hogy elolvastad, és nagyon örülök, hogy tetszett :) .

2008.08.21 - 13:05 | 1: Hermione történelmet ír | Regisztrált
Szia. Sikerült elolvasnom egy harmadik semdan alkotást is. Hát itt sem hazudtoltad meg magad! :) Nagyon szeretem a stílust, ahogyan írod a történeteidet. Mindegyik ugyanazt a kellemes érzést kelti bennem. Alapvetően mindig valami egyszerű alapelemből indulsz ki, legyen az egy gyilkosság vagy egy időutazás, de létrehozol vele egy olyan helyzetet, ami alapjaiban megváltoztat mindent, aztán ebben az új világban lubickolsz a történet végég, ahol várnak ránk a nagy vallomások! :) Igazán szórakoztató volt ezt is olvasni és együtt izgulni a szerplőkkel. Talán csak a végén hiányoltam még egy-két fejezetet, számomra túl korán véget ért, illetve a barátok reakcióit Hermione vallomására kicsit kevésnek találtam, mégiscsak embert ölt. Ahogy látom akad itt még olvasnivaló történet, úgyhogy vetem is bele magam a következőbe!

Szerző válasza: Üdv! Nagyon örülök, hogy tetszenek a történetek! Hát igen, szeretem a párhuzamos világokat, a vallomásokról nem is beszélve XD. Igazság szerint van még egy fejezet, egy epilógus, "Csak dalolj!" címmel, de egy fontos különbség miatt nem akartam berakni a történetbe... Köszönöm, hogyy írtál!

2008.07.15 - 01:38 | 25: Fél évvel később | Regisztrált
jó történet volt, köszi az élményt

Szerző válasza: Én köszönöm, hogy elolvastad, és jónak találtad.

2008.05.17 - 01:08 | 25: Fél évvel később | Regisztrált
Jaj, ez annyira jó volt, kb két óra alatt végigpörgettem :) Nagyon tetszett, mondjuk ezt annyira nem csodálom, hiszen nem ez az első töri, amit szertek tőled :) Az alap ötlet is marha jó volt, így kinyírni Tomot, hehe, megérdemelte :D Tudod mit sajnáltam? Hogy Hermi nem Dracoval jött össze, a büntetmunka után reménykedtem hogy lesz belőle valami, imádtam itt Dracot :) Sikerül mindig méltóságosra megformálnod őt, és ezt szeressem :) Szóval tényleg jó volt, köszi :)

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett :). Igazából én nem annyira kedvelem a Draco/Hermione párosítást, meg hát Hermione már nagyon régóta szerelmes Ronba, legalábbis azt hiszem. Bár Draco talán tényleg normálisabb lett... Köszi, hogy rászántad az időt, és elolvastad :).

2008.05.17 - 00:19 | 20: Merre fordul? | Regisztrált
XDXDXD

Szerző válasza: :D

2008.05.07 - 20:02 | 25: Fél évvel később | Regisztrált
jaj, de tetszik!

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy tetszik :).

2008.05.07 - 17:32 | 20: Merre fordul? | Regisztrált
én is röhögőgörcsöt kaptam! ááááh, a röhögéstől nem lehet írni! :D

Szerző válasza: Jó ilyet hallani :D. Örülök, hogy humorosnak találtad :D.

Assa
2008.05.05 - 14:13 | 25: Fél évvel később | Anonymus
Hát, ha szünetekkel is, de a végére értem. :-) Nagyon jó történet volt, érdekes és lendületes, viszont egy-két helyen kicsit hiányosnak éreztem. Gondolok itt például Sirius vagy Piton múltjára. Utalások persze voltak, és tulajdonképpen ez is elég, mert Hermione volt a középpontban, csakhát mindenki szeret sokat hallani az általa kedvelt szereplőkről. :P Amin lehetne javítani: ha párbeszédes részt írsz, kiegészíthetnéd leíró mondatokkal, arról mit csinálnak a szereplők stb. Vagy egyszerűen csak pl. a mosolyodott el Hermione helyett: Hermione elmosolyodott. Változatosabb lesz (ezt persze nem a szókincsre értem, mert az teljesen rendben van), ha nem mindig az olyan szerkezetek ismétlődnek, hogy válaszolta/pillantott fel... De ez csak javaslat. Így is jó, és mindenki más stílusban ír. Remélem, nem veszed rossz néven. :-)
Na és akkor a fejezetről. "Véletlenül láttuk, hogy átváltozik." Hát, peeersze, véletlenül. :D Viszont Harry érdekében és a sajátjukban jól tette, hogy füllentett. Ötletes volt így belevenni a banket eseményeinek a leírását, és tetszik az a pár apróság, ami kiderült a szereplőkről. :-)

Szerző válasza: Nem, egyáltalán nem veszem rossz néven :). Igazából kicsit bizonytalanul használom a párbeszédeket, nem mindig tudom, mikor mit lehet belerakni, meg akkor hogyan kell használni, de ezen próbálok majd javítani :). A szereplők múltját annyira nem akartam részletezni, bár lehet, hogy tényleg nekik kettejüknek egy kicsit jobban ki kellett volna fejteni, a jellemükben beállt gyökeres változások miatt...
Hermione pedig nem állhatott elő azzal, hogy "Bocs, Harry mindenkit beavatott, csak éppen téged nem...", mert abból mészárlás lett volna :D. Szeretek ilyen visszaemlékezős dolgokat írni, így kényelmesen lehet időben nem odaillő eseményeket beilleszteni :). Köszönöm, hogy elolvastad a történetet, és hogy minden fejezethez írtál kritikát :D.

Assa
2008.05.05 - 13:49 | 24: Vizsgázunk... | Anonymus
Hermione iszonyú idegesítő volt, a többiek meg végtelenül türelmesek. Nem mondom, ismerek olyat, aki hasonlóan viselkedik vizsgák alkalmával, de amit ő művelt... :D Az embernek nem árt kétszer is meggondolni, hogy bármilyen italt elfogadjon Norabeltől. :-) Ronnak pedig tényleg nagy pirospont jár, főleg mert nem lett volna kötelező a fél Griffendél előtt lefolytatni azt a beszélgetést. (Bár valahol így volt igazságos, mivel a támadásai is nyilvánosak voltak.)

Szerző válasza: Hát igen, én is ismerek ennyire idegesítő embereket, például magamat :D. Olyankor mindig a "Nem tudok semmit!" a jelmondatom :D. Ron pedig bebizonyította, hogy érdemes vele szóba állni minden bunkóság után :).

Assa
2008.04.28 - 14:54 | 23: Befogadás Meccs Után | Anonymus
Ginny attól fél, hogy három év után elveszítenék a kviddicskupát? Óó, ezek szerint szegény Woodnak nem sikerült győzelemre vezetni a csapatot? Értek hozzá, hogy a leglényegesebb dolgot emeljem ki, ugye? :D Aranyos volt Norabel altatós akciója, még ha olyan hamar el is múlt a szer hatása. :-) Ron viselkedése meg felért egy beismerő vallomással. Hiába, nagyon a történet végén járunk...

Szerző válasza: Hát, lehet, hogy sikerült nyernie a csapatnak Wood vezetése alatt is, csak mondjuk az utolsó évben nem. De kicsit durva lett volna azt mondani, hogy hat év után :). Ron pedig... az utolsó két fejezetből minden kiderül :). Köszönöm, hogy írtál!

Assa
2008.04.28 - 14:41 | 22: Hermione meséje | Anonymus
Jó kis túra volt. :-) Hermione azért nem hagyta ki a lehetőséget, hogy dicsekedjen egy kicsit. Végül is a báli jelenetnek nem igazán volt más funkciója. :-) (Bár Ginny és Iris felháborodtak volna, ha olyan bevezetőjelenetek után nem láthatják.) Érdekes lett volna tényleg a másik három lány szemszögéből nézni az emlékeket, persze az is elárult valamennyit az érzéseikről, amit mondtak, és amit Hermione látott az arcukon... Így nézve, a legizgalmasabb - és talán a legszebb is - mégiscsak az a rész az volt, amikor Nora megtudta, hogy a másik Piton halálfaló volt.

Szerző válasza: Azt a jelentetet nem dicsekvésnek szánta, bár lehet, hogy az is munkált benne... Viszont a dolog eléggé alapvető fontosságú az ő és Ron kapcsolatának alakulásában, ha kihagyja, akkor a többiek nem értettek volna meg egy csomó mindent. Szóval legalább maga előtt találhat kifogást arra, hogy miért nézi újra :D. Lehet, hogy úgy tényleg érdekesebb lett volna, ha a többiek szemszögéből figyelhetjük az eseményeket, de nem akartam elszakadni Hermione nézőpontjától, ha a történet többi részében az ó szemével látjuk a dolgokat...

Assa
2008.04.28 - 14:15 | 21: A nagy titok | Anonymus
„Sirius újra felnőtt ember lett, legalábbis testileg.” :DD Hát igen, van amin nem lehet változtatni. Tetszett az a jelenet, amikor Sirius átadta a merengőt Irisnak. :-) És végre elérkezett a pillanat, hogy az ebben a világban élők megismerjék Hermione múltját. :-)

Szerző válasza: Valóban, Sirius lelkileg sosem fog felnőni :D. És már nagyon itt volt az ideje, hogy a többiek is megtudjanak ezt-azt Hermionéról...

Assa
2008.04.28 - 14:01 | 20: Merre fordul? | Anonymus
"Siriust azonban semmi nem tudta kihozni a béketűréséből." Azért egyszer megnéznék - na jó, megnéztem volna, mivel már készen van a történet :-) - egy olyan helyzetet, amikor sikerül. Érdekes lett volna látni, hogyan reagálnak Harryék és mennyire hallgatnak Siriusra, mennyire veszik komolyan, mint tanárt. Különben nagyszerű, hogy végül is sikerült véghezvinni azt a csínyt. :D Az a rövidke beszélgetés McGalagonnyal a fejezet egyik csúcspontja volt. A másik, ha nem a vicces részeket nézzük, Ron utolsó megjegyzése. Jó szokásához híven bunkó volt, bár ezt, márcsak Percy említése miatt is, elsősorban inkább poénnak szánhatta. Legalábbis nekem úgy tűnt. :-)

Szerző válasza: Hát, nem igazán tudom, mivel tudnák kihozni a béketűréséből, amennyire elfogult velük szemben... És nem vagyok biztos abban, hogy Ron viccelt, vagy legalábbis, hogy nem akarta komolyan gondolni...

2008.04.24 - 20:48 | 25: Fél évvel később | Regisztrált
Vége??? De kár... pedig nagyon élveztem! :D Nagyon örülök neki, hogy megírtad ezt a történetet, és én teljesen elégedett vagyok vele. Köszike! :D

Szerző válasza: Hát igen, vége... Örülök, hogy tetszett a történet, és köszönöm, hogy írtál!

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?