Nem minden az, aminek látszik kritikái

Szeretnél kritikát írni?kevido
2008.05.02 - 17:36 | 13: 13 rész | Anonymus
Szia!A feji nagyon jó!De könyörgök így befejezni!Tűkön ülök,hogy mi lesz még!Legalá egy epilogust!Könyörgök!!

Szerző válasza: Szia! :) Örülök, hogy olvastad a történetet, és írtál is... de. (^^). Epilógus azért nem lesz, mert szándékosan úgy hagytam abba a sztorit, hogy mindenkinek lehessen olyan vége, amilyet szeretne hozzá. Akár engedélyezem is, hogy egypercest írjatok, olvasnám szívesen, ki-mit gondol, mit szeretne. :) Ne haragudj! *könyörgés* Nagyölelééés! :P Szia! :)

Aurora...
2008.05.02 - 12:16 | 13: 13 rész | Anonymus
A történet ügyes, az elejét nagyon szerettem, nagyon vártam mi fog kisülni... mindenesetre egy apró megjegyzés: a cselekmény egy része braziliában játszódik - a brazil szereplők, hamár spanyolul beszélnek, és nem portugálul, akkor az a szegény Hosé is had legyen már José, ahogy illene spanyolként lennie ^^ :) amúgy tényleg jó volt, élveztem, köszönöm :)

Szerző válasza: Szia! :) Hát... nem nagyon értek ezekhez a nevekhez, csak tippelgettem (volt egy brazil sorozat régen a tévében, amiből Hosé nevét vettem, de ezek szerint nem így írták :P) Én köszönöm, hogy olvastál, és írtál is, nagyon örülök neki. Ölellek! Szia! :)

2008.05.02 - 12:09 | 13: 13 rész | Regisztrált
Nahát ez nagyon jó lett. De Hermionéval mi lett, most akkor össze jönnek vagy nem ez így nem fer, Theofil megtudja ki az anyukája vagy nem. Amugy tényleg jó de ezt nagyon hiányolom belőle. Azért Gratulálok ügyess vagy!

Szerző válasza: Szia! :) Köszönöm, örülök, hogy ennyire tetszett a történet :D. A fantáziádra bízom, hogy lenne vége, szerintem azért sejteni lehet, hogy Hermione megenyhül, hiszen Harry nem örökre hagyta el Angliát, és a fiukat is elvitte :P. Theofil tudja, ki az anyja, ha jól emlékszem, valahol volt említve, hogy három éves korában vitte árvaházba Hermione, úgyhogy vannak emlékei róla :). Ne hari, hogy így fejeztem be, jóóóó? *kiskutyaszemek* Neked mindig örültem, mikor írtál :) Téged is összeroppantlak ölelésemmel ^^ Szia! :)

2008.05.02 - 11:29 | 13: 13 rész | Regisztrált
Namármost. Egyrészt nagyon tetszett a vége:). Másrészt, maradt még néhány kérdésem. Mi lesz Voldemorttal? Harry és Hermione ki fognak békülni?

Szerző válasza: Szia! :) Örülök, hogy tetszett! :) A kérdésedidre a saját magam által elképzelt végről írok - de ennek ellenére te úgy alakíthatod ki, ahogy szeretnéd, ezért is lett nyitott a történet vége, reméltem, megmozgatja a fantáziátokat kicsit :D. Tehát a válaszok: Voldemortot én börtönbe, majd házi őrizetbe helyezném pár év után, aztán akár szabadon is lehetne engedni, aztán ő elrejtőzne, s így halna meg 100 valahány éves korában :P. Harry és Hermione szerintem kibékülnek, főleg mikor Hermione értesülne róla, hogy magával vitte Theofilt :P. Köszönöm a reagálást, neked is nagy ölelés :) Szia! :)

hurrikany
2008.05.01 - 14:54 | 12: 12 rész | Anonymus
érdekes volt olvasni, ahogy Voldiék mugli módra verekednek, de szép halála lett (lesz) Voldemortnak... jól írtad meg, gratulálok!

Szerző válasza: Szia! :) Érdekes az biztos, de mint tudjuk, Harry itt jobban otthon van ^^ És így ez egy plusz pofon a Nagy Sötét Varázslónak, hiszen eddig nem is gondolta volna, hogy le lehet győzni őt mágia nélkül :P. Azért persze sajnálom őt. Szép halála? Mire gondolsz pontosan? Köszönöm a dicséretet, örülök, ha tetszett, és az meg mégjobb, hogy írtál is :)! Szia!

2008.05.01 - 14:44 | 12: 12 rész | Regisztrált
Nahát tényleg meglepett, hogy Voldemort mindent megbánt. És az, hogy Harry előtt Theofil arca jelent meg az nagyon megható volt. De ami a legjobban tetszett, hogy olyan részletesen írtad le a harcot úgy éreztem mintha én is ott lennék annyira izgultam. Nagyon jó lett még mindig nagyon nagyon tetszik és ImÁdOm!!!!!! Gratulálok hozzá! Ügyess vagy! Hajrá csak így tovább már alig várom a frisset! Szia: ORSY

Szerző válasza: Szia! :) Igen, gondoltam, hogy nem várná senki Voldytól :P De ő a legkedvencesebb szereplőm, képtelen vagyok bántani, szóval muszáj volt OCC-olni :D. Klassz, hogy bele tudtad élni magad, ennek igazán örülök. Köszönöm a dicséreteket, nagyon jól esnek :) Friss hamarosan fent. Szia! :)

Mirarwa
2008.05.01 - 11:43 | 12: 12 rész | Anonymus
Ne, ne, ne! Nem ér itt abbahagyni! Jó eseménydús fejezet volt. Tetszett Harry és Voldemort beszélgetése:D Kész sokkterápia volt... Mi lesz most? Boldogan élnek, míg meg nem halnak?

Szerző válasza: Szia! :) Eseménydús az biztos :) Elvégre ez a Végső Csata :P. Örülök, hogy tetszett a beszélgetés, sokat gondolkodtam rajta, hogyan is kellene, nem túl sablonos-e vagy ilyesmi. Mi lesz? Majd meglátod ^^ Az utolsó fejezet vár már elbírálásra. Köszi, hogy írtál! Szia! :)

lylla
2008.04.30 - 22:07 | 12: 12 rész | Anonymus
lol

Emese
2008.04.30 - 22:04 | 12: 12 rész | Anonymus
*leesett áll, próbál szóhoz jutni* mi?! csak 1 fejezet van már? *hüpp* nagyon szeretem ezt a történetet, és ez a fejezet mellesleg elég megdöbbentő volt. grat :)

Szerző válasza: Szia! :) Igen, sajnos már csak egy, de nem terveztem hosszabbra nyújtani, az már nem lett volna ideillő. :) Örülök, hogy szerettél várni rá, akkor nyilván nagyon megfogott. A megdöbbentő részre figyelmeztettelek, szóval...XD. Köszönöm a kritikát! Szió! :)

Irish
2008.04.27 - 19:54 | 11: 11 rész | Anonymus
Most aztán tényleg le a kalapom előtted. Hogy Theofil... Harry és Hermione gyereke...! Ez egyszerűen elképesztő! És az is, amilyen bátran Harry Woldemorttal szemben viselkedett. Izgalmas volt, nagyon, nagyon várom a folytatást. Irish

Szerző válasza: Szia! :) Persze, hogy bátor, hisz látott már pár dolgot bérgyilkosos élete alatt. Egy feketemágustól kéne félnie? Ugyan! ^^ Köszi, hogy írtál, folyti ha minden igaz, már fent. Szia! :)

2008.04.27 - 18:06 | 11: 11 rész | Regisztrált
Nagyon tetszett ez a fejezet is! Én is sejtettem, hogy lesz valami az Theofillal, de azt nem gondoltam, hogy Harry és Hermione gyereke. Kíváncsain várom a folytatást4

Szerző válasza: Szia! :) Hát igen, nem véletlenül nem hagytam csak úgy parlagon heverni a fiúkát :). Köszönöm a kritikát! Szia! :)

Hy
2008.04.26 - 17:49 | 11: 11 rész | Anonymus
Ez a fejezet is nagyon jó lett! Már az elején is sejtettem, hogy Theofil Harry fia, de nem hittem volna, hogy Hermionéé is! Folytatsd hamar!

Szerző válasza: Szia! :) Sejtetteeeed? :O Ez de rossz ^^ XD Nem ám... na jó, nem zavarlak össze :P. Folyti már fent, csak az adminokra vár! :) Szia!

2008.04.26 - 17:45 | 11: 11 rész | Regisztrált
Szia! Ez a fejezet is nagyon-nagyon jó lett! Nagyon megdöbbentett, hogy Teofil Hermione és Harry fia. De ez pont így volt jó legalább Harrynek mostmár igazi családja lesz. Nagyon tetszik amit írsz. Szerdán újra jövök. Addig is Gratulálok! Csak így tovább! puszi: orsi16 voltam megint és még leszek is egy darabig.

Szerző válasza: Szia! :) Ha megdöbbentél, akkor elértem, amit akartam :D. Köszönöm, hogy újra írtál! Szia! :)

2008.04.26 - 15:15 | 11: 11 rész | Regisztrált
Rég nem jártam erre, de jó sokat haladtál! Örülök, és továbbra is kedvenceim között van ez a remekül megírt történet. Csak sajnos, nagy bánatomra, nemcsak a meseszövésnek, hanem a függővégnek is mestere vagy... (sóhajt)

Szerző válasza: Szia! :) Igen, ezt említették már :D Hát hiába, néha nagyon belelendülök afüggővégekbe :P De néha kellenek ^^ (persze olvasni én sem szeretem őket XD). Amúgy köszönöm a bókot! :) Nagyon örülök, hogy még mindig tetszik a sztori, igyekeztem vele. Folyti hamarosan! ;) Szia! :)

2008.04.24 - 18:23 | 10: 10 rész | Regisztrált
Szép kis függővég.....Itt abbahagyni! Nagyon tetszett, és nagyon kíváncsian várom a folytatást!

Szerző válasza: Szia! :) Függővég :P? Ez pedi nem is olyan durva... írtam már rosszabbat is :D. Köszi a kiritikát, örülök, hogy tetszett! Szia!

[Előző] 1 2 3 4 5 6 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?