Nem minden az, aminek látszik kritikái

Szeretnél kritikát írni?Irish
2008.04.23 - 23:27 | 10: 10 rész | Anonymus
Pont úgy halt meg az a patkány, ahogy megérdemelte, helyes volt a döntése Harrynek, de vajon mi lesz szegény Pitonnal? Ez a fejezet... nem találok szavakat. Üdv: Irish

Szerző válasza: Szia! :) Megint ^^... Hm, Peternek valóban méltó halál volt ez, bár alapjában véve, én nem utálom őt... de ebbe a történetbe valahogy ez illett jobban. Pitonnal? A következő részben már találkozunk vele. :) Annyit megsúgok, hogy nem kell félni, neki nem lesz rossz vége :). Megint csak ismételni tudom magam, örülök, hogy tetszik a sztori! Folytatás hamarost :) :P Köszönöm és szia! :)

Irish
2008.04.23 - 23:16 | 9: 9 rész | Anonymus
Meg... se... tudok szólalni. Mást nem tudok, csak... a régi Harryt nem tudnám elképzelni ilyen kegyetlennek. Ez a Harry is színpatikus nekem. Nagyon tettszett. Irish

Szerző válasza: Bizony, a régi Harry nem lett volna olyan, mint az enyimé :P Az kifejezetten megkönnyebbüléssel tölt el, hogy nem riaszt vissza az egyénisége. :)

Irish
2008.04.23 - 22:59 | 8: 8 rész | Anonymus
Kedvem lett volna azt kiáltani, hogy Meglepetééés! Na jó, nem tettem ilyet, csak az jutott eszembe, ahogy Harry levette a csukját... :) Igaz, nem meglepő, hogy ennyi rajongással vették őt körül, hisz ha jól emlékszem 7 éve nem hallottak felőle semmit. Nem mondom, hogy meglep... mert már úgy is tudod, nem is várok mást tőled. Nagyon, nagyon tetszett! Irish

Szerző válasza: Hát igen, én, és a meglepetéseim... :P Örülök, hogy sikerül mindig valami újat mutatnom neked... és igen! Semmin ne lepődj meg a végére. :D Ez az a fic, ahol minden előfordulhat :P. Köszönöm a kritikát!

Irish
2008.04.23 - 22:42 | 7: 7 rész | Anonymus
Ez aztán az érdekes fejezet. Reméltem, hogy Harry esze megjön végre, s lám, nem is kellett csalódnom. Bár, a kisfiú... aki meghalt... nem tudom, valamiért ő foglalkoztat engem, nem tudom miért? Lesz-e szerepe a későbbiekben? Bár, ezt alkalomadtán úgy is megtudom. Izgalmas, mint mindig. Most már nem is mondom, hogy megl... na jó, szóval tetszett, csak ezt akartam kinyögni. Irish

Szerző válasza: Szia! :) Minden ki fog derülni, remélhetőleg a fejezetekből ;) Hogy milyen szerepeket osztottam kire, az egyelőre meglepi :P Köszi, hogy olvastál és reagáltál!

Rebi
2008.04.23 - 20:29 | 10: 10 rész | Anonymus
imádom ezt a fic-et! bocsi a rövid kritikáért... Várom a folytatást!! :)

Szerző válasza: Szia! :) Semmi gond, annak is nagyon örülök, hogy egyáltalán jeleztél ;) Örülök, hogy tetszik! Folyti hamarosan! Szia! :)

orsi16
2008.04.23 - 18:10 | 10: 10 rész | Anonymus
Nagyszerűűűűűűűűű imádom jó fejezet lett megint mint minden szerdán és szombaton jöttem olvasni és nem kellett csalodnom nagyon jó fejezet lett ez is csak úgy mint az előző 9. nagyon büszke lehetsz magadra mert jó történet! Várom a következő részt egy lelkes olvasó!

Szerző válasza: Szia! :) *ölelés* Nagyon köszönöm ám a bókjaidat, jól esnek, de legfőképp az, hogy tetszik is, amit alkottam, és megéri, hogy figyelemmel kísérd. Büszke legyek magamra? Na jó, egy kicsit ;) De azért egoista nem lennék, ha lehet XD... Kedves lelkes olvasóm, remélem a következő fejezet is éppúgy elnyeri a tetszésedet! :) Addig is szia neked! :)

2008.04.21 - 15:04 | 6: 6 rész | Regisztrált
Ne haragudj, hogy íly sokáig hanyagoltalak. Nos, azt hittem nem tudsz meglepni már, de mint általában mindig, tévedtem. Harry és Hermione? Egy meg sem született gyerek Giny terhessége? Te jó Isten, mi jön még? Nrm nagyon szeretem, ha kettőjüket összehozzák, de te valami olyan fantasztikusat alkottál, hogy azt öröm olvasni. Üdv: Irish

Szerző válasza: Szia! :) Semmi gond, akkor írsz, amikor szeretnél, és kedved van, és én akkor örülök neki :D (nagyon értelmes vagyok). Najugye, hogy meg tudlak lepni? :P És mi lesz itt még...! Nemhogy meg nem született, hanem... á, kuss, Lilcsy!!!!!!!! 8P Örülök, hogy a páros ellenére megfogott a történet, és köszönöm a dicséretet is! Folyti pedig már fent, és az adminokra vár :). Szia!

Seiya
2008.04.19 - 20:26 | 9: 9 rész | Anonymus
Ez nagyon érdekes eddig! Bevallom nem számítottam ilyen fordulatokra! Kicsitt meglep ez az új Harry, de szerintem jó! Remélem hamar folytatod, mert kiváncsi vagyok mi jön a folytatásban, és persze hogy annak a padrenak mi baja van Harry ismerőseivel. Úgye először pont HErmione, aztán most a Vernonkáék, ez nekem fura. Bár lwhwt hogy csak én kombinálom túl a dolgot! Na várom a folytatást! Szia

Szerző válasza: Szia! :) Örülök, hogy figyelemmel kísérted eddig is a művet, s most írtál is hozzá. Fordulatok azok lesznek még, az biztos :P ;) Harry nekem is tetszik X). Jé, erre a Perezes dologra én még nem gondoltam! :O Hát, én a véletlennek tudtam be, nem raktam közé összefüggést. Hiszen a padre nem tudhassa, hogy Harry Denem az Harry Potter, és hogy Harry Potternek pont ők az ismerősei... egyszerű véletlen, bár eddig azt vallottam, véletlenek nincsenek... na mindegy XD. Lényeg a lényeg, köszönöm a dicséretet, és, hogy jeleztél! ;) :) Folyti hamarosan! Szia!

2008.04.19 - 16:29 | 9: 9 rész | Regisztrált
Nagyon durva volt, de nagyon tetszett!Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha majd megtudja, hgy tényleg a rokonait ölte meg....

Szerző válasza: Szia! :) Hát igen... de úgy gondoltam, hogy mivel Harry mindig is utált Durleyéknél lenni, a tudatalattia leblokkolja azkat az emlékeket, amik neki kellenének. Gyerekkori élményekkel gyakran előfordul ez az emberrel. Örülök, hogy még mindig tetszett, kicsit tartottam tőle, hogy Dursleyék megölését soknak találjátok majd. Folytatás hamarosan ;)) Szia!

2008.04.19 - 15:12 | 9: 9 rész | Regisztrált
Na jó ez tényleg isteni már megint, tudom, hogy mondtam de most mit csináljak erre nincs szó milyen jó történet! Már megint fényezlek de megérdemled. Kíváncsian várom a folytatást nagyon izgulok Jaj vajon mi lesz? Na mindegy szóval csak annyit, hogy tényleg nagyon ügyess vagy! És remélem ha ezt befejezed olvashatunk még töled ilyen fantasztikus storykat! Gratulálok SYA: Orsy

Szerző válasza: Szia! Hát, én is csak magamat ismételgethetem, hogy köszönöm szépen a biztató szavakat, nagyon jól esnek :) Természetesen az írást nem hagyom abba, szóval egyszer megint felteszek valamit - ha sikerül úgy rendezni az időmet, hogy írjak. ;) Köszönöm azt is, hogy megint írtál! :* Szia!

Hy
2008.04.19 - 15:08 | 9: 9 rész | Anonymus
Jujj, ez nagyon jó! Végre van Voldemort! Áááááá! Folytatsd hamar!

Szerző válasza: Szia! Végre Voldemort? Szóval örülsz neki? Helyes, én is :D A következő részekben már ő is lesz, többet is. De hogy mi fog történni... *mutatóujját szája elé emeli* ;) Köszi a kritikát, szia!

2008.04.15 - 19:44 | 8: 8 rész | Regisztrált
Ez is nagyon tetszett, tetszett, ahogy leírtad a nagy felismeréseket. Kicsit én azért hiányoltam Hermione reakcióját, amikor Harry kijelentette, hogy az akció után visszamegy a muglik közé....Kíváncsian várom a folytatást!

Szerző válasza: Szia! :) Hm... hát, én úgy okoskodtam közben, hogy Hermione nem veszi komolyan Harryt, mert úgy gondolja, hogy úgyis vissza tudja tartani, ezért nem is akartam vitajelenetet bele... de most, hogy így mondtad, benne lehetett volna, valóban, hogy hogy reagál a lejány :P Azért örülök, hogy még tetszik! :) Folyti hamarosan! Szia! :)

Hy
2008.04.15 - 19:13 | 8: 8 rész | Anonymus
Jujj, ez nagyon durva lesz, ha elmegy Dursleyékhez. Nagyon jó történet, minél hamarabb folytatsd!

Szerző válasza: Szia! :) Ne aggódj, hamar lesz folyti ;) Bár... hát nem tudom, mit szóltok majd hozzá... na de nem spoilerezünk! :D Köszi, hogy írtál, és olvastál! Szia! :)

2008.04.15 - 18:37 | 8: 8 rész | Regisztrált
Nagyon fantasztikus vagy mint mindig most is isteniet alkottál Ez lett a kedvencem és olyan jó, hogy ilyen rendszeresen van frissités. Imádom ahogy fogalmazol és ahogy írsz szóval az egész történetet imádom! Nem tudom mit mondhatnék kezdek kifogyni a dícséretekből! nagyon jó FANTASZTIKUS VAGY!!!!!!!!

Szerző válasza: Szia! :) Jaj, ha tudnád, most mennyire piros a fejem :D *valóban irul-pirul* Köszönöm az elimsmerő szavakat, nagyon jól esnek :) A frissítés azért gyors, mert a sztori már készen van ;) És azért nem akarom olyan sokáig váratni az embereket (meg annyira nem is tudom, mert tökre izgulok, hogy felrakhassam a fejiket X)). Nagyon örülök, hogy még mindig tetszik a sztori! :) Köszi a kritikát! Szia!

Amyn
2008.04.15 - 17:34 | 8: 8 rész | Anonymus
Tetszett, ahogyan rácsodálkoztak Harryre ... :) Kb. mennyi fejezetesre tervezted? Nagyon várom már a nagy találkozást: Harry és Voldemort. Imádom ezt a történetet, remélem hamar folytatod! Grat

Szerző válasza: Hát, még négy fejezet, azt hiszem... :D Nem akarom hosszúra nyújtani. A nagy találkozásró egyenlőre semmit nem mondok... csak azt, hogy meglepő lesz ;) :D. Folyti péntek szombat környékén. :) Szia!

[Előző] 1 2 3 4 5 6 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?