Nem minden az, aminek látszik kritikái

Szeretnél kritikát írni?2008.04.05 - 18:49 | 5: 5 rész | Regisztrált
Imádom egyszerűen fantasztikus olyan nagyon jó ez az egész annyira tetszik WÁOOO nagyon tetszik remélem a folytatás is hamar lesz. Jaj már annyira izgulok mi lesz a folytatás! A többieknek meg írjatok neki kritikát mert nagyon megérdemli Nekem nagyon tetszik Csak így tovább! puszi ORSY :)

Szerző válasza: Erre csak egy szót tudok mondani: Köszönöm! :) Teljesen odavagyok a boldogságtól, hogy ennyire tetszik :P És köszönöm a kritizálásra buzdítást is(megjegyzem, annak valóban örülnék, ha sokan reagálnának :D) Szóval mit ragozzam még? Köszi! :) ;) (Folyti kedden vagy szerdán várható ;)) Szia!

2008.04.05 - 15:00 | 4: 4 rész | Regisztrált
szia nem tudom elolvasni az 5. fejezetet pedig már alig várom nagyon jó a story nagyon -nagyon jó szia

Szerző válasza: Ez azért van, mert még nem engedélyezték az adminok a felkerülését, amikor olvasni próbáltad... Remélem, ha időd engedi, beteljesíted a... sorsod (?) XD... Köszi a dicséretet! Neked is szia ;)!

galoppo
2008.04.03 - 18:45 | 1: 1 rész | Anonymus
Nagyon jó !!!! Alig várom az új fejezettet.

Szerző válasza: Szia! :) Ma fogom feltenni a folytatást, úgyhogy csak nyugalom ;) :D Köszi, hogy írtál! Szió!

orsy
2008.04.03 - 17:19 | 4: 4 rész | Anonymus
Kérlek nagyon hamar folytasd! Remélem és ha jól olvastam Harry Hermione szerelmi szál lesz benne az olyan jó lenne! Annyira ötletes ez a regény! Jaj már alig várom a folytatást! puszi: orsy

Szerző válasza: Ha tudnád, hogy örülök neked :) *valósággal örömtáncot jár* Boldoggá tesz, hogy ennyire várod a folytatást... ha minden igaz, ma felteszem :P ;) Köszi, hogy jeleztél! Szia!

goodgirl
2008.04.02 - 20:58 | 4: 4 rész | Anonymus
huh, most olvastam el egyszuszra az egészet, elég egyedi a story, de naon tetszik. Egész véletlenül nem vmi olyasmi lesz balőle, h Harry Denem = Harry Potter, és abban a csataféleségben pár éve vki nagyon elcseszett vmit? mindenesetre várom a folytatást, grat az eddigiekhez, így tovább!

Szerző válasza: Szia! :) Ennyire kiszámítható lenne a történet? o.O... Na, azt azért nem :P Végülis, azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha igennel válaszolok a kérdés első felére, de a másodikra nem... illetve arra is igen, de nem hiszem, hogy az lesz a megoldás, amit esetleg ti gondolhattok most... Ö... vagy nem is tudom, mit gondoltok... XD Na, jó, a válaszokat inkább lesegesd a következő részekből :P Köszi a kritit! Szia!

Mirarwa
2008.03.30 - 12:51 | 3: 3 rész | Anonymus
Mesterien szövöda történetet, gratulálok! Kíváncsi vagyok,hogy még milyen meglepetéseket tartogatsz...

Szerző válasza: Na, arra én is kíváncsi vagyok X)... Érdekes lesz, az biztos :P^^ Lesznek még bőven fordulatok, amikkel nagyon igyekeztem, és eléggé megszenvedtem, hogy tökéletes legyen. Majd meglátjuk, milyen eredménnyel. :) Köszi, hogy írtál! Szia!

notie
2008.03.29 - 19:04 | 3: 3 rész | Anonymus
Uhh.. nagyon tetszett ez a rész. Remélem hamarosan lesz frissítés. Gratula!

Szerző válasza: Szia, örülök, hogy tetszik a fic, bevallom féltem, hogy nem lesz elég érdekes, vagy túl elrugaszkodott szemlélet, és nem fogadják majd jó szívvel... friss szerdán, azaz holnap várható :).

2008.03.25 - 20:56 | 1: 1 rész | Regisztrált
Remekul indul folytasd :)

Szerző válasza: Már kész a folytatás, csak nem akarom hirtelen egyben feldobni a sztorit. :) Néhány napos kihagyásokkal frissítek majd... örülök, hogy tetszett, és köszi, hogy meg is írtad :) Szia!

Stevie
2008.03.25 - 20:39 | 2: 2 rész | Anonymus
A történet továbbra is nagyon tetszik.Gondolom a sorozatgyilkos alatt Voldemortot értik viszont hogy Harry hogy iktatja ki... Mivel eedig nem mutatkozott semmi jele annk hogy tud varázsolni feltételezem hogy képes rá de kevés ideje lesz kitapasztalni. Remélem értelmesen fogalmaztam.Nem akarlak kérdésekkel bombázni pedig lenne egypár. Na mind1 lényeg hogy nagyon várom a folytatást.

Szerző válasza: Valóban, Harry varázstehetsége egyelőre nem jelenik meg... de később sem fog... ennyit elárulok. Varázstalan módszerekkel persze sokkal nehezebb, de majd meglátod, Harrynek egészen jól sikerül. :) Ja, és nyugodtan írhatsz kérdéseket is, legfeljebb, ha nem akarok, nem válaszolok ^^ De nem haragszom meg érte :P Mint említettem, folyti hamarosan!

catharina
2008.03.25 - 20:19 | 1: 1 rész | Anonymus
szia! jo vegre valami teljesen mast, elterot olvasni. tetszik ez a hatarozott harry, es a foglalkozasa is. annak meg kulon orulok, hogy nem ginny harry romanc lesz benne. varom a folytatast!

Szerző válasza: Hát igen, kevés ehhez hasonló történet van a Merin szerintem, mert ugye Harry mindig a jófiú ^^ De én kicsit megváltoztattam - egy naiv kölyök, ami Harry valójában - sosem lenne képes ilyen munkát végezni, sokkal határozottabb fellépésű egyén kell az ilyesmihez. Pár nap múlva felteszem a folytatást is ;)! Köszi a kritikát! Szia!

Stevie
2008.03.25 - 20:12 | 1: 1 rész | Anonymus
Nagyon jónak igérkezik. Maga a történet az írásod és stílusod is tetszik.Érdekes elképzelés és sokat kilehet hozni belőle. Elég sok kérdésem lenne hogy Miért Hogyan Mikor de gondolom a következő fejezetekben megkapom rá a választ.Mondanám hogy sok sikert az íráshoz de mivel ahogy már említetted ez egy kész mű értelmetlen lenne. Ugyhogy csak a következő részt várom.

Szerző válasza: Először is, köszönöm a dicséretet a stílusomra. Mostanában rákaptam erre a kerekített mondatú, fullrészletes írásmódra, bár lehet, hogy ezáltal kissé száraz a sztori... na mindegy. Azért köszi, örülök, hogy tetszik. A miértekre-hogyanokra lassan lassan fény derül majd, de csak kis lépésenként :) Néhány nap, és frissítek (azért hadd legyen izgulási idő is :P) Köszi a kritikát! Szia!

[Előző] 1 2 3 4 5 6 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?