Harry Potter és a Túlélők Városa kritikái

Szeretnél kritikát írni?Zsebtiger
2012.09.30 - 23:53 | 12: Kegyelmezz nekünk, mert vétkeztünk ellened! | Anonymus
Nyafogó kislány... Ez önvédelem-szerűség volt. Vagy inkább hagyott volna mindenkit meghalni? Ez már iszonyatos...

Szerző válasza: Üdv! Azért szerintem nem egyszerű túltenni magát az ilyesmin az embernek, főleg, ha olyan alapvetően jó ember, mint Harry. És igen, teljesen igazad van, önvédelem volt, amit később ő is be fog látni.

2011.01.14 - 22:59 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Regisztrált
Szia nagyon tetszett a műved gratulálok! Azért szeretnélek megkérni rá hogy írd meg a végét mert szerintem függőbe maradt, vagy esetleg írd meg a folytatását mert szerintem nagy sikert aratnál azzal is. Aki olvasta az írásodat (írásaidat) örülne neki többek közt én is. Mivel olvastam a többit is tudom hogy könnyen meg tudnád írni . Köszönöm és még 1szer gratulálok üdv Gabi

Szerző válasza: Üdv! Köszönöm, nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésedet! Tény, hogy a történet vége lezáratlan maradt, de az igazság az, hogy soha nem terveztem ennek folytatását. Harry elvégezte a küldetését, számára az út itt véget ért. Sajnos az elmúlt jó másfél évben nem sokat írtam, egyetlen történettel sem sikerült eljutnom odáig, hogy nagy biztonsággal azt merjem mondani, hogy be fogom fejezni, így feltölthettem volna az oldalra. Nem hiszem, hogy pont ez a történet lenne az, amivel sikerülne. Ahhoz túl nagy megkönnyebbülés volt befejezni. Azért köszönöm a bizalmat. semdan

2009.03.18 - 20:32 | 1: Uram, adj nékünk hajlékot! | Regisztrált
ezt a történetetet már régebben olvastam és írtam is kritikát, csak most újra elolvastam néhány részt, és rájöttem, hogy nekem az egyik kedvenceben részem az imádság. tudod vallásos suliba járok( de nem vagyok hívő), sajnos sokszor járok emiatt templomba és ebből következik, h már sok imádságot hallottam. bakker és annyira dúrva,h egy sem tetszett ennyire, egysem érintett meg annyira, mint a te történetedben....egyépként te írtad, vagy olvastad valahol?

Szerző válasza: Az imádságot én raktam össze, bár egyes sorai valódi imákból jöttek. Eredetileg az első fejezet címéből indult a dolog, akkor még nem terveztem, hogy a későbbieknek is ilyen címet adok, aztán valamiért mégis úgy lett. A végén pedig csak összefűztem őket, és ez lett belőle. Igazán örülök, hogy elnyerte a tetszésedet.

2009.02.15 - 20:17 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Regisztrált
Várjál...ezt most érzem amit leírtam...Amikor elolvastam a sírás kerülgetett és dühös voltam...Nah én egyet nem értek: Voldemort életben maradt, vagy ha megölték, ki ölte meg?? Remélem válaszolsz!

Szerző válasza: Természetesen válaszolok :). Voldemort újra halandó volt, nem tudott elmenekülni, és a meggyilkolására törő emberek tömege vette körül. Nem tudom, végül ki végzett majd vele, de egészen biztosan nem élte túl. Nagyon köszönöm, hogy elololvastad ezt a történetet és írtál kritikát, és örülök, hogy a kissé kegyetlen lezárás ellenére azért utólag úgy érzed, tetszett.

2009.02.15 - 19:22 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Regisztrált
Öhm...Nagyon jó lett!

2009.02.15 - 19:21 | 14: Fogadd magadhoz azokat, akik hozzád tartanak! | Regisztrált
Hát én most ezt nem bírom ki!!! Nagyon, nagyon szomorú vagyok!! Hogy voltál képes a kedvenc szereplőmet megölni?? Azt hittem lesz valami ellenszer!!! Am nagyon jó lett, de még a sokk hatása alatt vagyok! Nem bírom elviselni...Fáj...Csíp...Szúr...Éget...

Szerző válasza: Hogy hogy voltam képes megölni? Nehezen, Hermione nekem is a kedvenc szereplőm. De meg kellett lennie, nem történhetett másképp. Nagyon örülök, hogy jónak találtad, reméltem, hogy ilyen hatást fog kiváltani. Köszönöm, hogy írtál!

Vivienne Morte
2008.10.02 - 19:27 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Anonymus
ez nagyon tetszet!LLLLLLLLLLLL

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett :).

Anett
2008.08.29 - 23:34 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Anonymus
Jézusom, hát... én csak sírok már amióta Hermione meghalt... Kár volt Ginnyért és Harryért. De amugy ezt leszámítva tetszett a történet.

Szerző válasza: Hát igen, elég szomorú lett a történet vége. Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy azért tetszett.

kiki
2008.08.26 - 21:44 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Anonymus
Háááát! Ezután már élni sincs kedvem.

Szerző válasza: Azért remélem, ennyire nem tragikus a helyzet...

2008.08.22 - 15:56 | 1: Uram, adj nékünk hajlékot! | Regisztrált
Szia! Sikerült elolvasnom negyedikként ezt a történetedet. Továbbra is fenntartom, hogy remek író vagy, de most először igazán ambivalens érzésekkel viseltettem egy regényed iránt. Egyik oldalról fantasztikusan felépített írás, bár vannak benne elnagyolt részek, mint a Voldemort házánál történt cselekmények. Talán kevésbé éreztem annyira gördülékenynek az egészet, mint a többi írásod esetében. Viszont ez a mészárlás (bocsi a kifejezésért), amit véghezvittél, ez eléggé mellbevágott. Bevallom, ennyi halált kevés történetben olvastam és világháborús szintre emeltet egyet sem. A vége felé járva már eljutottam arra pontra, ahol úgy éreztem, hogy most már teljesen mindegy számomra, hogy ki fog meghalni és életben maradni. Pontosan azt éreztem, amit Harry a regényed végén. Ettől eltekintve remek munka és igazad van, nem lehet minden regénynek boldog vége. Hüpp...

Szerző válasza: Üdv! Örülök, hogy jónak találtad a történetet. Persze, ez egész más, mint a többi, sokkal sötétebb. A Voldemort házánál játszódó jelenetet olyanra szerettem volna, mintha Harry rémálmában látná, és így nem írhattam le minden részletet. Valójában a mészárlásnak, és egyben az egész történetnek egyetlen oka van: sokszor hallottam, hogy azért nem szeretik a Halál Ereklyéit, mert túl sokan meghalnak benne. Köszönöm, hogy elolvastad, és írtál!

morlena
2008.08.11 - 22:07 | 12: Kegyelmezz nekünk, mert vétkeztünk ellened! | Anonymus
Szia! Én úgy gondolom hogy az aki ezt a "cél szentesíti az eszközt" dolgot kitalálta agyalágyult lehetett :) A cél NEM MINDIG szentesíti az eszközt. Ez igaz. Megölhetsz egy embert, hogy megments kettőt. Kínozhatsz embert hogy információt adjon amivel elérhetsz egy jó dolgot. Ezen kéne néha elgondolkodni, nem? Egyébként ez is, mint az eddigi fejezetek egész jó. Az egész történet érdekes, mert egy városról szól, amiben az emberek reménykednek(legalábbis páran). Nem szokványos és sok benne az akció. Ezek után már csak jó lehet. Miért érzem úgy hogy még valami hiányzik? stílus- egész jo-s,normális. szereplők- megértése, beszéd, gondolkodásmód-- szuper. áhh!!!! Tudom ám! Azt hiszem annak aki ilyesféle történetet szeret olvasni, annak ez szuper történet. Nekem más történetek, amik nem a HP7(horcruxkeresés)-el foglalkoznak jobban tetszenek. Ezekből sok van, de ez így is jó. Hogyhogy nincs az ajánlott történetek között ez a történet? mármint más oldalakon... Grat a történethez.

Szerző válasza: Üdv! Szerintem a "cél szentesíti az eszközt" dolgot nem egy agyalágyult találta fel, hanem valaki, akinek gyorsan kellett egy hatásos kifogás :). De a lényeg ugyanaz. A cél nem mindig szentesíti az eszközt. Örülök, hogy jónak tartod a stílust és a szereplőket. Persze, lehetett volna más téma, de úgy éreztem, azok az ötletek, amik miatt elkezdtem írni, ezzel a témával valósíthatók meg. De hogy érted azt, hogy "mármint más oldalakon"? Ezt nem igazán értem... Köszönöm, hogy írtál!

már értem:)
2008.07.29 - 01:42 | 1: Uram, adj nékünk hajlékot! | Anonymus
Most, hogy jobban belegondolok, valóban van abban ráció amit mondasz. Előbb észre kellett volna vennem, mentésegemre legyen mondva, hogy egy fél nap alatt faltam be az egész történetedet, egy huzamban..:) U.I: Nagyon kedves gesztus tőled, hogy mindegyik kritikára tiszteségesen válaszolsz. Ritka, figyelmes tulajdonság. :)

Szerző válasza: Ennek örülök :). Azt hiszem, a történetben kellett volna egyértelműbbnek lennem, sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan tegyem be ezt a magyarázatot, lehet, hogy nem egy elejtett megjegyzéssel kellett volna elintéznem, hanem több időt fordítani rá, de úgy éreztem, Harryt egy hosszabb magyarázat Voldemort stratégiai hibájáról az adott helyzetben nem kötött volna le. A kritikákra próbálok érdemben válaszolni, ha már valaki veszi a fáradságot, és ír egy történetemhez, szerintem a legkevesebb, hogy válaszolok neki :). Köszönöm, hogy írtál!

nem értem.
2008.07.28 - 00:35 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Anonymus
Nagyon tetszet a türténeted, és egészen az utolsó fejezetig élvezettel olvastam minden szavát. De ennél a lezáró résznél, éreztem magamban egy olyan ellentétet, amelyet egyszerűen nem volt képes kompenzálni a történeted kiválü stílusa. Nem értem, hogy történt meg az, hogy egy már egyszer jelentősen meggyengített sereg, (amely gyengeségéről szólt az egész történet) hogy volt képes hirtelenjében legyőzni azt az erőt, ami addiigra, könnyedén pusztította el Európa városainak nagyrészét. A fejezet előtt jött a hír, Románia is elesett, mert ott is győzött a Sötét oldal Már szinte az egész világon ők uralkodtak, erre egy maroknyi, majdnem harcképtelen sereg nagy fölénnyel legyőzi őket Bocsáss meg, lehet valami fölött elsiklott a figyelmem, de ezt egyszerűen nem értem..

Szerző válasza: Nos, úgy tűnik, nem voltam elég egyértelmű. A Rend nem győzte le Voldemort seregét, csak a halálfalóiból álló belső kört, ezzel mintegy lefejezve az ellenséget. A teljes seregben ott lettek volna a dementorok és egyéb sötét lények is. Voldemort Rontól szerezte az információt a Rend méretéről, és nem tudta, hogy ötvennel többen vannak, ami, figyelembe véve, hogy Luca körülbelül ötven embert vitt magával Ron kiszabadítására, és csak minimális számú rendtagot hagyott hátra, majdnem megkétszerezte a tapasztalt harcosok számát. Ez lett volna a koncepció, sajnálom, hogy nem derült ki egyértelműen a történetből. Köszönöm, hogy írtál.

2008.06.13 - 20:23 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Regisztrált
uhhh, és megint csak uhh. nagyon jó lett a vége, csak nagyon szomorú. de ilyen történeteknek is kell születniük. köszönöm, hogy elolvashattam

Szerző válasza: Én köszönöm, hogy elolvastad. Nem lehet minden történetnek boldog vége. Örülök, hogy azért tetszett.

Miss Piton
2008.06.13 - 16:34 | 15: Fényeskedjék nékünk a Te világosságod! | Anonymus
Szia! Tetszett az utolsó fejezet is! Kár, hogy vége. Szegény Harry neki már nem volt miért élnie, hisz a szerettei mind meghaltak már, gondolom ezért se tett a halálos átok ellen se. Gratulálok a történethez, remélem fogsz még hasonlót írni.

Szerző válasza: Örülök, hogy tetszett a történet! Harry, ha nem az átokba hal bele, belehalt volna a fájdalomba, amit a többiek elvesztése miatt érez. így könnyebb volt. Köszönöm, és én is remélem, hogy fogok még írni.

[Előző] 1 2 3 4 5 6 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?