Hideg éjszaka kritikái

Szeretnél kritikát írni?Eszter
2009.01.29 - 15:48 | 1: 1 | Anonymus
Ez egy szomorkásabb novellának indult, de a végére happys lett. Igaz én nem nagyon szeretm csak a tekergőktöl szóló történeteket, mivel nekem mindig az jár az agayamban hogy milyen boldogok voltak, és utánna minden oda lett. Ezért nem szeretem az ilyen központi tekergős történeteket. Igaz ezt elolvastam és nem bántam meg de attól hogy nagyon tetszik, én nem tudok majd úgy rá tekinteni mint egy kedvenc történetre. Pedig nagyon tetszett, sszépen volt megfogalmazva, de engem már most elkapott ez a furcsa szomorúság. AMÚGY NAYON GRATULÁLOK! SZERINTEM NAGYON JÓ LETT! PuszPá:Eszter

Szerző válasza: Szia! Bocsi, hogy csak most írok, nem nagyon voltam fent. Hát igen, eredetileg egy komor művet akartam összehozni belőle, és félig-meddig az is lett, de nem tudtam ellenállni a lehetőségnek, hogy a végére ne biggyesszek egy S/R jelenetet :D. Amit a Tekergős sztorikról mondasz, valahol meg tudom érteni, de én azért szívesen olvasok róluk (pl. AU-kat is, mert abban meg nem is mindig halnak meg ;)). Azért annak örülök, hogy tetszett az írás, és hogy a tartózkodásod ellenére elolvastad és reagáltál is. :) Köszönöm. :)

2008.09.05 - 17:50 | 1: 1 | Regisztrált
Ó, ez nagyon tetszett! Kicsit szomorú voltam, hogy csak egy éjszaka volt, és nem több, de ebbe bele kell törődni. Végülis örülök neki, hogy Sirius és Remus összejöttek a végére... :P :D

Szerző válasza: Szia! :) Boldog vagyok, ha a kis letargikusság ellenére találtál örömet az olvasásában :). Azt meg külön köszönöm, hogy ezt el is mondtad nekem. :) Remuséknak meg én is mindig csk örülök ^^. Szióka!

2008.05.05 - 16:57 | 1: 1 | Regisztrált
WoW! Ez atomkirály volt! Nagyon jó történet, fiú létemre is nagyon tetszett(nem is tom, hogy miért xD) Gratulálok hozzá és még sok ilyen jó történetet kívánok :)

Szerző válasza: Szia! :) Jaj, nagyon örülök, hogy fiú létedre tetszett a történet. Lány létemre talán túl könnyen írok ilyeneket...? Hm... Na mindegy XD. Hasonlóan jó (ha nem jobb) történetem van folyamatban a Merengőre, már a második fejezet jön... ha gondolod, olvasd el, örülnék neki. ;) :D. Köszi, hogy írtál! Szia! :)

2008.05.02 - 15:48 | 1: 1 | Regisztrált
á ez télleg hot volt :P de olyan gonosz... mintha Sirius csak úgy unaloműzésből járna Remussal :((( hát jó, felfogtam, eredetileg J/S volt :P de akkor is. (és tényleg lehet olyan veszettül szerelmes Remusba. Az R/S fanok és/vagy írók garantálják XDDD) ja és azért még tetszik :P

Szerző válasza: Szia! :) Tudom, tulképp én is csak azért tettem bele Remust, mert képtelen vagyok őket külön látni :P De most a szívszerelme James volt, nem Remike :/ Ne aggódj, R/S-t én is jobban szeretem, csak már szinte minden összejövési lehetőséget kiaknáztak Remy meg Puppy, meg sorolhatnám (nem bosszúsan mondtam, hanem a legnagyobb tisztelettel :P) Köszi a kritit! :) Szia! :)

2008.04.11 - 14:22 | 1: 1 | Regisztrált
Köszi, hogy kiemeltél a bevezetőben. :) Nagyon ügyesen sikerült kijavítani azt a pár apróságot, amit jeleztem, és amúgy így, nem is tudom már, hányadik újraolvasásra is ugyanolyan felcsigázó a történet. :D Örülök, hogy segíthettem. :)

Szerző válasza: Ez már csak természetes ;) Hiszen a javítás nem saját érdem, én meg nem vagyok olyan szemét, hogy ezt figyelmen kívül hagyjam 8P. És még mindig nagyon boldog vagyok, hogy tetszik :D ;) Szia!

kysa
2008.04.09 - 20:40 | 1: 1 | Anonymus
de kis édes. :) szegény Siriuuus. úgy megvigasztaltam vna ám. ^^

Szerző válasza: Azám, én is :D köszi a kritikát, örülök, ha aranyosnak találtad. :) Pusszancs!

Irish
2008.04.08 - 21:41 | 1: 1 | Anonymus
Annyira aranyos volt, kár, hogy ilyen rövidre sikerült. Meglepődtem, hogy pont Sirius és James, de aztán örültem, hogy a végén mégis Remus lett Sirius párja. Gratulálok nagyon, nagyon tetszett!

Szerző válasza: Szia! :) Rövid? Nos igen, ez csak ilyen kisebb fajta sztori volt - túl sok hosszú művem van, amit meg kéne írni, be kéne fejezni, így sajnos nem engedhetem meg magamnak most (hangsúly:MOST), hogy bővebben fejtsem ki ezt a kapcsolatot. De talán egyszer ;). Hogy miért indítottam James/Siriusszal? Az ilyen ficekből sajni kevesebb van, Remi/Siris meg jóval több... de azért a végére kiderült, mit is szeretek én jobban :D Köszi a kritikát, örülök, ha elnyerte a tetszésedet a történetem - az ilyennek ki nem örül, nemde? :P Szia! :)

2008.04.08 - 18:06 | 1: 1 | Regisztrált
Szia! :) Meg kell hogy mondjam, nagyon tetszett ez a történeted is, annak ellenére, hogy Sirius Jamest jobban szerette, mint Remust... Oké, leállítom magam, mielőtt nekikezdenék áradozni az utóbbi párosról. :P Szóval: a megfogalmazás gyönyörű, ahogy már megszokhattuk, az alapsztori is remek... Sirius végül Remusszal jött össze... :P Mi kell még? Az, hogy beteszem a kedvenceimhez ezt a ficet! :) Cuppp neked! ^^

Szerző válasza: Szia! :) Nyugi, azért Remikét én is jobb szeretem Siri mellett, szóval nem kell aggódni az áradozni vágyás miatt... Na jó, bocsi ezért a fogalmazásért, tényleg fáradok XD... Köszönöm a dicséretet, a kedvecekhez kerülést * tisztára örül a fejének, hogy megint sikerült megörvendeztetnie másokat egy sztorival*, meg úgy az egész kritikát :) Szia neked is, és hajrá az íráshoz ;)! Pussz! :*

2008.04.08 - 18:02 | 1: 1 | Regisztrált
Minden elismerésem! Merész egy írás, az már biztos, de szép és színes a fogalmazásod (egy-két furább szófordulatot leszámítva, pl. "megmelegítette sejtjeit"), és még a legforróbb részek sem sikerültek sablonosra vagy ízléstelenre, pedig ilyenkor mindig fennáll a veszélye... A hóban csókolózós jelenetet hihetetlen érzékiséggel írtad le, ami aztán nem csillapult a későbbiekben sem. A vége egy kicsit megtörte az ívet, de nagyon kedves és szép mozzanat, ahogy ahhoz a hóban ölelkezős részhez visszatérsz a legvégén. - Egyébként mostanában én is forgatok egy James-Sirius párosítású történetet a fejemben, úgyhogy el is teszem a tiédet a kedvencek közé, hogy bármikor ihletet meríthessek ebből a csodás írásból!

Szerző válasza: Szia! :) Merész, az biztos, de én már csak ilyen vagyok :P Szeretem konkrétan kifejteni a dolgok menetét XD Amíg senki nem ismer, addig úgy sincs baj XDD. A fogalmazás... hát igen, valahol a világban összeszedtem ezt a stílust, és néha furán rakok össze szavakat, vagy furán fogalmazom meg a gondolataimat, de ezeket sajnos már észre sem veszem, mert én így is bszélek...-.-' Hát hiába. Tényleg nem sablonos? Ennek nagyon örülök, mert nem is szeretek olyat alkotni, néha mégis úgy érzem, hogy azt teszem. :D (Az ízlésességre pedig direkt figyeltem - az olyan sztorikat nem nagyon szeretem, ahol van egy eksön azt annyi az egész, és tele van... felnőtt szavakkal ^^ Ha érted, mire gondolok :P) Oh, igen, a hóban csókolózás... :P Nos, eléggé beleéltem magam, szerintem azért lett ilyen ^^ Én voltam a láthatatlan harmadik mindkét személyben, hogy ilyen legyen... Juj, most ütközik ki rajtam a fáradtság, miket mondok én...! XD Na mindegy. Utolsó soraidat olvasva pedig...*meghatódottan szipog* Kedvencek közé... ihletet meríteni... csodás írás...ezek a szavak teljesen letaglóztak, és nagyon nagyon jól estek :) Tényleg. Erre is csak annyit tudok mondani végszónak: Köszönöm az olvasást és a reagálást... de leginkább a szép szavakat! :) (Ó, és ui.: Sok sikert a fichez ;) Mindenképpen elolvasom, ha elkészül egyszer, mert tetszenek a műveid ;) :) ) Szia!

2008.04.08 - 17:44 | 1: 1 | Regisztrált
Szia! Tudod, hogy én melyik párosért vagyok oda, ezért gondolom azt is sejted, hogy Remust mennyire nagyon sajnálom. :( Ahogy Siriust is. Sőt, még talán James-t is. Az írásod nekem nagyon-nagyon tetszik, komolyan annyira szépek egyes részek. És szerintem egyáltalán nem volt PWP-s, nagyon is figyeltél az érzelmekre is. A utolsó bekezdés... imádom. Meg úgy az egészet. Egy szó, mint száz: nagyon örülök, hogy végül mégis feltetted ezt a novellát. Puppy voltam. Szió ^^

Szerző válasza: Szia! :) Jaj de jó, hogy azért elolvastad! :) Köszi! :* Remuskát én is sajnálom picit, persze, nekem is örök favorit marad ő, de néha tetszik Sirivel James is :). Örülök, hogy tetszett a sztori tálalása, annak meg méginkább, hogy nem tűnt neked sem egy pornófilm forgatókönyvnek XD. "Egy szó, mint száz": :P Köszönöm!!! Szia!

2008.04.08 - 17:12 | 1: 1 | Regisztrált
szerintem nem pwp-s, és úgy tűnik az adminok szerint sem. :) Végül is szerintem meg volt az egésznek az érzelmi háttere így nem csak érzelemmentes pwpről volt szó!! Még új vagyok slash témában, csak kóstolgatom ezt a stílust és kategóriát, de a novellád a pozitív élményeimet sokasítják, mert nekem nagyon tetszett! :) Vannak benne érzelmek is, ami nagyon jó. :) Szegény Remust sajnálom csak, hogy másodhegedűs, na de ez van. :) Egy apróság csak: olyan szépen fogalmazol, nagyon tetszik a stílusod is, de van egy fél mondatod, amitől kirázott a hideg:" Remus felhajtott egy pohár bort, így még illumináltabb állapotban lett." brr, ez a második tagmondat nekem annyira nem illik bele a fogalmazásodba, mert annyira magyartalan. Inkább írd azt, hogy pl.: még illumináltabb állapotba került vagy valami ilyesmit. Na, csak ennyi így kritikának, mert amúgy szerintem tökéletes novellát alkottál, grat hozzá! :)))

Szerző válasza: Szia! :) Először is: nagyon örülök, hogy nem találtad nyersnek - meg persze az adminok sem :P Kicsit féltem ettől ugyanis... Másodszor: Remus végül azért előtérbe került, ezt nem hagyhattam ki, hiszen jobb szeretem én is a R/S ficeket, de ehhez is kedven van néha... Szóval, igen... khm...:D Harmadszor: ÚRISTEN!!! Tényleg!!! Hát tudod, vagy hatszor néztem át a sztorit, mielőtt felraktam... de ez az "illumináltabb lett" tényleg szörnyű :O Hogy nem vettem észre??? Júj,köszi, hogy szóltál, rögtön ki is javítom majd *megkönnyebült sóhaj*. Azért nayon örülök, hogy eme hiba ellenére tetszett a novi, és köszönöm a gratut is :P :D. Igyekeztem vele nagyon. Szió!

Lilla
2008.04.08 - 16:48 | 1: 1 | Anonymus
Hű...Ez nagyon jó!Szegény Sirius...

Szerző válasza: Hm, igen, szegény Sirius :/ De hát néha ez is kell... Köszi a kritikát, örülök, ha jónak találtad :).Szeretnél kritikát írni?