Titkolt szerelmek kritikái

Szeretnél kritikát írni?Remy
2008.05.06 - 17:37 | 2: 2. fejezet | Anonymus
Szia! :) Tudtam, hogy nem lett volna szabad belekezdenem az első fejezetbe... pontosabban gondolhattam volna, hogy el fogom olvasni a másodikat is (izéé, tanulás helyett :P), de persze most sem bántam meg! ^^ Mindig is szerettem volna egy olyan ficet látni, amiben Remus Regulusszal próbálja féltékennyé tenni Siriust (igaz, egyszer akartam írni is egy ilyesmit :P), és most lám: itt van! :) És már most nagyon szeretem, mert ugye az alapsztori az nagyon tetszik, és Te írod, ami csak azt jelentheti, hogy a mű tele van érzelmekkel, gondolatokkal, és édes karakterekket, akiket egy csapásra meg lehet imádni! :) Ennyiből azt hiszem, kiderül, hogy izgatottan várom a folytatást (mert csúnya-csúnya helyen lett vége :P), és persze repül a kedvenceimhez, hogy legközelebb is megtaláljam. :)) Ezer puszika Neked! ^___^

Szerző válasza: Szia! :) Nahát, most mondhatnám, hogy: Ejnye, Remy, elhanyagolod a tanulást a fanficek miatt? - De nem mondom, főleg azért, mert én is ezt csinálom mindig, az meg csak egy plusz, hogy az én művem miatt hanyagolod... na szóval... :D. Köszönöm a bíztatást, meg dicséreteket, jól esik azt hallani. :) A vége most van az adminok kezében, úgyhogy megnyugodhatsz ;). Örülök, hogy a kedvenceidhez raktad! 8). Neked is puszi! :* Szia! :)...................... Ja, ui.: Attól, hogy én írtam ezt a sztorit, még te is nyugodtan nekikezdhetsz ;) Szívesen olvasnám ám, és szerintem nem csak én. Mostanában úgyis olyan ritkán látok tőled valami újat ^^;).

2008.05.06 - 14:07 | 2: 2. fejezet | Regisztrált
Ilyen nincs! Imádom, a legjobb, amit kihozhattál! Regulus/Remus/Sirius! A kedvenceim! És minden benne lesz, amit imádok!!! :D Folytit gyorsan!

Szerző válasza: Szia! Hm, úgy tűnik te is egy hosszabb ficben szeretnél gondolkodni. De sajnos már csak egy rész van. Remélem, azért az is elnyeri majd a tetszésedet ;) köszi, hogy írtál, folyti már útban, ha minden igaz :) Szia! :)

2008.05.06 - 12:22 | 2: 2. fejezet | Regisztrált
Először ez jut eszembe: hát ez nagyon szexi. De tényleg az, viszont az érzelmek is olyan szépen benne vannak. Remélem jó hosszúra tervezed, mert tudod az egyik kedvenc érzésem a sok közül már benne van: fél-té-keny-ség. Egyszerűen imádom. A Remus/Regulus történetekben viszont Regulusszal szoktam szimpatizálni. (Siriusszal kevésbé) Annyira kis szerencsétlenné, sajnálni valóvá válik sokszor (talán a Remus-hatás miatt) és... *oda van Regulusért, de nagyon, ezért most nem tud mást mondani* A lényeg, hogy nekem itt most Sirius az a bizonyos harmadik, aki nem olyan fontos. :P Puszillak és örülök, hogy ilyen hamar belevágtál egy új és imádnivaló történetbe. :*

Szerző válasza: Szia! :) Jaj, de jó, hogy szexi!!! :D Örülök, hogy tetszik. Hosszúra? Sajnos nem :( Már csak az utosót kell bejátszani az adminok szívecsücskébe, hogy olvashassátok. Regulus valóban olyan kis szerencsétlen, hiszen ilyenkor mintha pont hogy ő állna Sirius elnyomása alatt... Hát igen, ebben a helyzetben ő az, akit jobban szeretünk Siriusnál :P. Viszont, hogy ki lesz a fontos, az majd kiderül a harmadik fejezetből. ;) Örülök, hogy írtál, én is pussz! :) Szia! :)

Claudee
2008.05.06 - 11:11 | 2: 2. fejezet | Anonymus
Áhhh, ilyen nincs!XD Ez kész, itt abbahagyni, most komolyan!XD Ez annyira jó, túúúl jó.:)) És az, hogy Remus Sirius nevét mondta, meg aztán a folyosós a végén, meg hogy Reg szereti Remust...XD Áhh...XD Na jó, lenyugszom, és várom a folytatást!^^

Szerző válasza: Szia! :) Túl jó??? Oh, most mit tegyek? :O (XD). Így van, csak nyugika, folytatás (utolsó fejezet) már útban :P ;). Köszi, hogy pötyögtél nekem :P. Szia! :)

2008.05.06 - 06:54 | 2: 2. fejezet | Regisztrált
Szia! Ehhez a fejezethez csak annyit fűznék hozzá, hogy ügyesen választottad meg a pontot, ahol abba kell hagyni és váratni az olvasót. :) Valamint, mint mindig, nagyon szeretem az erotikus jeleneteidet, hiszen - nem lehet elégszer elmondani ;) - nagy tehetséggel jeleníted meg a szex elemi erejét, úgy, hogy az ember maga is beleborzong. Írj még sok ilyet! :)

Szerző válasza: Szia! :) Bezony, én naggggyon szeretem a függővégeket XD (persze olvasni nem :P). A másik témához meg megint csak annyit tudnék mondani, amit már mondtam neked ^^ De persze köszönöm, jó tudni, hogy érzitek, amit írok ^^. Hogy alkossak még ilyeneket? Nos, elmondom neked, csak ilyeneket tudok írni, úgyhogy ezt mindenképpen megígérhetem :) ;) Köszi, hogy kritizáltál ^^ Szia! :)

....
2008.05.05 - 23:39 | 2: 2. fejezet | Anonymus
tetszik.:) olvasok is gyorsan tovább.:)

Szerző válasza: Szia! :) Örülök neki, hogy tetszik, csak hajrá az olvasással, és ne felejts el írni, ha végeztél ;) Szia! :)

Claudee
2008.05.05 - 21:28 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Ez tetszik, nagyon tetszik! És úgy örülök, hogy végül csak rákattintottam és elolvastam, mert kb vagy tízszer siklottam át felette, de sokadjára már...XD Szóval aranyos, Remus is, Regulus is.:))

Szerző válasza: Szia! :) Örülök neki, mármint a tetszésnek meg kattintásnak is ^^. Remiék szerintem is aranyosak ^^ Köszi a reagálást, remélem az utolsó fejezetet is olvasod majd! ;) :) Szia! :)

Jasmine
2008.05.05 - 21:26 | 2: 2. fejezet | Anonymus
Ugye tudod, hogy nagyon gonosz vagy? Itt félbehagyni? Brühühühühüüüüüü!!! Folytatást akarok! :-(

Szerző válasza: Szia! :) Gonosz bizony, ugyanis élek-halok a függővégekért :P. Folyti már útban ;) Szia! :)

Eniel
2008.05.04 - 22:56 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Már majdnem elszégyelltem magam, de aztán A magyar helyesírás szabályai után nyúltam, és bibibí, nekem van igazam! :D Répát egyel, viszont mennyivel? - eggyel. :P Na jó, nem írok többet, mert túl korán kezdődött ez a nap és a holnapi is túl korán kezdődik majd, úgyhogy jobb lesz, ha nem csacsogok itt, hanem intenzíven alszom, amíg lehet. :) Töltsd fel hamar a folytatást, hadd élvezzék az olvasók - és azért nekem is jólesik újra elolvasni, akkor is, ha már ismerem. Mivel hogy ismerem és szeretem. :) Jó éjt és puszi neked!

Szerző válasza: -.-' Miiii? *lilcsyke elsompolyog vörös képpel valami nagyon messzi helyre - és átnézi az összes sztoriját, hiszen ő mindenhol egy gy-vel írta az eggyel-t* Öhm... akkor vedd úgy, hogy nem szóltam. :S :D Folytatás úgy döntöttem naponta (vagyis ma, meg még holnap, egye kutya, végülis nem olyan hosszú sztori). Köszi a ... javítást :/ -.-' Legalább már ennyivel okosabb lettem :D. Szia! :)

2008.05.04 - 22:03 | 1: 1. fejezet | Regisztrált
Szia! Nos, nem tudom, illik-e egy bétának kritikát írnia, aki a történetet már sorról sorra ismeri, minden esetre azt hiszem, még eggyel több nyilvános elismerést igazán megérdemelsz, mert valóban nagyon egyedi a megközelítés és a stílusod megszokottan magával ragadó, csak így tovább! :)

Szerző válasza: Szia! :) Persze, hogy illik!!! :D Amúgy köszönöm, minden kis visszajelzésnek örülök :). Bár a folytatást már ismered, azért megnyugtatlak, nem kell túl sokat várni rá :D ;). Köszi, hogy írkáltál! :) Szia! :)

Szerző válasza: Ohhhó! Ejnye, mit láttam én meg!!! "...még eggyel több...". EGGYEL??? felháborító egy bétától XD. Kérlek, most megdöbbentem XD.

Lilian
2008.05.04 - 21:55 | 1: 1. fejezet | Anonymus
Hát, azért remélem, végül Sirius lesz, aki megkapja Remust... :) nem mintha Regulussal bajom lenne, de a Rem/Sir párost jobb szeretem. várom a folytatást, hajráhajrá! :)

Szerző válasza: Szia! :) Hékás, nem leszólni a párost!!!! (nem mintha én Sirit nem szeretném jobban, de azért Regulus is tök helyes XP). Folyti még nem tudom mikor lesz. Meg van már írva, de nem akarom csak úgy feltenni, oszt kész, azt szeretném, hogy izguljatok értük :D. Köszi, hogy írtál! Szia! :)

Dorka_Sary_aki_rohant_ide_X_D
2008.05.04 - 18:54 | 1: 1. fejezet | Anonymus
jjjjjjjúúúúúúúúúúj!!!!!! te beteg vagy :DDDDDD na nem baj, akkor is elolvadtam ezen: Regulus nagyon hasonlított bátyjára, noha arca nem volt olyan nemes, inkább kisfiús bájt tükrözött. Olyan nemes! *kézfejét homlokára téve hátradől* ez gyönyörű ^^ jaj, megy a kedvencekhez majd ha bejelentkeztem, és nagyon várom a folytatást!!!!!! óó ^^

Szerző válasza: Szia! :) Örülök, hogy rohantál :P No miért lennék beteg? Szerintem Rem/Reg páos is tud nagyon ari lenni ^^... Bizony nemes Sirius :D (Én is szeretem azt a mondatot :P) Boldog vagok, hogy megfogott :). A kedvencekhez kerülést meg méginkább. ;) Folyti majd hamarosan valamikor :D. Szia! :)

[Előző] 1 2 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?