Visszatérés kritikái

Szeretnél kritikát írni?Sybill (Dumbledore csak nincs bejelentkezve)
2013.08.07 - 08:10 | 1: 1 | Anonymus
És kezdődik elölről? James is kap huszonnégy órát Harryvel, aztán visszatér Voldemorthoz? Várjunk csak... rájöttem! Na mindegy, tök jó volt, érdekes novella. Csak egy kérdés: akkor ez most AU, szóval akkor olyanok nem haltak meg, akik a hetedik részben, mert abban Harry-ék csak hárman mennek el. Tehát akkor, Colin, Fred, Remus és Tonks meghalt ebben? Tudom, hogy nem lényeges, de ha egy történetből nem derül ki, mindig megkérdezem.

Szerző válasza: Igen, ez AU, a hatodik kötet utántól, tehát csak azok haltak meg, akik addig a könyvig. És kezdődik előről, újra és újra és újra, amíg Voldemortnak nem sikerül megtörnie Harryt. Vagy esetleg Harry meg nem állítja. Köszönöm, örülök, hogy tetszett!

2009.02.20 - 20:38 | 1: 1 | Regisztrált
Lécci folytasd! Tudpm, hogy azt írtad nem akarod folytatni, de nagyon izgat! Lécci ha nem folytatod, akkor írd meg nekem a végét, mert nem bírom ki! Am grat! Igazán jó lett!

Szerző válasza: Folyatás sajnos egészen biztosan nem lesz, nem hinném, hogy az esetleges következő fejezetek sok újat hozhatnának. Hogy mi lesz a vége? Igazából nem tudom. Szerintem egyszer valaki (Sirius, például) el fogja szólni magát, de hogy Harry hogy reagál majd erre, az kérdéses. Köszönöm, hogy írtál, nagyon örülök, hogy tetszett!

2008.12.22 - 10:32 | 1: 1 | Regisztrált
Jujj, a vége nagyon ütött! Ügyes! Ám találtam benne hibát: "Ha megbízunk Siriusban, most minden másképp lehetne… "- Megbíztak Siriusban, ezért választották Petert, az ő tanácsára. "izzott fel a régi sebhely" - inkább csak izzott, mert állandóan ott van a kezén. Vagy hirtelen fájt is? "Hermionéval is Ginnyvel" Ezt ugye érted. És még, ami inkább csak böki a jóérzésemet: "Akkor kötelességem volt ezt tenni." Ehelyett helyezhetted volna a hangsúlyt arra, hogy önmagával szemben nem tudott volna soha megbékélni, mert így meglehetősen közhelyszerű lett. Remélem nem bántottalak meg a véleményemmel, mindenesetre azt el kell ismernem, a vége tényleg hihetetlenül jól sikerült! :)

Szerző válasza: Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszett a lezárás :D. Siriusszal kapcsolatban igazad van, nem is értem, miért írtam ezt... Az "izzott fel"-t és az is-t kijavítottam, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Szerintem Lily érezhette úgy, hogy kötelessége volt a testével védelmeznie Harryt, nem biztos, hogy egyáltalán el tudta volna képzelni, hogy bármi mást tegyen. De lehet, hogy máshogy megfogalmazva ez valóban jobb lenne. Majd gondolkozom rajta, hogy hogyan lehetne. Egyáltalán nem bántottál meg, köszönöm, hogy leírtad, és segítettél javítani a történeten.

Xerenil
2008.08.10 - 23:00 | 1: 1 | Anonymus
Nagyon jó lett gratulálok

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy tetszett!

2008.06.17 - 10:25 | 1: 1 | Regisztrált
hűha! *5 percig döbbenten nézi a monitort, mire szóhoz bír jutni* Hát, erre most mit mondjak? Nagyon jó történet, DE... (Bocsi, tudom, a szerzők ezt a DE-t utálják a legjobban, viszont úgy érzem szükséges hogy megemlítsek dolgokat.) Szóval, szerintem nem annyira életszerű az egész történet. Harry helyében kicsit jobban le lennék sokkolva, és nehezebben fogadnám el, hogy ő az anyám, valamint Lily se olyan élethű nekem. Bocsi, de ez most nekem annyira nem jött be jellemrajzilag, de az utolsó 5 sor ledöbbentett, ezért végülis mégiscsak pozitív kicsengést kapott a dolog. Összefoglalva, kicsit szerintem a karakterek (ezer bocs, hogy ezt mondom) csöpögősek lettek. Ne haragudj, ha ezzel most letörlek és remélem nem sértően fogalmaztam, amit írtam, de a humoros műveid jobban tetszenek. (Hiszen nem véletlenül vagy íróként is a kedvenceim között.) Na jó, kisregény vége.

Szerző válasza: Üdv! Egyáltalán nem fogalmaztál sértően. Harrynek nem sok lehetősége volt, mint elfogadni az igazságot, bár talán túl gyorsan ment a dolog. Igazából a középső rész direkt lett egy kicsit érzelgősebb, hogy a vége nagyobb kontrasztot adjon. Lehet, hogy nem teljesen úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Köszönöm, hogy leírtad ezeket, legközelebb megpróbálok jobban odafigyelni erre. Azért örülök, hogy a vége tetszett.

Tiszy
2008.05.24 - 12:18 | 1: 1 | Anonymus
Jujj, de jó! És ennek nem is akarsz egyáltalán folytatást? Érdekes lenne...Bár James se törne meg úgyse...

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik :). Lehetne folytatás, de nem igazán hiszem, hogy lenne értelme, mert már tudjuk, mi történik. Ez a novella pont arra ment ki, hogy minden hű, de jó, aztán kiderül, hogy Voldemort csinálja az egészet. És Harry egy idő után úgyis rájönne, mi történik, és akkor nyilván rohanna Voldemorthoz, hogy megtesz bármit, csak adja vissza a szüleit. Bár lehet, hogy egyszer tényleg írok folytatást...

Ginger---hehe megint én
2008.05.12 - 13:42 | 1: 1 | Anonymus
Háááát...Legszívesebben leköpném magam, de én megrögzött Denem fan vagyok...de győzzön a jó.... jajistenem ...reped a plafon... Eltalálta egy nagydarab vakolat....kínhalált hal

Szerző válasza: :D. Nekem Voldemort valahogy sosem tudta belopni magát a szívembe :). És szerintem tényleg győzzön a jó :). Plafonnal meg vigyázni... :D

Ginger
2008.05.11 - 21:36 | 1: 1 | Anonymus
Hát...mindenesetre rossz döntés lenne, ha nem folytatnád...De ha gondolod akkor nekem megsúghatod, hogy mi lett a történet végkifejlete...persze ha nem hétpecsétes titok :)

Szerző válasza: Nem tudom... Tényleg, talán egyszer, ha lesz ötletem, akkor írok folytatást. És fogalmam sincs, mi lehet a vége. Én remélem, hogy Voldemort nem jár sikerrel :).

Ginger
2008.05.11 - 17:37 | 1: 1 | Anonymus
Istenem ez olyan gyönyörű történet. folytatnod kellene. Furj aza oldalam a kíváncsiság. Vajon sikerül Voldemort terve? Kérlek folytasd plííííííííííííz

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy tetszik. Nem tudom, talán egyszer folytatom, de most nem hiszem, hogy menne... Azért gondolkozom rajta.

Hedvig
2008.05.11 - 15:53 | 1: 1 | Anonymus
szerintem pedig jó lenne...de nem erőszak a disznótor...szal csak ha kedved van, akkor folytasd, puszi :D

Szerző válasza: Hát, majd meglátom :).

Hedvig
2008.05.11 - 15:17 | 1: 1 | Anonymus
szuper volt, folytit kérünk, grat3millióx

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy tetszett :). Folytatás? Nem is tudom... Eredetileg nem terveztem...Szeretnél kritikát írni?