Ilyenek voltunk - A Tekergők kritikái

Szeretnél kritikát írni?2011.04.10 - 14:51 | 2: Remus Lupin - Gyász | Regisztrált
Ó bakker. *nem jut szóhoz* Hogy tudsz ilyeneket írni? Mármint... sikerül közvetítened a ficed által az érzelmeket, mi, olvasók, pedig beleéljük magunkat az egészbe, a végén meg már csak arra eszmélünk föl, hogy eltűnt a kis nyilacska, ami a következő fejezetet jelezné, mi pedig csöndesen sírdogálunk a képernyőre meredve. Bárcsak én is eltudnám érni ezt! ~ábrándozik~ Nagyon-nagyon megható volt mind a két fejezet; az első azért, mivel megmutattad, hogy James valójában mennyire 'emberi' is. A második, pedig... Nem is tudom, hogy mi fogott meg benne a legjobban, inkább csak úgy mondanám, hogy az egész valója magával ragadott. Brilliáns volt, lehengerlő, kell még többet mondani? (': Ja igen, még egy utolsó dolog... Köszönöm, hogy elolvashattam! És remélem, elolvashatjuk majd valamikor a hátralevő két fejezetet. *bocsesz a kisregényért, de amikor a ficeidet olvasom, nem sikerül befognom a csőrömet, és csak úgy áradnak belőlem a szavak*

Szerző válasza: Én köszönöm, hogy elolvastad, nagyon örülök, hogy tetszett!

vidor *lusta bejelentkezni*
2009.01.09 - 15:11 | 2: Remus Lupin - Gyász | Anonymus
Szia!
Hol is kezdjem? Azt hiszem, a Jameses résszel :) Hát mit ne mondjak?! Iszonyatosan tetszett az a beszélgetés. Teljesen el tudom képzelni Jamesről, hogy ezzel küzd. Olyan... életszerű, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg :)
És akkor ez a Remusos. Jaj, istenem! Ez annyira, de annyira szép volt! *még mindig potyognak a könnyei* Ráadásul épp egy lassú, szomorú számot hallgattam közbe, és így meg teljes lett a hatása. Komolyan nagyon-nagyon tetszett. Azt hiszem, nem is tudok többet írni. Köszönöm, hogy olvashattam :) Kíváncsian várom Peter, és legfőképp Sirius részét :)

Szerző válasza: Üdv! Én köszönöm, hogy elolvastad, örülök, hogy tetszettek ezek a kis novellák :). Az az igazság, hogy nem tudom, mi lesz a másik két Tekergővel, talán majd egyszer rájuk is sor kerül.

2008.07.21 - 16:35 | 1: James Potter - Küzdeni | Regisztrált
juuuuuujj, nagyon jó fanfic, és tanulságos.:) szuper volt.:)

Szerző válasza: Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett :). Tanulságos? Hát, talán...

emmeline
2008.07.09 - 22:42 | 2: Remus Lupin - Gyász | Anonymus
istenem, ez de szép...

Szerző válasza: Köszönöm, örülök, hogy szépnek találtad.

Emmeline
2008.07.09 - 22:37 | 1: James Potter - Küzdeni | Anonymus
ebben van valami...

Szerző válasza: Nagyon örülök, hogy így gondolod. Köszönöm, hogy írtál!

2008.05.21 - 15:53 | 2: Remus Lupin - Gyász | Regisztrált
brűűűűhühühhühühűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű nem tudok mit írni, ez nagyon szomorú és nagyon szép -^^- *szippszippp*

Szerző válasza: Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy szépnek találtad!

2008.05.20 - 19:19 | 2: Remus Lupin - Gyász | Regisztrált
Hihetetlen és csodálatos! Huhh...még mindig a hatása alatt állok. Most itt ülök és bambulok... annyi gondolatot ébresztett bennem a történeted. Az első fejezetet olvasva kételkedtem, hogy valóban jó helyre kattintottam e:D Aztán miután elolvastam, tátva maradt a szám. Annyira abszurd volt a szitu, még is mennyire valósághű. Akár így is történhetett volna...Kevesen találták meg eddig James karakterének mélységét. Neked sikerült. Gratulálok! Nem könnyű feladat... A második fejezetnél pedig... képtelen vagyok megfogalmazni :) minden benne van, MINDEN! Mégegyszer GRATULÁLOK!

Szerző válasza: Nagyon köszönöm! Nehezen tudok válaszolni... Annyira jó érzés, hogy valakit megérintett a történet... Ilyenkor érzem, hogy értelme volt megírni. Köszönöm, hogy elolvastad!

Nereid
2008.05.20 - 16:52 | 2: Remus Lupin - Gyász | Anonymus
Huhh... bennragadt egy kicsit a levegő. Szeretem az olyan történeteket, amiknek az elolvasása után az ember a művek hatása alatt áll, és/vagy ottragad. Nekem is ilyen volt. Tetszett. Az elsőfejezethez pedig (nincs kedvem átkocogni a másikhozxD) annyit fűznék hozzá, hogy én is ki akarom önteni a szívem egy ellenségemnek!! Ez most úgy erőt adott hogy álljak elé és beszéljek neki így ahogy ebben a töriben James tette. Sok dologban segítene...neh jól elkanyarodtam, visszatérve pedig a művedhez. Csodálatos és alig várom Sirius részét.xDxDxD

Szerző válasza: Jaj, nagyon köszönöm! Annyira örülök, hogy úgy érzed, hatott Rád a történet! Tisztára meg vagyok hatva... Őszintén szólva, Sirius része még nincs meg, de biztosan lesz hozzá is valami.

Lizi Eyre
2008.05.20 - 14:35 | 2: Remus Lupin - Gyász | Anonymus
Hát... az elsőt alig bírtam végig olvasni, mert kicsit abszurd volt, de aztán a kíváncsiságom legyőzött. Ott is elég szomorú történet volt, de ebből sütött a depresszió? Alapból ilyen vagy, vagy ilyen jól írsz?

Szerző válasza: Ennyire azért nem vagyok negatív, de ezek nem épp a legvidámabb perceimben születtek. Az első ennyire rossz?

Szerző válasza: Ja, és azért köszönöm, hogy írtál.Szeretnél kritikát írni?