Utolsó pillanatok kritikái

Szeretnél kritikát írni?lizzy16
2018.09.13 - 18:55 | 1: 1. | Anonymus
Ez nagyon megható volt én bekönnyeztem

GYK - ennek a hatására még a jelszavát is elfelejtette
2009.03.17 - 21:48 | 1: 1. | Anonymus
Úristen *.* Ezt miért csak most találtam meg? Bakker, szóhoz sem jutok, és ez igen ritka jelenség.
Nem csalódtam benned (igen, még élénken él ám bennem annak az emléke, ami tőled olvastam anno, bár azt hiszem, megint eljött az ideje, hogy újraolvassam őket), és ez... *.* Na jó, tényleg nem találok szavakat, csak fecsegek itt értelmetlenül. De egyszerűen... Szívszorító, hogy végignézzük Reg szemszögéből, és úgy, de úgy át lehet érezni a fájdalmát, ami az egészet még gyönyörűbbé teszi *.*
Köszönöm, hogy olvashattam. A legmélyebb tisztelettel GYK voltam :)

Szerző válasza: Sziaaaa! :D De jó téged megint látni :D. Örülök, hogy ennyire tetszett. Köszönöm a dicséreteket, és hogy írtál egyáltalán :).

Eszter
2009.01.29 - 12:40 | 1: 1. | Anonymus
Nagyon tetszett ez a kis történet. A jelenet nagyon tetszett. Szépen volt megírva az egész történet, az érzelmek. Már az elején tudtam hogy meg fog hallni regulus, de azért reménykedtem. Hát, a remény hal meg utoljára, míg regulus előtte... Gratulálok! PuszPá:Eszter

Szerző válasza: Szia! :) Valóban sejteni lehetett, hogy meghal, nem akartam felesleges reményeket kelteni (ami persze lehetetlen X)), viszont örülök, hogy ennek ellenére tetszett :). Köszönöm a kritikát.

2008.10.31 - 22:29 | 1: 1. | Regisztrált
"Már csak a halálommal bizonyíthatom be, hogy hozzád tartozom." oh istenem... az egész... annyira gyönyörű, köszönöm ezt a néhány könnyet, amiket előcsaltál vele, mert igazán megérdemli, megérdemled, és ez itt egy igazi kincs, mint te vagy. egyszerűen csodálatos. gratulálok. puszillak!

Szerző válasza: Uh, miért nincs itt a válaszom? Egyszer pedig már megírtam... >.< Na, szóval én köszönöm a könnycseppeket :), és köszönöm a dicséretet, meg az olvasást és a kritikát is ^^ Meg mindent :P Puszi!

Irish
2008.07.01 - 23:54 | 1: 1. | Anonymus
Akár így is történhetett volna. Nem gondoltam, hogy egy ilyen párosítású történettel is meglepsz majd. Kár, hogy fájdalmas, szomorú. Nagyon megható köszönöm, hogy megosztottad velünk. Irish

Szerző válasza: Szia! :) Bevallom, én se hittem, hogy valaha ilyet írok, és valószínűleg többé nem is nagyon megy majd, mert azért a családtag-családtag ficeket annyira nem szeretem, szóval... Ez csak egyszeri eset volt. Örülök, ha meghatott, ezek szerint elértem a célomat. :) Nincs mit köszönnöd, nekem viszont annál inkább, amiért megírtad a véleményed. Szia! :)

Puppy
2008.06.29 - 11:25 | 1: 1. | Anonymus
Szia! Amikor először elkezdtem olvasni, azt hittem a Remus/Regulus párosról van szó ( ne kérdezd, hogy miért ), ami mellesleg az én második nagy kedvencem, ha slashről van szó. :) Még a két év korkülönbség és a mardekár háló sem akart időben leesni. *figyelmetlen* Aztán jött a döbbenet, amit ugye szeretek. Tényleg ne hidd, hogy nem tetszik, mert csodaszépek a leírásaid, ahogy a drága Regulus lelke is, csak ugye nekem ez a testvér-testvér dolog... azt mondom, hogy különös. :) Remie és Sirius után ő, Regulus a kedvenc szereplőm és tudod, most kis híján elsírtam magam a végén. "Tudom, hogy most meg fogok halni, és félek." Annyira igazságtalan, ami ezzel a fiúval történt. :( Tetszett a James/Sirius szál, még a "vörös" előtt. Páros ide vagy oda, nagyon szép, szomorú történet volt. Remélem, írsz még nekünk Regulusszal sokat. Puszi.

Szerző válasza: Szia! ^^ Háát, nincs lövésem, miért hitted Rem/Reg sztorinak, ezt neked kell tudni. :P (nekem is egyik kedvencem a páros, egyébként). Annak nagyon örülök viszont, hogy mikor rájöttél a "hibára", nem kattintottál el, és végül írtál is, ahogy ígérted. :) A dicséreteket nagyon köszönöm, tényleg jó érzés, ha valakinek tetszik az alkotásom. Valamilyen formában annak is örülök, hogy majdnem sírtál, ez azt jelenti, megragadtalak a szorival :P. Ne aggódj! Sok-sok írást fogok még publikálni, reményeim szerint, és biztosan lesz Regulusos is :D. Na, a lényeg, hogy köszönöm :). Neked is pussz! Szió! :)

Clair
2008.06.23 - 21:48 | 1: 1. | Anonymus
Bevallom őszintén életem első Sirius Regulus slashe volt ez...és... hát... köszönöm! Nagyon tetszett, remélem még sokat olvashatunk tőled! (L)

Szerző válasza: Szia! :) Nos, örülök, hogy első lehetett a történetem a fajtáján belül számodra ^^ Örülök, hogy megfogott, annak meg méginkább, hogy írtál is. Igen, fogok még alkotni, nem tudom mennyit, hogyan, hányadszor... öhm...izzzzé... tehát köszönöm! Szió! :)

Nellas
2008.06.16 - 17:57 | 1: 1. | Anonymus
Szegény, szegény Regulus... annyira rémes, hogy ő biztosan tényleg szerette Siriust, ő viszont olyan vadul és elvakultan gyűlölte a szüleit, hogy nem bírta észrevenni a nyilvánvalót: a testvére nem az anyja vagy az apja, hanem az egyetlen családtagja, aki igazán szereti őt, csendesen, örökké. Haj, haj. Köszi nagyon :)

Szerző válasza: Szia! :) Bizony rémes :( Siriust meg úúúúgy felképelném, hogy vegye észre magát! Khm... köszönöm, hogy írtál, gondolom, akkor nem forgatta meg a gyomrod a művem :P. Ja, és nincs mit köszönni ^^! Én tartozom hálával, hogy írtál :). Szia! :)

2008.06.15 - 15:40 | 1: 1. | Regisztrált
Azt hiszem, nem találom a megfelelő szavakat arra, mennyire tetszett... talán beszédes lesz helyettem, ha elárulom, azonnal be is tettem a kedvencek közé. Gratulálok! =)

Szerző válasza: Szia! :) Jaj, nagyon örülök neki, hogy egyáltalán jeleztél. Kissé bizonytalan voltam, hogyan fogadják majd ezt az írást :) Mert hát kicsit fura ^^. Az meg nagyon meglepett, hogy kedvencekhez is tettél. Köszönöm szépen! Szia! :)

2008.06.15 - 13:06 | 1: 1. | Regisztrált
Szia! Úgy látom, én leszek az első kritikád... sebaj. :) A véleményemet ismered, de azért leírom itt is: merész témaválasztás, ügyes kidolgozás, szép ívű történet. Benne van minden szomorúság és sötétség, ami ennek a két fiúnak a kapcsolatát jellemzi. Kár, hogy így alakult a sorsuk. :( Gratulálok a történethez, és sok ihletet kívánok a továbbiakhoz! :)

Szerző válasza: Szia! :) Nahát, végre felkerült - már itt kallódott néhány napja, valamért nem engedélyezték az adminok... de mindegy, a lényeg, hogy megvan. :) Köszönöm, hogy itt is írtál, jól esik minden visszajelzés :). Még mindig örülök, hogy tetszik :D. Szia! :)Szeretnél kritikát írni?